Há' nem látod, hogy nem tudjuk!? ;D
Mettyú, most komolyan, ne legyél má' balfasz! Feljössz Pestre, kinyílnak a kapuk ;D Sok építkezés van, lakóparkok épülnek orrba-szájba.. valahol felvesznek... ;D
Egyébként meg az Earthed kurva jó! Dnl viszi haza holnap, nyaggassátok!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. június 09. - 14:02

Írta 2004. június 09. - 14:00

Ha már eleve bootolható, amirõl írod, akkor a sima CDCopy a legegyszerûbb és leggyorsabb, de esetleg lementheted imidzsbe a vinyóra is, aztán onnan is kiírhatod, de felesleges így pöcsölni vele.
Persze ez mind csak elv, ha van az eredetiben másolásvédelem, az gáz. Windowsokkal nekem mondjuk eddig még nem volt bajom etekintetben.
Hát azért ez még nekem is mosolyt csal az arcomra:
http://index.hu/sport/foci/papfut0609/
Persze ez mind csak elv, ha van az eredetiben másolásvédelem, az gáz. Windowsokkal nekem mondjuk eddig még nem volt bajom etekintetben.
Hát azért ez még nekem is mosolyt csal az arcomra:
http://index.hu/sport/foci/papfut0609/
Írta 2004. június 09. - 13:59

Akkor win98at hogy kell.
Na jó, általánosítok: bootolható Cd-t hogy kell átírni, hogy az is maradjon...
Na jó, általánosítok: bootolható Cd-t hogy kell átírni, hogy az is maradjon...
Írta 2004. június 09. - 13:55

XP ügyben nem vagyok otthon, de egy CDCopy elvileg megoldja a problémád. Szerintem.
Csak aztán a kurva aktiválás marad vissza.
Én maradtam a 98nál, azt már az új vírusok sem veszélyeztetik. Mondjuk nem is játszom rajta igazán.
Diplomád:
Hát csocsóasztalt kiékelni csak lehet vele, nem?
Csak aztán a kurva aktiválás marad vissza.
Én maradtam a 98nál, azt már az új vírusok sem veszélyeztetik. Mondjuk nem is játszom rajta igazán.
Diplomád:
Hát csocsóasztalt kiékelni csak lehet vele, nem?
Írta 2004. június 09. - 13:51

Na ez az....
De ne felejtsétek el, kedves tévénézõ gyerekek: hogy kell WinXP cd-t írni...
A megfejtéseket továbbra is várjuk SMSben a 1791 számra winxp szóköz Katka, vagy Leó...
De ne felejtsétek el, kedves tévénézõ gyerekek: hogy kell WinXP cd-t írni...
A megfejtéseket továbbra is várjuk SMSben a 1791 számra winxp szóköz Katka, vagy Leó...
Írta 2004. június 09. - 13:48

Írta 2004. június 09. - 13:45

Írta 2004. június 09. - 13:38

Zap:
Majd én köccsönadom.
Mindig szerettem olyan dolgokat ígérgetni, amik még nincsenek is meg! ;D
Ilyen pl. a diplomám is! Azt is szívesen kölcsöadnám, ha kérnéd!
A fentire visszatérve: az a baj, hogy én nem vagyok egyik kategória sem. És azt sem tudom, hogy akarok-e.
Már komolyan azon gondolkodom, hogy betonkeverésre és kubikolásra lettem teremtve. Persze, csak ha meg is fizetik.
Amúgy mennyibe kerül most egy bejegyzett diploma? A kérdés komoly.
Válaszokat privibe kérek.
Majd én köccsönadom.
Mindig szerettem olyan dolgokat ígérgetni, amik még nincsenek is meg! ;D
Ilyen pl. a diplomám is! Azt is szívesen kölcsöadnám, ha kérnéd!
A fentire visszatérve: az a baj, hogy én nem vagyok egyik kategória sem. És azt sem tudom, hogy akarok-e.
Már komolyan azon gondolkodom, hogy betonkeverésre és kubikolásra lettem teremtve. Persze, csak ha meg is fizetik.
Amúgy mennyibe kerül most egy bejegyzett diploma? A kérdés komoly.
Válaszokat privibe kérek.
Írta 2004. június 09. - 13:38

Mettyú: van.
Mégpedig azért, mert az egyetemek alkalmazottakat nevelnek, aki meg kibukott elkezdte építeni a saját életét. Hmmm, hogy is néz ki ez pénzügyileg? Gondold csak végig....
Mégpedig azért, mert az egyetemek alkalmazottakat nevelnek, aki meg kibukott elkezdte építeni a saját életét. Hmmm, hogy is néz ki ez pénzügyileg? Gondold csak végig....
Írta 2004. június 09. - 13:35

Köszönöm Wolf.
Majd megmutatom anyáméknak is.
Azért az a 200ezer dollár sem rossz!
Különben röhögnék, ha tényleg lenne igazság a faszi dumájában.
Majd megmutatom anyáméknak is.
Azért az a 200ezer dollár sem rossz!
Különben röhögnék, ha tényleg lenne igazság a faszi dumájában.
Írta 2004. június 09. - 13:35

Tök, jó, hogy számítógépes a fórum. Nem kell másikat keresni...
WinXP-t hogyan lehet átírni, hogy bootolható legyen? Bootable Datadisc, vagy egy az egyben az egész Cd-t átírni?
És milyen az az Earthed? Kölcsönadja valaki? Csakhogy én is beleszálljak ebbe az állandó mikoradodkölcsönúgysemfogunksoseúgytalálkoznihogynáladacd körforgásba?
WinXP-t hogyan lehet átírni, hogy bootolható legyen? Bootable Datadisc, vagy egy az egyben az egész Cd-t átírni?
És milyen az az Earthed? Kölcsönadja valaki? Csakhogy én is beleszálljak ebbe az állandó mikoradodkölcsönúgysemfogunksoseúgytalálkoznihogynáladacd körforgásba?
Írta 2004. június 09. - 13:31

Mettyú ezt neked...
Lawrence Ellison, az Oracle cég vezetõje mondta el a következõ; beszédet a Yale Egyetem végzõseinek. Nem tudta befejezni, mert lerángatták a színpadról:
Ha elõre tekintek, nem látok fényes jövõt, nem látok ezernyi kiemelkedõ ipari vezetõt. Most fel vannak zaklatva. Ez természetes. Mégis, hogy jövök én, Larry Ellison, aki kibukott az egyetemrõl ahhoz, hogy ilyen módon ítélkezzem a nemzet egyik legnagyobb presztízsû; egyeteme végzõsei elõtt? Megmondom.
Mert én, Lawrence Ellison, a bolygó 2. leggazdagabb embere, kibuktam az egyetemrõl, és maguk nem. Mert Bill Gates, a bolygó leggazdagabb embere kibukott az egyetemrõl és maguk nem. Mert Paul Allen, a harmadik leggazdagabb ember, kibukott az egyetemrõl, és maguk nem. És azért mert Michael Dell, aki jelenleg a kilencedik helyen áll, is kibukott. És erõsen tör felfelé.
Most nagyon fel vannak zaklatva. De ez természetes. Hadd bátorítsam önöket azzal, hogy nem hiába szerezték meg keserves munkával a diplomájukat. Nem hiába töltöttek el 5 évet itt azzal, hogy jó munka morált tanuljanak, kapcsolatokat fejlesszenek ki, és egy életre megismerkedjenek a terápia szóval. Mindez nagyon jó. Kell is majd a jó munkabírás. Kellenek is majd maguknak a kapcsolatok, és bizony, kell is majd a terápia. Mert maguk nem buktak ki, és sosem lesznek a világ 10 leggazdagabb embere között. És bele kell törõdniük egy patetikus, évi 200 ezer dolláros állásba, ahol is a fizetési csekküket egy volt évfolyamtársuk írja majd alá, aki két éve kibukott.
Most azon méláznak, hogy van-e még remény? Nincs. Maguk már végeztek. Túl sokat abszorbáltak. Már beépített sisakot viselnek. Most azokhoz szólok akik még nem végeztek: ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Pakoljanak össze! Menjenek el! Ne jöjjenek vissza! Valósítsák meg álmaikat! Mert bizton mondhatom, hogy az a beépített sisak úgy fogja lehúzni magukat, mint most ezek a biztonsági õrök engem....."
dnl: www.aprohirdetes.com itt.
Lawrence Ellison, az Oracle cég vezetõje mondta el a következõ; beszédet a Yale Egyetem végzõseinek. Nem tudta befejezni, mert lerángatták a színpadról:
Ha elõre tekintek, nem látok fényes jövõt, nem látok ezernyi kiemelkedõ ipari vezetõt. Most fel vannak zaklatva. Ez természetes. Mégis, hogy jövök én, Larry Ellison, aki kibukott az egyetemrõl ahhoz, hogy ilyen módon ítélkezzem a nemzet egyik legnagyobb presztízsû; egyeteme végzõsei elõtt? Megmondom.
Mert én, Lawrence Ellison, a bolygó 2. leggazdagabb embere, kibuktam az egyetemrõl, és maguk nem. Mert Bill Gates, a bolygó leggazdagabb embere kibukott az egyetemrõl és maguk nem. Mert Paul Allen, a harmadik leggazdagabb ember, kibukott az egyetemrõl, és maguk nem. És azért mert Michael Dell, aki jelenleg a kilencedik helyen áll, is kibukott. És erõsen tör felfelé.
Most nagyon fel vannak zaklatva. De ez természetes. Hadd bátorítsam önöket azzal, hogy nem hiába szerezték meg keserves munkával a diplomájukat. Nem hiába töltöttek el 5 évet itt azzal, hogy jó munka morált tanuljanak, kapcsolatokat fejlesszenek ki, és egy életre megismerkedjenek a terápia szóval. Mindez nagyon jó. Kell is majd a jó munkabírás. Kellenek is majd maguknak a kapcsolatok, és bizony, kell is majd a terápia. Mert maguk nem buktak ki, és sosem lesznek a világ 10 leggazdagabb embere között. És bele kell törõdniük egy patetikus, évi 200 ezer dolláros állásba, ahol is a fizetési csekküket egy volt évfolyamtársuk írja majd alá, aki két éve kibukott.
Most azon méláznak, hogy van-e még remény? Nincs. Maguk már végeztek. Túl sokat abszorbáltak. Már beépített sisakot viselnek. Most azokhoz szólok akik még nem végeztek: ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Pakoljanak össze! Menjenek el! Ne jöjjenek vissza! Valósítsák meg álmaikat! Mert bizton mondhatom, hogy az a beépített sisak úgy fogja lehúzni magukat, mint most ezek a biztonsági õrök engem....."
dnl: www.aprohirdetes.com itt.
Írta 2004. június 09. - 13:30

Sportsziget lehet, hogy kimarad. Helyette életcél keresés a szülõkkel. Nehéz lesz.
Amúgy kurva meleg van itt a könyvtárban, ilyenkor mindig Angliába vágyom.
És vissza az örökzöld topichoz:
Reggelente már a szarás sem megy úgy, mint eddig. Mi lesz belõlem? Segítsetek!!!
U.i.: Ezek szerint a szõnyegre hányás nagyobb bûn a szemedben, mint az államvizsga elbaszása? Köszönöm!
Szõnyegre amúgy sem szoktam boázni! Csak ágyra!
Amúgy kurva meleg van itt a könyvtárban, ilyenkor mindig Angliába vágyom.
És vissza az örökzöld topichoz:
Reggelente már a szarás sem megy úgy, mint eddig. Mi lesz belõlem? Segítsetek!!!
U.i.: Ezek szerint a szõnyegre hányás nagyobb bûn a szemedben, mint az államvizsga elbaszása? Köszönöm!
Szõnyegre amúgy sem szoktam boázni! Csak ágyra!
Írta 2004. június 09. - 13:28

Írta 2004. június 09. - 13:25

hat sajnalhattya, ez az egyik legjobb szerntem, de csak Sapek szeret penzt kerni ilyen szivessegekert...
Na varggya, mi lenne ha en inteznem neked, cserebe belekukkantok a telodba ok.? csak a rugot akarom kiszedni, es megnezni mi van az aljan... olaj maradhat.!
Majd nezzetek meg hogy az uj Bikmakkba az en Flickemet hasonlitjak az uj Z150-hez, es a Sherman jott ki gyoztesen, oh yeah.!
Mate en viszem neked haza DVDt, adatkent van rajta... mit basztal el mar megint. nem normalis...
MArio, OBIban is talaltam muszerolajat, 150 forint volt egy deci..
Mit akartam meg.? JA Bandi te hol hirdetted az albit, Bazar 60 Ft/szo.! felhaborito.
Na varggya, mi lenne ha en inteznem neked, cserebe belekukkantok a telodba ok.? csak a rugot akarom kiszedni, es megnezni mi van az aljan... olaj maradhat.!
Majd nezzetek meg hogy az uj Bikmakkba az en Flickemet hasonlitjak az uj Z150-hez, es a Sherman jott ki gyoztesen, oh yeah.!
Mate en viszem neked haza DVDt, adatkent van rajta... mit basztal el mar megint. nem normalis...
MArio, OBIban is talaltam muszerolajat, 150 forint volt egy deci..
Mit akartam meg.? JA Bandi te hol hirdetted az albit, Bazar 60 Ft/szo.! felhaborito.
Írta 2004. június 09. - 13:25

Írta 2004. június 09. - 13:13

hella srácok!
Köszi mindnekinek az infókat, bár kissé el vagyok maradva ezzel a fórum kérdéssel, mert hát nem lóhok egész nap a bikemag oldalon, annyira azért nem vagyok rajongó!
Köszön szépen, aki átírja! Asztali lejátszóba kellene, igen!
Csak tudjam kihámozni, hogy most akkor kitõl is várhatom, és kinek is köszönjem meg, vagy fizessem ki, vagy mi van most?
Szóval köszönöm, aztán valaki intézze el legyen olyan kedves!
Biztosan eccerû ez a vcd formátum, mert Sapek is úgy ír nekem mindnet, scak ez nincs meg neki!
Köszi evribodry
Köszi mindnekinek az infókat, bár kissé el vagyok maradva ezzel a fórum kérdéssel, mert hát nem lóhok egész nap a bikemag oldalon, annyira azért nem vagyok rajongó!
Köszön szépen, aki átírja! Asztali lejátszóba kellene, igen!
Csak tudjam kihámozni, hogy most akkor kitõl is várhatom, és kinek is köszönjem meg, vagy fizessem ki, vagy mi van most?
Szóval köszönöm, aztán valaki intézze el legyen olyan kedves!
Biztosan eccerû ez a vcd formátum, mert Sapek is úgy ír nekem mindnet, scak ez nincs meg neki!
Köszi evribodry
Írta 2004. június 09. - 13:03

2002: Tyler Klassen
Fiúk!
Osztrakizálva leszek, ha bevallom, hogy idén sem kapok diplomát?
Hiába a szorításotok (amit nagyon köszönök egyébként), de amilyen hülye pöcs vagyok ezt az alkalmat is elbasztam.
Mehetek téglát pakolni és maltert keverni!? :'(
Fiúk!
Osztrakizálva leszek, ha bevallom, hogy idén sem kapok diplomát?
Hiába a szorításotok (amit nagyon köszönök egyébként), de amilyen hülye pöcs vagyok ezt az alkalmat is elbasztam.
Mehetek téglát pakolni és maltert keverni!? :'(
Írta 2004. június 09. - 12:51

A számítógépek ilyenek. Én például azt nem értem, hogy ha van egy program, ami egyszer csak nem fut, és kilépek, visszalépek, akkor fut. Az miért van? Ez túl bonyolult nekem. Mi változik? Ha elvileg csak 0-k és 1-sek vannak, nem? Vagy le vagyok maradva?
Mindegy. 2002-ben ki nyert? És a full video? Kell. Hány cd vagy dvd vagy kazetta?
Mindegy. 2002-ben ki nyert? És a full video? Kell. Hány cd vagy dvd vagy kazetta?
Írta 2004. június 09. - 12:39

Most még csak a Red Bull Rampage 2002 jött le, de remélem amire hazaérek lejön ez is végre már. Ez a fájlmegosztós letöltésnek a varázsa 
Reggel a munkahelyemen meg azzal fogadott a gépem, hogy nem enged belépni. Aztán kiderült, hogy eltünt az egyik partícióm >
De nemhiába értek hozzá, most úgy néz ki megvan minden... 

Reggel a munkahelyemen meg azzal fogadott a gépem, hogy nem enged belépni. Aztán kiderült, hogy eltünt az egyik partícióm >