Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Sziasztok,,,

Úgy hozta a sors, hogy Szombathelyi létemre itt leszek Pécsen egy hónapot, és tavaly is lehoztam a bringát, ha idén is magammal cipelem akkor valaki ráér majd körbejárni a várost?? ::) ???

Milyen mûfajban tekertek??

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Akkor legyen jó, szép árnyalatú piros.
Keresek valami mintát csigából, a szövegdízájnt meg kiadjuk a Vargának.
na jó étvágyat!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Nekem jó a Snailblood Racing Team. A logó meg egy IGEN AGRESSZÍV csiga lehetne, csorgó nyállal meg minden. Csak egy kérés, hogy vagy fekete, piros, fehér pólón legyen... tehát kék, zöld, srága... kizárva.

De szért még brainstorming...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Sztranyót is be kéne venni a csapatba!
Szerintem szívesen jönne és húzatná magát a Bonnieval. ;D
Na akkor mi a végleges név?
Danival meg terveztetek logót!
Elég jó ötletei vannak ilyentéren.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ez jó! Tetszik! A Racing mindenképp legyen benne! ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
SnailBlood Racing Team (röv. SRT és nem RST, érted?!)
Ráadásul a SnailBlood (CsigaVér) jól tükrözi a csapat hozzáállását a versenyhez.
Noo?!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
De a Toxic az nem jó. Nem szeretem a T betût, meg a C-t se, mármint feliratban, mert az olyan TesCo...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
A Sinka azt hitte, hogy csak poénkodunk, de szerintem, ha nem fúj a szél, akkor ott lesz.
A név az nehéz, mert sok használható ötleted volt.
Ráadásul a ToXiC tényleg bejön valami jó betûtípussal.
ToXiC Racing Team (röviden TRT)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
De akkor egyezzünk meg egy névben. Mert az a LEGFONTOSABB. Sinka is készül?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Leslie:
Hát akkor jobbulást! Annál a keresztezõdésnél én is hasonlóan szoktam közlekedni, de akkor ezek szerint érdemes óvatosabbnak lenni.
És nem fizetett senki senkinek a károkért? Csak úgy otthagytátok egymást? Adatokat sem kértetek a másiktól?
Bandi:
Hol vagy?! ???
Na közben elõkerültél.
Hát igen, mi komolyan vesszük a felkészülést, csak másnaposan nehezen fejlõdik az ember, pláne ha bringa helyett a Király uccában gyrost zabál.
Még nem tudok semmit pólónyomás ügyben, de szervezés alatt van.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Na, most 7végén más elfoglaltságaim voltak, így nem voltam a mázsaházzal szemben... bocs. :) Egyébként az autós adott vmi kártérítést? Vagy "megoldottátok máshogy"? ;D

SAUH, az jó lehet, de Sportsziget is lesz júni 11-13. Pavlik kupa az mindenki részérõl vicc, kivéve Mettyút? Én edzek, mint a zállat! Talán fékem is lesz a héten, mindenki egy imát, ha kérhetném...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na mi újság? Mindenki edz ??? Ez kicsit ijesztö...
Nem tervezi valaki a júliusi sátoraljaújhelyi fórumos banzájon való részvételt? Úgy néz ki 100%, hogy megyek...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Jah... megvolt a délutáni buszozási bemutatónk Márióval ;D

Meséljek is végre...
Szal hétfõ este olyan 21-22 óra magasságában haladtam át a zebrán (öö integrale... Aral kút... és a kút után van jobbra egy kis utca) nemkis lendülettel mert át akartam érni a zöldön (MERT zöldem volt).
Jött az autós a felüljáró felõl (talán Fiat Tipo, de nem vagyok benne 100) és elkanyarodott arra a kis utcára (MERT neki is zöld volt), indexelt de én ezt nemigen láttam a fényszórótól.. :o

Szóval összefoglalva? Énis hibáztam õ is hibázott
Én hibáztam mert ugye zebrán átkénne tolni a bringát (hátmég ekkora tempóval :))
Õ pedig basszot nekem megadni az elsõbséget, meg ha jól tudom, akkor van valami olyasmi szöveg is, hogy "úgy közelitsd meg a gyalogátkelõt, hogy mindenkép meg tudj állni"

Károk? Bringámon csak glazurzuzodás bal térdem duplájára dagadt és szép lila lett valamint " A jobb szemöldök lateralis oldalán kb. 2cm-es zúzott seb látható." /amit összevartak/
Az autónak meg lesodortam a vezetõoldali tükrét tövestûl ;), meg gondolom az oldala is sérült...
Kék szemeteket nem hívtam mert korrekt volt az ember...
( a sarki kocsmából meg kijöttek 5-6an nézték a véres fejemet és kérdezték, hogy segítsenek-e? ;D)
Hazasétáltam szépen illetve az elején probáltam fél lábbal tekerni, dehát az még spdvel se túl nyerõ :)
Juteszembe spd.. oldalra fordulva "feküdtem az úton" és átgurult a lábfejemen az autó de a böszme merev talpú shimano csuka alatt nem érzett semmitse a lábikóm :D
amúgy ma szedték ki a varatokat
Asszondja a doki üljek le (kb 3méterre tõle)
beszél-beszél "megnézzük milyen a heg és akkor kiszedjük ma a varratokat".. megnézte bazz...
Úgyanúgy ült tõlem 3méterre az aszisztensnõ leszedte a kötést és õ is szedte ki a cérnát :o
Aztem azér van az orvos, na mind1...::)

Ha még valamire kiváncsi az oldalatok akkormeg úgyis kérdeztek még ;)

Wolf: akkor lehozod nekem mostan vasárnap a vásárra? de NEM a mázsaháznál van a tali, hanem a mázsaházzal szemben.. ott gyûrõm az újságokat :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
háj 508nál dirt lessz ma...
most kimegyek megnézem.
a 4dimenzios scifi izér szeretnék menni de mondjátok mikor,Tom is mondta szzem hogy megyünk/mennyünk!!
matricica nyomtatás érdekelne mrt van sokfajta nyomtató a közelbe valameik tud biztos!De hogy?
Rugóstagtéma még számolódik... ;)

ja a tekerés oké hétvégén egész 4óráig.vagy vasárnap egész nap!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na, elhúztam haza.
Tsókoltatlak titeket.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Zapnak marad a kevésbé autentikus tokszik vagy Tocsic vagy ilyesmi, tod, mint a Adios (adidas) meg a Dubwil (Budmil) vagy a legendás Neki

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Vagy ToXiC?
Nehéz dönteni, bindegyik kurva jó!
De tényleg.
Zap kolléga majd csorgatja a nyálát, hogy neki is ilyen lehessen. De nem lesz. He-he.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Az nem jó! Mi lenne, ha TOxIC lenne? ::)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
És milyen jól látod a helyzetet, kedves Bandi barátom.
Igen, épp gondolkodom és eszembe is jutott egy jó név.
Mi lenne, ha TOXIC lenne? Jó, nem? ;D ;D ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Csak ne toXic legyen