Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
tomi: menj gyalog! :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hah, ma jól felidegesített egy Subarus. 40-el tötymörgött a 4 sávos 6oson a belsõ sávban. Az hagyján, hogy nem ment gyorsan, de a lámpa után se akart igazán felgyorsulni. Kénytelen voltam megelõzni a külsõ sávban. Eh, mondjuk valami õsrégi 1.3-as verda volt, de akkor is...

Szombaton akár gyalogos túra is lehetne, ha ilyen az idõ. De nekem asszem inkább az ilyen délután 2 fele lenne jó.

Szüreti fesztivál például azért szar, mert ha kocsival megyek nem ihatok (vagy ha mással megyek, akkor a sofõr), ha meg bringával, akkor beesek az árokba, ha meg busszal...hát az szar.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Van vki aki a napokban megy le Pestre (2db desktop csatlakozna...)?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://koviameno.uw.hu/

zsolo,ha sikerül imábafoglalom a neved

Ákos,küdd mán az Edina számát

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áh, leszarom. Azért igyekeznek, mert az XViD lassan kiszorítja õket...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ha kell, csak 29-én érvényes ajánlat, azaz ma!

http://index.hu/tech/szoftver/divx944/

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts

szívesen megmutatom a trezort pölö... ;)

Abban tartod a milliókat, amibõl a binyiglidet toldozod-foltozod, he?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Figyi, nem tom ki mit csinál hétvégén, de akinek van kedve és egy kis fölös ideje, az jöjjön le Villányba a szüreti fesztiválra. Nagy buli lesz. Shoshi szülõk is jönnek! :D Meg ha elötte megbeszéljük és szombaton korábban lenéz valaki, szívesen megmutatom a trezort pölö... ;)

Bebuktad :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Figyi, nem tom ki mit csinál hétvégén, de akinek van kedve és egy kis fölös ideje, az jöjjön le Villányba a szüreti fesztiválra. Nagy buli lesz. Shoshi szülõk is jönnek! :D Meg ha elötte megbeszéljük és szombaton korábban lenéz valaki, szívesen megmutatom a trezort pölö... ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Bööö.. Nem jó a rosszidõ! Bár akor nem tom mit fogok csinálni Villányban...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Inkább így linkelném az csapadékos térképet. De mondjuk ez kb. olyan, mint amikor A.W. belinkelte a Szecskás webcam-ot, és az már mást mutatott...
Ehe.
Vagy akár ez is jó lehet tájékozódásra. De mindenképpen esni fog.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Értem már mi baja lehet annak a jajjgatós gyereknek Pécsett!

HEHEHEHE

Szalonnasütés bármikor! Bár jön a juice, már Balcsinál tart...
http://www.met.hu/ge...qyqpepawqtys4GA

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Tényleg, egy jó szalonnasütés???

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Jajj, ilyen véletlenszerû bebaszódás de régen volt! Jajj, ilyen részegen hazatekerõs dolog de régen volt!
Jajj-jajj!
Értem már mi baja lehet annak a jajjgatós gyereknek Pécsett!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát jó reggelt munkanélküli, lógós banda!
Az ember itt szenved a munkahelyén, erre mit olvas reggel? Egyesek aljas módon a lakhelye közelében lerészegedtek... Eh.
Na mindegy.
Hétvégén el kéne menni gombázni, vagy csak szalonnát sütni.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nem is vagyok másnapos.
Ez az ivószatyrot odarakom az ágy mellé, a szopókáját meg a számba módszerrel alvás egész jó, reggelre elfogyott másfél liter, úgy, hogy csak néha ébredtem fel... :D

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning lovasok!

Tegnap, miután a két agyhalott megérkezett, nagyon jó kis vidijózást kerítettünk Dalmával, Zsoloval és Öcsémmel egy szimpla szerda estébõl. Pizzáztunk, röhögtünk, stb...

Dnl:
Köszi, de azért személy szerint nem vagyok akkora profi. Szívesen megyek még fotózgatni valamikor, bár még szívesebben lennék a másik oldalon!

Maverick:
Áááá, szar társaság ám ez... Az idegenlégiósok már fel sem találnak a Mecsekre... Van egy srác például, aki minden hónapban új bringát vesz, szóval ez egy pózer társaság. Vannak rokkantak, ja meg agyonszponzoráltak is... Olyanok is vannak, akik a hegy helyett az IKEJÁba járnak, meg olyanok is, akik minden pénzüket az autójukra költik. Nem is beszélve a két másnaposról (Milliomoscsemete és Hétborda). Szóval én alig várom már, hgy bringázhassak, mert akkor gyorsan el tudok tekerni elõlük, és nem kell velük társalogni, meg hétköznapi dolgokról magyarázni. Jajjj! És mindegyiknek rossz a feneke :mexico: !

Ez a bambusz-karbonos arc meg nagyon ráérhet!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt!

A 8 óra még ment, de kimenni Mislenybe, meg bringára ülni, na az már kevésbé. Mondtam Ákosnak tegnap, hogy majd jól leírom, hogy mi is történt velünk tegnap, de mondta, hogy nem lehet és így is van. Zapat jól összefoglalta, a részletek meg élõben az igaziak. Ez kb 1 üveg páleszt jelent, amibõl Zapat többet ivott, de én rádobtam pár VBK-t a biztonság kedvéért. Így lett aztán, hogy a sötétben lámpa nélkül esésjelzéssel követtük az utat. Ha elestünk, ott nem volt út... :D És a fejem is fáj. Hogy telejesen õszinte legyek, nem kicsit. Sejtettem, hogy valami sulibulira nem olyan jó_fajta_italt vesznek, de sebaj! ;) Ezt ismételni kell. Csapatással, spontánbebaszással, esésekkel, barátokkal... :D

És Shoshiéknak tényleg kössz!
Márió: gratula az elõzõ poszthoz! Egész olvasható!!! :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Nah elõször is kösz a Shoshfamilynek a jóltartást. Ismételten. :D
Másodszor az úgy volt, hogy elindultunk Jakabhegyre délután és Égervölgyben találkoztunk a Csikóssal és pár sulitársával. Aztán felmentünk kolostorig, aztán lejöttünk, hol gyorsan, hol nem annyira - de mindenesetre élvezetesen végig. Lent pedig éppen nem volt Csikó, csak két emberke. Tehát, gondoltuk megvárjuk és beálltunk addig is krumplit pucolni, meg pálinkázni. Aztán csak pucolódott a krumpli, fogyott a pálesz, jöttek az emberek, fogyott a pálesz, mentek az emberek, fogyott a pálesz, jött a Csikós, fogyott a pálesz, ment a Csikós, megint jött, fogyott a pálesz, beesteledett, nekünk meg menni kellett volna a Shoshékhoz vidiózni. Namost ez azért némi nehézségbe ütközött,mer valami ismeretlen erõ nehezítette, ami még a földre is lerántott párszor, meghát fény se volt már...
Azért megoldottuk ezt a csúnya kombinációt, kis stratégiával, meg némi esés keléssel. Tanulság, azért mindig legyen nálatok bukó, ki tudja milyen partyba futtok bele éppen, és onnan hova kell eljutni, meg néha a Tiborc utca se olyan szögben áll, mint ahogy látszik...
Ehh, rosszfenekû lovasok. :D

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi all

nah ma megint megjártam abban a nyomorult átokjárta iskolában.
A háziredndet nem olvastam,de ma eggel egy tanár állt a kapuban és az ellenörzõket szedegette attol aki csöngetés után ér be.Nos ez 0745 kor történik,még hallaotam a csengõt amikor bementem,de könyörtelenül megállítottak.
Az volt érdekes ebben az egészben, hogy pont az a tanár volt akivel az elsõ órám lenne.
Mondom is neki hogy ha most leállunk szöszmötöölni az ellenörzõmmel akor mindketten elkésünk az órárol.
De hát az más mert Õ tanár.
Mondom erre hogy attol még az órát nem tudja elkezdeni idõben,ha itt ellenõrzi a gyerekeket.
Hát csak odaadtam neki,megyek a teremehez,csak mi vagyunk a folyosón,de a tanárunk sehol.
Hát egész lettvolna egy perc mulva mire nagy sietve bejött a terembe.

Pár szüntet mulva kapon az ofõnöktöl az ellenörzõm,igazgatói figyelmeztetésel terhelten...

tehát ha késöbb jövök és tényleg elkések akkor az órakezdést nem késem le és beírást sem kapok.

kicsit szar ez a mai nap...
asszem benyomom a q3at és lövök:)

képek nekem is tetszenek,jól eltaláltátok a helyeket!!reméelm isétlése lesz,aztán már én is tudok jönni

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!