Tudod ez csak az irigység!
Sok lánynak ez jön be, de komolyan! Csak szerezz hozzá egy BMW-t záros határidõn belül! Just to make sure!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2005. augusztus 15. - 14:23

Írta 2005. augusztus 15. - 14:20

Írta 2005. augusztus 15. - 14:05

Hinnye Dan!
És a Kingus otthon lesz, hogy házigazdáskodjon?
Mer' úgy az igazi!
Amúgy nem kárörvendek én sem, ugyanis én is megpirultam kissé, vehetek is kenyõcsöt rá munka után. Csak nehogy megint a vazelint emeljem le véletlenül!
Zsolo:
Lehet, hogy a Wuff messze van, de sokáig ér a keze! Vagy a hasa!
Hahahahahaaa (göndör sátáni kacaj)
És a Kingus otthon lesz, hogy házigazdáskodjon?
Mer' úgy az igazi!
Amúgy nem kárörvendek én sem, ugyanis én is megpirultam kissé, vehetek is kenyõcsöt rá munka után. Csak nehogy megint a vazelint emeljem le véletlenül!
Zsolo:
Lehet, hogy a Wuff messze van, de sokáig ér a keze! Vagy a hasa!
Hahahahahaaa (göndör sátáni kacaj)
Írta 2005. augusztus 15. - 13:55

A.W.:
A Szigeten nem láttatok háton fekvõ embereket?
Hááát, én a szigeten kifejezetten háton fekvõ lányokat kerestem, fõleg akik alattam feküdtek, de egyet sem találtam baszki...
Viszont sportot üztünk a kamasz lányok zaklatásából. Tegnap volt egy csapat semi-punk kislány banda, akik bebaszva rohangáltak az asztalunk körül. Ülve csapkodtam a fenekükre... tiszta menyország.
AW: szánom bánom bûnömet.! de nem veszem magamra a kárörvendés szörnyû kínokkal teli ármányos bûnét. (mer ugye a Wunder, na, az kezte)
Mindenki: srácok. Most hétvégén üres otthon a kéró. Ha egy kis buli elõtti összejövésen törjük a fejünket, akkor johet mindenki hozzánk. Elõtte persze szivesen mennék egyesületi pontgyûjtõ tekerésre. písz.
Írta 2005. augusztus 15. - 13:45

Haragszom bazmeg. Arról, hogy ti egyszálbélû pöcsök vagytok, nem olyan férfias külsõtök van, mint nekem, nem tehetek..
Írta 2005. augusztus 15. - 13:44

Ne dörmögjél má' itt Wuff! Én meg akartalak fordítani, hogy egyenletesre pirulj, de nem ment!
hááát ez qrva jó bazmeg.... Bandi ne haragudj...

Írta 2005. augusztus 15. - 13:36

Én komódot fogok összerakni, de az is lehet, hogy IKEÁba megyek

Messze vagy...
Írta 2005. augusztus 15. - 13:28

Írta 2005. augusztus 15. - 13:24

Írta 2005. augusztus 15. - 11:36

A.W.:
Erre nem nagyon tudok mit mondani. Mondjuk a városból nem is nagyon lehetett volna látni. A Szigeten nem láttatok háton fekvõ embereket? Mert azok a hullócsillagokat nézték. valószínûleg.
Erre nem nagyon tudok mit mondani. Mondjuk a városból nem is nagyon lehetett volna látni. A Szigeten nem láttatok háton fekvõ embereket? Mert azok a hullócsillagokat nézték. valószínûleg.
Írta 2005. augusztus 15. - 11:34

Zap:
Videók vannak. Majd valamikor összebarkácsolom õket.
Videók vannak. Majd valamikor összebarkácsolom õket.
Írta 2005. augusztus 15. - 11:31

Nem, a fõdíj egy közös fénykép lesz Pántyával, esetleg kézfogás. De ahhoz nagyon sok versenykm-t kell összegyûjteni..
Ja, de hát aztán nem mondtátok, hogy itt is lehet e látni, így nem is kerestem az égen..
Ja, de hát aztán nem mondtátok, hogy itt is lehet e látni, így nem is kerestem az égen..

A.W.:
Te aztán jól elittad az eszed hétvégén. Egész pénteken errõl beszéltünk.
Mondjuk ez volt.
Még poénkodtál is...
Te aztán jól elittad az eszed hétvégén. Egész pénteken errõl beszéltünk.
Mondjuk ez volt.
Még poénkodtál is...

Írta 2005. augusztus 15. - 11:30

A Szabi egy jóindulatú melák, nem bánt az senkit, dobok neki egy csontot, és el lesz egész nap!
Bindenki:
Ez már amolyan egyesületi tagoknak szóló csapatás volt a hétvégén, amivel lehet gyûjteni a km-eket a tagsági könyvbe, hogy aztán az évvégén az elsõ helyezett kapjon egy dedikált, összeizzadt Shimao zoknit az elnöktõl?
Mer' akkor bassza meg gilvánfai Jehova!
Bindenki:
Ez már amolyan egyesületi tagoknak szóló csapatás volt a hétvégén, amivel lehet gyûjteni a km-eket a tagsági könyvbe, hogy aztán az évvégén az elsõ helyezett kapjon egy dedikált, összeizzadt Shimao zoknit az elnöktõl?
Mer' akkor bassza meg gilvánfai Jehova!
Írta 2005. augusztus 15. - 11:25

Írta 2005. augusztus 15. - 11:12

Na itt van néhány kép péntek éjszakáról
Sajnos hullócsillag nincs egyiken se. Remélem, hogy a Zenith-tel azért sikerült elcsípnem legalább egyet...
Sajnos hullócsillag nincs egyiken se. Remélem, hogy a Zenith-tel azért sikerült elcsípnem legalább egyet...
Írta 2005. augusztus 15. - 10:57

Mettyú, azé' ne feledd, hogy a Szigeten kishíján lerepült a fejed, olyan maflást adtam, úgyhogy le lehet szállni rólam.. Messzire elé a kezem.. Ott a Szabi ráduszítom!
Írta 2005. augusztus 15. - 10:54

Vágotpusztán az a gesztus, hogy kaptunk poharat, az nagyon meglepõ volt...
Bazzeg, de az, hogy Tecánál nem ittam sört kicsit megijesztett... Eh, de ezzel jár az ótózás.
Vasárnapi képek
Péntekrõl is lesz néhány, csak még kiszedem a feketeségeket...
Bazzeg, de az, hogy Tecánál nem ittam sört kicsit megijesztett... Eh, de ezzel jár az ótózás.
Vasárnapi képek
Péntekrõl is lesz néhány, csak még kiszedem a feketeségeket...
Írta 2005. augusztus 15. - 10:20

Na pupákok!!!
Ez a tegnap, ez ááááh! Ilyet még kell menni sokat, nagyon jó volt, kellemesen fárasztó, az agyamnak, meg az idegrendszeremnek meg megváltás... Hihetetlen jó volt ahogy felfelé mindnkibõl kioldódott a felgyülemlett mocsok, stressz, negatív energia, artikulálatlan üvöltözés formájában... Ez folytatódott is, több Mecseki kistelepülés vasárnap délutáni sziesztáját zavartuk meg, ennek ellenére poharat is kaptunk Vágottpusztán. A patakRide az úgyis elmondhatatlan, Szú-adó Pécs, meg tengerészgyalogoskiképzés volt ismét, annyi hiányzott, hogy Patacsi mezõ elõtt valaki végigjárjon mindenkit és üvöltözzön vele a gyengeségeirõl. Az jó lett volna. Csak én tettem rá bárgyú kisérletet, de senki nem értékelte.
Aztán volt még Teca dehidratív sörrentés, ásványvizeztem is utána rendesen.
Péntek meg alap volt, szerintem nem hülyék voltunk, hanem ez a normális. Legalábbis felszabadultnak éreztem magam. Tomicsaládnak ezúton is köszi a kaját! Jó dolog parasztnak lenni!
Ez a tegnap, ez ááááh! Ilyet még kell menni sokat, nagyon jó volt, kellemesen fárasztó, az agyamnak, meg az idegrendszeremnek meg megváltás... Hihetetlen jó volt ahogy felfelé mindnkibõl kioldódott a felgyülemlett mocsok, stressz, negatív energia, artikulálatlan üvöltözés formájában... Ez folytatódott is, több Mecseki kistelepülés vasárnap délutáni sziesztáját zavartuk meg, ennek ellenére poharat is kaptunk Vágottpusztán. A patakRide az úgyis elmondhatatlan, Szú-adó Pécs, meg tengerészgyalogoskiképzés volt ismét, annyi hiányzott, hogy Patacsi mezõ elõtt valaki végigjárjon mindenkit és üvöltözzön vele a gyengeségeirõl. Az jó lett volna. Csak én tettem rá bárgyú kisérletet, de senki nem értékelte.

Péntek meg alap volt, szerintem nem hülyék voltunk, hanem ez a normális. Legalábbis felszabadultnak éreztem magam. Tomicsaládnak ezúton is köszi a kaját! Jó dolog parasztnak lenni!
Aktuális civil