Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Meg aztán velem fordult elõ, hogy odajött hozzám egy csávó:
- Drop Off?
- Ja.
- Kotyogni fog.
- Nem mert ez nem Comp.
- De, igen fél év, és kotyogni fog.
- Mondom, hogy nem.
Ez így ment kb. 10 percen keresztül. És ennek kb. másfél éve. Azóta se kotyog.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Na mindegy. Azért köszi

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Pont az a lényeg, hogy újonnan nagyon frankón mozog, mert laza az illesztés, de az összekopás után ez már nem lesz túl jó.
De amúgy ezt már körübelül 1000x kitárgyalták a Marzó, és a Telós topikokban.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

törésre: igen láttuam már ~2képet neten, hoyg eltört, 180, il. 360-as ugrásnál való szar leérkezésnél. Azok pedig nem veszélseztetik wolf kollega következõ villáját, szerintem :) vagy lemaradtam valamirõl ;)

szadad tudni, miben ment tönkre a kompresszió? mer ha elbaszta, akkor sajnos így járt, ha nem, akkor miért nem viszi vissza gariba?
hja és lock out nincs a villában.

L.L.:
A compressio ugy ment szarra hogy akarta tekerni minuszra aztan reccs és kesz jo mondjuk ez a sajat peche...
Lock-out meg igen is van legalabb is a Pike Teamben...
...Az meg ugy szalt le hogy le vagy be (nem tudom) ugrotta a Szent István térnél azt a hosszu lepcsot...

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Marzokat a Suntour? És ez még mindig így van? Mert nyomkodtam drop offokat, és nekem nagyon bejöttek

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A Comp-ot Taiwan-on gyártja a Suntour, és kicsit lazábbak az illesztések, meg gengébb a porlehúzó is. Ezért aztán új korában nagyon faszán mozog, késõbb meg már "túl jól" is...
Ellenben az olaszországban gyártottak új korukban kicsit darabosak, késõbb meg vajpuhák, és ez meg is marad jó pár évig. Szimmering csere nélkül is!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Trueman

Trueman

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,302 posts
Üdv Pécsiek! Csak véletlenül betévedtem ide, és olvastam Tomidny hozzászólását. A marzo comp dologról. Ezt kifejtenéd bõvebben?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
nem, tényleg tört pár darab pike (mondjuk 3 az xxx-bõl) de amikrõl tudok, az ilyen forgótrükkbõl való szar leérkezés következtében történt. amimeg....

és tökéletes meg aztán tényleg nincs.
Wolf mi lesz a karboncsodával?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most nemazér, de eddig ahányszor azt hallottam, hogy eltört 1 Pike, mindig kiderült utólag, hogy igazából Reba volt...
Meg akárhányszor fikázták az új (2003 és utáni) Marzocchi villát, hogy kotyog, kitörik a hídból a nyak, kiderült, hogy Comp változatról van szó.
Ez van.
Tökéletes cucc nincs.

macikapöcs:
Persze majd írunk neked szép leveleket, mert nem tudunk nélküled élni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Pike vs. Nixon?

...Viszont azt tudom, hogy haveromnak leszallt rol a lock-out allito meg szarra ment a compressio.

JA masik gyereknek meg a fekhidja tort el a pikenal...

törésre: igen láttuam már ~2képet neten, hoyg eltört, 180, il. 360-as ugrásnál való szar leérkezésnél. Azok pedig nem veszélseztetik wolf kollega következõ villáját, szerintem :) vagy lemaradtam valamirõl ;)

szadad tudni, miben ment tönkre a kompresszió? mer ha elbaszta, akkor sajnos így járt, ha nem, akkor miért nem viszi vissza gariba?
hja és lock out nincs a villában.

macika

macika

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hellosztok Rack dávid vagyok KOZÁRMISLENYBÖL 13 éves most egy AUTHOR A-gang pm-em van a nem az ujj ,nem tom kit mennyire érdekel ez, mást most nem tudok írni ha email cimre akartok írni akkor a:rackrock@dus.sulinet.hu-ra na hellosztok

MACCCCCIIII jah inkább Marzocchi

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Pike vs. Nixon?

Hat ne is tudom...

...Viszont azt tudom, hogy haveromnak leszallt rol a lock-out allito meg szarra ment a compressio.

Nixonrol meg semmi tortenetet nem tudok

Ugyhoyg en nem szavazok

JA masik gyereknek meg a fekhidja tort el a pikenal...

Nem fikazni akarom a pikeot csak mondom mit hallottam...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát nem tom,nekem valahogy a Marci velláját kivéve egyik rs mozgása sem tetszett...
inkább marzó,legyen nehezebb versenyezni meg nem versenyzem,szóval inkább egy tartós villa.

dnl,lehet igénybevenném a szolgáltatást,de lehet megy anyum és jön is másnap akor fölvinné Õ

péntek akor hogy?!
megvárjuk a népet vagy sem!?

Gabenné Edninának valki tudja a számát!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
csakiiiis manuitou.!
vagy Z1 Freeride 1.
Kokk: mennyi volt betét?
Mário: hétvégén felvihetek neked valamit, bár szerintem a Máté, mint állandó ember is beszámítható. Egyébként csak ma / holnap reggel jön fel pestre. :))

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
még egy iksz a Pike mellé

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

honnan szedsz ilyeneket?

Ezt pld miles.hu

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Shosh: péntek jó, nem megyünk Tátrába most, mer a Gabesznak most basztatták a manduláját, ugye....

AW: Pike. a kettõ közül mindenképp. Egyébként Marzo Z1 FR1.

Márió: No comment. Egyébként RS király. Királyabb, mint hinnéd.

Zsolo: ez a link ez kurva nagy!!!!!! :afro:
honnan szedsz ilyeneket?

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát én ott nem találtam azt, amit mondtál, mert az egy tök más dolognak az oldala. De ha jobb, mint amit én néztem és tényleg ennyi, akkor érdekel a dolog, tudod mennyit értek én ezekhez a dolgokhoz... A szín a fontos. :) A kérdés, hogy mikor meg ilyenek. És hogy mikor adod vissza a 3ezret :) hogy ne térjünk el a témától :)

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
na?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
má van.