Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
:D dehogy szarom le a versenyzõi véleményedet. Pont ezért kérdeztem, azért ez értékelendõ.. :D az is lehet viszont, hogy te vagy a fehér holló, akinek jó

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor szarj le és vegyél Avidot...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
sztem kérj meg vkiket akiknek van avidjuk, hayes-ük, hogy mehess vele egy kört...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mondjuk én is a Hayesrõl hallottam több rosszat. Az Avidot meg istenítik.. most vagyok ám gondban...

Juice 7es az 38e az eBike-on. Az nem rossz, 185ös tárcsával..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sztem meg pont hogy nincs vele sok gond... De mindegy. Ez csak az én véleményem...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
HFX-9?

nekem nagyon sokan azt mondják, hogy a hayessel sok a gond (dnl, is azt mondta, ha jól emlékszem), avid juicy jó áron van
pl.: akitõl a telót vettem. saint-je volt, de vett elõre egy juicy 5-ot és azt mondja, hogy jobban fog mint a Saint...

az igaz, hogy nekem egyik sem volt, de eddig elég egyhangú véleményeket hallottam :D

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Avid!

Dnl: Megnéztem, Zágrábba lejutni nem akkora szám, úgyhogy részemrõl az bevállalható. Mindennap megy vonat, ami du. fél 2re ér oda, és onnan késõ délutánra már Maribor is bevehetõ. Már csak szállás kéne ottan, ha nem is minden éjszakára!
No pressure Kokkk, de azért veled szívesebben zötyögnék, mint egyedül!

Választ kérünk - választ kérünk!!!!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én Hayes párti vagyok. De Dani mindjárt az ellenkezõjét írja, mint az elöbb... :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor egy körkérdés:

Hayes HFX vagy Avid Juicy? Mert, hogy elõször féket kell vennem.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
rendeltem egy Kona gatyát :D
http://www.konaworld...H_short_blk.jpg

most már csak elõre egy gumi és kész, meg hátra az avid v-fék

dnl: könyökvédõ eddig mûxik :) csak most egy ideig csak visszafogottan használom, mert még képes lenne az új réteget lehúzni a sebrõl, aztán meg baszhatom, és megint nem tudnék bringázni 1 hónapig (mert annyi idõ alatt alvadt be)...
tegnap jól ki is próbáltam egy nagy Jakab-hegyi lefelén, és nem is csúszott le :D
én is kaptam pókhálókat nyakig érõ fûben, ahol tényleg nem látni mi van elõtted...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
akkor már inkább a Harot megfoltozom 2500 forintból. Ronda lesz és finom.!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Dehogy tolakodás... vedd meg a Kokk vázát, az én telómat, így mindenki jól jár! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
17-ért árulja Németh Marci az én régi kis Caprine Dual vázam. Sztem az nagyon jó ár érte... És itt van nálam. Meg lehet nézni... ;) Abba passzolna a teló is!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
csak nem akartam tolakodni :)
vegyé gyorsan valami újat, azt bótolunk. Bár még nem tudom mibe fogom beépíteni, mivel matyi bringája a honlokcso alatt is megrepedt (ezt persze akkor vettem észre amikor már összeépítettem).

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én is láttam! Kimondtad! MEg kell venned! :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
35ért megvennéd? Tied. Fék nem kell vkinek??? Szar, de legalább nem fog. Viszont nem is szép.

Jajj, hogy kitörölte vki az ajánlatát... láttam ám! :D

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Kokk: ma este nekem se jó, (hehe).
Figyi, esetleg el tudnám képzelni hogy valahogy meghitelzzük neked ezt az utat (vagy mondjuk gyorsan eladod nekem a Dénizt, akkor pedig lesz kurva sok lóvéd....

Ez a Mariobori bikepark telesen lázba hozott, bár a sauh, meg a komlói pályával BIZTOSAN NEM VESZI FEL A VERSENYT (ugye!). ejj, bázzeg, mekkorát fogunk csapatni. És biztosak lehettek, hogy be is számolunk róla a fórumon, ahogy azt illik.

Wuff: homokszinû, de szerintem ennyi milióbol minimum lefesteted rózsaszinre, ÉS az alsócsõ aljára pedig Michelangelo Teremtését, vagy a Fábry-féle Sziklás Madonnát.

...

És persze eladod a régi telódat, mondjuk nekem

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Kokka: Nekem a holnap este lehet, hogy jó... De még értekezünk. Meg a filmben is benne vagyok, ha minden úgy akarja, hétvégén lesz bringám.

Aktuális civil

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Akkor megyek nélküled, tudd meg!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.203 hozzászólás
Wuff, hát nem hiszem, mer' fél 7ig vagyok, meg szarul aludtam.