Jujj, ez nekem nagyon kéne! Hogy kaphatnám meg? Ha adok CD-t fel tudod írni?Ja, nekem van egy IGEN EXKLUZÍV Kispál koncert felvételem. A PEK-ben került felvételre, minden Lovasi szöveggel és hibával és beszólással és vágatlan és 2 CD és qrva jó!
Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2004. május 13. - 09:46

Írta 2004. május 13. - 09:42

Fogadok csak azért csináltad, hogy meglegyen a versenysúlyod.

Ma én sem reggeliztem, mert a tegnap hosszúra nyúlt és most alig látok ki a fejembõl.
A kurva Ervinje mindig mindenhová elrángat, én meg nem bírok nemet mondani. Nehéz. ;D
Írta 2004. május 13. - 09:38

Írta 2004. május 13. - 09:34

Nekem mindegy mi, de legyen szép grafika, és ne lila póló. Mettyú, ugye kölcsön adod majd megnézésre...
Írta 2004. május 13. - 09:29

Nyertem egy Britney multimédiás CDt. Nem hiába volt az a sok kódküldözgetés. Tyihááá!!!

Görgõre legjobb megoldás a köci. Kérdezd meg Dnl kollégát, hogy mióta használja így a váltóját! Asszem megvan már 2 éve is.
Írta 2004. május 12. - 22:15

Menetrögzítö. Loctite, vagy valami hasonló. Megtisztítod a menetet, aztán bekened, becsavarod, kicsit békénhagyod, és többet nem akarod szétszednimeg mérges vagyok me kipotyog a váltógörgõm!! ;D
szerencsére találkoztam a megmentõmmel aztán megtaláltuk,de most esett ki megin,már nincs meg...

Ja általában kispál összes, quimby is vansok, belga is akad... Ha épp nincs sok dolgom, akkor másnapra simán megírom öket. Bár audiocd-t 4x-esnél gyorsabban nem illik, de azért ha nem kérsz egyböl 10-et, akkor menni fog...majd ugy kéne cdretenni hogy hifislegyen!meg adokcst!amiket íram azok vannak!?

Írta 2004. május 12. - 21:38

ennyire futja
meg mérges vagyok me kipotyog a váltógörgõm!! ;D
szerencsére találkoztam a megmentõmmel aztán megtaláltuk,de most esett ki megin,már nincs meg...
majd ugy kéne cdretenni hogy hifislegyen!meg adokcst!amiket íram azok vannak!?
:-*
Írta 2004. május 12. - 19:07

Írta 2004. május 12. - 17:17

felesleges ;Dmagyarázom a tegnapot...
Lehetne olyat is, hogy igénytelen szövegeket írunk textilfilcel a pólóra. Rá kell utána vasalni a cuccot, és akár ki is lehet mosni, nem jön ki... Rokksoksz, Marzokni, Szrem, Mevik, Símanó, meg ilyenek...meg a sima póló felirattal is kéne hogy teeam vagyunk,meg lenne miben szerelnem,takaritanom,bicigliznem!!
Van rikimartin gombával, és hasábkrumplival. Reamonn petrezselymes krumplival. Saliva olvivával, és parmezánnal. The Ataris vadasan.Ja persze,ugy kéne hogy a hijfij lejácca!quimby+kispi+belga az jöhet mp3 vagy más sz.gépes formában is!majd írj mi van kölföldi és akkor lehet választani,étlap szerûne!!
Ah hülye vagyok. 8)
Írta 2004. május 12. - 16:54

fáradtvoltam meg ijenek!!ja az az akart lenni hogy Sziasztok!!
nem szoktam nézni ami a képernyõn megjelenik csak írom.
ha van valami béta 0.5ös verziós grafitka téma a Danival küldjétek el!!!és a két mûvész tovább fjleszi vagy azt mondja jóó!!
a polo+felirat+grafika jónak tûnik!
meg a sima póló felirattal is kéne hogy teeam vagyunk,meg lenne miben szerelnem,takaritanom,bicigliznem!!
Ja persze,ugy kéne hogy a hijfij lejácca!quimby+kispi+belga az jöhet mp3 vagy más sz.gépes formában is!majd írj mi van kölföldi és akkor lehet választani,étlap szerûne!!
szia világ!
Írta 2004. május 12. - 16:03

Bruttó vagy nettó?
A csigát már én sem egy az egyben szánom a dizájnra, inkább valami fasza kis absztrakt forma kéne, de ma nem volt idõm tökölni rajta és amúgy sincs érzékem hozzá.
Sinka hívott?
Fél hat nálam. Vagy tanulsz helyette?
Írta 2004. május 12. - 15:54

rajzolgassal nyugodtan, bar en mar abszolut nem csigaban gondolkodom. Az tok snassz, csigaver-csiga kép, ez annyira kreativ mint sinka matrica designjai.. hö.
mehetnek vodafonehoz ugyfelszolgalatosank 140ert... de nincs kedvem...
Írta 2004. május 12. - 15:46

na de majd kivessezzuk ezt a temat is amikor en ELSOK kozott tesztelem a Coileredet... hehe
Írta 2004. május 12. - 13:56

Írta 2004. május 12. - 10:59

Én közben rajzolgatok, de igazán egyik vázlat sem használható egyelõre.
Fruit of the Loom polót kéne venni. Abból voltak egyszínûek és jó minõségûek, de nem tom hol lehet kapni.
Írta 2004. május 12. - 10:49

ki tud hayest legteleniteni.? Zap nem nagyon jelentkezik, de megertem...
es tehat akkor, mikorra kell az a kibaszott logo.?
Shosi, gondolom nalatok fogjuk nyomatni a polokat, mekkora felbontasban vihetem a kepet (max-min)? lehet szines?, arak.? vagy nem te foglalkozol ezzel.
Ja es hol veszunk polot.? mert en is akarok sima feher polokat nyarra, meg nagy Sherman feliratost is.
Írta 2004. május 12. - 10:27

Végül úgyis Dnl barátunk csinálja, de hátha akad használható ötlet.
Bandi csak nem beteg vagy, hogy nem írsz?
Írta 2004. május 11. - 21:47

Háát, nekem volna elképzelésem az eddigi ismereteimböl 8)most jöttem meg o.kirándulásról...
olyan szinten ment a lealjasodás hogy naon,még Ti is megepõdtetek volna 29lány mennyit tud inni egy este alatt!én meglepõdtem...
Hogyan? AudioCDnek, vagy jó lesz úgy hogy a winamp lejátsza? Zeném az van sok. Bár magyar az kevés van, de például megvan a vasatom lakótelep címü rádiójáték...Tom:írd meg a Belgát!!!a újat!!kössze!!meg ha van valami zenéd!!vagy amit tudod hogy szertek!

Baszki, ezt egy darabig fejtegettem, hogy mit is jelenthet, de aztán a billentyüzetre nézve rájöttem, mit gépeltél el... ;Dszisutol!!
Írta 2004. május 11. - 20:27

most jöttem meg o.kirándulásról...
olyan szinten ment a lealjasodás hogy naon,még Ti is megepõdtetek volna 29lány mennyit tud inni egy este alatt!én meglepõdtem...
sizsa biczaj!!!
ne mindenkinek van merevgépee :Dde van aki mégis azt szeretneee

na szóval a csapatnév/púlú:
a Mettyú féle legutobbi variácó jónak tûnik!!csak valami letépem a arcodat!! dizájn kellene!!meg vérbenforgószemû jószág a lógóra!!mármint a polon a logóra!
minél hamarabb kéne vélegesíteni mert nem lesssz akkó belõle semmi!!volt haverokal olyan pópú hogy cimbora fényképe elöl,hátán meg felirat hogy:Reklámozd a barátod!
pokoli fáradt vaok,assze, aludni fogok!
béke!
Tom:írd meg a Belgát!!!a újat!!kössze!!meg ha van valami zenéd!!vagy amit tudod hogy szertek!
szisutol!!
Írta 2004. május 11. - 18:32

jaja en mar lattam ezt ay oldalt korabban.? Es emlexem volt egy olyan kep ahol egyszerre ket Sherman volt merevben, az a ketto Heavy Tools a tied mellet megyek 1.5-os, igaz.? Ilyen gazdag csavok vannak arra fele.? vagy kozel van ausztria meg a HT gyar.?
postas meg nem hozott semmit, sorry, de mire ezt holnap olvasod bando mar lehet hogy itt figyel a postan. Ha nem ment vissz a feladohoz akkor biztosan mingya itt lesz.
A logo tervet akko ram bizzatok.? mikorm lesz, mennyi idom van ra.?