Csek it áut!
http://www.pinkbike....cleview&id=2030
Jó lenne oda kinézni!
Wolf:
Ez nem az Andreas féle hely?
Azt is néztem, hogy 28 euro 1 napra kibérelni egy Scott High Octane-t, a legnagyobbat az Octanek közül.
Eccer ki kéne próbálni!
Fák Korzika, irány Ausztria!!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. május 26. - 13:15

Írta 2004. május 26. - 13:13

Há' azért a kis Havas sem akkora király, hogy a vízen tekerjen! ;D
De, igen elnézhetnénk messzi vidékekre is 7fõn, ha jó az idõ.
Máriónak valaki szóljon (aki tud), hogy 3/4 6 Széchenyi tér! Thanx.
Szolok. Neked mi a mobilszamod? Merre mentek ma?
Írta 2004. május 26. - 11:51

Há' azért a kis Havas sem akkora király, hogy a vízen tekerjen! ;D
Írta 2004. május 26. - 10:28

Bizony, ott a 7fõ! Megyünk vmi hosszabbat? Lemehetnénk Orfûre. Most komolyan. Megnézzük a kis Havast a tavon. ;D
Írta 2004. május 26. - 10:13

Márió:
Nincsen pénzem válaszolni, de remélem olvasod ezt még addig.
Igen, 3/4 6 Széchenyi tér.
Nincsen pénzem válaszolni, de remélem olvasod ezt még addig.
Igen, 3/4 6 Széchenyi tér.
Írta 2004. május 26. - 10:02

Hiii, el is felejtettem a 7fõt! De ez jó hír.
Napozni jó, ha van nap, most megint esõt mondanak egy ideig.
Aztán óvatosan a berúgással, mert megint csak 5. leszel a versenyen! ;D
Napozni jó, ha van nap, most megint esõt mondanak egy ideig.
Aztán óvatosan a berúgással, mert megint csak 5. leszel a versenyen! ;D

Írta 2004. május 26. - 09:31

A Kispál cédé a keverõbõl lett felvéve, ezért a jó a minõség, néhol némely hangszer kicsinyt gyengus, meg a közönség is elég konzerv hangon szól, persze nekik nem volt mikrofonjuk...
M: változott a progi, pénteken NK, szombaton ott napozunk meg berugunk, aztán vasárnap este haza, dnl-lel Zs-val. Hétfõn ugye lehet menni tekerni, én 17:00-ko jövök vissza vonattal.
M: változott a progi, pénteken NK, szombaton ott napozunk meg berugunk, aztán vasárnap este haza, dnl-lel Zs-val. Hétfõn ugye lehet menni tekerni, én 17:00-ko jövök vissza vonattal.
Írta 2004. május 26. - 09:23

Hinnye, emberek!
Ez itten biciklis fórum, nem focis, ejjj! ;D
Ki jön ma tekerni? 3/4 6tól sötétedésig?
Ez itten biciklis fórum, nem focis, ejjj! ;D
Ki jön ma tekerni? 3/4 6tól sötétedésig?
Írta 2004. május 26. - 09:19

Hát ugyan a DK-s emberek közül elég sokat ismerek, de még nem ott dolgozok. Mi a városi bajnokságban játszunk a legeslegalsó osztályban ;D
Írta 2004. május 26. - 09:04

Hali!
Tomidny, akartam mar kerdezni, hogy keddenkent hol szoktal focizni? Mert en is szoktam a PTE-n, informatikus sracokkal (DK). 18.00-19.30-ig. Sok az egybeeses, nem lehet hogy ugyanott szoktunk? :-))
Tomidny, akartam mar kerdezni, hogy keddenkent hol szoktal focizni? Mert en is szoktam a PTE-n, informatikus sracokkal (DK). 18.00-19.30-ig. Sok az egybeeses, nem lehet hogy ugyanott szoktunk? :-))
Írta 2004. május 25. - 18:37

A.W.:
KispálCD király! Hogyan lett ez felvéve? Keveröpultról? Mert nem olyan rossz minöség
Mettyú:
Köszi, most már kezdek jobban lenni. Fociztam kikaptunk, de most már ittam egy sört is, így aztán kezdek jól lenni
Márió:
Bocs, hogy még nem válaszoltam az smsre, de majd fogok. Amúgy a régi hátsó agyam eléggé szar. Vagyis nem, de mondjuk ki kéne cserélni a szabadonfutót, hogy igazán jó legyen, mert így tényleg szar
Az meg 4500Ft költség... Szal ez van.
Ja és menjünk bringázni!!!
KispálCD király! Hogyan lett ez felvéve? Keveröpultról? Mert nem olyan rossz minöség

Mettyú:
Köszi, most már kezdek jobban lenni. Fociztam kikaptunk, de most már ittam egy sört is, így aztán kezdek jól lenni

Márió:
Bocs, hogy még nem válaszoltam az smsre, de majd fogok. Amúgy a régi hátsó agyam eléggé szar. Vagyis nem, de mondjuk ki kéne cserélni a szabadonfutót, hogy igazán jó legyen, mert így tényleg szar

Ja és menjünk bringázni!!!
Írta 2004. május 25. - 16:50

Végülis 13.10-kor megy egy vonat, tehát elvileg délelõtt, mondjuk 11:30-ig ráérek, mert akkor még ebéd, meg pakolás, theát egy fél tizes indulás nekem.. jó...

Írta 2004. május 25. - 16:26

Akkó mondjuk péntek este találkozunk? Esetleg tekerünk is szombat délelõtt?
Mennyi volt a csapi?
Jó pakolást!
Mennyi volt a csapi?
Jó pakolást!
Írta 2004. május 25. - 15:58

Dancsival mindenféle projekt van. Pakolunk az új lakásban, pakolunk a régiben, csak csütörtökön megy haza vagy mi. Én megyek pénteken, felszedem a bicajom, szombaton megyek NK-ra, onnétó meg Pöstre vissza, turnézok..
Csapi egyszerû golyós, de vmi Cane Creek, meg Bikk+ keverék. Azé jó lesz, majd jól beszerelem.
Megnéztük a vidiókat, Tom, az egyiket nem akarja lejátszani, amelyiknek az elején a csajszit húzzák bicajon kötéllel, de egyébként vannak jó részek benne, pl. mikor a RhinoLite-ot töri, mint a ropit. Meg Bender is ugrál, számoltam, 3x bírt a bicajon baradni...
Csapi egyszerû golyós, de vmi Cane Creek, meg Bikk+ keverék. Azé jó lesz, majd jól beszerelem.
Megnéztük a vidiókat, Tom, az egyiket nem akarja lejátszani, amelyiknek az elején a csajszit húzzák bicajon kötéllel, de egyébként vannak jó részek benne, pl. mikor a RhinoLite-ot töri, mint a ropit. Meg Bender is ugrál, számoltam, 3x bírt a bicajon baradni...

Írta 2004. május 25. - 15:18

Azér örülök ám, hogy van új kormánycsapid.
Dancsi mikor gyün haza?
És te csak a jövõ héten?
Dancsi mikor gyün haza?
És te csak a jövõ héten?
Írta 2004. május 25. - 15:15

Na végre. Emberek.
Már tök egyedül voltam.
Tomi, jobbulást!
Andrew, neked meg szokásos lókuki a valagodba!!! Hehehehehe. ;D ;D
Tegnap vótam megint színházban ottan tanútam esztet.
A Herner Ferike faterját meg tényleg érdemes megtekinteni, mert eccerûen jó.
Már tök egyedül voltam.
Tomi, jobbulást!
Andrew, neked meg szokásos lókuki a valagodba!!! Hehehehehe. ;D ;D
Tegnap vótam megint színházban ottan tanútam esztet.
A Herner Ferike faterját meg tényleg érdemes megtekinteni, mert eccerûen jó.
Írta 2004. május 25. - 15:06

Osz milyen volt a Kispál cédé?
Egyébként meg: VAN AKI DOLGOZIK! Vettem, vagyis dnl vett új kormánycsapit. Talán most már a teló is csillapítani fog, nem csak a csapágy.
Egyébként meg: VAN AKI DOLGOZIK! Vettem, vagyis dnl vett új kormánycsapit. Talán most már a teló is csillapítani fog, nem csak a csapágy.

Írta 2004. május 25. - 15:00

Fáradt vagyok, fáj a fejem, tegnap fogorvosvál voltam, éhes is vagyok, szivat a gép, a program, elegem van, és még te is izélsz TE GECÓ?!!!
Írta 2004. május 25. - 14:45

Írta 2004. május 24. - 15:05

Azért az én szívemet is megdobogtatta volna egy Tescos, kínai, mûanyag pedál, szó se róla. 
Verenyrõl sajnos nem tudok, de menj be a Pavlikba és kérdezd meg a Barnát, hátha akad valami.

Verenyrõl sajnos nem tudok, de menj be a Pavlikba és kérdezd meg a Barnát, hátha akad valami.