Kellemes turházást!
Ki jön tekerni szombaton? HomlokMettyúVera: Balcsi no, tekerés yessz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. June 24. - 14:08

Posted 2004. June 24. - 14:06

Neem, Jakabhegyre megyünk túrázni. A tigris miatt csak izgalmasabb lesz...
Márió, gyere már át, me nem megyek most be...
Márió, gyere már át, me nem megyek most be...
Posted 2004. June 24. - 14:03

Posted 2004. June 24. - 14:02

Posted 2004. June 24. - 14:02

Pécsiek, akikre büszkék vagyunk:
http://index.hu/poli...belfold/tl0624/
Azért kicsit kemény belegondolni, hogy mi lesz, ha ezek valóra válnak.
http://index.hu/poli...belfold/tl0624/
Azért kicsit kemény belegondolni, hogy mi lesz, ha ezek valóra válnak.
Posted 2004. June 24. - 13:57

Posted 2004. June 24. - 13:55

Posted 2004. June 24. - 13:54

Mettyú bazmeg, neked komolyan skizoid hajlamaid vannak. Minek nem tanulsz, he? Irigykedsz itt Homlok barátunk (bár fingom sincs ki az) legújabb vétizesére, ahelyett, ismétlem ahelyett, hogy rendes ember válna belõled, és dolgoznál keményen és te is vehetnél magadnak. Bár, ha jobban belegondolok, Homloknak is biztos egy fizika 3-ba került a váz, mint más egyed esetében a Stab... :
Nah, ne fikázzunk, inkább örüljünk, dáridózzunk együtt!
Zap, mehetünk szombaton veletek tekerni?

Zap, mehetünk szombaton veletek tekerni?
Posted 2004. June 24. - 13:50

hát ja jó hogy van csak pl nekem kéne egy hagy azt nemlehet kapni csak shimanót 
Éljen pécs,ahol jófej polgimester,ahol a tûzoltóautóval járnak szinházba a tûzoltók,ahol még sc gépet is lehet kapni,ahol lelök a bicirõl a turista/erdész,ahol az erdõben tigris van...

Éljen pécs,ahol jófej polgimester,ahol a tûzoltóautóval járnak szinházba a tûzoltók,ahol még sc gépet is lehet kapni,ahol lelök a bicirõl a turista/erdész,ahol az erdõben tigris van...
Posted 2004. June 24. - 13:49

Posted 2004. June 24. - 13:44

Ezek után el kéne hívni kis barátunkat CCzni, biztos örülne felfelémenet, hogy ekkora gépe van.
De ez tényleg jó, hogy van V10 a városban, törünk fel.
Éljen Pécs (a város, amely korlátlan lehetõségeket rejteget)!
És mennyibe kerül a belépõjegy, vagy ingyé is meg lehet tekinteni az Imperátorban nyitvatartási idõ alatt?
Zap:
Az Ungi Vera le van védve, én is egy havertól loptam. Fizethetek majd jogdíjat vagy, mi a szösz?
De ez tényleg jó, hogy van V10 a városban, törünk fel.
Éljen Pécs (a város, amely korlátlan lehetõségeket rejteget)!
És mennyibe kerül a belépõjegy, vagy ingyé is meg lehet tekinteni az Imperátorban nyitvatartási idõ alatt?
Zap:
Az Ungi Vera le van védve, én is egy havertól loptam. Fizethetek majd jogdíjat vagy, mi a szösz?
Posted 2004. June 24. - 13:43

hát megint be letüünk szivatva...
Kollega a másik szobában:mindjárt letöltõdik a nero azzal próba meg!
hú nekem is kéne strand séró,csak hogy nemáhogy nelegyen!
Kollega a másik szobában:mindjárt letöltõdik a nero azzal próba meg!
hú nekem is kéne strand séró,csak hogy nemáhogy nelegyen!
Posted 2004. June 24. - 13:37

Mekkora állat vagy Mettyú!
Ja. A V10-es meg télleg eléggé durva. Fel van baszva egy kampóra.
Ja. A V10-es meg télleg eléggé durva. Fel van baszva egy kampóra.
Posted 2004. June 24. - 13:35

Posted 2004. June 24. - 13:33

oké !!
csak irigyek vagyunk ;D!!!!
de nagyon!!!!!!!!!!
Hát a tigris meg tudodhová mennyen!!hétvégén akartam sátrazni fölmenni...
Band:
plíz nézd meg mennnyi a legolcsóbb tárcsás h.agy ami iparis,32likas!!me a wtb kerékszettben kókuszos az agy!
Munkatárs drúr azt mondta(illetve megerõsítette elgondolásom)hogy a csapágyat akor utána kell állítani,gondozn stb!hát én lusta disznoó vagyok és nem akarok ijenekkel pöcsölni!!
ájjá ugy irigyeltelek Titeket tegnap...
csak irigyek vagyunk ;D!!!!
de nagyon!!!!!!!!!!
Hát a tigris meg tudodhová mennyen!!hétvégén akartam sátrazni fölmenni...
Band:
plíz nézd meg mennnyi a legolcsóbb tárcsás h.agy ami iparis,32likas!!me a wtb kerékszettben kókuszos az agy!

Munkatárs drúr azt mondta(illetve megerõsítette elgondolásom)hogy a csapágyat akor utána kell állítani,gondozn stb!hát én lusta disznoó vagyok és nem akarok ijenekkel pöcsölni!!
ájjá ugy irigyeltelek Titeket tegnap...
Posted 2004. June 24. - 13:30

Nem tudom mire érted, hogy fikázzuk...
Én spec. örülök neki, hogy újabb jó kis géppel gazdagodott a mecsek déli oldala.
Az azonban igaz - ám ez itt az én véleményem - hogy annak még jobban örülnék, ha a gazdája majdan használná is, ahogy a gépezet megérdemli. A jövõt nem látom, de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy lesz munkája a srácnak, ha meg akar felelni a gépezet kihivásainak...
Valószínûleg ezért reagál mindenki úgy, ahogy, ám szerintem fikázásnak nincs nyoma jelenleg.
Sok sikert neki a vázhoz mindenesetre...
Én spec. örülök neki, hogy újabb jó kis géppel gazdagodott a mecsek déli oldala.
Az azonban igaz - ám ez itt az én véleményem - hogy annak még jobban örülnék, ha a gazdája majdan használná is, ahogy a gépezet megérdemli. A jövõt nem látom, de az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy lesz munkája a srácnak, ha meg akar felelni a gépezet kihivásainak...
Valószínûleg ezért reagál mindenki úgy, ahogy, ám szerintem fikázásnak nincs nyoma jelenleg.
Sok sikert neki a vázhoz mindenesetre...
Posted 2004. June 24. - 13:11

Hello!
Aki tudja, ki vagyok, az tudja, aki nem, nem. De ez mindegy.
Szomorúan olvasom, hogy a barim fikázásába ment át ez a Fórum. Már nem elõször. Kicsi szívem szomorú.
Homlok egy áldott jó ember, hálás lehetek az Istennek, hogy a barátnõjeként létezhetem.
A biciklit én veszem neki, mert minden tõlem telhetõt megérdemel ez a tündibündi égi teremtmény.
Szóval a bicikli:
igen egy V10, 888cal az elejében, a legújabb RaceFace alkatrészekkel. Egyszerûen gyönyörû, csakúgy, mint a Homlok.
Kérlek titeket, ne bántsátok õt! Inkább próbáljátok megismerni! Higyjétek el, megéri!
Aki tudja, ki vagyok, az tudja, aki nem, nem. De ez mindegy.
Szomorúan olvasom, hogy a barim fikázásába ment át ez a Fórum. Már nem elõször. Kicsi szívem szomorú.
Homlok egy áldott jó ember, hálás lehetek az Istennek, hogy a barátnõjeként létezhetem.
A biciklit én veszem neki, mert minden tõlem telhetõt megérdemel ez a tündibündi égi teremtmény.
Szóval a bicikli:
igen egy V10, 888cal az elejében, a legújabb RaceFace alkatrészekkel. Egyszerûen gyönyörû, csakúgy, mint a Homlok.
Kérlek titeket, ne bántsátok õt! Inkább próbáljátok megismerni! Higyjétek el, megéri!
Posted 2004. June 24. - 12:14

És ennyire jó gyerek ez a Homlok? Homlokegyenest neki a letöréskenek? Meséljetek már! Na
Posted 2004. June 24. - 12:09

Most irta a Soshi. Trans-red v10-es a Csasziéknál. 888-as teló lesz bele, meg Hope fék. Ennyi az info.
Posted 2004. June 24. - 12:04