Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rakd be avatarnak!!! :D

Számomat tudod, hívj, fuse...

Shoshi: a ma nekem annyira úgysem jó, mert megyek apumhoz kajolni, utána meg programom van, de a holnap tökéletes. Mi van, ha holnap megyünk ki Komlóra, vagy ilyesmi, és utána megyünk Szellemvárosba? Mert a holnap olyan pont jó utazós nap... :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Zap:
Ja, az nem volt gyenge reggel. Bár felkeltünk már kb., de azért senki sem volt igazán friss... Aztán úgy hozták oda nekem a telefont, mert valahol leraktam. A másik telefonomat is alig találtam meg.

Jeeeeee! Megtaláltam a gyenge pontod. Ha ezt tudom, azt mondom a telefonba, hogy "zzssssssssssssssss" :D :D :D

Egyébként a legviccesebb az a "megrongálni tilos" felirat az ocsmány betonkilátón.

Aktuális civil

vendég_fuse_*

vendég_fuse_*
  • vendég
Haligali bringások! Hogy telik a nyár?
Kokk: a karkoto témat megbeszélhetjuk vmikor holnap du mert 4ig melozok de utana barmikor.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Fassza ez a Zengõ-téma.. Nekem meg a zöld pók tetszik!

Kokka:
Ma olyat terveztem, hogy Lapis, Nagytubes-Tv torony... De holnap kimehetnénk Szellemvárosba... vagy valamikor egy Magyarszék, akár komlói terepkerékpározás...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap:
Ja, az nem volt gyenge reggel. Bár felkeltünk már kb., de azért senki sem volt igazán friss... Aztán úgy hozták oda nekem a telefont, mert valahol leraktam. A másik telefonomat is alig találtam meg.

Megjött a New Deal! Szép fémdobozban, meg minden. Még nem néztem nagyon bele, de amit eddig láttam szép...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nekem ez tetszik...:D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hehe, van egy két jó kép. a szöcske a végén az elég gonosz. GyalogDhról tényleg kellett volna onboard.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ma meg 30Y. Az jó?

ZengõDH

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Uhh, vammit írni!!
Kis cetli nagyon fasza, nagyon fasza...

Kokka: jaja, azt megköszönném, az elég királyságos lenne, ha meg tudnánk beszélni. Akkor hétvége ride!!! a 45 fokban is. Max Orfûre, patakmederben...

Tomi: hehehe, jó volt az a szombati telefonos dolog. Szerencsére töltõn voltam és nem rezgett a telefon, de sejtettem, hogy te vagy az. Aztán a többieknek mondom, hogy 9-kor visszahívtam az ismeretlen számot. "hálló, Hegeedûûûs Tammáás" iszony álmos hangon, meg a háttérben kis kurvaanyázás. ;) Ezt beszoptátok.. :D :D

Shosh: van egy két igenigen fasza kép!!!

Zengõ király volt, utána még éjfélig kajáltam a Petiéknél, Patyó sütött vmi virslis genyát, Eszti meg kuglófot. Alig bírtam reggel felkelni, olyan hulladék vagyok. Azért az a gyalogdh a meredeken lefelé berakott rendesen.

Holnap meg Colorstar, arra menni kéne mindenképpen!

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Shoshi: tõlem akár ma is!!! :D Képek meg jók!

Zap: KIRÁLY!!! Akkor mondjam Eszternek? MErt lehet, hogy már kedden haza tud jönni, bár a szerda a valószínûbb...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Na szevasztok baszics!

Húúúú, Zap, nah végre... Mikor megyünk?

Isteni jó volt a hosszú hétvége, nagyon élveztük minden percét!

Nesztek képek...

Voltunk túrázni a Kis-Balaton környékén, vasárnap voltunk Zalaegerszegen és Balcsin is. Zalakaros nem egy nagy eresztés, de éppen ezért nagyon jól lehet pihenni. És kurva jó volt a szálloda. És fullos volt minden!

Tomy:
Ez a Miki-féle bringalopós sztori, ez nagyon kemény.

Kokka:
Mikor megyünk Szellemvárosba?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Na émmeg haza. Mettyú, majd hívlak, ha van valami, bár nagy a csönd eléggé.....

Na, minálunk mindenki el volt utazva 3 különbözõ helyre, viszont kis cetli várt itthon, ez állt rajta, hogy "ismételt kézbesítés 25-én, napközben". ;)

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Emlékszünk... :D Arra, izé, Brooklyn, vagy mittom én mi. Sok üzlet közt az emeleten egy hely. Sok kötekedõs emberrel. És az tisztán éejött, hogy ott nem kell keresni a bajt... :D Ja, az izé, sportcsarnokkal szemben... Mert KisBé ott szedett össze valami leányzót és az egész bagázs lement megnézni... :D

Tomy: gondolom, ha csak a szokásos mûsor ment, akkor már már értem, hogy miért szóltak... ;)

ZEngõ megmászása meg tök jó volt. Mindenkinek mondom is, hogy voltunk, mert annyira punnyadék voltam mostanában, hogy egészen nagyon jó dolog volt ez ma. Lett pár kép is. Majd most föltöltöm õket és majd adok linket...

És mivel tegnap cigánydzsezz volt, ma román rockra számítottunk, de végülis nem lett olyan nagyon vészes vége...

matyi_qmbu

matyi_qmbu

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás

Na, Zapat kérója nagyon faszás...

Aztán cigánydzsezz... Az már kevésbé... :D

Aztán Komló. Igaziból azt sem tudom, hogy hogy kerültünk oda. Na mindegy. Örültem, hogy nem lett kötekedés, verekedés, mert tényleg virítottunk... És nagyon nagyon megnéztek minket... :D

Hát igen !Komlón nem nehéz balhéba keveredni!Minden 7végés mûsor!Szoktam találkozni komlón ilyen csicskákkal, ott úgy is annyi van belõlük mint a szar!S általában nem nyugodt beszélgetés a vége!Ne hidd azt egyébként h keresem a bajt!De ha kell valakinek a leves akkor nem mentik meg tõle!
Merre jártatok komlón?Vagy mennyire emlékeztek??Feltöltött kép
www.outlawriders.fw.hu

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
jónapot.
Most jöttem meg a medence mellõl. Jól bebsztunk, de ezt páran asszem észre is vették. Sok hülye, aki nem veszi fel a telefonját!
Még a János (a Pedálból) is beszólt nekünk, hogy csöndbe legyünk. Bár aztat asszem nem tudta, hogy én is ott voltam. Na majd holnap bemegyek, és elmondom neki...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na, ha minden jól megy, akkor ellépünk és meghódítjuk a Zengõt... :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez MEGABRUTÁLATOMGIGA és még CSILLIÁRD LOL!!! :D:D:D Ha lehetne több szmájlit rakni, teleraknám az internetet...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ÚÚÚÚÚ
a kurva eget :D
és már nemtudom módosítani
ÁÁÁÁÁ
látszik, hogy szét vagyok esve
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Még nem jött meg neki. Én kérót írtam, nem kerót... :D:D:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jeje Grat Zap az új hátshowhoz.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda