ok, vettem az adast, marmint ha nekem szol a 32kek felkialtas. Tomi, neked milyen kell.? Ja es, le kene nyomozni ezt a BazmegRoland fele dolgot. Ki tudja hol lehet elerni.? Matenak mintha lenne valami telefonszam tole, de sose veszi fel...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. July 22. - 14:17

Posted 2004. July 22. - 14:02

hi!
32es kék jöhet!
Kellene valami egyen fölsõ is nem?

Pszihó számát tudja valaki!?!?!?
NAGYON SÜRGÕS!!!!!prive dobja be!!!
Valaki karbon témáról tudni mondani valamit,ha küldök anyag hogy mirõl!?ez is sürgetõs!!
Shosi:
kár hogy kihagytad tegnap!!annyi szúnyog volt hogy az erdõben fölfelés is tekertünk....
lefelé meg ökörködtünk,mert eléggé ránksötétedett,én meg persze napszemcsiben a bogarok miatt.de jóó volt,aztán a királyutcában a soktarkójú "kopaszerõs"mivan bazzmeeg nem férsz el!?!
én meg csak röhögök az ilyen barmon!!
ha ettõl jól érzi magát hogy egy majd 17éves srácnak jól beszolt a barátnõje elött akkór én is jobban alszom.
Ma pollák?3körül R&R!!!
32es kék jöhet!
Kellene valami egyen fölsõ is nem?

Pszihó számát tudja valaki!?!?!?
NAGYON SÜRGÕS!!!!!prive dobja be!!!
Valaki karbon témáról tudni mondani valamit,ha küldök anyag hogy mirõl!?ez is sürgetõs!!
Shosi:
kár hogy kihagytad tegnap!!annyi szúnyog volt hogy az erdõben fölfelés is tekertünk....
lefelé meg ökörködtünk,mert eléggé ránksötétedett,én meg persze napszemcsiben a bogarok miatt.de jóó volt,aztán a királyutcában a soktarkójú "kopaszerõs"mivan bazzmeeg nem férsz el!?!
én meg csak röhögök az ilyen barmon!!
ha ettõl jól érzi magát hogy egy majd 17éves srácnak jól beszolt a barátnõje elött akkór én is jobban alszom.
Ma pollák?3körül R&R!!!
Posted 2004. July 22. - 12:32

hat az izzadasrol annyit hogy en epp az Orsyagos Szechenyi konyvtarban husolok a 19 fokban, es meg az elobb sem volt melegem, mikor kiultem a palota kertjebe elmajszolni a lekvaros taskamat... ez a nyar nem is olyan faraszto mint gondoltam....
Posted 2004. July 22. - 12:22

Háj izzadók!
Mindenkirõl folyik a víz? Nem? Akkor tünés izzadni!
Inkább Sherman, mint Shiver SC!
Mindenkirõl folyik a víz? Nem? Akkor tünés izzadni!
Inkább Sherman, mint Shiver SC!
Posted 2004. July 22. - 12:05

Iljics se fizet vamot, meg afat... meg mi se a gatyakra...
Zap, te mennziert vetted a szep uj Fox gatyadat, es hol/kitol.?
Zap, te mennziert vetted a szep uj Fox gatyadat, es hol/kitol.?
Posted 2004. July 22. - 11:59

Plusz a vám, ÁFA, és akkor kb. ott vagyunk a 69-nél.
Mondjuk ez a kis Shiver csak 100-at mozog. Viszont nagyon szépen...
Mondjuk ez a kis Shiver csak 100-at mozog. Viszont nagyon szépen...
Posted 2004. July 22. - 11:46

höhö,
egyebkent a Shiver SC most 50ezer kereken.... ilyet is kene hozni.... haaat, de mar van egy Shermanem...
egyebkent a Shiver SC most 50ezer kereken.... ilyet is kene hozni.... haaat, de mar van egy Shermanem...
Posted 2004. July 22. - 11:39

dnl:
Nem mondanám, hogy nagy rivalizálás ment volna. Jó, mindenki nézi a másik bringáját, de nem láttam olyat, hogy lenéztek volna nagyon valakit. Volt a szekszárdi srác, akinek 2004es kis Shiverje volt, neki mindig mondtuk, hogy utáljuk, mert 69e-ért vette a supergo-nál a villáját
Aztán ott volt az a srác, akié a Subaru volt. Na õ egy 80at mozgó levegõs Bomberrel ugrott le a színpadról. Elég csõrösöket ugrott, meg esett is, de senki nem mondta neki, hogy ezt felejtse el, vagy ilyesmi. Inkább letolatták vele a nyerget, meg tippeket adtak a kiemelésre. Szóval tök jó baráti hangulat volt.
A nadrág érdekelne. Mikorra mondjak méretet? Na mindjárt kiszaladok a WCre letolom, és megnézem
Szóval kék 32-es gatyát kérek. Pénzt mikor kell adni?
Nem mondanám, hogy nagy rivalizálás ment volna. Jó, mindenki nézi a másik bringáját, de nem láttam olyat, hogy lenéztek volna nagyon valakit. Volt a szekszárdi srác, akinek 2004es kis Shiverje volt, neki mindig mondtuk, hogy utáljuk, mert 69e-ért vette a supergo-nál a villáját

Aztán ott volt az a srác, akié a Subaru volt. Na õ egy 80at mozgó levegõs Bomberrel ugrott le a színpadról. Elég csõrösöket ugrott, meg esett is, de senki nem mondta neki, hogy ezt felejtse el, vagy ilyesmi. Inkább letolatták vele a nyerget, meg tippeket adtak a kiemelésre. Szóval tök jó baráti hangulat volt.
A nadrág érdekelne. Mikorra mondjak méretet? Na mindjárt kiszaladok a WCre letolom, és megnézem

Szóval kék 32-es gatyát kérek. Pénzt mikor kell adni?
Posted 2004. July 22. - 11:04

Tomi: jonak tunt ez a SAUH, de volt eleg sok gagyi arc is nem.? es nincs ilyenkor nagy rivalizalas, meg egymasra bamulas, uhh, milyen villat hasznalsz kezdetu szakmai feltekenysegbol eredo okoskodasok.?
engem ez boztos felbaszna.
anyway, hat ennyi a gyors helyzetjelentes idegenbe szakadt honfitarsaitoktol... (ja es Bandi nyaral horvatba) Szerintem nem tudjak hogy most minden ExWesteles ingyen fogadja kulfoldon a hivasait, es allandoan ki van kapcsolva, de zaklassatok azert nyugodtan....
Gatya ugyben jelentkezzetek.!!! szerintem matyi is benevez egyre, es akkor mar harmadolodik a szallitasi koltseg. Ki tud valamit a BazmegRoland fele varratott custom-made bringas gatyarol.? mi csak tudjuk hogy letezik, de mindezidaig egy misztikum maradt.
Waterjump. Asszem meg nincs meg a mobil ugrato, mert Sinka is lustalkodik (illetve nem erzi sajatjanak a feladatot - baszogassuk ot is, ja de ne itt mert o notorius nem netezo). de magashatjuk kezzel, es legyen vasarnap, lehetoleg. Fosti bringan van elso fek, meg hatso valto, de lehet kormanyporizni...! eleg kool lett.
engem ez boztos felbaszna.
anyway, hat ennyi a gyors helyzetjelentes idegenbe szakadt honfitarsaitoktol... (ja es Bandi nyaral horvatba) Szerintem nem tudjak hogy most minden ExWesteles ingyen fogadja kulfoldon a hivasait, es allandoan ki van kapcsolva, de zaklassatok azert nyugodtan....
Gatya ugyben jelentkezzetek.!!! szerintem matyi is benevez egyre, es akkor mar harmadolodik a szallitasi koltseg. Ki tud valamit a BazmegRoland fele varratott custom-made bringas gatyarol.? mi csak tudjuk hogy letezik, de mindezidaig egy misztikum maradt.
Waterjump. Asszem meg nincs meg a mobil ugrato, mert Sinka is lustalkodik (illetve nem erzi sajatjanak a feladatot - baszogassuk ot is, ja de ne itt mert o notorius nem netezo). de magashatjuk kezzel, es legyen vasarnap, lehetoleg. Fosti bringan van elso fek, meg hatso valto, de lehet kormanyporizni...! eleg kool lett.
Posted 2004. July 22. - 10:56

háj,
hogy ityeg.? na igen pest nem rossz bringaszempontbol, foleg hogy elso nap mindjart ossszehaverkodtunk a Görzenálban a meno kiscsavokkal. Melette, meg allat nagy dirt, nagy dontott kanyarral. Eleg fincsi. Mar megy a wallride, Xup, no footer a funboxon... rippin' it up every night baby.
Jovo heten ha valaki akar feljohet, persze csak ha normalizalodik a kanikula helyzet.
Este buli lightosan.
Tegnap elott meg Dzsémi Vincseszter, tegnap a JazzMegAzz enekes csajanak a Jazz zenekarara chill-out oltunk soproni mellett, ma ingyenes vetites I love Budapest, szabadteren, "zöldmezõn"
ja es nem akar valaki venni ilzen gatyat.? szept vegere meghozna a Zsani baratnom.
http://www.supergo.c...LPROD_ID=25383#
hogy ityeg.? na igen pest nem rossz bringaszempontbol, foleg hogy elso nap mindjart ossszehaverkodtunk a Görzenálban a meno kiscsavokkal. Melette, meg allat nagy dirt, nagy dontott kanyarral. Eleg fincsi. Mar megy a wallride, Xup, no footer a funboxon... rippin' it up every night baby.
Jovo heten ha valaki akar feljohet, persze csak ha normalizalodik a kanikula helyzet.
Este buli lightosan.
Tegnap elott meg Dzsémi Vincseszter, tegnap a JazzMegAzz enekes csajanak a Jazz zenekarara chill-out oltunk soproni mellett, ma ingyenes vetites I love Budapest, szabadteren, "zöldmezõn"
ja es nem akar valaki venni ilzen gatyat.? szept vegere meghozna a Zsani baratnom.
http://www.supergo.c...LPROD_ID=25383#
Posted 2004. July 21. - 00:10

múú múú múúú boci szomorúúúú ;D
nem oly rég értem haza...
és ezerjó idõ van ilyenkor kéne lemenni tekerni kihalt utcák, utak...
csak tuti összetörném magam mert túlságosan pörgök
jahmeg felszakadt a sebem :-[
nem oly rég értem haza...
és ezerjó idõ van ilyenkor kéne lemenni tekerni kihalt utcák, utak...
csak tuti összetörném magam mert túlságosan pörgök

jahmeg felszakadt a sebem :-[
Posted 2004. July 20. - 18:57

A Lori kustom ról jut eszembe,valakinem tud gyártatni lánctányért??vagy érdemes,vagy vegyem inkább a bótit!?
44es kellene vagy 46os a42es helyett.
44es kellene vagy 46os a42es helyett.
Posted 2004. July 20. - 15:03

Jaja! A tied biztosan 6-os!
Sajnos másik nagytárcsám nincs. MOndjuk ez sem gyári, de a célnak megfelel, én is megt udtam állni vele! Sõt a mostani is Lóri Custom!
Sajnos másik nagytárcsám nincs. MOndjuk ez sem gyári, de a célnak megfelel, én is megt udtam állni vele! Sõt a mostani is Lóri Custom!
Posted 2004. July 20. - 12:46

Izé hány lyuk is van az én agyamon? Ja, asszem 6... De kááár...
És 160ról 200ra emelõ adaptere nincs senkinek?
Tök durva volt. Megyünk lefele 1000 meredeken és húzom a féket, mert az elõttem menõ is lassan ment. Na, érzem fogy a fékerõ. Oho, nem lesz ez jó. Kinéztem magamnak 2-3 kisebb fát, amiken meg tudok állni, és szépen nekikmentem ;D
Mondjuk késõbb azon a részen már kicsit jobban mentem lefele, és úgy jobb volt. Persze az is igaz, hogy az elõtt a lejtõ elõtt mindig megálltam, hogy lehûljön a tárcsa... Mindenki más a 200as tárcsával simán lement. Persze volt, hogy elestek
És 160ról 200ra emelõ adaptere nincs senkinek?
Tök durva volt. Megyünk lefele 1000 meredeken és húzom a féket, mert az elõttem menõ is lassan ment. Na, érzem fogy a fékerõ. Oho, nem lesz ez jó. Kinéztem magamnak 2-3 kisebb fát, amiken meg tudok állni, és szépen nekikmentem ;D
Mondjuk késõbb azon a részen már kicsit jobban mentem lefele, és úgy jobb volt. Persze az is igaz, hogy az elõtt a lejtõ elõtt mindig megálltam, hogy lehûljön a tárcsa... Mindenki más a 200as tárcsával simán lement. Persze volt, hogy elestek

Posted 2004. July 20. - 11:51

Hallo hallo!
Így van! Éjjen a szmog!
Tomi: Milyen fékhez kellene a tárcsa?
Van egy olcsó 203-as tárcsám, csak az az öt lyukas Hope rendszerrel mûködik...
Így van! Éjjen a szmog!
Tomi: Milyen fékhez kellene a tárcsa?
Van egy olcsó 203-as tárcsám, csak az az öt lyukas Hope rendszerrel mûködik...
Posted 2004. July 20. - 11:41

háháháhháháháh
ez most komoly!?!?!?!?
ennyire hülye lett ott mindenki???egyedül a szerelõ srác normális a bagoly meg a nagyképû egy faz....
Pavlik!!!ott a tárcsád a polcon csak le kell akasztani!!!ja meg kifizetni!!
esetleg nem megy valaki ebédelni?egy menüt vagy ilyesmit bevágnék....
ez most komoly!?!?!?!?
ennyire hülye lett ott mindenki???egyedül a szerelõ srác normális a bagoly meg a nagyképû egy faz....
Pavlik!!!ott a tárcsád a polcon csak le kell akasztani!!!ja meg kifizetni!!
esetleg nem megy valaki ebédelni?egy menüt vagy ilyesmit bevágnék....
Posted 2004. July 20. - 11:36

De igen is mond meg!
A Pedálban akartak adni nekem 7500ért adaptert, meg 16900ért Avid tárcsát. Ennyit viszont nem ér meg nekem...
A Pedálban akartak adni nekem 7500ért adaptert, meg 16900ért Avid tárcsát. Ennyit viszont nem ér meg nekem...
Posted 2004. July 20. - 11:28

Posted 2004. July 20. - 11:20

Nekem is vasárnap lenne jó. De akkor meg úgyis esni fog az esõ 
Nem tud valaki olcsón 200-as féktárcsát szerezni, meg adaptert? Sátoraljaújhelyen rájöttem, hogy kell az elõre ;D

Nem tud valaki olcsón 200-as féktárcsát szerezni, meg adaptert? Sátoraljaújhelyen rájöttem, hogy kell az elõre ;D
Posted 2004. July 20. - 11:03