Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A középrész azért recsegett, mert a bringa tele volt vízzel! ??? :o
Na most viszont nagyon jóóóó!
Tiszta is, szóval asszem kell róla fényképet csinálnom ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Trainig day, tényleg! Megvan és láttam is többször! Eszméletlen nagyon jó film!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Lesz valamikor valamilyen jellegû bringázás?
Ma kicsit rendberakják a bringámat, aztán lehet megint zuzatni...
Lecserélem a nagytányért rockringre, a láncot, fogaskoszorút kell cserélni, meg még egy kicsit rendberakni a középrészt, hogy ne recsegjen. Hajajj, sok pénz lesz ez...

Jajj, ha lesz ilyen melegben tekerés, akkor kell vennem vizeszacskós hátizsákot :P

Ja, és láttátok a keréppáros útikalauzt Pécsrõl?
Az elején szépen ki vannak retusálva a taxik, kivéve egynek a teteje ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kiképzés (Training Day), Denzel magyaráz a szarrá szívott agyú Ethan Hawke-nak... Érdemes..

Jó felkészülést!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ez jó! Melyik filmben mondta ki? Én csak a Sopranost bámulom, de az qrva késõn van, megy magyarul, sajna igy elmaradnak az izes szövegek... Hétvégén jelkezem a cuccért.......................... Bazz tegnap olyan messze elmentem majdnem Szentendréig, hogy HÉV-vel kellett visszajönnöm, igy is este 11-re értem haza :P Edzek a maratonra...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Gummának utánanézek, nem nagyon tudom, hogy mi van még meg, valamikor volt 2.35-ös Highrollerem! Utánanézek, bár szerintem nincs rá sok esély!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szeva Wuffrida!

To protect the sheep you gotta catch the mofuckin' wof... Understand? I said "To protect the sheeep, you gotta catch the motherfuckin' wof! It takes a wof to catch a wof!"

Húú, ez nagon nagy! A Wolfról mindig ez jut eszembe!

Na szóval! Persze, megvan még a mez, kimostam meg midnen, hogy csillogjon villogjon, de azóta már mentem vele! Majd szólj, ha jönnél érte, és akkor megdumázzuk!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Sajat meresem szerint 4.25 perc alatt kuzdottem vegig a 68-km-t, illetve az 1700 meter szintemelkedest.

mivan? :o
ezt nem elírtad?

:-)) Dehogy. Csak kicsit visszafogtam magam. Jobbat szoktam menni. :-))) 3.5 perc alatt megcsinalom jovore. :-))

Aze a tudatalattim is erzi, hogy ez nem a legjobb ido. :-) Marmint a 4 ora 25 perc. :-)

Jó így már ÉN IS értem ;D
köszi ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Szevasztok srácok!

Nem nagyon t'ok irogatni, mert központi helyre ültettek az irodában, diszökörnek, középre, és látja a fõnök a monitoromat, most is kávézik, csak azért irok... Na, nem ennyire súlyos a helyzet... Hétvégén sajna nem birtam megkeresni Shoshi kollegát, remélem megvan még az áru, esetleg nincs vmi 2.35-ös hátsó gumi eladó? Az is kellene. Vettem Tioga ülést, annnyira fasza, nekem nagyon kényelmes, mint egy fotel... ÚGyhogy most örülök magamank.

Egyszer tényleg mehetnénk vmi maratonra! Kellene már vmi szenvedés.. ahol kényszeritve vagyok, hogy felfelé is tekerjek, ne csak pushbike legyen...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Látod Tomi, én is hasonlóra gondoltam!

Kellene már menni valami gyilkosat, ilyen gyilkos idõben! De természestesen mi is a freeride maratont tartjuk jó megoldásnak! Felfelé gyorsan, lefelé még gyorsabban!

Egyébként egy iléyen Tecás, Orfûs, akár Magyarszékes túra már mehetne valamikor! Csak most legyen nálam toilet pépör! ;)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

Sajat meresem szerint 4.25 perc alatt kuzdottem vegig a 68-km-t, illetve az 1700 meter szintemelkedest.

ezt nem elírtad?

:-)) Dehogy. Csak kicsit visszafogtam magam. Jobbat szoktam menni. :-))) 3.5 perc alatt megcsinalom jovore. :-))

Aze a tudatalattim is erzi, hogy ez nem a legjobb ido. :-) Marmint a 4 ora 25 perc. :-)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ezt nem elírtad?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Privát maraton itatópontokkal? Hmmm.
Dömörkapunál, Orfûn, meg mondjuk Teca mamánál 1-1 sör ;)
Csak ne lenne ez a sok emelkedõ... :P

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jaja!

Vágom, csak akkor megyünk egy privát maratont... a Mecsekben... ;)

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

Gratulálok Alfa!

Filóztam rajta én is, csak hát azért nem lehet csak úgy benevezni egy ilyen maratonra (elõnevezés, limitált részvétel, stb.)

De azért idén kellene nyomni egyet valahol. HA mást nem, a Mecsekben...

Hat ja, nekem is zsibbadt a seggem a vegefele. :-)

Amugy ha jol tudom, akkor iden nem lesz Mecsek. :-(((((

Pedig azon tuti indulnek.

Bar most aggodom a terdem miatt, tobben is javasoltak, hogy nezessem meg, mielott teljesen beszarik.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Gratulálok Alfa!

Filóztam rajta én is, csak hát azért nem lehet csak úgy benevezni egy ilyen maratonra (elõnevezés, limitált részvétel, stb.)

De azért idén kellene nyomni egyet valahol. HA mást nem, a Mecsekben...

Alfa

Alfa

vendég

• fórumtag
  • 189 posts

Remélem mindenki kihasználta a hétvégi király idõt!

Haj!

Reszemrol abszolut, mert lenyomtam eletem masodik maratonjat, alias Duna Maraton. Sajat meresem szerint 4.25 perc alatt kuzdottem vegig a 68-km-t, illetve az 1700 meter szintemelkedest. Sajnos 48km-nel a jobb terdem feladta a kuzdelmet, igy neha fel labbal tekerve, de leginkabb tolva tettem meg josok km-t, de vegul a celba mar bringan ulve tudtam bejutni, mert enyhult kicsit a fajdalom. Persze kozben joparan lehagytak. De hat nem a helyezes volt a cel. Szoval ez is megvolt. :-))

Mettyu akkor most csak kisertetkent fog visszajarni ide neha-neha, TeliHoldas, derus ejszakakon?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hella Slácok!

Remélem mindenki kihasználta a hétvégi király idõt!

Vasárnap országút, elég jó kis szél volt!

Aztán Polláck még nem az igazi.. bár van egy-két tehetség!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Beszélek ám bringázásról is.
Tegnap jól meggyúrtuk a sarat. Én borzasztóan másnapos voltam (vagy még be voltam baszva?) és néha bénáztam össze-vissza. Lapisról lefele belecsúsztam egy csipkebokorba, aztán alig bírtam kiszedni belõle a bringát.
Szerencsére azért nem a nagyon ragadós sár volt, inkább csak csúszott. Ha nem lettem volna olyan tompa, tökre élveztem volna. De így csak jó volt ;D
Teca mamánál aztán volt sör.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ááá bazzeg. A gyantás bor lenyomta a portóit is....
Nem fogok olimpiát nézni. Bojkott.