11kor felhívtam Mettyút, hogy akkor jön-e, de hát nem volt olyan formában ;D
Magooval felmentünk a Tettyén keresztül a TV-toronyig ahol kis fotózás, és ugrálás. Majd a Kis-, és a Nagy-Tubes. Onnan a frankó kis kacskaringós ösvényen le Lapisig, aztán a széles erdõirtáson száguldás a Remete-rét felé.
Remete-réten a gyerekek kerülgetése. Kis kajálás és tologatás felfelé Vörös-hegynek aztán lefele meg a tócsák és a sár kerülgetése nagy sebességgel. Aztán megint egy kis tologatás (nagyon nem volt kedvünk tekerni

Itt még átmentünk az István kilátóhoz, ahonnan a Zsongor-kõ fele visz le egy jó kis ösvény. Zsongor-kõtõl vissza Jakab-hegy felé, és nyomulás lefele Éger-tetõ irányába. Itt is volt egy kevés sár, de amúgy nagyon állat volt lefelé.
Éger-tetõ alatt a Mohosi-kis-kút megint el van apadva, illetve nem jó helyen folyik. Szóval ott se volt víz, mehettünk a Teca mamához sörözni ;D
2 korsó legurult. Utána mi is a városba. A Bokáccsó felé mindent le/fel/megugrottunk. A Domus elõtt ökörködve észrevettünk egy Polar-X-es csávót bemenni a boltba. Lopjuk el a bringáját! Siettünk is, de Mettyú gyorsabb volt és kijött a boltból.

Zoli is hamarosan megjelent a bazi nehéz vas elemeknél és elõadta az ötletét, hogy mit hova kéne rakni. Mettyú gyorsan le is lépett, mindenféle ál indokokat felhozva. Igazából biztos lusta volt

Na mindegy, jött helyére még három ember akikkel az egyik ívet el is húztuk, de az ívek közé már nem bírtuk becipelni az összekötõ elemet. Pedig voltunk 6-an. Kéne még 4 ember. Vagy egy daru.
Inkább elmentünk a vasútnál lévõ postához, aztán ott ökörködtünk egy kicsit. Onnan én 7 elõtt mentem haza.
És itt vannak a képek ;D