Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2005. október 12. - 21:52

tavaszra talán lesz egy uj pálya is, bár kiváncsi vagyok, hogy mit kezdenek azokkal a szakaszokkal (és épített letörésekkel és ugratókkal) amik a sípályán keresztül mentek...
Írta 2005. október 12. - 21:46

mindenki merevvel volt. ettõl függetlenül lehet, hogy nem az igazi, csak gondoltam, hogyha olcsóak az árak lehet róla ogndolkodni a közeljövõben.
Írta 2005. október 12. - 21:37

Mariborban a DH pályán voltak - az egyetlenen. mert csak egy van belõle. Ezért könnyû megtalálni.
de az nem neked való... merevvel nem az igazi
de az nem neked való... merevvel nem az igazi
Írta 2005. október 12. - 21:08

shoshi: le tudnád írni akár priviben akár itt, hogy az öcsédék hol voltak pontosan mairborban? meg árak ilyesmik. meg öcséd tapasztalatait. ha nem nagy gond;).....lécci:D
Írta 2005. október 12. - 20:38

simán. kell? lekközelebb halottak napján leszek otthon
, de Matyi tudja hol van, vele meg tudjuk beszélni hogy elmentek egyszer érte (még össze van építve, kicsit kell buherálni, de ha jobban belegondolok, vizeted ugy ahogy van, két kereket is találsz mellette).

Írta 2005. október 12. - 20:33

Írta 2005. október 12. - 20:29

Nagyon jó nekünk...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. október 12. - 20:29

Shoshi, említetted a Panasonic tv-t a Metro katalógusban, meg tudod adni a cikkszámát, ha szépen kérlek??
Panasonic TX 29PS12P TV
cikkszám: 195489
/ha jóra gondolok./
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 12. - 19:49

http://www.sixsixone...0ef79f1&pl=BIKE
Nézegetem az uj Sixbukokat és nagyon bejonnek,lemondok a girorol mert az gondolom valmi 40-50 én most hohy nezem ezeket gondolkozok valmi strike-on vagy launch-on azok kb. 20-30...
Hurricane Flight nagyon faszas csak ugye MONEY,MONEY,MONEY
Most veszem eszre, hogy mar en is Forumtag vagyok...
Nézegetem az uj Sixbukokat és nagyon bejonnek,lemondok a girorol mert az gondolom valmi 40-50 én most hohy nezem ezeket gondolkozok valmi strike-on vagy launch-on azok kb. 20-30...
Hurricane Flight nagyon faszas csak ugye MONEY,MONEY,MONEY

Most veszem eszre, hogy mar en is Forumtag vagyok...

Írta 2005. október 12. - 19:05

W: olvastad a mailem.? mehecc haza keddre
akkor most nekiállok szállást keresni.

Írta 2005. október 12. - 18:17

Akkor az tényleg jó lassan lesz...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2005. október 12. - 16:47

Hát akkor menj az unokatesóddal, ha õt jobban bírod, kis köcsög. 
Egyébként no konténer, szép lassan kiszórom a szemétbe õket, hogy ne legyen feltûnõ a kukásbácsiknak...

Egyébként no konténer, szép lassan kiszórom a szemétbe õket, hogy ne legyen feltûnõ a kukásbácsiknak...

Írta 2005. október 12. - 16:41

Ehhez már kéne konténer, nem?
Amúgy vmelyik este szívesen átmegyek kiszórni õket!
Whoa, vasárnapra már két fuvarom is van, unokatesóm is megígérte! De még nemtom mikor megyek, azért kösz.
Amúgy vmelyik este szívesen átmegyek kiszórni õket!
Whoa, vasárnapra már két fuvarom is van, unokatesóm is megígérte! De még nemtom mikor megyek, azért kösz.
Írta 2005. október 12. - 16:33

Ja, az elõbbi megjegyzéshez kapcsolódnék, hogy van még kb. 60 kiló levert csempe, meg szétszedett konyhaszekrény a lakásomban, amit ki lehetne onnan dobni.. ha vki kedvet és erõt érez magában ilyen nemes feladathoz!
Mettyú, valszeg vasárnap kocsival jövök vissza, ha érdekel csatlakozhatsz. Ha nem, nem.
Mettyú, valszeg vasárnap kocsival jövök vissza, ha érdekel csatlakozhatsz. Ha nem, nem.
Írta 2005. október 12. - 16:19

Wuff, szerintem be tudod vinni, nem lesz semmi gebasz. Na akkor 8kor!
Dani, te meg mit csinálsz itt majd azokon a hétvégéken? Azért erõsíts vmit, mert még jobban legyengülsz majd!
Dani, te meg mit csinálsz itt majd azokon a hétvégéken? Azért erõsíts vmit, mert még jobban legyengülsz majd!
Írta 2005. október 12. - 15:55

Shoshi, említetted a Panasonic tv-t a Metro katalógusban, meg tudod adni a cikkszámát, ha szépen kérlek??
Mettyú: nem mûködött a levelezõszerverünk, nem tudtam emilt írni, de este megyek bicajjal, ha be tudom vinni beviszem, ha nem, akkor tekerek egyet a városban!
Mettyú: nem mûködött a levelezõszerverünk, nem tudtam emilt írni, de este megyek bicajjal, ha be tudom vinni beviszem, ha nem, akkor tekerek egyet a városban!
Írta 2005. október 12. - 15:45

szerintem majd telefonál...
bazz, következõ 3 hétévégre van programom pesten, és lenn hagytam a bringát... mind2t.
(
bazz, következõ 3 hétévégre van programom pesten, és lenn hagytam a bringát... mind2t.

Írta 2005. október 12. - 15:41

Wuff, este jössz akkor? Ha már emailt nem írsz, akkor legalább ide böfögj vmit.
Írta 2005. október 12. - 15:23

Lefelé én nem szeretek gyakran megállni.. Max addigra Tecánál már kirendeljük a második kör sört is..

Írta 2005. október 12. - 15:12

várakozzással/türelemmel hogy vagytok?

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi