Nagyon ESIK!!!!!!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. April 24. - 11:53

Posted 2004. April 24. - 11:12

??? Óránként akarsz ruhát cserélni? ???Meddig maradunk kb,mert annyi ruhát hozok...
Szerintem kb. 6ra érünk vissza +-1óra.
Most esik, de nem érdekel menni akarok. Mindjárt lemegyek és felteszek valami nem túl kopott gumit ami talán jobb lesz a pici sárban...
Posted 2004. April 24. - 10:25

jó reggelt!
Akor kettõ lófarok!!
Megyünk mindenképp!!!
Meddig maradunk kb,mert annyi ruhát hozok...
olyan ostobán áll a bukó a fejemen....
Tom hozd dvdt!!!És sok köszi!!
Akor kettõ lófarok!!
Megyünk mindenképp!!!
Meddig maradunk kb,mert annyi ruhát hozok...
olyan ostobán áll a bukó a fejemen....
Tom hozd dvdt!!!És sok köszi!!
Posted 2004. April 24. - 09:55

Jóhogy! 2 lónál, és nem fog esni...
Most néztem meg a Double Down-t és bringázni akarok!
De most megyek eszek valamit, mert éhen döglök.
Most néztem meg a Double Down-t és bringázni akarok!
De most megyek eszek valamit, mert éhen döglök.
Posted 2004. April 24. - 08:57

Posted 2004. April 23. - 14:55

Jajd drágáim!!!
Nagyon cukik vagytok hogy ennyit gondoltok rám!!!!!
Nem kentem semmivel,de ma már 3fekvõtámyszt kibírt
lényeg hogy jó tegnap sem fát!
Meg megjött a bukóm meg a könyök/alkar védõm!!Tök baró...
Hogy háláljam meg hogy ennyit törõdtök a bajommal?
Tom:OKÉ!!A fordítást köszi,ijesmire gondoltam én is!!
Akkor én az vagyok!!!
Dnl&Co+Tom:
Akor vasárnap lesz megnézés a Zsolnay gyárban?!Mikor majd csöngesetek/jelezzetek!!Aki meg szüli napos annak meg boldog mainapot!!!!!!
Nagyon cukik vagytok hogy ennyit gondoltok rám!!!!!
Nem kentem semmivel,de ma már 3fekvõtámyszt kibírt

lényeg hogy jó tegnap sem fát!
Meg megjött a bukóm meg a könyök/alkar védõm!!Tök baró...
Hogy háláljam meg hogy ennyit törõdtök a bajommal?
Tom:OKÉ!!A fordítást köszi,ijesmire gondoltam én is!!
Akkor én az vagyok!!!
Dnl&Co+Tom:
Akor vasárnap lesz megnézés a Zsolnay gyárban?!Mikor majd csöngesetek/jelezzetek!!Aki meg szüli napos annak meg boldog mainapot!!!!!!
Posted 2004. April 23. - 13:51

Voltaren Emulgél 1%
Megszünteti a fájdalmat, felgyorsítja a gyógyulást
Milyen panaszok esetén ajánlott a Voltaren Emulgel?
rándulások, zúzódások, ficamok
derék-, nyak-, vállfájdalmak
reumatikus panaszok esetén
De nekem legjobban a Harkanyi gyogykrem valt be, pontosabb nevet most nem tudok, de igy lehet kapni. Feher tubusban van, tok ecceru, de hatasos. :-)
De azert hinni is kell benne! :-)
Megszünteti a fájdalmat, felgyorsítja a gyógyulást
Milyen panaszok esetén ajánlott a Voltaren Emulgel?
rándulások, zúzódások, ficamok
derék-, nyak-, vállfájdalmak
reumatikus panaszok esetén
De nekem legjobban a Harkanyi gyogykrem valt be, pontosabb nevet most nem tudok, de igy lehet kapni. Feher tubusban van, tok ecceru, de hatasos. :-)
De azert hinni is kell benne! :-)
Posted 2004. April 23. - 13:31

Voltaren az nem reuma cuccos? Drukkoljukn Máriónak, hogy gyógyuljon és KÉT szatyrot is elbírjon...
Posted 2004. April 23. - 13:28

Okes, csak kerdeztem. Gondoltam vannak esos estek, amikor sovany a bringa, vagy valakinek faj a csukloja.:-) Ja, es ez a forum nalam eleg sokat vacakol, soxor nem akarodzik neki bejonni. De azert turheto.
Hat akkor marad a forum. Voltaren meg nem jott szoba, meg a phenilbutazon (ha jol irom) sem. :-)
Hat akkor marad a forum. Voltaren meg nem jott szoba, meg a phenilbutazon (ha jol irom) sem. :-)
Posted 2004. April 23. - 13:20

A vojsz cset az nem a telefon? :
Na, én nem, mert Pesten nincs ADSL, a melóhelyen meg néznének bután.
Egyébként meg Richtofit! http://www.hazipatik...roduct?pid=1402
Márió, próbáltad már? A legendás, de tovább megyek: Panatta! ;D Emlékeztek ezekre? Mind a sportolásból adódó sérüléseket gyógyította, persze módjával, nyílt lábszártörésre nem jó...
Kerestem neked még egyet:
Macskakarom

Egyébként meg Richtofit! http://www.hazipatik...roduct?pid=1402
Márió, próbáltad már? A legendás, de tovább megyek: Panatta! ;D Emlékeztek ezekre? Mind a sportolásból adódó sérüléseket gyógyította, persze módjával, nyílt lábszártörésre nem jó...
Kerestem neked még egyet:
Macskakarom
Posted 2004. April 23. - 13:18

Minek? A Fórum azért jó, mert lehet közben mást is csinálni. Ha megunom böffenek ide egyet, olvasok kicsit, és dolgozok/játszok tovább.
Ha dumálni akarok elmegyek bringázni veletek és lyukat beszélek a hasatokba ;D
Ha dumálni akarok elmegyek bringázni veletek és lyukat beszélek a hasatokba ;D
Posted 2004. April 23. - 13:09

Skacok! Otthonrol ADSL-en szoktatok nyomulni?
Nem gondoltatok meg olyanra, hogy voice cset? Mert en bevallalom, hogy megcsinalom a szervert, egy kis kliens progi kell hozza, mikrofon, aztan lehet osztani az eszt. :-)
Ha van igeny, akkor tegyetek fel a jobb labatokat!
Nem gondoltatok meg olyanra, hogy voice cset? Mert en bevallalom, hogy megcsinalom a szervert, egy kis kliens progi kell hozza, mikrofon, aztan lehet osztani az eszt. :-)
Ha van igeny, akkor tegyetek fel a jobb labatokat!
Posted 2004. April 23. - 11:36

Ilyen oldal is van? Nem is tudtam. Na, Márió, látod mennyire szivünkön viseljük a kezed sorsát? ;D
egyébként is fontos a pszichés kezelés is, hogy legalább bekened valamivel... ;D
egyébként is fontos a pszichés kezelés is, hogy legalább bekened valamivel... ;D
Posted 2004. April 23. - 11:22

Fastum gel
Perskindol
Bármelyiket választja az ember azért nem jár rosszabbul, mintha semmit nem kenne rá a fájós részre...
Perskindol
Bármelyiket választja az ember azért nem jár rosszabbul, mintha semmit nem kenne rá a fájós részre...
Posted 2004. April 23. - 10:56

A perskindol az nem seggkrém, és van spray is, lehet nyugodtan használni.
Legyen a ló. Nekem jó.
Legyen a ló. Nekem jó.
Posted 2004. April 23. - 10:07

Posted 2004. April 23. - 09:21

Posted 2004. April 22. - 22:21

Márió:
Akkor a DVD-t szombatra viszem. high lifers??? A high life elökelö társaság, de a lifer viszont életfogytiglant töltö rab... Olvastad ezt, vagy megint elestél?
A csuklódat meg fáslizd be, meg kenjél rá disznózsírt, mézet, kecsapot, mustárt, mogyorókrémet, vajat húzzál rá tescozsacskót, és ne gyere a közelünkbe, mert jobb nem lesz, de büdös... ;D ;D
Amúgy Fastum gél a fájásokra
és fásli a jóltartáshoz...
Érdekes, hogy a városban én is láttam plakátot a Szántó napokról, de a kolinál a PEK mellett alszanak az emberek. Bár lehet, hogy sötétedéskor kéne lenéznem... Na mindegy.
Akkor a DVD-t szombatra viszem. high lifers??? A high life elökelö társaság, de a lifer viszont életfogytiglant töltö rab... Olvastad ezt, vagy megint elestél?

A csuklódat meg fáslizd be, meg kenjél rá disznózsírt, mézet, kecsapot, mustárt, mogyorókrémet, vajat húzzál rá tescozsacskót, és ne gyere a közelünkbe, mert jobb nem lesz, de büdös... ;D ;D
Amúgy Fastum gél a fájásokra

Érdekes, hogy a városban én is láttam plakátot a Szántó napokról, de a kolinál a PEK mellett alszanak az emberek. Bár lehet, hogy sötétedéskor kéne lenéznem... Na mindegy.
Posted 2004. April 22. - 21:00

Mehet a hétvége!!Bírja a csuklóm!!(Tested by high lifers)Tudnám mit jelent!!Lényeg hogy tekerés közben nem fájt!Azért nem mintha új lenne de nem mindig fáj!!!Ugyhogy akor oké részemrõl!!!!!!!
Posted 2004. April 22. - 19:52

Hali!
Nah, megjartuk a Villany-Pecs cimu tortenetet, nagggyon kellemes ido volt, franko oldalszel, ami visszafele szembefordult. :-)
Egyelore elek, azert az Ujhegyi domb a vegen nem esett jol..:-)
Remelem szombatra osszeszedem magam, foleg hogy holnap este tervezem a tekerest 8-tol. Remelem nem lesz durva, es levezetonek jo lesz.
Najo, nem untatom a tisztelt tarsasagot, mivel Neo-n nem voltam, CD-t nem irtam, virusom nincs, es amugy is. :-)))
Joccakat.
Nah, megjartuk a Villany-Pecs cimu tortenetet, nagggyon kellemes ido volt, franko oldalszel, ami visszafele szembefordult. :-)
Egyelore elek, azert az Ujhegyi domb a vegen nem esett jol..:-)
Remelem szombatra osszeszedem magam, foleg hogy holnap este tervezem a tekerest 8-tol. Remelem nem lesz durva, es levezetonek jo lesz.
Najo, nem untatom a tisztelt tarsasagot, mivel Neo-n nem voltam, CD-t nem irtam, virusom nincs, es amugy is. :-)))
Joccakat.