Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csá

ja nekem s szar a net,de csak néhány oldal...
van egy új virus,egy pécsi srác irta aki nagyon unio ellenes,most még csak beférkõzik a gépbe,leállitja a script parancsokat,folyamatokat,logaritmusokt? és majd május 1.fog aktivizálódni....

Ja tekerés persze!!!!A csuklóm már egész jó elbirok egy szatyrot is... :D

Neon akokr senki nem volt...fú tök sajnálom hogy nem mentem mert imádom õket!!27.hs7,colorstar(neo szerû)meg belga!!Pek 600ért!

Dnl:amit adtam papirt arra megyunk/mentek??A fotos k.jó volt!!ha mentek szójatok má mikor!!Mert ara én is jönnék!!!

Tekerés akkor szombat 2körül??Már ha minden igaz lessz bukóm is!!

Hamorim:bocs!!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Bikkmakk simply fosszar. De jössz? Mi lesz a 7végével? Én lemondom a Balcsit, inkább tekerek, meg esõt is mondanak.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Off:
Mindenkinek szarozik a net, vagy csak itt nalunk van valami kehe?
Most eppen nem megy a Yahoo, eddig meg a Bikkmakk szarozott.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Na, ki jön még?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Szombatra lehet énis kérek rajtszámot, de még kiforrja magát... ::)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Mario:
Ezt a poent most elnzem neked, mert elkuldted az ujsagot. Koszi. De tovabbadtam a Dnlnek, rajta verd majd le, mint minden mast is.
Bandi:
Hat igen a 7vege kerdeses, mert nagyfeszultsegu kabel felett nem jo nedves fat vagni. Lehet, hogy fajna.
Danival beszelj majd Pesten errol is!
Vegulis nem mentunk NEOra, csak Bebenel ucsorogtunk, boroztunk meg a vizipipa is elokerult.
Milyen volt a NEO? Mar, ha egyaltalan volt valaki.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nekem is kell a Down sorozat!!!

Hamorim - Dnl: lesz favágás a 7végén? Mert szar, fos, esõs idõt jósolnak az okosok. Persze ilyen idõben nem kellene erõltetnem az egyszem hátsófékkel nekem se, épp ezért fák Posta, fák VPOP!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Márió:
Megírtam a 4. DVD-t is. Ez van rajta:
Down, Double Down, Third Down
Chain Reaction 4
Dirty Tricks & Cunning Stunts
Redbull Ride Jindabyne 2002, 2003
Riders Anonymous

Mikor adjam oda? Ma 6-ra megyek focizni, elötte általában itt leszek a munkahelyemen...

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
En is benne vagyok a szombatban, bar mintha az idojos azt mondta volna, hogy hetvegen mar oda a jo ido...szoval ha nem esik, es nem lesz -4 fok, akkor megyek.

(Ja, es persze ha fel tudok kelni az agybol, mert ma Villany lesz, holnap meg lesz Pentek esti tekerges a Turakerekparos Klub szervezeseben, ahol meg nem voltam, de gondoltam megnezem...). :-)) Szoval igy a het egy kicsit huzos lesz, de hat 1-szer elunk.

Azert megdobtok majd egy sms-el?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, én benne lennék. Visszafele múltkor mutattak nekem egy jó kis utat a Szuadón keresztül. Bár az lehet, hogy most még nagyon sáros... Pedig jó. Nem túl meredek mászások, kis hullámzó le-föl gurulás, 2 nem túl nagy letörés :D
Délelött valószínü füvet kell nyírnom, de a du.2 jó lehet...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szombat délután, mondjuk kettõtõl (lehet elõbb is) hosszú tekerés? Akár Orfûre a fák között, tó körül és vissza mászás szerpentinen? Aztán lefelé a szerpentin mellett a hegyoldalban, végül Éger-völgy? Hmm? Kedv, lelkesedés?

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Halihow!

Ma egy lightos 30-as utan arra gondoltam, hogy holnap (ha hinni lehet akkor jo ido lesz) lenyomnek egy Pecs-Villanyt, oda vissza tetre befutora.

Esetleg csatlakozik vki? Olyan 4 koruli indulasra gondoltam Ujhegyrol vagy Mislenybol.

Aki esetleg, az sms, vagy barmi: 20-9226-848

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát akkor fityfiritty!!! ;D :-*

Nemmmegyünk tekerni valamikor??Bár most nekem még nem jó,de azért egy lájtos tekerés belefér!Legföljebb egy kézzel fogom a kormányt. :D

Béke a Mecseket meg el kéne foglalni,és a tv torony lenne a bázis,mellete a irányító fülke meg ahonnan irányítanána a robotjainkat... Hallotam egy kollegától!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Érdekes, de a PEK környékén semmi mozgolódás nincsen. Se sörsátor, se pakolás a PEKbe, se plakátok, se sok részeg ember. Biztos, hogy most lesz? Persze a Neo oldalán az van... Mondjuk a HS7 és a Bëlganál meg jövö hét kedd a pécsi fellépés. De nem tudom. Plakátot se nagyon láttam... ???
Viszont a hosszabbik utat választottam hazafele, ami a Manduláson át Remete-réten keresztül és Éger-völgyön át megy. Elég jól esett... ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
CSÁÛ!!

HamorÁmor:(ez de szar volt)A Danielel elküldtem a bikmagot hogy olajcsere!!!
Ja NEO ma van??Mentek??én imádom,de hogy új felállás van,nem tom mien lessz??Mert ugye a Márk kiszállt,a Milka folytatja valami poprockosab formációval... NA akkor???Én mennék!!De kiskorú zombie voltamara tekintettel nem tom meddig lehetnék ott me holnap suli!Hétvége Hs7+Belga 600ért PEK ben!!

Meg voltam ma kortárs foto kiállításon....hát beszarás mien jó képek voltak!!!!Nem érdekel valamejõtöket?Egész hét végéig vannak!!Tegnap volt az építészeti része,arrol meg faszán lemaradtam ,de ami még van az a köztéri mûvészet(graff,stickerek,flyerek,akármik)egész 29éig?asszem!!Kettõtõl kezdõdnek az elõadások,aztán az olyan belehalgatsz,azt megnézed közben a kiállítást!Ma pl egészlátószögü objektíves fotogépbe lehetett bámulni!!hát pöpec...Ja és a régi Zsolnay gyárban van,ami elég rutál meg van csinálva belülrõl!!!

Nyereg:szerintem a Tioga brutál kényelmetlen...bár egy idõ után mind az!
Nekem iszonyú vesszõparipám az üllés!Amit most van az barinõmtõl kunyizott keskeny ilyen olyan ergonómikus merida nyereg.és ánuszhûtõs!!

Ha valameik(Neo v a kiállítás+elõadás)érd.szójataok,de telefonon!!!

:-* :-* :-*

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Mettyú, téged ilyen szempontból nem kérdezlek, mert te neked nem kell nyereg, csak vazelin legyen elég, ugyehogy...

Egyébként meg. Ne élcelõdjetek, mert erõsebb vagyok ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
a "nemformás" kis popsidhoz ;)

Tomidny: sorry akkor félreértödtem :)

Márió: én 8 beutalót kaptam :P

Amúgy meg tegnap 37,5 tegnapelõtt meg 37,7 fokos láz + aza issszonyat fejfájás mint szombaton meg minden anyámnyavaja... :(
(viszont suliból lógás, és ha már lógás akkor intézem a vizsgálatokat)
és hogy bringás topic: épp indulok nagymamihoz bringával, hogy mivan a kis táskácskámban?
hát kenyerecske, káposztácska ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Azt ugye tudod, hogy a Tiogabol tobb meret is van, es akkor mar olyat vegyel, ami neked is passzol! ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Hûû, akkor én is veszek egyet. Jó?

Volt szekszárdon verseny?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Hát igen ZAP, esztet híjják mûvészetnek, amire a jogászdoktoroknak nincs szüksége.
Mondjuk az nagyobb mûvészet lett volna, ha a te Lyetidet szopja az az aranyos kis pingvin.