Az melyik topic? ??? ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. May 18. - 13:13

Posted 2004. May 18. - 12:41

Ha a gyerekfutamban indultok, nincs nevezesi dij.
Amugy 1000,-
Beraktuk az INFOLAZba, nezzetek meg.
csao
Amugy 1000,-
Beraktuk az INFOLAZba, nezzetek meg.
csao
Posted 2004. May 18. - 12:28

Posted 2004. May 18. - 12:03

Posted 2004. May 18. - 11:48

Posted 2004. May 18. - 11:40

Posted 2004. May 18. - 11:22

Nevezési díj van, de nem tudom mennyi. 500 vagy 1000.
KisB meg nem tudja igazán, hogy mi a stájsz. Már a múltkor kérdezgettem a városban, de csak a vállát vonogatta.
Biczaj:
Legközelebb ne hagyd otthon! Coilert akarok nyomogatni, tyihááá!!!
KisB meg nem tudja igazán, hogy mi a stájsz. Már a múltkor kérdezgettem a városban, de csak a vállát vonogatta.
Biczaj:
Legközelebb ne hagyd otthon! Coilert akarok nyomogatni, tyihááá!!!
Posted 2004. May 18. - 09:08

Ja, akkkkora tárcsa, hogy jó két métert hátra kellett mennem, hogy beleférjen. Egyébként nem az én fényképezõm. A városi képek jó bénák lettek, de gondoltam, ha már egyszer arra tekerek, akkor miért ne ugye. Kell egy bicajos gatya, mert piros seggel nem mehetek egy ilyen komoly versenyre... szombaton kellene pályátbejárni, bár nem lesz kijelölve gondolom.. majd találgatunk!
Nevezési díj? Mettyú, kicsit rámozdulhatnál a témára, Kisb-t kérdezd ki.
Nevezési díj? Mettyú, kicsit rámozdulhatnál a témára, Kisb-t kérdezd ki.
Posted 2004. May 18. - 08:53

Hi,, hát sajna a nyomkodásra még várnotok kell, mert nem tudtam elhozni a gépem,, túl sok cuccot kellett volna cipelni magammal a vonaton...meg a hajas tárcsám is besart..most 3.szor...
Tegnap a határõr igazgatóságnál találkoztam két bringással,,merevvel nyomultak, feltételezem városi harcosok voltak, bár nemtom..nem tõletek volt valaki?
Tegnap a határõr igazgatóságnál találkoztam két bringással,,merevvel nyomultak, feltételezem városi harcosok voltak, bár nemtom..nem tõletek volt valaki?
Posted 2004. May 17. - 19:06

hat ezt aztan jol korbefenykepezted....
... es az a nagy rotor... alig fer bele a kepbe...
... es az a nagy rotor... alig fer bele a kepbe...
Posted 2004. May 17. - 19:02

szeva sracok,
bocs a keslekedesert, sok dolgom volt, illetve nem sok, csak fontosabbak mint ez uh csak most kuldtem el Bandinak a logonkat. Holnap teszi fel a galeriajaba, gondolom...
2ply -os gumit keresek, ki tud segiteni.?
bocs a keslekedesert, sok dolgom volt, illetve nem sok, csak fontosabbak mint ez uh csak most kuldtem el Bandinak a logonkat. Holnap teszi fel a galeriajaba, gondolom...
2ply -os gumit keresek, ki tud segiteni.?
Posted 2004. May 17. - 17:00

Mi van Bandi, menõzünk az új cuccossal?
Mikor csináltad a képeket a városban?
Nektek is van már dig. kamerátok vagy csak én nem emlékeztem rája?
Hiányzott a szokásos diskurzus máma.
7végére megint jön az esõ, izgi lesz a veseny.
Mikor csináltad a képeket a városban?
Nektek is van már dig. kamerátok vagy csak én nem emlékeztem rája?
Hiányzott a szokásos diskurzus máma.
7végére megint jön az esõ, izgi lesz a veseny.
Posted 2004. May 16. - 19:32

Kedves Barátaim itt a Fórumon, akiknek megígértem mindenfélét! Bocsássatok meg!! Minden CD át lesz írva, mindenkinek oda lesz adva! :-X
Hogy miért maradtam el kicsit, itt az oka: 8)
Ebben az albumban bújnak az új képek
Mit még? Sajnálom a nyerget, jól néz ki, a Pavlik kirakatában egy Merida Mission-ön is az van. Nekem is nyikorog, mint állat, igaz no name darab, de legalább a gatyám úgy néz ki mint a pávián segge tõle, de kényelmes! ;D
Pavlik kupán van nevezési díj?
Hogy miért maradtam el kicsit, itt az oka: 8)
Ebben az albumban bújnak az új képek
Mit még? Sajnálom a nyerget, jól néz ki, a Pavlik kirakatában egy Merida Mission-ön is az van. Nekem is nyikorog, mint állat, igaz no name darab, de legalább a gatyám úgy néz ki mint a pávián segge tõle, de kényelmes! ;D
Pavlik kupán van nevezési díj?
Posted 2004. May 16. - 13:31

Posted 2004. May 16. - 13:08

Tegnap eltört a titánpálcás Fizik Nisene nyergem. :-[ :'(
Nem estem el, rá se huppantam, csak feltekertem Újhegyre, leszálltam róla, és csodálkoztam, hogy miért nyekereg. Aztán ahogy megrángattam kicsúszott az egyik pálca, aztán ahogy visszaraktam le is tört végleg
Élt másfél évet.... :'(
Most szomorú vagyok... Azt hittem a titán kicsit tartósabb lesz :-\
Nem estem el, rá se huppantam, csak feltekertem Újhegyre, leszálltam róla, és csodálkoztam, hogy miért nyekereg. Aztán ahogy megrángattam kicsúszott az egyik pálca, aztán ahogy visszaraktam le is tört végleg

Élt másfél évet.... :'(
Most szomorú vagyok... Azt hittem a titán kicsit tartósabb lesz :-\
Posted 2004. May 15. - 10:59

Tom:
hát ez a legolcsobb 489ftos film,de 400as aszem.de nem tudom még nem fûztem be!asszem majd ha valami olyan témát tudok fotózni.mert erdõbe nem való,esetelg a városban viszon tökjó!!
dia filmel mér jobb fotózni mint a simával??
érdelek valakit egy pár védett növényrõl kép?vagy az afrikamúzeumról?
dehogy érdekel,ijen hülyeséget!
ma is gyalogtúra aa voltszzonyal,aztán ha láttok ne üssetek el!!!
hát ez a legolcsobb 489ftos film,de 400as aszem.de nem tudom még nem fûztem be!asszem majd ha valami olyan témát tudok fotózni.mert erdõbe nem való,esetelg a városban viszon tökjó!!
dia filmel mér jobb fotózni mint a simával??
érdelek valakit egy pár védett növényrõl kép?vagy az afrikamúzeumról?
dehogy érdekel,ijen hülyeséget!
ma is gyalogtúra aa voltszzonyal,aztán ha láttok ne üssetek el!!!
Posted 2004. May 14. - 23:59

Jóestét...
ma tekertem egy picit...
lehet, hogy kapott egy kis csavarást a telóm :'(
(a gyorsszár elgörbült)
Holnap meg bátyám barátnõje elcsalt valami túrára?
valami 40-80km betonon.. állitolag délben vége.
Szellemváros az nálatok mit jelent? azta Dirt sort?
vagy ott arább a Baumax felé?
Illetve Wolf te merre leszel?
meg gondolkodtam, ha összefutsz Márióval nyugodtan ad oda neki a cd-t vele sokkal egyszerûbben össze tudok futni.
de holnap ha gondolod csörögj rám (vagy én felhívlak) avagy marad a vasárnapi tali a "szokásos mázsaházzal szemben story"
Merám vágyodom már a Colinra ---> megköszönném ha eljutna hozzám :-* (unnom az Ándergrándot :-\)
ma tekertem egy picit...
lehet, hogy kapott egy kis csavarást a telóm :'(
(a gyorsszár elgörbült)
Holnap meg bátyám barátnõje elcsalt valami túrára?
valami 40-80km betonon.. állitolag délben vége.
Szellemváros az nálatok mit jelent? azta Dirt sort?
vagy ott arább a Baumax felé?
Illetve Wolf te merre leszel?

de holnap ha gondolod csörögj rám (vagy én felhívlak) avagy marad a vasárnapi tali a "szokásos mázsaházzal szemben story"

Merám vágyodom már a Colinra ---> megköszönném ha eljutna hozzám :-* (unnom az Ándergrándot :-\)
Posted 2004. May 14. - 20:41

Andrew Wolf:
Na írok egy DVDt ezekkel:
Bi-King - Tricks and Stunts 2.mpg (triálos oktatófilm
)
Changing Of The Guard.mpg (fiatal freeriderek meg sok hülye aki nem parázik
)
Contact.mpg (triál jó kis mopedes bolondozással ;D )
Double Down.avi (ez már DVDrip)
Earthed.avi (VK futamok, és ami vele jár..)
Evolve.mpg (triál)
Leaps & Bounds.mpg (triál)
Trail 'N' Park Boys.avi (urbánus bolondozások)
Jó lesz? Hát persze! Hiszen már mindjárt kész is... Nincs mese ennek kell örülnöd ;D
Márió:
Milyen érzékenységü film? Tök jó, az én gépemet is át lehet állítani fekete-fehérre... Érdekes módon a fájlméret nem lesz kisebb, szóval vagy az árnyalatok száma nö, vagy kevésbé tömöríti össze, vagy nem értem... Majd 1x jól megvizsgálom, de most nincs idöm, dolgozni kell...
Na írok egy DVDt ezekkel:
Bi-King - Tricks and Stunts 2.mpg (triálos oktatófilm

Changing Of The Guard.mpg (fiatal freeriderek meg sok hülye aki nem parázik

Contact.mpg (triál jó kis mopedes bolondozással ;D )
Double Down.avi (ez már DVDrip)
Earthed.avi (VK futamok, és ami vele jár..)
Evolve.mpg (triál)
Leaps & Bounds.mpg (triál)
Trail 'N' Park Boys.avi (urbánus bolondozások)
Jó lesz? Hát persze! Hiszen már mindjárt kész is... Nincs mese ennek kell örülnöd ;D
Márió:
Milyen érzékenységü film? Tök jó, az én gépemet is át lehet állítani fekete-fehérre... Érdekes módon a fájlméret nem lesz kisebb, szóval vagy az árnyalatok száma nö, vagy kevésbé tömöríti össze, vagy nem értem... Majd 1x jól megvizsgálom, de most nincs idöm, dolgozni kell...

Posted 2004. May 14. - 16:19

hú én is had nézzem meg!!
ma valaki túrázni?gyalogos?me nincs biciklim most mert a dokinál van,középrész megholt.holnap talán kész lessz...
meglett a féked?!?vááá ;D ;D ;Dörül-örül-örül!!
fú nekem is kéne film...
meg a szellemvárosi téma mien?nekem jó?me hogy a Mettyúúnak jó azoké,de én nem vagyok még olyan állat!!esetleg fotózni eljövök ecce,me van két tekercs fekafehé r filmem!
meg ha van valakinek mostani heti Hócipõje akkor adja már kölcsön!!vagy a bolti ár 90%áért megveszem!
:-* :-*
ma valaki túrázni?gyalogos?me nincs biciklim most mert a dokinál van,középrész megholt.holnap talán kész lessz...
meglett a féked?!?vááá ;D ;D ;Dörül-örül-örül!!
fú nekem is kéne film...
meg a szellemvárosi téma mien?nekem jó?me hogy a Mettyúúnak jó azoké,de én nem vagyok még olyan állat!!esetleg fotózni eljövök ecce,me van két tekercs fekafehé r filmem!
meg ha van valakinek mostani heti Hócipõje akkor adja már kölcsön!!vagy a bolti ár 90%áért megveszem!
:-* :-*
Posted 2004. May 14. - 14:42

hatha ilyen olcso a DVD akkor lehet hogy en is megkerlek majd egy kis archivalsara. ezek a sok hulye bringas filmek is ANNYI helyet foglalnak...
logo kesz, shosi neked kuldjem emailben egybol.?
En epp oran vagyok (e-marketing) es mindja indulok haza, ugyhogy irj emailt ha neked kuldjem es majd este otthonrol elkuldom
dnl@freemail.hu
logo kesz, shosi neked kuldjem emailben egybol.?
En epp oran vagyok (e-marketing) es mindja indulok haza, ugyhogy irj emailt ha neked kuldjem es majd este otthonrol elkuldom
dnl@freemail.hu