Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Milyen kovetkezo? :-)) Gyertek Szilvasvaradra! Pentekig meg lehet elonevezni!!! :-)

Vagy? Jas, ha itt tudtok valamit, akkos szoljatok lecci!

En csak ennyit talaltam:
máj.23. Pavlik-Contact Kupa, Pécs

Igaz, máj.23.Szilvásvárad Maraton.

Szoval vagy ez, vagy az. :-)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Anyu befogott? ;D Ahelyett, hogy átírnád végre az NFS Porschet....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jövõ hét, Sopron. Asszem...
Majd úgy õsz felé inkább, nem?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Úgy van, az se rossz! Menjünk maratonra!!!!!!!!!! Én tök lelkes vagyok!!!! Mikor lesz a következõ?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Leslie:
Hat sajnlallak is, de ezek szerint megint delutan keltel, hogy csak most kapcsolodtal be. Vagy hogy is van ez?

Uram jelentem kirakatot mostam Uram! ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nah, a Shosi meg a maraton... Akkor engem is kérdezhetnél, mer én meg pályabíró voltam.
De én is akorok menni egyre. Amilyen arcok itt a Mecsekm.-on voltak...
Külsõ? 2.5-ös duplafalú Maxxis!!! Nem defektjavítgatunk itten...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Hat ha abbol az elmeletbol indulok ki, hogy minden hetvegen esik, akkor sargumit tennek fel.
Meg visszaemlekezven a legutobbi 2 Mecsek maratonra, ez is csak megerosit ebben a nezetemben.
Hajra-hajra!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
A bikkmakk utolsó számában sok tanács van a maratonon kezdõknek, olvasd el. Kinek melyik gumi jobb. Mennyire szok fékezni, pl kanyarban ,mennyire ura a gépének sárban. Egy Maratonon annyiféle körülmény lehet, hogy valami univerzális gumit kell választani. Ricsi gumikkal nincs gond! Én is használtam sokáig (Mert nem volt másikra pénzem ;D) de nekem nagy kedvencem volt a Zed pl. hátulra. De most már persze 2.3 alatt nem veszek külsõt :).

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Gumi ugyben koszi. Most a gyari van rajta, ez naggyon bejon nekem. (RITCHEY InnoVader 26"x2.00")

Birja az aszfaltot, a foldes utat, de a sarat nem szeretim mert nem rücskös. Ill. a vizes füvet sem. Kérdés, hogy ezekbõl mennyi lesz a maratonon. Mert amugy nagyon gyors, marmint kicsi az ellenallasa.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Az utolsó Duna maratont (amin voltam) Hutchinson Squale gumikkal nyomtam le. Elötte besöröztem az esztergomi haverommal Párkányban, aztán lett is görcs minden izmomban. Felfelé toltam, lefelé küldtem. Szerencsére nem egyedül szenvedtem, hanem egy bólyi sráccal. Verle Petinek hívják amúgy. Volt amikor feküdtünk az út szélén, mert olyan görcs volt a vádlinkban, combunkban, hogy nem bírtunk felállni. De lefelé visszaelöztünk mindenkit ;D ;D ;D
Után 2-3 héttel eltört a hegesztett Amoeba DH kormányom, és tuti ott kapta meg a végsö csapást... :-\
Ha lenne Mecsek maraton tuti mennék. Haverokkal buliból akár valahova máshova is, de semmi keménykedés fölfele! ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Figyi má' csinálhatnánk valami kis csapatot, aztán mehetnénk maratonokra. Én itt eddzegetek, ti otthon, aztán tekerünk végig!
1.95, igen midnenki ezt mondja, legalábbis a srác itt mellettem.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Akkor Te voltal a soros srac?

Valószínü én voltam. Még emlékszik? ;D ;D ;D

milyen gumit erdemes vinni

2 egymás utáni évben maratonoztam én is. Duna maraton és Mecsek maraton volt a téma, és így utólag azt mondanám, hogy valami 1.95-ös bütykös gumi jó választás bármikor. Ha megteheted, lehet tuti száraz idöben könnyü semislick gumival suhanni, de néha csak a szopás van vele. Könnyebb defektet kapni, kis sárban nagyon csúszkál, kavicsoson se jó...

Mostnában gondolkodtam, hogy felrakom egy kis idöre valamelyik régi CC-s gumimat. Kíváncsi lennék mennyit gyorsulnék :D :D

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás

Van itten egy új srác, aki hivatalos versenyzõ, most jött a céghez, Giant géppel, meg North Wave szponzorral, ha akarod kérdezek néhány infót, mert minden maratonon indul.

Koszi, ez jo lenne!

Meghalalom. :-) Nem is tudom, most akkor mivan a jatekokkal? Akinek kell tudok adni Colin2-t meg NFS-t is. Meg Colin4-et is, remelem hamarosan. :-)

Mettyu, koszi, Shoshi-t is zaklatom majd!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Van itten egy új srác, aki hivatalos versenyzõ, most jött a céghez, Giant géppel, meg North Wave szponzorral, ha akarod kérdezek néhány infót, mert minden maratonon indul.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
A fék még úton... >:(

Leszarom az idõjárást! Tekerek! Aki jön, jön, aki meg nyúlbéla, az menjen Balcsira... ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Alfa:
Shoshi név alatt van egy srác, aki szokott menni az öccsével maratonokra. Érdeklõdj náluk!

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
:-)) Akkor Te voltal a soros srac? Mert a vasarnapi turan emlitette, hogy ott besokallt, amikor valaki sorrel a kezeben bringazott. :-) Mondjuk ujhegyben cigi a szajban + bringa a meno.
En spec. se pia, se cigi...:-) Nem is tudom miert elek.

Najo, csak azert eroltetem a hetkozbent, mert az utobbi idoben alig van jo ido, es most is esot mond a 7vegere. Es igy a tisztelt tagsag megint csak elmeletben fog tekerni.

Mas tema. Tervezi valaki, hogy jon (megy) a Szilvasvarad maratonra? En most mennek eloszor, es hat ugy nez ki, hogy mar neveztem, szoval jo lenne kiprobalna. Persze csak a 45-os tavot, lehet meg azt se tudom letekerni. :-))

De ha valaki volt mar kozuletek, akkor erdekelne, hogy mik a tapasztaltok...milyen a terep, milyen gumit erdemes vinni, ilyesmi...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Hat igen, jobb lesz, ha visszafogod magad. ;D Na jo, bocs, nem lesz nagy az arcom. Egy 'kicsit' tenyleg mas iranyt vett a diskuracio.
Azert megyunk inkabb 7vegenkent, mert akkor hazajonnek a videkiek (ez alatt a pestieket ertem of course), meg hat ugye dolgozgatunk vagy valami ilyesmi.
De az igazi ok, hogy mar nincs meg a regi kondi, amikor en is 2 oran belul nyomtam az Orfu tókörös túrákat (ami mondjuk nem csúcs, de akkor már nem égnék annyira, ha legalább ez visszajönne)
Szorri.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Bandito barátunk csak akkor van szép városunkban. Hétközben dolgozok, csajozok. Hétvégén is, de akkor könnyebb összeegyeztetni mindent. Ez van.
PTKK rulez. Sokáig jártunk mi is, egyszer Iván bá kivette a kezemböl a sört és átdobta az út másik oldalára. Meg ránkszóltak, hogy ne ugráljunk állandóan, mert a gyerekek is eltanulják és jujj mi lesz akkor... Az volt az utolsó év... ;) Amúgy túrázgatni jó velük, mert ha jól bírod az iramot sokat pihenhetsz, amíg bevárod a többséget ;D ;D ;D
Péntekenként mentünk velük egy kanyart, utána a felüljáró alatt bebasztunk, mint áááálllllaaaattt... Néha nem tudom, hogy mentem haza :P :P :P

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 hozzászólás
Udv!

Mer mindig 7vegen akartok menni hosszut? :-( Akkor mindig rossz ido van. En tegnap is voltam egy 50-es kort, igaz Gorcsony fele. Franko volt, csak epp qrva szembeszel ne lett volna. De azert megvolt.
Holnap este megint Klub Tekerges, ami mondjuk titeket nem erint tudom, de azert mondom.
Ma is mennek, de fel 7-ig program van, akkor meg mar nem biztos, hogy lesz kedvem elindulni...:-(

Egyebkent feszegessem ezt a tekeres temat, vagy nincs ra igeny? :-)) Mert akko nem lopom itt az erdekes forumhelyet...meg az idotoket sem. :-)

Ze-t gondoltam hogy partner lesz, de hat nem nagyon kapalodzik. :-)

Na jo tekerest!