Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. October 17. - 10:22

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2005. October 17. - 10:16

http://kep.tar.hu/za...50156563?o=60#2
(persze képtár fordít, úgyhogy 6. oldallal kezdtem... Ja, van tengerszemünk

Aktuális civil
Posted 2005. October 17. - 10:06

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 17. - 10:05

Nem(Hát hogy este Pesten maradtatok, nem?! Aztán jöttetek fel Pécsre...)
Privát...
Posted 2005. October 17. - 10:02

Posted 2005. October 17. - 09:54

Képeket délután rakom föl!

Monociklisek sztem itthon még nem nagyon fogantak...
Zsolo: kössz! (Hát hogy este Pesten maradtatok, nem?! Aztán jöttetek fel Pécsre...)
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 17. - 09:36

Hali!
Nemrég vettem egy hegyi monociklit. Van-e esetleg közöttetek pécsi, aki szintén egykerekûzik, vagy ismertek-e olyat?
Én nem ismerek ilyet. Van egyáltalán ilyen ember??
Posted 2005. October 17. - 09:36

Shoshi: Kössz, most hétvégén otthon voltam, úgy volt, hogy szombat délelõtt megyünk, aztán nem sikerült idõben felkelnem.. Mettyú mondta, hogy mások nem is nagyon mennek, hát áttoltam vasárnap délelõttre a tekerést, a saját tempómban feldiktáltam magamat a NagyTubesre (itt ismét megjegyezném, hogy a PIKE kiválóan teljesített, sokkal jobb vele mászni, nem emelgette a gép az orrát), aztán torony felõl megtámadtam a déli oldalt, hááát nagggyon jól esett. De a lényeg, hogy jövõ héten megint otthon leszek, és megyek tekerni, szóval átveszem õket személyesen, mert egyébként is minden bringás cuccom otthon van, amire tudnám ragasztani õket.
Posted 2005. October 17. - 09:23

Dalmánál vannak...Zsolo: Dani visszaadta az elemeket?
???Zap: Zsolóék jönnek ma. Vagy már gyönnek is...
Posted 2005. October 17. - 09:10

Mennyi jókat tekerõ emberke... Öröm nézni... Ma azt álmodtam, hogy Zap-pel tekertünk Pesten, és egyáltalán nem fájt a vállam. Jó lesz ez.
Szombaton már jó voltam egy TV torony kör futásra, úgyhogy ha valaki egyedül menne tekerni, és társaságra vágyik, akkor csak szóljon. Felfelé biztosan tartom a lépést.
Voltam duatlon versenyt nézni is, tennap meg csajom szülinapját ültük.
AW:
Még mindig nálam vannak az AVID matricáid. Ha dobsz egy címet priviben, elküldöm õket postán!
Posted 2005. October 17. - 08:45

Nemrég vettem egy hegyi monociklit. Van-e esetleg közöttetek pécsi, aki szintén egykerekûzik, vagy ismertek-e olyat?
Posted 2005. October 17. - 08:17

Posted 2005. October 17. - 07:36

Fáj a kezem, fáradt vagyok, de asszem életem egyik legnagyobb bringás élménye volt. Asszem mindent majd szóban, mert ezt nem lehet leírni. Lett fotó az ugratóról, de nem a legjobb. Majd fölrakom. Srácok, menni kell!

Zap: Zsolóék jönnek ma. Vagy már gyönnek is...

Posted 2005. October 17. - 00:01

gondokodni vágyóknak...
vagy álmatlanoknak
sok okosságot lehet meríteni belõle
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. October 16. - 22:37

ki vele az istenért!
ki ami most benned él!
megtudod hogy mennyit ér!
itt az ideje már rég!
ki a szívfájdalomért!
ki egy félkalapért!
ki a végsô gyönyörért!
a belsô hatalomért!
ki a düh tudja miért!
az utolsó szavamért!
ki vele az istenért!
ki ami most benned él!
titokzatos csatatér!
nem tudja senki csak én!
milyen élet az enyém!
nem tudja senki csak én!
az egész világ egy nagy én!
ô mondja azt is hogy én!
hallom ahogy mondja én!
mikor azt mondom hogy én!
lerepül rólam a héj!
kitör belôlem a szél!
utánam hajol egy kéz!
régi testem visszanéz!
tornyok csavarodnak belém, az éjszaka karmai. sátorvárosok ugranak az ég felé! egy képzelt világot építek újjá. hívó gyertyák özöneibe érek. suttogva lángoló, fénykarddal rohamozó délibábtortákat akarok falni! zokogó délibábrohamok, szeleteljetek fel! nyíljatok meg! nyíljatok meg! óriástörpék! széljáratok keringenek. az átjáró világít, nem keresi senki! csillogó folyamok fröcskölnek. a fényáram széttörött! millió fényszilánká, millió szemhéjjá, millió szemhéjat szült eleven testünkre. a félelem eltakarja a diszharmónia bûvöletében élõ rázkódó jövõt! arcok villanásai, szállok veletek! elnyelt világ hatalma szólít. forduljatok a Nap házaiba! a pillanat megpengézve zuhan az idõtlenség meredélyeire.
ezek is jók szerintem...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. October 16. - 22:32

Posted 2005. October 16. - 22:13

Posted 2005. October 16. - 22:05

holnap reggel ride sztornó,mert van suli mégis.roszul emlékeztem
valakinek van VHK albuma ami nem a Naptánc vagy pedig a Semmi kapijin dörömbölve?!
nagyon megkösszönném ha hozzám eljutna
Posted 2005. October 16. - 17:54

Posted 2005. October 16. - 16:20

Na további szép napot mindenkinek!