Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2005. augusztus 23. - 11:25

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2005. augusztus 23. - 10:27

amit nfsu bol tanulok vezetni addig nekem nem köll
még jó hogy a cermageddont nem játszottam sokáig/rég volt
Tomi,a vidikártya lehet megoldható.
de még nem 100%
Ma is lehet tekerés,bár a hegy az kicsit sáros retkes törmelékes.
nekem ki kell mennem magyarürögbe állatkákat etetni,de vlamikor mehetünk.
kisbiciglivel.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. augusztus 23. - 10:08

Írta 2005. augusztus 23. - 08:56

Eh, az NFSUban sosem volt gond...
Írta 2005. augusztus 23. - 08:27

Tomy:
Hát igen, a tegnapi tekerés technikai okok miatt elmaradt (már megint, és kezdem rohadtul unni).
Nem kezded kicsit korán a kocsi átalakítását?
Ez az emõke ez meg ketyós.
Remélem ma már lehet majd tekercselni egyet! Nagyon jó lenne!
Írta 2005. augusztus 23. - 01:40

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2005. augusztus 23. - 00:13

Egyébként csináltam galériát, ha valakit érdekel gépem, család+szoba(ki a faszt érdekel?

Meg elvileg veszek yz1et, meg juliet hátra. még meglátjuk.
múlt héten kaptam meg a Hairt. hát gondoltam, hogy jó lesz, de akkor is....hippi akarok lenni.

Írta 2005. augusztus 22. - 23:17

Az a kibaszott sötétítés hátul faszán megszivatott megint. Most egy villanyoszlopnak mentem neki. Lett is áramszünet, meg szikrázás. A kocsi kicsit megrogyott. Nem sok látszik rajta, csak a hátsó ajtó nehezen záródik. Meg az ülésbõl hintaszék lett. Holnap mehetek karosszériáshoz.
Pedig gyök2vel mentem, épp elvettem a gázt, mert mondom mintha kicsit félrementem volna. És tényleg. Olyan 800 métert kellett volna tolatnom egy szarul kivilágított keskeny úton. Eddig 4x sikerült. Ma nem.
Le fogom kaparni azt a geci fóliát.
Elegem van most kurvára. És söröm sincs behûtve. Eh, szar az élet.
Írta 2005. augusztus 22. - 21:55

Írta 2005. augusztus 22. - 21:42

ha buknóbb lennék akor más ruhában hazafelé megvárnám és jól ráijesztenék hogy elveszek a bicigliét meg atelefonját vagy hasonló...
Írta 2005. augusztus 22. - 21:37

igen és igen:)
eléggé el volt szállva magátol...
háy éves ez a cula!?10?
bazz tetõtöl talpig no fear üzlet termékbemutató...
áh bazze nem bírom az ilynet.
mikor mgyünk hegyre kérdezi,mondom ovatosan mert most esett és nagyon csúszik/sáros.
kitérdekel,voltam már sárban.mondom ez tényleg sáros.
de voltunk már,az arocom is sáros lett,olyan sár volt,förcsent meg belcusztam a vizelfolyásba.
vágottpuszta az sár mondom.
mi?mi jakabhegyre járunk.ott van sár
mindezt olyna hagsulyban hogy azt hittem lekenek egyet neki.
igaz nem hozzám beszélt hanme ugy mindenkihez,de akor is...

Írta 2005. augusztus 22. - 21:28

eléggé el volt szállva magátol...
háy éves ez a cula!?10?
bazz tetõtöl talpig no fear üzlet termékbemutató...
áh bazze nem bírom az ilynet.
mikor mgyünk hegyre kérdezi,mondom ovatosan mert most esett és nagyon csúszik/sáros.
kitérdekel,voltam már sárban.mondom ez tényleg sáros.
de voltunk már,az arocom is sáros lett,olyan sár volt,förcsent meg belcusztam a vizelfolyásba.
vágottpuszta az sár mondom.
mi?mi jakabhegyre járunk.ott van sár
mindezt olyna hagsulyban hogy azt hittem lekenek egyet neki.
igaz nem hozzám beszélt hanme ugy mindenkihez,de akor is...
Írta 2005. augusztus 22. - 20:58

dumáltunk bent téren,jött valmi kisrác apja veszi osztriában a cuccokat a bringára aztán ugy elõadta mgát el is küldtem a faszra,gondolkodjon már el...
hát az valami 30e körül van nem!?
Gaben árulja vedd azt meg...
kis méret
Ennek a gyereknek nem egy kona scrap-je van magura gustavval??Ez a gaben ez a Pantja Gabor?
Írta 2005. augusztus 22. - 20:55

és azt hitték én vagyok LL
ez ki volt?

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 22. - 20:40

Lehet, hogy karacsonyra kapok/veszek egy Giro MadMax 2 bukot mert tudnek kb. 18ezerert szerezni amerikai interenetes oldalrol csak felek , hogy mivel amerikai az oldal a szallitasi kolcseg nagyon draga lesz,ugyhogy valaki megtudna mondani hogy , hogy mukodnek ezek az inrnetes,kulfoldos rendelesek vagy mindenhol mashogy megy.lehet,hogy irtam hulyeseget csak meg sosem rendeltem igy netrol,plana kulfoldrol viszont masik meg az hogy igy latatlanban felek venni barmit is mert hatha nagy,kicsi ,stb.
És õ mennyiert arulja??
Írta 2005. augusztus 22. - 20:39

Vazz, én hónapokig várok a roox stucnira, Márinyó meg elõkap egyet és fölrakja... Sokat kell még tanulnom...
mindenki
hát igen...
voltam ma cczni.hát érdekes volt full merev géppel 2.0es gumival vfékkel közlekedni...
erdõ full mocsarassá van ázva esõ után mentem tovább,hát jóóóó saras.
vágottpuszta vajon mien lehet...
mentem pár kört,meg olyant hogy föl meg le hullámvasutatst..jó volt

dumáltunk bent téren,jött valmi kisrác apja veszi osztriában a cuccokat a bringára aztán ugy elõadta mgát el is küldtem a faszra,gondolkodjon már el...
meg volt a mohácsi delegáci 2tagja,Shoshi után érdeklõdtek és hálásak vlta hogy muttál.
és azt hitték én vagyok LL

hát az valami 30e körül van nem!?
Gaben árulja vedd azt meg...
kis méret
Írta 2005. augusztus 22. - 20:14

Hát, igyekszik az ember.... az a vicc hogy teljesen véletlenül jöttem rá, mikor tök le voltam fáradva a kibaszott excellektõl
A levezetés meg ATOM KIRÁLY!!! ...

csak gyûjtögess szorgalmasan. Én a minap csináltam 3 csapágyból egy negyediket hasonló maradékokból. Anno a szar Ritcheybõl én azt nagytam el, pont ugyanigy. de az alsó perselye pont passzol valami máshoz. majd megnézem otthon hogy mivel sikerült összepárosítanom ...
Valakinek nincs levetett ritchey kormánycsapágya tök véletlenül, ami már soha nem kell neki többet?
Írta 2005. augusztus 22. - 17:20

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. augusztus 22. - 15:47

stucnim van nekm is most gy tûnik hogy jó...egy rooxot fölraktam igy nagyábol hejre állt a reden
bár nem jutottam vele meszire...
Írta 2005. augusztus 22. - 15:43

Márió: van egy 100as stucnim, ha kell.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda