Na háj!
Ja valami ojan lejátszóm van hogy Divx player 5
oktatófilm?Kiváncsi vagyok mien,azt írhatsz ;D
most minyá csoszogok le a bótba hogy nézzék meg a tárcsát!vagyis hogy csinálják meg.
azt álmodtam hogy biciklizek!!!Valahol Ámerikában.valami parkban voltunk,nagy sziklák meg medvék meg minden!!!!Aztán találkoztunk grizly medvével és rohadt nagy volt!!!!!!!!Elkezdett kergetni,én meg biciklivel elõle és jó volt!!Tiszta vizesen ébretem.
a parkoloban meg találkoztam anyummal meg fateral és nem akartak kocsival hazaa vini.
Na akkor ha van valami írjatok pl tekerés,de ha nem esik!!!!!
Tom:kispálra akkor veszek jegyet magamnak.
Elõte városban tali??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. April 13. - 09:43

Posted 2004. April 12. - 21:50

Hát a Kranked 5 elméletileg divx5-el kéne, hogy menjen, de majd megszakértem...
Akkor talán ilyeneket írok fel, hogy Redbull Jindabyne 2002, és 2003. Chain Reaction 4 (bár abból is van 2 + 3 is), meg talán a Down sorozat. Triálos videók nem kellenek? Van oktatófilm is...
Kispálra majd a héten veszek jegyet, mert még nem tudom mennyi kell. Múltkor 7et vettem ;D
Bringázni nem tudom mikor megyek, mert mostanában papírkutya vagyok és nem szeretem az esöt...
Akkor talán ilyeneket írok fel, hogy Redbull Jindabyne 2002, és 2003. Chain Reaction 4 (bár abból is van 2 + 3 is), meg talán a Down sorozat. Triálos videók nem kellenek? Van oktatófilm is...

Kispálra majd a héten veszek jegyet, mert még nem tudom mennyi kell. Múltkor 7et vettem ;D
Bringázni nem tudom mikor megyek, mert mostanában papírkutya vagyok és nem szeretem az esöt...

Posted 2004. April 12. - 21:12

Háj
BOLDOG NYULAT MINDENKINEK!!!
na olyan rosszul vagyok már 3napja,hús,hús,hús.Egyél húst!A zöldségektõl leszel mélabús...
hát majd meg döglök!
Tom:
Ja a féken van mit állítani...vagy a féketét vagy a féktest ér a tárcsáho.
Hát elég állatok a filmek,de a kranked 5 öt nem jácca le...
ja írhacc még rá filmet,de ne régit mert az szerintem elég uncsi...
ja kispál!van már jegyed?holnap veszek,vegyek Neked is??
bring(ázás)sal hogy álltok?nem ültem már három napja biciklin,ma egy kicsit.de nem is tudok me nem jó a fék így.de kéne mán menni valamerre,valami!!
Na a sonka legyen Veletek!!!!
BOLDOG NYULAT MINDENKINEK!!!
na olyan rosszul vagyok már 3napja,hús,hús,hús.Egyél húst!A zöldségektõl leszel mélabús...
hát majd meg döglök!
Tom:
Ja a féken van mit állítani...vagy a féketét vagy a féktest ér a tárcsáho.
Hát elég állatok a filmek,de a kranked 5 öt nem jácca le...
ja írhacc még rá filmet,de ne régit mert az szerintem elég uncsi...
ja kispál!van már jegyed?holnap veszek,vegyek Neked is??
bring(ázás)sal hogy álltok?nem ültem már három napja biciklin,ma egy kicsit.de nem is tudok me nem jó a fék így.de kéne mán menni valamerre,valami!!
Na a sonka legyen Veletek!!!!
Posted 2004. April 12. - 14:26

Jah, húsvét hétfön bringázni? Max. délután, délelött locsolkodni kell atomul. Most jöttem haza belöle, voltunk 4 csajnál, aztán jólvan,de persze volt minden a szomjas szájnak... ;D
Most mindjárt bringára kell pattanjak, mert az egyik haver a buszon hagyta a tárcáját, és visszaviszem neki, de buszozni nem akarok
Nah, majd húzok védöket, hogy ne haljak meg...
Nem vagyok én részeg, csak hát igen-igen kába...
Most mindjárt bringára kell pattanjak, mert az egyik haver a buszon hagyta a tárcáját, és visszaviszem neki, de buszozni nem akarok

Nem vagyok én részeg, csak hát igen-igen kába...
Posted 2004. April 11. - 19:34

Posted 2004. April 11. - 19:08

mike99 maradhat a fórumban? Szavazzatok!
Én egy "igen"-nel mellette vagyok. ;D ;D ;D
Koszonom szepen.....
Lesz valami a holnapi (hetfo) turabol?
mike99
Posted 2004. April 10. - 10:11

BB: ...De elõtte még a Kertész fiú fogja análisan tudtára hozni az lánynak, hogy nem kell bánkódni a volt pasija miatt, közben Magdi néni a kulcslyukon keresztül les, és jegyzetel az új poziciókról, mjad hazarángatja Vili bá't és hajrá!
Posted 2004. April 10. - 10:08

Mi a faszért esik az esõ??? >
Egyébként végra rászabadultam a gépre a melóhelyen is, ami kezd barátságosodni lassan. Magura még nem jött, de már nagyon várom!
Most reggeli!

Egyébként végra rászabadultam a gépre a melóhelyen is, ami kezd barátságosodni lassan. Magura még nem jött, de már nagyon várom!
Most reggeli!
Posted 2004. April 09. - 23:28

Ja, azt el is felejtettem elmesélni, hogy ma nekimentem egy Trabantnak ;D
A Király utca nyugati végénél ahol a sétálóutca kezdödik északra van egy egyirányú utca. Onnan vágott ki elém a Trabant. Fékeztem, mint állat, de a végét elkaptam a gumimmal. Szerencsére semmi baj nem lett, a Trabit meg majd megragasztja. Jó, abban sem lett látványos kár. A fickó intve bocsánatot kért, én beintettem neki, aztán amikor láttam, hogy tényleg semmi baja nincs a bringának elmentem. Tényleg jól jönne egy 9mm-es a kabát alá...
A Király utca nyugati végénél ahol a sétálóutca kezdödik északra van egy egyirányú utca. Onnan vágott ki elém a Trabant. Fékeztem, mint állat, de a végét elkaptam a gumimmal. Szerencsére semmi baj nem lett, a Trabit meg majd megragasztja. Jó, abban sem lett látványos kár. A fickó intve bocsánatot kért, én beintettem neki, aztán amikor láttam, hogy tényleg semmi baja nincs a bringának elmentem. Tényleg jól jönne egy 9mm-es a kabát alá...
Posted 2004. April 09. - 21:51

Tényleg, megnézted már a filmeket? Hogy tetszenek?
Mit írjak a 4-ik DVD-re? Jöhetnek ilyen filmek még?
Mit írjak a 4-ik DVD-re? Jöhetnek ilyen filmek még?
Posted 2004. April 09. - 21:48

Ma én is szarrá áztam, mert barátnöm kutyáját, macskáit voltam etetni, és Újhegytöl messze van az Abaligeti út és hát esett az esö szarul... 
Na sebaj.
Miki mondta, hogy ö rakta fel a fékedet, majd mondom neki, hogy nem lett 100%
Kaptam töle 95-ös montis videókazettát. Majd bedigizem, hogy láthassa más is milyen jó is volt akkor ;D ;D
Teázni én is szoktam, de csak itthon, meg a munkahelyen. Ha már elmegyek a városba kúltúráltan szórakozni, akkor már inkább belöttyintek pár korsó sört... 8)
Most például jófajta gyümölcsös ízesítésü fekete teát iszok, hogy tudjak sokat internetezni. ;D

Na sebaj.
Miki mondta, hogy ö rakta fel a fékedet, majd mondom neki, hogy nem lett 100%

Kaptam töle 95-ös montis videókazettát. Majd bedigizem, hogy láthassa más is milyen jó is volt akkor ;D ;D
Teázni én is szoktam, de csak itthon, meg a munkahelyen. Ha már elmegyek a városba kúltúráltan szórakozni, akkor már inkább belöttyintek pár korsó sört... 8)
Most például jófajta gyümölcsös ízesítésü fekete teát iszok, hogy tudjak sokat internetezni. ;D
Posted 2004. April 09. - 21:35

Júhúj!!
Bolt szidás::
Sikerül vennem egy tárcsaféket Hayes hfx9.honnan?Pedálból...
Na ott volt az elsó gond hogy nem tudtam megértetni a villám tárcsafelfogatási módját sehogyse,meg az adapter csak a psyloho passzol,de telefonos segítséget kértem egy tapasztalt kollegátol(RENGETEG KÖSZ,RENGETEG MINDENÉRT!!)és megoldódott a rejtéj.Ha esetleg rápróbálljuk akor kiderül...
És jé jóvolt!!
Na de beállítani...
Rendes volt a szerelõ srác mert segített,de nem lett 100%
aztán
Sikerült annyit állítani hogy ne a féktesthez éren a tárcsa,csak a betéthez!Ez így egész jó...
nem tudok olyan finomat állítani hogy ne érjen valahol bele,de majd kopik a betét...
Hát a Bagoly a csúcs,nem tudja mennyit kell fizetnem...kérdezi mennyibe kerülhet a fék?mondom mennyi+az adapter,hát nem tudta megoldani a problémát eltünt pár percre...de SIKERÜLT MEGVENNEM(a féket)ÉS AZ A LÉNYEG!!
Fú kaptam egy defektet,idén az elsõt ;DDe pokoli volt a tetyén próbáltam a lépcsõbe beugrást,barátnõve voltam vagánygodjak má,azt másodikra sikerült felütnöm?(Gumit)ugyhogy ez az átka a könnyû belsõ,fékony oldalfaú külsõnek...
Most meg itt ülök szarrá ázva de boldogan és egy elefántra elegendõ koffeinel.teáztunk.ecce gyertek el!!!
Dnl:akor ez aztjelenti adhatom õket?vagy át is jöhettek megnézni...
Ha valami van akkor csöngess fel!!
:-*
Bolt szidás::
Sikerül vennem egy tárcsaféket Hayes hfx9.honnan?Pedálból...
Na ott volt az elsó gond hogy nem tudtam megértetni a villám tárcsafelfogatási módját sehogyse,meg az adapter csak a psyloho passzol,de telefonos segítséget kértem egy tapasztalt kollegátol(RENGETEG KÖSZ,RENGETEG MINDENÉRT!!)és megoldódott a rejtéj.Ha esetleg rápróbálljuk akor kiderül...
És jé jóvolt!!
Na de beállítani...
Rendes volt a szerelõ srác mert segített,de nem lett 100%
aztán
Sikerült annyit állítani hogy ne a féktesthez éren a tárcsa,csak a betéthez!Ez így egész jó...
nem tudok olyan finomat állítani hogy ne érjen valahol bele,de majd kopik a betét...
Hát a Bagoly a csúcs,nem tudja mennyit kell fizetnem...kérdezi mennyibe kerülhet a fék?mondom mennyi+az adapter,hát nem tudta megoldani a problémát eltünt pár percre...de SIKERÜLT MEGVENNEM(a féket)ÉS AZ A LÉNYEG!!
Fú kaptam egy defektet,idén az elsõt ;DDe pokoli volt a tetyén próbáltam a lépcsõbe beugrást,barátnõve voltam vagánygodjak má,azt másodikra sikerült felütnöm?(Gumit)ugyhogy ez az átka a könnyû belsõ,fékony oldalfaú külsõnek...
Most meg itt ülök szarrá ázva de boldogan és egy elefántra elegendõ koffeinel.teáztunk.ecce gyertek el!!!
Dnl:akor ez aztjelenti adhatom õket?vagy át is jöhettek megnézni...
Ha valami van akkor csöngess fel!!
:-*
Posted 2004. April 09. - 18:37

Én hallotam múltkor egy pofásat:
Zöld erdõben jártam
Egy szép kislányt láttam
Azt hittem, hogy virágot szed,
Hát nem szarik, bazmeg?
Zöld erdõben jártam
Egy szép kislányt láttam
Azt hittem, hogy virágot szed,
Hát nem szarik, bazmeg?

Posted 2004. April 09. - 12:57

Hát jó lenne menni valami játszósat. Szombaton nem tudom ráérek-e, hétfön az tuti, hogy el kell dugnom magam elöl a bringát, mert ha ráülök meghalok az biztos. Kemény locsolkodás action lesz. Advanced jól. ;D
Maradna a vasárnap. Hmmm. Kellene locsolóverset költenem. Tavaly a dunai árvíz ihlette költeményemmel leptem meg a csajokat, most valami mecseki rémtörténetes kéne... 8)
Chili, csomagolj nekünk lasagne-t, hogy megízlelhessük konyhamüveszeted remekét
A tárcsfékekkel majd megmelegítjük...
Kár, hogy ilyesmit nem lehet nyárson sütni...
Maradna a vasárnap. Hmmm. Kellene locsolóverset költenem. Tavaly a dunai árvíz ihlette költeményemmel leptem meg a csajokat, most valami mecseki rémtörténetes kéne... 8)
Chili, csomagolj nekünk lasagne-t, hogy megízlelhessük konyhamüveszeted remekét

Kár, hogy ilyesmit nem lehet nyárson sütni...
Posted 2004. April 09. - 12:49

Szeva, Csilli!
Mi van adtak gepet, aztan ujra lehet garazdalkodni a neten?
Nekem meg eldurrant a csillapitas a telomban es utana majdnem egy er is az agyamban az anyazastol.
De hat ez van, johet a BazmegRoland meg a kertvarosi sufnituning. Bar csak ma delutan fogom felnyitni, hogy megnezzem mekkora a baj.
Es mi van a fekeddel?
Magura rulez, vagy mi?!
Amugy fene a formatokat, hogy mindig szidni kell valamit vagy valakit. Inkabb beszeljuk ki a Baratok Kozt legutobbi reszeit.
En kezdem is egy kerdessel:
Mekkora a valoszinusege, hogy a Laci dobni fogja az Orsit es elmegy striptancosnak a Blue Angelbe?
Mi van adtak gepet, aztan ujra lehet garazdalkodni a neten?
Nekem meg eldurrant a csillapitas a telomban es utana majdnem egy er is az agyamban az anyazastol.
De hat ez van, johet a BazmegRoland meg a kertvarosi sufnituning. Bar csak ma delutan fogom felnyitni, hogy megnezzem mekkora a baj.
Es mi van a fekeddel?
Magura rulez, vagy mi?!
Amugy fene a formatokat, hogy mindig szidni kell valamit vagy valakit. Inkabb beszeljuk ki a Baratok Kozt legutobbi reszeit.
En kezdem is egy kerdessel:
Mekkora a valoszinusege, hogy a Laci dobni fogja az Orsit es elmegy striptancosnak a Blue Angelbe?
Posted 2004. April 09. - 11:54

Posted 2004. April 09. - 11:45

Posted 2004. April 09. - 11:15

Posted 2004. April 09. - 11:07

Posted 2004. April 09. - 11:03

Holnap rá szeretnék ülni a gépre. Remélem kisüt a nap, mert így egy kicsit hideg van hasítani lefelé a levegõt.
mike99, Chili és többiek: ha mentek/mennétek csörögjetek ám rám!
Hétfõn meg terveim szerint túra.
mike99, Chili és többiek: ha mentek/mennétek csörögjetek ám rám!
Hétfõn meg terveim szerint túra.