Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. július 15. - 13:22

Ha a kerékpározás és a nõ együttes hiánya ekkora félkegyelmûséggel jár, akkor nagyon vigyázok mindkettõre!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. július 15. - 12:59

Kokka,Dalma: jó versenyzést, Zsolo: Neked meg jó szórakozást hozzá.
Akkor aki, az 19:30 Kórháztér.
Na jó hétvégét. Viszonthallásra
Zsolo: fasza a küldemény szerintem, kiváncsi vagyok a reakcióra, meg bocs, hogy csak most tudtam megnézni...
Aktuális civil
Írta 2005. július 15. - 11:29

Írta 2005. július 15. - 11:28

"Csak" kontakthiba...Zsolo: a repedt lámpabúrás helyzetjelzõd eddig csak zavaró volt, most már nem is ég, de fékezéskor kigyullad... Ha mentek külföldre hosszú útra, sztem egy égõcsere, mert ott keményebben büntetik!
Írta 2005. július 15. - 11:21

de már a vázban a villa

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. július 15. - 10:21

Tipikusan az a film, amitõl mást vársz, de harmadik belenézés után úgy beléd mászik, hogy folyamatosan azok képek peregnek a fejeben, és állandóan a zenéjét hallod mindenhol. Fõleg tekerés közben. Remélem ma is így lesz!
Én mennék ma tekerni, akár Szellemvárosba is! Remélem úgy 16:30-tól már jó... Ha van valakinek kedve, akkor szóljon!
Írta 2005. július 15. - 10:15

A svájci hegyek...áááá...hát na. Azok az ösvények.
Ittam egy sört is, hogy el tudjak aludni, de nagyon felpörgetett a film, így nekiálltam DVD-ket írni. Eh.
Ma 2-3 fele jól lelépek, bevásárolok estére, aztán húhú, jöhet az éjszaka!
Ja, és felviszek analóg fényképezõgépet, amin akár félórát is lehet exponálni... Csak nem tudom melyiket vigyem. Lehet, hogy mindkettõt, de akkor az plusz 2 kiló...
Írta 2005. július 15. - 10:11

Lehel specko kis bighitete vatta!!!
kéket...
igen olyan.
csak a tagot kell még venni,mert Tibour régije vn benne,azt igy majdnem leér a pedál...
gumiügyben valki?!
ugyan ott van ask kicsit át lett variálva.
ha valkienk van kedve ma menjen ki
ufo invitált de aztán nem megyek
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. július 15. - 10:06

Írta 2005. július 15. - 10:02

Jó az a kis gép... Azért egy Scott...
Írta 2005. július 15. - 10:00

Írta 2005. július 15. - 09:53

elegem lett a 11kor kelésböl,meg meg is szóltak érte...
van uj pálya,csak anyira uj hogy tegnapi.
gumi kérdés:
van egy mobster meg egy mofo külsõm egyik 2,7 másik 2,35 ebben a sorrendben,meg 2 space,meg két kenda
szóval az elsõ kerékre kéne valmit találni,mert a spaca az kissé jobban csuszik mint gondoltam.
én meg temetõzök sütés helyet...
kéne nekme is valami uj film(ek)
Lehel specko kis bighitete vatta!!!
kéket...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. július 15. - 09:35

De ha a Duna plázánál jársz fél 6ig bezárólag, akkor esetleg összefuthatunk!
Bár itt semmi izgi nincs, szóval nem hiszem, hogy fogsz erre járni!
Írta 2005. július 15. - 09:33

Szerintem ugyanolyat, mint a Danié.
Írta 2005. július 15. - 09:30

Lehel vázáról meg nem tudok... És délután 3-tól Pesten fogok lézengeni, szal ha esetleg valaki kicsit ráér velem lógni, akkor csörögjön már rám...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. július 15. - 08:44

Hello!
Már egy jó ideje nem írtam mert a nyár elsõ heteiben béna módra sikeresen eltörtem a sípcsontomat meg a szárkapocscontomat (pedig volt rajtam sípcsont védõ) a "wallride-on" úgyhogy egész nyáron gipszben leszek
Milyen wallride-on? Hol? Hogyan?
Nyáron meg ne olvass akkor Fórumot, mert majd megõrülsz, amikor a srácok beírják 2naponta, hogy milyen istenkirályat csapattak!
Amúgy jobbuljál!
ÉS VALAMELYIK PÖCSMADÁR LEÍRNÁ MÁR VÉGRE, HOGY MILYEN KIBASZOTT VÁZAT VETT A LEHEL?
KEZDEK BEPÖCCENI ÖCSISAJTOK ÉS ANNAK NEM LESZ JÓ VÉGE!
HAHAHAHHAAAA! (Wuff-féle sátáni kacaj)
Írta 2005. július 15. - 08:33

LL:
Elõször is gratula!
Márió:
Hát igen, a Procross... mintha az övék lenne a világ.. Végülis nem tudom, hogy milyen gatyát vettél!
Szellemben én sem láttam semmi újat.. csak a nagy gaz. Ha már ráértek, pár ugró mellett kitépkedhetnétek

Band:
Jobbulást!
Kokka, Zsolo, Dalma:
Nyomjááátoook :clap: !
Zap:
Sorry, de tegnap amikor hívtál, pont tekertem Nagy-Tubesre, és két kibaszott bögöly csípte a hátamat! Nem megyek sütni, antiszociális vagyok, és túl sok a program a hétvégére, sajnos szelektálnom kell.
Írta 2005. július 15. - 07:53

Zsolo: a repedt lámpabúrás helyzetjelzõd eddig csak zavaró volt, most már nem is ég, de fékezéskor kigyullad... Ha mentek külföldre hosszú útra, sztem egy égõcsere, mert ott keményebben büntetik!

Többieknek: na, kezdek pakolni, 10-kor start, aztán holnap érkezés, edzés, majd verseny és ahaza... Tessék szorítani!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. július 14. - 23:51

Klasz volt
öszefoglalva:
Szilikon mellek dögivel,30as faszántos anyukák,keves autós anyuka+a kislánya vette meg a pedálom.
vettem gatyát tetszik,ezer jobb mint afox volt 18ért,kajáltunk mekiben reggelit az ízlett nagyon!!!
Végre talákoztam azóta már sokszors bajnok,vb és eb gyóztes bmxes barátommal,
subwayben is kajáltunk ujabb szilikon csajok,a szenyó egész jó volt,csajomnak búvárcucc vevés,nagy respect neki mert végig bírta a rohangászást,gyapothoz is benéztünk villát elhoztam láttam egy olyan octant mint eném csak régebbi,vas peti töre 360 bol a pikét ugy hogy kb 300-320 ba érkezett.szóval nem csoda.
pike fékhídja szinte nincs is....nah azért nem azt vettem...
procross tech boltban tök tapló mindnki,azóta sem sikerül Les Daineset szereznijük,szóval jobb hogy nem ott vettem...
szóval jó nagy város ez de aztán nem hiányzik már...
nah kb ennyi...
LL,irány a hegy!!!!
Holnap ha nem soakt dogozom valamikor napközben kinézünk ufoékkal szellembe,uj(abb)pálya van!
de hegyre is mehetünk
Lehlel váza tök szép!!nekem is tetszik.lehet végül az lesz belõle

nah kb ennyi jóccakát
Írta 2005. július 14. - 23:32

és akkor nekem azt hazudod, hogy a kínaiba..
szemét.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda