Tomy, vazz, te mindenkit ismersz?!?!?!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Írta 2005. szeptember 17. - 12:17
Tomy, vazz, te mindenkit ismersz?!?!?!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 17. - 11:32
kicsit csalódott vagyok,amenyire fáj,legalább repedt volna akkor tejel a biztosító
nah örülök ha jó volt tegnap,lehet nekem is arra kellet volna.
volt egy nagyobb kõ síház mögött,toltam ahogy a csövön kifért és egyik tekerésnél belementem egy térdmagas sziklába 50el.hát biza a lábam huzta a rövidebbet...
szóval most pihi
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 17. - 11:03
Írta 2005. szeptember 17. - 10:54
Írta 2005. szeptember 17. - 10:51
Igen õ az.Eszter:)
/me talált kép
echte bal felsõ sarok
Ezen a képen pl. mindketten rajtavannak...
De miért is keresed?
Írta 2005. szeptember 17. - 10:26
Írta 2005. szeptember 17. - 10:06
De akkor már STi inkább.
Márió, te vásott kölök, micsináltál már megint?
Énmeg ma csajommal gyalogos turhát csiálok, mer gyön a dzsúz, északnyugaton már esik, 4-6 óra alatt itt van számításaim szerint...
Azonban este nagyon kéne valamit csinálni. Ha más nem menjünk már kocsmázni, vagy valamit!!!!
Tegnap kurva jót mentünk. Remete, Vörös hegy, le Patacsi mezõ, onnan meg végig Jakab hegy felé a széles úton, már több szúnyog volt, mint szeder, és az út végétõl lerambozás a forrásig. Hát beszarás jó rész volt, olyan , mint a Halfwayben a Shaums March nyom... Égertetõrõl lefelé meg nagyon jó a pálya! Limiteltem is rajta rendesen, az egyik kanyarban ki is akarta kapni a kormányt a kezembõl egy kõ, de megmentettem!
Nektek nem szarakszik a fórum néha?
Nem találja csomósor, azt ha újraindítom a gépet, jó...
Aktuális civil
Írta 2005. szeptember 17. - 10:03
Írta 2005. szeptember 17. - 09:38
ST-nek? Ezt nem értem.És neadjisten STnek hívják?
És magas,fekete haj?
Amúgy magas, és rövid fekete haja van.
Írta 2005. szeptember 17. - 09:23
amúgy faterom hozott be egyszer spanyolból egy Murcit Dunaújvárosba.
ez üt:)
nah megyek ügyeletre,asszem eltörtem 2lábujjam....
ha valki megy pestre,vállal még fuvart?!
hozni is meg vinni is
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2005. szeptember 17. - 07:56
Én ismerek egy csajt, akinek Párkányi a vezetékneve, és van egy kb. 14 éves öccse.
És neadjisten STnek hívják?
Írta 2005. szeptember 17. - 00:54
8Úgy néz ki, hogy van bringám. Iljics segített méregetni. Tesztelni kéne, mert puhának tûnik. De állítólag így a jó. Na majd holnap... Mehetnénk egy hagyományos rallynézést pici tekeréssel egybekötve...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. szeptember 16. - 23:44
Írta 2005. szeptember 16. - 22:45
Párkányi nem helyesírási hiba,hanem a vezetékneve.
Írta 2005. szeptember 16. - 18:41
Írta 2005. szeptember 16. - 18:38
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 16. - 18:38
Dnl: na, egy zöld EBC most jön. Nálam lesz. De nincs hozzá számla. Vagy elviszed, vagy nekem is kell majd és ezt megtartom és téged összehozal valahol Peste az egyedünkkkel és akkor jó lesz mindenkinek. Na, evvan.
Írta 2005. szeptember 16. - 18:35
Írta 2005. szeptember 16. - 18:32
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. szeptember 16. - 18:31

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére