Na de! Bicikli, ugyebár. 7végén tessék jönni megint fel a hegyre! Azért nem merek Zének címezni, mert még az is nagy teljesítmény, hogy Lapis... szégyellem, de így van...

Nem vagy pécsi? >
(
)
Ááá, Tibor rulezzz.... 1x nem akart megvenni 15e-ért egy Chris King kormánycsapágyat, mert a színe miatt nem vennék meg...Fikázzuk a Pedált, a bagoly eladójával együtt...
Nekem megvan ez is, de valaki még a lengyel extreme-röl vehette fel, mert alámondásos ez is...hat ezt epp elmulasztottam felvenni, viszont akad mas:
Ezt is letöltöttem valamikor, csak elég szar mpeg formátumban, de azért látszik, hogy Russ Morell egy áááállat... ;DThird Down - Ellsworth tamogatta kis film, mar letszik rajta hogy par eve csinaltak, DH nem valami nagy szam, de az urbanus asszultacio nagyon jo.
Ezt most néztem meg, tényleg eléggé Dropin remix... De azért jó...Riders Anonymous - MPF Productions also remeke.! Darren Butler es Mike Kinrade filmje, nagyreszt a Dropin sorozat legjobbjai + ujabb jelenetek, sracok. gyk: a Self Titled elodje.
Nincs kilõve a szombat. Rámcsörögsz aztán megyünk.
Csak országúton.
Az útvonalat nem tudom még megmondani. Van hogy lenyomunk hegyen 50-60 km-t, de van hogy csak síkon megyünk 120-at. Ez attól függ, hogy ki mennyi idõre ér rá, erõnléttõl (ki mennyit mer bevállalni), és idõjárástól. Mentünk már 140-et is: 100 km sík terepen, utána 40 km hegymenet.
Hétvégén csörgess meg (70/ 26 04 194), akkor talán már többet tudok mondani a hétfõi túráról. Add meg telefonszádat, hogy én is el tudjalak érni ha esetleg szombaton már megyünk.