Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Tegnap akkora nagy lasagne parti volt, hogy csak... én sütöttem! A Bacardi meg egy jó pia, ajánlom mindenkinek :)

Na de! Bicikli, ugyebár. 7végén tessék jönni megint fel a hegyre! Azért nem merek Zének címezni, mert még az is nagy teljesítmény, hogy Lapis... szégyellem, de így van... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Áááá!!! Elszabadulnak az indulatok! Egymást hülyézik az emberek! A bringájuk hátsó agyát nagy ügyetlenséggel meg túlterhelik és kész a baj... :P
Eh. Mitakartam ???
Ja, a Pedál akkor volt jó, amikor István még ott dolgozott. Mondjuk akkor még én is jobban ráértem, és gyakran a munkahelyemröl munkaidöben elmentem dumálgatni egyet.
Most meg? Jánossal még szót értek, de néha túlpörög, és nem lesz az ígéretekböl semmi. Tibor gáz, nála esetleg Bikemag-ot merek venni... Miki jófej, csak nincs beleszólása a dolgokba.
Amúgy érdekes, hogy nem nagyon mernek "drágább" dolgokat hozni, illetve néha belenyúlnak olyanokba amibe nem kéne. Aztán most hoztak Hayes, meg Avid fékeket, és jéééé elvitték az összeset... :D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Látom neked is van tapasztalatod... Egyébként meg rájöttem, hogy mire megy ki a játék, felteszel egy kérdést, aztán lassan válaszol, de addigra te már rég bepöccentél, így õ mentesül a válaszadás alól ---> Te vagy a hülye!
Olyat kérdezel, amit õ nem tud? Olyan nincs! TE nem tudod ---> Te vagy a hülye!
Pedálban vásárolsz? ---> Te vagy a hülye! ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
De még jobb ha a Jánostól kéred. Innen gyere ki nyerõn! ;D ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Tibor for President!!!

Egyébként észrevettem, hogy egy eladónak mindig legalább 1 infóegységgel többre van szüksége, mint amit a halandó vásárló tud. Én akkor élvezem a vásárlást, hogyha nekem van 1 egységgel több. ;D
És MINDIG azt hiszik én vagyok a hülye (persze ahol nem ismernek). Na ebben a játékban T. kiváló! Próbálj meg tõle pl. 8" tárcsához való 20mm es tengely I.S.-t 74 mm-es Postmountra alakító adaptert kérni. ;D ;D

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Nem vagy pécsi? >:( ( ;))

Nem. Csak itt melozok, remelem ezert nem vagyok kitagadva a forumbol... ;D

De van puttonyos ceges auto, bevagom a gepet es fel ora alatt itt vagyok benn.

mike99

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Egyébként a csúcs itt Pesten az X-factor a MOM-ban... Kérdezek, nem értik. Telót viszem szervízbe, diktálni kell, hogy csil-lap-í-tás meghogy e-lõ-fe-szí-tés. Komoly szint... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Fikázzuk a Pedált, a bagoly eladójával együtt...

Ááá, Tibor rulezzz.... 1x nem akart megvenni 15e-ért egy Chris King kormánycsapágyat, mert a színe miatt nem vennék meg... :o Amúgy gyönyörü eloxált világoskék volt. Aztán megvettem én a nagydarab csajtól, aki behozta. ;D Csak most nem jó a vázamba. :(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Az olyan kis divatfrírájdereket kell fikázni, akik Yetit vesznek, miközbe itt nincs is olyan nagy hegy, mint ott, ahol kitalálták... ;D Csak irigykedek.. ;)

Fikázzuk a Pedált, a bagoly eladójával együtt...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Naná!!!!!

Úgy lehet vele CCzni, mint állat! Lehet, hogy pályát tévesztettem.... Azé lefelé is megy ;D

Olvasgattam a decemberi oldalakat. Újra kéne fikázni a Fittipaldiékat, meg a Pedált. Meg a sznob millkós DH gépeket a Pavlik üvegének támasztva. :D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nem mondhatom meg... bigbrádör iz wacsing... ;)

Majd megmondom 7végén. Yeti egyben van még vagy mifene?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ÓÓÓ! Chilipalmer! Mily csoda történt velünk!!!
Hol húzod most a rabigát?

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
en is tekerek szinte minden nap 30-40-et de mohacs kornyeken

Nem vagy pécsi? >:( ( ;))

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ééééés újra itt vagyok, kedves gyerekek, aszittem már sose, de most mégis újra. Hát szóval, ha minden jól megy, akkor lesz nekem Magurám. bi-bi-biiiiiiiii. Aztán akkor lesz ám zúzás, meg van ám fullface buksim is, hogy ne lássák a hüje fejemet az emberek, aztán mi új van még? Munkahely is. 7végén tekerés? Múlt héten elmentünk, egész jó volt, sose hittem, hogy még egyszer fel tudok tekerni a Lapisig... de sikerült, aztán lefelé a bukónak hála taknyoltam is egy kicsit, mert ugye hátsó fék van még csak, de a hamis biztonságérzet a bukó miatt megvolt... hát ezért. De legalább szereztem kicsi sérülést és lehet mutatni mekkora rájder vagyok!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

hat ezt epp elmulasztottam felvenni, viszont akad mas:

Nekem megvan ez is, de valaki még a lengyel extreme-röl vehette fel, mert alámondásos ez is...

Third Down - Ellsworth tamogatta kis film, mar letszik rajta hogy par eve csinaltak, DH nem valami nagy szam, de az urbanus asszultacio nagyon jo.

Ezt is letöltöttem valamikor, csak elég szar mpeg formátumban, de azért látszik, hogy Russ Morell egy áááállat... ;D
A Monster törés meg botrányos! Hogy lehet ilyet csinálni ??? Aztán kiveszik a hátizsákból a kamerát, és az is meg van nyomja egy picit... ;)
Amúgy az elözö két rész sem rossz...

Riders Anonymous - MPF Productions also remeke.! Darren Butler es Mike Kinrade filmje, nagyreszt a Dropin sorozat legjobbjai + ujabb jelenetek, sracok. gyk: a Self Titled elodje.

Ezt most néztem meg, tényleg eléggé Dropin remix... De azért jó...

Háháhááá, és van itthon végre internetem, és írhatok éjszaka is a fórumba!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nemáhogy átírod itten a topiccíme hülyeségekre, azt idejön mindenki

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hat ezt epp elmulasztottam felvenni, viszont akad mas:

Third Down - Ellsworth tamogatta kis film, mar letszik rajta hogy par eve csinaltak, DH nem valami nagy szam, de az urbanus asszultacio nagyon jo.

Riders Anonymous - MPF Productions also remeke.! Darren Butler es Mike Kinrade filmje, nagyreszt a Dropin sorozat legjobbjai + ujabb jelenetek, sracok. gyk: a Self Titled elodje.

Mario, szereztem DVD meghajtot, uh most mar minden filmet tudok fogadni... hat nem nagyszeru.?

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Nincs kilõve a szombat. Rámcsörögsz aztán megyünk.

Maradjunk abban hogz ha az idojaras kegyes lesz akkor en mennek akar szombaton is. Akar kettesben is.
Attol hetfon ha osszejon egy nagyobb csapat meg ismetelhetunk....

en is tekerek szinte minden nap 30-40-et de mohacs kornyeken, viszont mar unom egyedul. Inkabb tarsulnek valakihez.

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Nincs kilõve a szombat. Rámcsörögsz aztán megyünk. Ha más nem jön, megyünk ketten! :D
Jobb idõben megyek majdnem minden nap, ha jó idõ lesz, szombaton is rá fogok ülni.

Azért tervezünk hétfõre hosszabb túrát, mert akkor a két haverom nem dolgozik, és valószínüleg rá is fognak érni.

mike99

mike99

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

Csak országúton.
Az útvonalat nem tudom még megmondani. Van hogy lenyomunk hegyen 50-60 km-t, de van hogy csak síkon megyünk 120-at. Ez attól függ, hogy ki mennyi idõre ér rá, erõnléttõl (ki mennyit mer bevállalni), és idõjárástól. Mentünk már 140-et is: 100 km sík terepen, utána 40 km hegymenet.

Hétvégén csörgess meg (70/ 26 04 194), akkor talán már többet tudok mondani a hétfõi túráról. Add meg telefonszádat, hogy én is el tudjalak érni ha esetleg szombaton már megyünk.

A szombat abszolut kilove?
Nekem akkor is jo lenne.

A 100 kilcsi korul nemi hegyel az meg is felel, bar a ket hettel ezelotti 97 km-es teljesitmenyturan a vegen a Vasas-Lapis szakasz nem esett tul jol....

A szamom 30/9791-793