Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na le lehet szallni a fejemrol, azt elismerem, hogy a fulem nagy, de annak nincs koze a kurva bukohoz. Tenyleg allat leszek itt a konyvtarban.
AAAARRRGGGHHHH!

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Udv Urak!

Probalgattam itt nehany hozzaszolast, de hat meg nem vettem fel a porgest, vagy mi, vagy nem tudom...:-)

De mind1, azert megint probalkozom, szoval ma en megint megyek tekerni egy "laposat", vagyis Gorcsony fele nagyjabol. kb. fel5 - 5 korul indulok.

Ha esetleg erdekel vkit, es csatlakozna, akkor 20-9226-848

Addig is vigyazzatok a munkahelyi balesetekkel! Nalunk most vannak "diakmunkan" csajcsik, haspoloban, meg ahogy kell...es neha fennakadast okoznak...ahogy kell...:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

En meg vettem egy kisbukot, ami tenyleg kicsi, mert a KisB nem szolt volna az istenert sem, hogy nagyobb kene. Mondjuk nem lotyog (sot), de nem is ved mindenhol, ahol kene. Szomoru vagyok. :'(

Nem akarok gonosz lenni, de biztos hogy a bukó kicsi? ;D ;D ;D

Egyébként reggelt ülök a buszmegállóban, látom jön egy srác kb. 17 éves, gondolom ment suliba mert hátizsák a hátán, reggel 8-kor, hát mi van alatta? Egy Santa Cruz V10, Shiverrel...

Baseball utö elö, srác leüt, bringára felpattan, máris nem kell várnod a buszra, és az életkedved is megjön ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ááá, ezt józanul nem lehet ;) Mert így nem tudnám kellõen demonstrálni ;D Na jó, annyira nem, csak kicsit utálom. Egyébként reggelt ülök a buszmegállóban, látom jön egy srác kb. 17 éves, gondolom ment suliba mert hátizsák a hátán, reggel 8-kor, hát mi van alatta? Egy Santa Cruz V10, Shiverrel... akkor kicsit elszontyolodtam. Nem szoktam meg még a látványt ;)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Mi tortent? Meselj!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Naaaa, a könyvtár kihozza belõled az állatot? Inkább tekerj! És nem vagyok pesti. Tegnap végérvényesen megutáltam.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
A * helyére én 'É' helyettesítettem, úgyhogy nem sértettél meg, hiába próbálkozol, te punnyadtpöcsû pesti köcsög.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
;D P*cs ;D

Egyébként rajzolgatsz? Hmm? Szép lepkéket meg virágokat? Vagy találtál egy magazint és mindenkinek bajuszt meg nyelvet? ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
A hajambol mar tobb nem jon le, az arcombol meg majd akkor fogyasztok, amikor te is a popodbol. ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Komoly munkahelyed van ;)

Én meg elvágtam az ujjam, meg leöntöttem magam kávéval. Mert lazán akartam kigyönni a budiró', és kib*sztam az ajtót, de ott volt egy olyan gumi bizbasz, és az megvisszb*szta rám. Mert ugye itt úgy megyek wc-re, mint otthon. Újság, kávé... ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Vágasd le hajad és akkor passzol, meg vegyél vissza arcból ;D (Így lazán) és akkor pont jó lesz ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Most meg osszebasztam piros filccel a polom. Munkahelyi baleset. >:(

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Na mi van Zap, tart meg az ebedszunet?
En meg vettem egy kisbukot, ami tenyleg kicsi, mert a KisB nem szolt volna az istenert sem, hogy nagyobb kene. Mondjuk nem lotyog (sot), de nem is ved mindenhol, ahol kene. Szomoru vagyok. :'(

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Van íróm. 7végén jössz tekerni? Vagyis ha mentek, akkor csatlakozhatok?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Csillogótenyérfarkasbandi: nem értem még el a gyereket... De ha van íród, odaadom hétvégén, mer szarni fogok rá, hogy visszaadjam. De majd megbesz. a részleteket.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
De már két hete nem ültem bicajon. Nem mehetek. Nem enged a kísértés, I'm sorry.
De remélem ti hevtek fán! És next vík nem jöttök fel?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
No surfing, no biking, just having fun!!!
Wanna come?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Én nem Balcsi, mert tekerni akarok. Esõ lesz, nem lesz, mindegy. Meg ti szörföztök vagy mi?

Zap: megírtad nekem az NFS-t? Mert ha esõ lesz, akkor játszanék

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
En meg Balcsin.
De gyozkodom a Danit is. Teged nem erdekel Wolf?
Zap:
Eddig is gepkozelben voltam, csak szegyenloskodtem, de mostanra kinyilt a csipam.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
esõ lesz

hihihihihii