Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Igen, asszem ebbõl ma sem lesz kerékpár. Majd elkezdek görgõzni.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát ezért nem veszek én autót,meg megyek vezetni

amit nfsu bol tanulok vezetni addig nekem nem köll
még jó hogy a cermageddont nem játszottam sokáig/rég volt

Tomi,a vidikártya lehet megoldható.
de még nem 100%

Ma is lehet tekerés,bár a hegy az kicsit sáros retkes törmelékes.
nekem ki kell mennem magyarürögbe állatkákat etetni,de vlamikor mehetünk.
kisbiciglivel.

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
És nem vetted észre, hogy Rachel Geller nem lengeti a kis keszkenõjét?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ne is mond. Most mindjárt megyek fel Újhegyre a kocsiért. Aztán ott van valami szaki a közelben akinél megpróbálom rendbetetetni.
Eh, az NFSUban sosem volt gond...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szevasztok!

Tomy:
Hát igen, a tegnapi tekerés technikai okok miatt elmaradt (már megint, és kezdem rohadtul unni).
Nem kezded kicsit korán a kocsi átalakítását?

Ez az emõke ez meg ketyós.

Remélem ma már lehet majd tekercselni egyet! Nagyon jó lenne!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://hellnet.hosto...rkolcstelen.jpg
hát ez kurvajó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
Milyen két tag ment arra fele? Bringa? Érdekes nem szóltak. Mostanában nagy a viszály...

Egyébként csináltam galériát, ha valakit érdekel gépem, család+szoba(ki a faszt érdekel?:D) akkor nézzétek meg: http://pix.bikemag.hu/Pifta/

Meg elvileg veszek yz1et, meg juliet hátra. még meglátjuk.

múlt héten kaptam meg a Hairt. hát gondoltam, hogy jó lesz, de akkor is....hippi akarok lenni.:D A hajam már megvan hozzá....bár abból is ma vágattam le. ajjjjj....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ó a faszomba!

Az a kibaszott sötétítés hátul faszán megszivatott megint. Most egy villanyoszlopnak mentem neki. Lett is áramszünet, meg szikrázás. A kocsi kicsit megrogyott. Nem sok látszik rajta, csak a hátsó ajtó nehezen záródik. Meg az ülésbõl hintaszék lett. Holnap mehetek karosszériáshoz.

Pedig gyök2vel mentem, épp elvettem a gázt, mert mondom mintha kicsit félrementem volna. És tényleg. Olyan 800 métert kellett volna tolatnom egy szarul kivilágított keskeny úton. Eddig 4x sikerült. Ma nem.

Le fogom kaparni azt a geci fóliát.

Elegem van most kurvára. És söröm sincs behûtve. Eh, szar az élet.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Márió: Írtad sokszor, hogy mentél az "uj tibivel" bringazni.Õ neki nem ossztelos umf-je van drop-off-al mert ha igen akkor o is a park utcaban lakik (min en) meg o volt velem amikor most nyar elejen eltort a labam?.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
elkényesztetett kis fasz...

ha buknóbb lennék akor más ruhában hazafelé megvárnám és jól ráijesztenék hogy elveszek a bicigliét meg atelefonját vagy hasonló...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

igen és igen:)

eléggé el volt szállva magátol...
háy éves ez a cula!?10?
bazz tetõtöl talpig no fear üzlet termékbemutató...
áh bazze nem bírom az ilynet.
mikor mgyünk hegyre kérdezi,mondom ovatosan mert most esett és nagyon csúszik/sáros.
kitérdekel,voltam már sárban.mondom ez tényleg sáros.
de voltunk már,az arocom is sáros lett,olyan sár volt,förcsent meg belcusztam a vizelfolyásba.
vágottpuszta az sár mondom.
mi?mi jakabhegyre járunk.ott van sár

mindezt olyna hagsulyban hogy azt hittem lekenek egyet neki.
igaz nem hozzám beszélt hanme ugy mindenkihez,de akor is...

:) asszem 14 agyerek egy suliba jarok/jartam vele mostz volt 8.os es hat elegge anyuci kedvence egy csomo mindent megkap meg hat ja no fear uzlet termekbemutato.rohadt szerencses a gyerek mert apja osztrak aztan ott vesz apja neki csomo mindent meg most volt masodszor leogangban apjaval!asszem majdndme lett neki egy cross motoros fox bukoja.amikor saros lett a pofalya akkor a mitykeyvel meg velem volt es igaz sartos volt de lelehetett jonni es tenyleg ovatosan kene menni foleg ha ekkora a sar.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen és igen:)

eléggé el volt szállva magátol...
háy éves ez a cula!?10?
bazz tetõtöl talpig no fear üzlet termékbemutató...
áh bazze nem bírom az ilynet.
mikor mgyünk hegyre kérdezi,mondom ovatosan mert most esett és nagyon csúszik/sáros.
kitérdekel,voltam már sárban.mondom ez tényleg sáros.
de voltunk már,az arocom is sáros lett,olyan sár volt,förcsent meg belcusztam a vizelfolyásba.
vágottpuszta az sár mondom.
mi?mi jakabhegyre járunk.ott van sár

mindezt olyna hagsulyban hogy azt hittem lekenek egyet neki.
igaz nem hozzám beszélt hanme ugy mindenkihez,de akor is...

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás

dumáltunk bent téren,jött valmi kisrác apja veszi osztriában a cuccokat a bringára aztán ugy elõadta mgát el is küldtem a faszra,gondolkodjon már el...

hát az valami 30e körül van nem!?
Gaben árulja vedd azt meg...
kis méret

Ennek a gyereknek nem egy kona scrap-je van magura gustavval??Ez a gaben ez a Pantja Gabor?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

és azt hitték én vagyok LL :)

ez ki volt? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Hello

Lehet, hogy karacsonyra kapok/veszek egy Giro MadMax 2 bukot mert tudnek kb. 18ezerert szerezni amerikai interenetes oldalrol csak felek , hogy mivel amerikai az oldal a szallitasi kolcseg nagyon draga lesz,ugyhogy valaki megtudna mondani hogy , hogy mukodnek ezek az inrnetes,kulfoldos rendelesek vagy mindenhol mashogy megy.lehet,hogy irtam hulyeseget csak meg sosem rendeltem igy netrol,plana kulfoldrol viszont masik meg az hogy igy latatlanban felek venni barmit is mert hatha nagy,kicsi ,stb.

És õ mennyiert arulja??

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

Vazz, én hónapokig várok a roox stucnira, Márinyó meg elõkap egyet és fölrakja... Sokat kell még tanulnom... :D mindenki

hát igen...

voltam ma cczni.hát érdekes volt full merev géppel 2.0es gumival vfékkel közlekedni...
erdõ full mocsarassá van ázva esõ után mentem tovább,hát jóóóó saras.
vágottpuszta vajon mien lehet...
mentem pár kört,meg olyant hogy föl meg le hullámvasutatst..jó volt :)

dumáltunk bent téren,jött valmi kisrác apja veszi osztriában a cuccokat a bringára aztán ugy elõadta mgát el is küldtem a faszra,gondolkodjon már el...

meg volt a mohácsi delegáci 2tagja,Shoshi után érdeklõdtek és hálásak vlta hogy muttál.

és azt hitték én vagyok LL :)

hát az valami 30e körül van nem!?
Gaben árulja vedd azt meg...
kis méret

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

A levezetés meg ATOM KIRÁLY!!! ...

Hát, igyekszik az ember.... az a vicc hogy teljesen véletlenül jöttem rá, mikor tök le voltam fáradva a kibaszott excellektõl :(((((((

Valakinek nincs levetett ritchey kormánycsapágya tök véletlenül, ami már soha nem kell neki többet?

csak gyûjtögess szorgalmasan. Én a minap csináltam 3 csapágyból egy negyediket hasonló maradékokból. Anno a szar Ritcheybõl én azt nagytam el, pont ugyanigy. de az alsó perselye pont passzol valami máshoz. majd megnézem otthon hogy mivel sikerült összepárosítanom ...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Vazz, én hónapokig várok a roox stucnira, Márinyó meg elõkap egyet és fölrakja... Sokat kell még tanulnom... :D Este meg akár valami, mert kezdek totál kikattanni ettõl az augusztusi tanulástól, de ha azt vesszük, hogy júniusban a tanulás 80-szor ennyi fórumozásról szólt, akkor egész jól haladok... Viszont ha azt vesszük, hogy egyedül Pere jókedvére számíthatok, akkor meg rosszul... Sajan késõn álltam neki... Úgy tûnik megint... De bízzunk a legjobbakban! Max megbukunk... :( De pénteken kéne egyet bulizni... Elvileg Atus benne van. Kicsit vissza kell rázódni a piálásokba, hogy mindenki bírja majd a téli meleget!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát igen kicsit eláztam....

stucnim van nekm is most gy tûnik hogy jó...egy rooxot fölraktam igy nagyábol hejre állt a reden
bár nem jutottam vele meszire...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jaja szép kis idõ van...

Márió: van egy 100as stucnim, ha kell.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda