Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Okés,,! kár hogy ezen a héten még nem cipeltem magammal,,tavaj szintén voltam egy hónapot, zúztam is rendesen, és jó volt,, a kilátóhoz többször is feltoltam..

A honlapot egyik barát csinállta, a szombathelyi krém látható az albumokban, persze nem mindenki, mert vannak trialosok, és xc-sek is..
Most épp nagy North-shore építésben vagyunk,, néhány kép már van róla..
Na megyek, mert vége a munkának, körbenézek a városban..

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

egyébként coilerem van, de azért lehet zúzni,

Na hát a bringád miatt ne aggódj, mert itt azért még a legtöbbünknek merevfarú a gépe van.
Én is beállnék majd azok sorába, akik megnyomkodják a géped hátulját. ;D
Akkor majd jelkezz!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jajj, hadd próbáljam ki ;D ;D ;D

Jelentkezz, oszt megyünk!

ui: Fasza a honlap!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi, rendben akkor jövõ héten jelentkezek majd! egyébként coilerem van, de azért lehet zúzni, van néhány kép : http://krankedzone.atw.hu ezen az oldalon, ha érdekel majd nézzétek meg,,!
Nektek jó bringázást a hétre!! dnl vigyázz a jó levegõre! ;) :D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Totál hülye vagyok, teljesen zsibbadt, most már melegem van, az elébb még fáztam, nem lesz ez így jó. A végén még hiba csúszik a felkészülésembe és nem tudok jól teljesíteni a kupán.
Ja. És hány km a táv? És mennyi a nevezési díj?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Fagyik ez a Fórumos cucc.
Nem írom újra az elõzõt.
A hajó az jó volt természetesen.
Na gondolkoggy!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jahogy Ervin itthon van. Aha. És mit mesélt? Milyen volt a bárka?

Fék D-hez megy, mert tudod, õ még nem dolgozik ::) Meg én nem is tudnám átvenni, el kellene mennem a Postára, de annyira kint vagyok Újpest fele, hogy nem érnék be.

Most akartam még vmit mondani. De nem jut eszembe.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Csak akkor bulizok ennyit, ha az Ervin is itthon van.
A fék a D-hez megy? Miért nem egybõl hozzád?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Te állandóan bulizol? He?

Nem jött még meg, vagyis D nem szólt még.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Most akkor megjött a fék vagy mi?
Én is kicsit el vagyok pilledve, de a Sörház miatt.
Neked jobbulást Banderas! Telepedj be a WCre csicsikálni meg, ha jön a fosás is, akkor 2 legyet ütsz egy csapásra. A Dédászban nekem is bejött.
Az SRT-t úgy értettem, hogy mondjuk hátul a teljes név olvasható, elöl meg csak a logo a rövidítéssel. Egyelõre árajánlat nincs, úgyhogy lehet álmodozni.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Bazz, kurva szarul vagyok, de ki kell húznom ötig, nem akarok szabira menni...

De az SRT-t azt csak mi tudjuk, de nekem mindegy, nem szólok bele.

Multivitaminnal, láz és fejfájáscsillapítókkal vettem körbe magam. Állítólag van vmi vírus, amitõl az ember még f*sik is, mint a gép.

Na de, biczjaz karttásr ne csak a rossz pillanatokat lássa itt. Mehetünk "cangázni"!
MEGJÖTT A FÉK?????????????????????????????????????

Enivéj: Mailbox fosszar, Frímél fosszar, Hotamil fosszar, Yahoo a király.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Dnl:
Ez utóbbi megjegyzésedért legközelebb vazelin nélkül kapod meg a jót!!! ;D ;D ;D
Nekem a yahoo.co.uk eléggé bejön, a Halász a mailbox.hu-ra esküszik, a hotmailt szidják. Vond le a követketetéseket!
Bandi:
Azért egy egyszerû logo az SRT betûkkel kombinálva jó lenne, nem?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hehe, bandi mar 9 elott fenn vagy a forumon, dicseretes.
mar vannak otleteteim a dizájnnal kapcs., de sajna kiderult hogy penteken vizsgazom, igy a heten nem nagyon erek ra kepet keresni, 300 oldalt kell konzumalnom csut estig.

Metyu, illetve barki, mondjatok egy jo gyors megbizhato mailservert, tele a fszom a freemaillel.
ajanlatokat ide.

Zap: legtelenites.? kapsz egy balatonszeletet ha csak elmondod, kettot ha felugyelsz.! ha mate is johet akkor oszerintem vazelinnel fogja meghalalni...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Milyen Golf? Azzal megyünk Korzikára? Az jó...

Mettyú, kell egyáltalán csiga kép? Nem elég a szöveg? Mert szerintem az gagyi, hogy kép is van, basszus fejtsék meg az érdeklõdõk.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Ordas koma: hát észrevettem ;) és a héten, lehet, hogy ráérek szombaton is :(

mivel mind2en hibásak voltunk a bringámban nem is keletkezett kár (legalábbis eddig nemigen vettem észre) ezért puszi pá..
Amúgy a Sérülések topicban lett belõle egy kicsi "vita", ha gondoljátok lessétek meg..

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
no sorhaz, zsanival van progam...
csak o, en, es a V Golf a digitalis klimaval es CD jatszoval...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Dnl:
Este Sörház?
What do U make of it?
Valamit akartam, de elfelejtettem. Gondolkodom.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Biczaj:
Welcome!
Van itt minden stílus.
Írjál ide a Fórumra, amikor konkrétan mennél tekerni, aztán valaki csak csapódik.
Dnl:
A Toxicot minden formájában elvetettük. Tehát sem a TOXIC, sem a ToXiC és a toXic sem jó.
Lila csiga nincs, de más sem nagyon. Majd valakit megkérek, hogy rajzoljon egyet.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
bicaj: duci gumi-ban utazunk... deha konad van, johecc velunk, csak birdd a fingszagot, az egesz hetes olcso pezsgon valo lumpolasnak hetveger megjona hatasa.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
hohooo.

nekem is vannak otleteim hogyen tudnank nyerni a kupan... (bar en most csak hasra es bicepszre gyurok...)

szoval. en asszem megyek Zsani noi vazas Caprine bringajaval. hozza mondjuk a zold csikos streccs naci.
najo ez szar volt de van egy jo otletem is.

Marketing pszihologiabol tanultunk szinszimbolikat vagy mit. Lenyeg hogy bizonyos szinkombinaciok hatnak az emberek percepciojara (gyk: eszleles). Tehat mondjuk lila-zold kompozocio kifejezettem depressziv erzeseket kelt a szemleloben. Tehat eleg lenne ha mindenkit magunk moge szoritanunk ugy 2-3 percig, es talan elmenne a kedvuk a versenyzestol egyazegybe, . foleg ha meg valaki jol oda is porkol az orruk ala: vegleg kiutik magukat.
Mate tahat akkor LILA csgat keressel. e tobbit intezem..

es mi lenne a ToXic SnailBlood Extreme csapatnevvel.? vagy csak ToXic extreme, akkor kevesebb festek kell a polora, talan olcsob lesz.