Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tuttijó képek. Piros-bogyós-fás képem nekem is van, én a vasút-átugrónál lõttem!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ha valaki unatkozik és kedve van pécsi képeket nézegetni:
http://kep.tar.hu/za...50156563?o=60#2

(persze képtár fordít, úgyhogy 6. oldallal kezdtem... Ja, van tengerszemünk :D)

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkor sorry! Privát nem van... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

(Hát hogy este Pesten maradtatok, nem?! Aztán jöttetek fel Pécsre...)

Nem

Privát...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Rendben AW!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazz, találkozzunk már, hogy mesélhessek!!! :D

Képeket délután rakom föl! ;)

Monociklisek sztem itthon még nem nagyon fogantak...

Zsolo: kössz! (Hát hogy este Pesten maradtatok, nem?! Aztán jöttetek fel Pécsre...)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

Hali!

Nemrég vettem egy hegyi monociklit. Van-e esetleg közöttetek pécsi, aki szintén egykerekûzik, vagy ismertek-e olyat?

Én nem ismerek ilyet. Van egyáltalán ilyen ember??

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Zap, én pénteken délután jövök kocsival, ha valamit hozni kell esetleg..

Shoshi: Kössz, most hétvégén otthon voltam, úgy volt, hogy szombat délelõtt megyünk, aztán nem sikerült idõben felkelnem.. Mettyú mondta, hogy mások nem is nagyon mennek, hát áttoltam vasárnap délelõttre a tekerést, a saját tempómban feldiktáltam magamat a NagyTubesre (itt ismét megjegyezném, hogy a PIKE kiválóan teljesített, sokkal jobb vele mászni, nem emelgette a gép az orrát), aztán torony felõl megtámadtam a déli oldalt, hááát nagggyon jól esett. De a lényeg, hogy jövõ héten megint otthon leszek, és megyek tekerni, szóval átveszem õket személyesen, mert egyébként is minden bringás cuccom otthon van, amire tudnám ragasztani õket.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Zsolo: Dani visszaadta az elemeket?

Dalmánál vannak...

Zap: Zsolóék jönnek ma. Vagy már gyönnek is...

???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na hella Arcok!

Mennyi jókat tekerõ emberke... Öröm nézni... Ma azt álmodtam, hogy Zap-pel tekertünk Pesten, és egyáltalán nem fájt a vállam. Jó lesz ez.

Szombaton már jó voltam egy TV torony kör futásra, úgyhogy ha valaki egyedül menne tekerni, és társaságra vágyik, akkor csak szóljon. Felfelé biztosan tartom a lépést.

Voltam duatlon versenyt nézni is, tennap meg csajom szülinapját ültük.

AW:
Még mindig nálam vannak az AVID matricáid. Ha dobsz egy címet priviben, elküldöm õket postán!

Potroh

Potroh

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Hali!

Nemrég vettem egy hegyi monociklit. Van-e esetleg közöttetek pécsi, aki szintén egykerekûzik, vagy ismertek-e olyat?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Zsolo: Dani visszaadta az elemeket?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó reggelt!

Fáj a kezem, fáradt vagyok, de asszem életem egyik legnagyobb bringás élménye volt. Asszem mindent majd szóban, mert ezt nem lehet leírni. Lett fotó az ugratóról, de nem a legjobb. Majd fölrakom. Srácok, menni kell! ;) û

Zap: Zsolóék jönnek ma. Vagy már gyönnek is... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.kfki.hu/c...k003/extra.html
gondokodni vágyóknak...
vagy álmatlanoknak
sok okosságot lehet meríteni belõle

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ez jó duma szerintem is

ki vele az istenért!
ki ami most benned él!
megtudod hogy mennyit ér!
itt az ideje már rég!

ki a szívfájdalomért!
ki egy félkalapért!
ki a végsô gyönyörért!
a belsô hatalomért!

ki a düh tudja miért!
az utolsó szavamért!
ki vele az istenért!
ki ami most benned él!

titokzatos csatatér!
nem tudja senki csak én!
milyen élet az enyém!
nem tudja senki csak én!

az egész világ egy nagy én!
ô mondja azt is hogy én!
hallom ahogy mondja én!
mikor azt mondom hogy én!

lerepül rólam a héj!
kitör belôlem a szél!
utánam hajol egy kéz!
régi testem visszanéz!

tornyok csavarodnak belém, az éjszaka karmai. sátorvárosok ugranak az ég felé! egy képzelt világot építek újjá. hívó gyertyák özöneibe érek. suttogva lángoló, fénykarddal rohamozó délibábtortákat akarok falni! zokogó délibábrohamok, szeleteljetek fel! nyíljatok meg! nyíljatok meg! óriástörpék! széljáratok keringenek. az átjáró világít, nem keresi senki! csillogó folyamok fröcskölnek. a fényáram széttörött! millió fényszilánká, millió szemhéjjá, millió szemhéjat szült eleven testünkre. a félelem eltakarja a diszharmónia bûvöletében élõ rázkódó jövõt! arcok villanásai, szállok veletek! elnyelt világ hatalma szólít. forduljatok a Nap házaiba! a pillanat megpengézve zuhan az idõtlenség meredélyeire.

ezek is jók szerintem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ez jó duma... honnan?

Más: valaki jön Pestrõl Pécsre a hét folyamán?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Szemben a nyugati civilizáció közkeletû vélekedésével, belsõ világunk nem csupán alantas erõk szemétdombja, elnyomásra való, lényegtelen elágazása, hanem emberi fényünk megtisztító, megrendítõ erejû otthona. Ahhoz, hogy ne csupán engedelmes rabszolgái legyünk egy általunk meg nem értett célú és rendeltetésû társadalomnak, élnünk kell ezzel a belsõ teremtõ erõvel, meg kell tapasztalnunk magunkon lenyûgözõ hatalmát

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nah,pedig azt hittem tényleg

holnap reggel ride sztornó,mert van suli mégis.roszul emlékeztem

valakinek van VHK albuma ami nem a Naptánc vagy pedig a Semmi kapijin dörömbölve?!
nagyon megkösszönném ha hozzám eljutna

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Márió: csak viccbõl mondtam, nem ittam ám, de tényleg olyan volt...

Aktuális civil

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Gyerekek ezek a képek magukért beszélnek!Csak az a baj, hogy ilyen képeket látva, mint amit a két kolléga belinkelt a szívem úgy fáj, hogy majd megszakad!
Na további szép napot mindenkinek!
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!