Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ja, nekem van egy IGEN EXKLUZÍV Kispál koncert felvételem. A PEK-ben került felvételre, minden Lovasi szöveggel és hibával és beszólással és vágatlan és 2 CD és qrva jó!

Jujj, ez nekem nagyon kéne! Hogy kaphatnám meg? Ha adok CD-t fel tudod írni?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na örülök, hogy jobban vagy.
Fogadok csak azért csináltad, hogy meglegyen a versenysúlyod. ;)
Ma én sem reggeliztem, mert a tegnap hosszúra nyúlt és most alig látok ki a fejembõl.
A kurva Ervinje mindig mindenhová elrángat, én meg nem bírok nemet mondani. Nehéz. ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Ja, nekem van egy IGEN EXKLUZÍV Kispál koncert felvételem. A PEK-ben került felvételre, minden Lovasi szöveggel és hibával és beszólással és vágatlan és 2 CD és qrva jó!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Szevasztok, kezdek rendbejönni, de tegnap olyan hasmenésem volt, hogy a klotyómanók is elköltöztek, még a környékrõl is... nem baj, legalább fogytam ;)

Nekem mindegy mi, de legyen szép grafika, és ne lila póló. Mettyú, ugye kölcsön adod majd megnézésre...

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
A nap híre:
Nyertem egy Britney multimédiás CDt. Nem hiába volt az a sok kódküldözgetés. Tyihááá!!! :D
Görgõre legjobb megoldás a köci. Kérdezd meg Dnl kollégát, hogy mióta használja így a váltóját! Asszem megvan már 2 éve is.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

meg mérges vagyok me kipotyog a váltógörgõm!! ;D
szerencsére találkoztam a megmentõmmel aztán megtaláltuk,de most esett ki megin,már nincs meg...

Menetrögzítö. Loctite, vagy valami hasonló. Megtisztítod a menetet, aztán bekened, becsavarod, kicsit békénhagyod, és többet nem akarod szétszedni ;) Mondjuk asszem van olyan fajta amit késöbb szét lehet még szedni, és van amit már nem egyszerü 8)

majd ugy kéne cdretenni hogy hifislegyen!meg adokcst!amiket íram azok vannak!?

Ja általában kispál összes, quimby is vansok, belga is akad... Ha épp nincs sok dolgom, akkor másnapra simán megírom öket. Bár audiocd-t 4x-esnél gyorsabban nem illik, de azért ha nem kérsz egyböl 10-et, akkor menni fog... ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
;D
ennyire futja

meg mérges vagyok me kipotyog a váltógörgõm!! ;D
szerencsére találkoztam a megmentõmmel aztán megtaláltuk,de most esett ki megin,már nincs meg...

majd ugy kéne cdretenni hogy hifislegyen!meg adokcst!amiket íram azok vannak!?

:-*

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
...te mondtad ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

magyarázom a tegnapot...

felesleges ;D

meg a sima póló felirattal is kéne hogy teeam vagyunk,meg lenne miben szerelnem,takaritanom,bicigliznem!!

Lehetne olyat is, hogy igénytelen szövegeket írunk textilfilcel a pólóra. Rá kell utána vasalni a cuccot, és akár ki is lehet mosni, nem jön ki... Rokksoksz, Marzokni, Szrem, Mevik, Símanó, meg ilyenek...

Ja persze,ugy kéne hogy a hijfij lejácca!quimby+kispi+belga az jöhet mp3 vagy más sz.gépes formában is!majd írj mi van kölföldi és akkor lehet választani,étlap szerûne!!

Van rikimartin gombával, és hasábkrumplival. Reamonn petrezselymes krumplival. Saliva olvivával, és parmezánnal. The Ataris vadasan.
Ah hülye vagyok. 8)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
magyarázom a tegnapot...
fáradtvoltam meg ijenek!!ja az az akart lenni hogy Sziasztok!!
nem szoktam nézni ami a képernyõn megjelenik csak írom.
ha van valami béta 0.5ös verziós grafitka téma a Danival küldjétek el!!!és a két mûvész tovább fjleszi vagy azt mondja jóó!!
a polo+felirat+grafika jónak tûnik!
meg a sima póló felirattal is kéne hogy teeam vagyunk,meg lenne miben szerelnem,takaritanom,bicigliznem!!

Ja persze,ugy kéne hogy a hijfij lejácca!quimby+kispi+belga az jöhet mp3 vagy más sz.gépes formában is!majd írj mi van kölföldi és akkor lehet választani,étlap szerûne!!

szia világ!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Pécs vagy Pest?
Bruttó vagy nettó?
A csigát már én sem egy az egyben szánom a dizájnra, inkább valami fasza kis absztrakt forma kéne, de ma nem volt idõm tökölni rajta és amúgy sincs érzékem hozzá.
Sinka hívott?
Fél hat nálam. Vagy tanulsz helyette?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
Soos mondta hogy csinalnak ok ilyet (polonyomast), vagy csak van valami forrasa... ??
rajzolgassal nyugodtan, bar en mar abszolut nem csigaban gondolkodom. Az tok snassz, csigaver-csiga kép, ez annyira kreativ mint sinka matrica designjai.. hö.

mehetnek vodafonehoz ugyfelszolgalatosank 140ert... de nincs kedvem...

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
csak kar hogy olyan bazi rondak... es most nem az irigyseg szol belolem, tenyleg.
na de majd kivessezzuk ezt a temat is amikor en ELSOK kozott tesztelem a Coileredet... hehe

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.017 hozzászólás
Hi,, a két HT nem merevfalu,, jenny-k!! olcsón vették,, jóval ár alatt sopronban->ott van hivatalos forgalmazója a HT-nek..nem sokkal voltak drágábbak az enyémnél, és felszereltségben nagyoon ott vannak,,shermannban is a legjobbat tették bele, a többirõl nem is beszélve 8) ;D..

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Honnan vetted, hogy a Shoshiék csinálnak ilyet?
Én közben rajzolgatok, de igazán egyik vázlat sem használható egyelõre.
Fruit of the Loom polót kéne venni. Abból voltak egyszínûek és jó minõségûek, de nem tom hol lehet kapni.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
ja, bandi, what is up.?

ki tud hayest legteleniteni.? Zap nem nagyon jelentkezik, de megertem...

es tehat akkor, mikorra kell az a kibaszott logo.?
Shosi, gondolom nalatok fogjuk nyomatni a polokat, mekkora felbontasban vihetem a kepet (max-min)? lehet szines?, arak.? vagy nem te foglalkozol ezzel.

Ja es hol veszunk polot.? mert en is akarok sima feher polokat nyarra, meg nagy Sherman feliratost is.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Na akkor logo dizájnokat várunk.
Végül úgyis Dnl barátunk csinálja, de hátha akad használható ötlet.
Bandi csak nem beteg vagy, hogy nem írsz?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

most jöttem meg o.kirándulásról...
olyan szinten ment a lealjasodás hogy naon,még Ti is megepõdtetek volna 29lány mennyit tud inni egy este alatt!én meglepõdtem...

Háát, nekem volna elképzelésem az eddigi ismereteimböl 8)

Tom:írd meg a Belgát!!!a újat!!kössze!!meg ha van valami zenéd!!vagy amit tudod hogy szertek!

Hogyan? AudioCDnek, vagy jó lesz úgy hogy a winamp lejátsza? Zeném az van sok. Bár magyar az kevés van, de például megvan a vasatom lakótelep címü rádiójáték... :D Mondjad inkább mi kell, és akkor adom ha +van.

szisutol!!

Baszki, ezt egy darabig fejtegettem, hogy mit is jelenthet, de aztán a billentyüzetre nézve rájöttem, mit gépeltél el... ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
csá!
most jöttem meg o.kirándulásról...
olyan szinten ment a lealjasodás hogy naon,még Ti is megepõdtetek volna 29lány mennyit tud inni egy este alatt!én meglepõdtem...

sizsa biczaj!!!
ne mindenkinek van merevgépee :Dde van aki mégis azt szeretneee ;)
na szóval a csapatnév/púlú:
a Mettyú féle legutobbi variácó jónak tûnik!!csak valami letépem a arcodat!! dizájn kellene!!meg vérbenforgószemû jószág a lógóra!!mármint a polon a logóra!
minél hamarabb kéne vélegesíteni mert nem lesssz akkó belõle semmi!!volt haverokal olyan pópú hogy cimbora fényképe elöl,hátán meg felirat hogy:Reklámozd a barátod!
pokoli fáradt vaok,assze, aludni fogok!
béke!
Tom:írd meg a Belgát!!!a újat!!kössze!!meg ha van valami zenéd!!vagy amit tudod hogy szertek!
szisutol!!

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
bicaj,

jaja en mar lattam ezt ay oldalt korabban.? Es emlexem volt egy olyan kep ahol egyszerre ket Sherman volt merevben, az a ketto Heavy Tools a tied mellet megyek 1.5-os, igaz.? Ilyen gazdag csavok vannak arra fele.? vagy kozel van ausztria meg a HT gyar.?

postas meg nem hozott semmit, sorry, de mire ezt holnap olvasod bando mar lehet hogy itt figyel a postan. Ha nem ment vissz a feladohoz akkor biztosan mingya itt lesz.

A logo tervet akko ram bizzatok.? mikorm lesz, mennyi idom van ra.?