Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Mettúy, Atis a zhülye. Vasárnap este már otthon leszünk, hétfõn Orfû.

L_L: Ki van írva, most 7végén tutkóra odaadom.. bocs ég a pofám ::) ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Bandi, áll még a hétfõ? Atis kolléga azt írta, hogy mégis Kanizsáról mentek Pestre. Nos!?
Márió, bánhatod, hogy tegnap nem jöttél. Jót mentünk felfelé és lefelé egyaránt. Ha meg drága a zakó meg az ing, akkor vegyél egy tüllt, az jól állna. ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Hmm én is kezdek ellanyhulni...
Hamár a shopping részénél tartunk akkor valaki mondja má meg nekem hol vegyek cipõt? ~<10000HUF... (elszakadt a Converse, azt ma vittem vissza, elkezdi a csaj válasszak másik cipõt. kb 15ezernél kezdödött a normálisabb, mondom menny a fenébe KPt kérek.. 9093Ft ::))

Amúgy Bandi te felírtad már a colint és csak még nem tudtad eljutattni hozzám, vagy felsem írtad még?
mer ha még nem, akkor haggyad és megpróbálom másik ágon (ahogy elnézzem sose tudjuk összehozni ::))

kereket fûzni/centírozni még továbbra se tud senki, ugye? :-\
Jah Márió a zakó/ing ár nagyon komoly ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csá bazz!!
na akkor gondolom feltünt hogy nem vagyok aktív mostanában,na hát ezt ugy hívják hogy évvégi hajrá!vagy ijesmi...
na hát se esküvõi ruhám se tudás nincs sok! :'(
egy zakó kéne valmi lenvászon szerû,ki is nétem abban a boltban az árpádban ahol a muszáj sanya feszít,de egy zakóért kérnek 28e ftot!!na az nem kell!!
de mondták hogy ingjük már 12ekörül van!! :-\
holnap meg írok pár dogát fizika+kémiából...
hát steresszes vagyok kicsit...
de jó a fékem!!szíjel kellet szedni aztán feltölteni most jóó!! ;D ;Dennek viszont nagyon örülök!!
Alfa:teló:pavlik!!
valakinek nincs hátsó eladó tárcsás agyja??ami még használható állapotban van??fater lehet megdob egy ki pénzel aztán valami tárcsafék lenne venne!!vagy véve,ugy hejesebb!vagy E-tipusu elsõváltó??
jajpedig egy nagy túra már jól jönne!!!
:-* :-*

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Erre már régóta akartam válaszolni, de most tessék:

Megnéztük a vidiókat, Tom, az egyiket nem akarja lejátszani, amelyiknek az elején a csajszit húzzák bicajon kötéllel, de egyébként vannak jó részek benne, pl. mikor a RhinoLite-ot töri, mint a ropit. Meg Bender is ugrál, számoltam, 3x bírt a bicajon baradni... :P

Hmmm... Kicsit meg vagyok zavarodva. Szóval arra gondolsz, amikor a csaj kutyát sétáltat az elején és Gareth Dyer eltöri a DoubleTrack-et? Mármint a Changing of the Guard-ra? Mert az mpeg2-ben van. tehát valami dvd lejátszó programmal kéne megpróbálni. powerdvd, vagy hasonló...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Vasárnap meg csocsó, hogy frissek legyünk.

Zap, ha még itt... milyen a Yeti? Hülye kérdés, kurva jó, de mennyire??? ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
7fõ Orfû az jól hangzik.
Pöstrõl még nem tudok semmit, asszse hogy eszik-e vagy isszák. ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Jjjjaaa bocs... ;D

Mink ne lenni sztahanovicták... ;D Mettú akkó Pöst vagy nem Pöst és mikor? Hétfõ Orfû? He?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Wulf:
Azért Alfa tagtárs nevében te ne nyilatkozzál!
Én is kihagyom kõszegi a nyomkodást! Majd jövõre, de akkor meg már a sajátomat szeretném nyomizni. ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ezt a többiek nevében is mondhatom bátran, hogy senki nem megy Kõszegre... ::)

Jövõre még messze van.. :(

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Akkor jön valaki tõletek vasárnapra Kõszegre????
Ha ott nem futunk össze, jövõre itt fogok dolgozni pécsen,, akkor majd nyomkodhatjátok a coilert ;D!!! csáó jó tekerést !!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Tudom, mi is terveztük régen, még a haverunk akitõl vettünk ezt-azt is hívott, meg asszem szállást is bírt volna szerezni. Super T-t megnéztem volna... Ez a JIB mekkkkkkkora jóóóóó film.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Zap, akkó most gyüssz délután vagy nem?
És szerintem a Bandiék ettõl a heppeningtõl független tervezik egy Bike Park meglátogatását.
És ti 100%, hogy lefújtátok a 7végét?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
szállás???

hehe.. nah ezért gáz a 0 fok.

AW.: de csak szombaton lesz itt Gareth Dyertõl elkezdve Super T-n át, Berreclaw (vagyhogyirjak) -ig mindenki. Ez lesz az elsõ európai RedBullRampage/RedBullRide stílusú verseny. Jah, és 10.000.- Eurot osztanak szét, úgyhogy gondolom nem fun-bikeozni fognak.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Bandi:
Esetleg június vége - július eleje?
(Ez most olyan hangsúllyal kérdezem, mint a csaj a sampon reklámban: 'Eesetleg Brazil party?!')

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Zap, te is elõkerültél!?
Nem jössz ma velünk a hegyre?
A szállás meg gondolom bazi drága, nem?
Én is most néztem az útvonaltervezõvel és tényleg kerek 600 km, az még tûrhetõ.
Alfa:
Köszi a szólást. Telóra nem tudok gyógyírt, sajnos. Azért gyere, ha bírsz.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
E' az, tutkó, de mi már tervezzük rég, csak neked nem szóltunk, mert aszittük mész júkéjba. De akkor join us, augusztus, mondjuk.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mettyú: jaja, azt én is néztem. Sõt, úgy volt, hogy megyünk is. Szombaton lesz, 600 kili, belépõ nincs, csak 0 fok éjjel

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts
Szoltam Marionak.
Vesz valami eskuvoi ruhat, aztan azt mondta, hogy ok a talalka.
Lehet en is megyek, de majd telozok, ha igen. Hetvegi verseny meg tegnapi foci utan nem tudom mennyi energia maradt meg...ja, es a telo is "kotyog", jo hogy eszembe jut...nemtom mit lehetne vele csinalni, en meg nem szedtem szet ilyet...:-(

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Nasszóval a számom: 70/271-9551
És szerintem egy TV torony esetleg Tubes túra lenne tervben mára, de azért bizonyos keretek között rugalmasak vagyunk.