Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Nekem az Zap is dead tetszik... totalis azonosulas az elnyomo hatalommal. Szurkebb vagy mint az Emke aluljáró lépcsõje a köruton. Te vagy a peldakepem.!
Sajnos a fikazos topikrol lemaradtam. dolgom volt.

ja es sracok ne rendeljunk tobbet, ez az egy csomag is mar sok egy szivessegnek.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
De tényleg olyan...

Vazze Pesten mindenki ENNYIRE ????

Ja, hogy tetszik az új imidzsem? Felveszem én is a tempót...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ah, yes, you're right. Komolyan, olyan ez a topic, mintha hazajönnék. :) Pécs Rulez.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Andrew:

Nickemben csak azért sok a "h" betû, mert a pécsi gyerek itt fent, alkalmazkodott pécsi származású társai nevének angol beütésû írásmódjához!

Lásd: Andrew Wolf, Lord Leslie, Mettyú, tomidny, stb.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Még ráérsz, Tomi! Csak 19 óra elõtt fog beérni a mezõny. Aztán buzdítsad szépen õket!
Megérdemlik, elég geci az idõ.
Shoshi:
Gimnázium alatt én is szíttam magamba a tudást a TVbõl, de mostanra eefáradtam. Vissza kéne térnem a gyökereimhez! Aztán lenyomom Sztív Pítet is! A kis angol köcsög!
Hajrá-hajrá!
Wolf:
Itt egy link egy occsó markolathoz, lock-onos.
http://www.pricepoin...-Jaw-Clamps.htm

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Persze Mettyú!

A televízióban felszedett tudás alkalmazható a valós kerékpározásban is!

Nézzétek a Lindát, az RTL Klubot, ajánlom a Fókuszt, és a PAX tévét! Kerüljétek ezt az Extrememeeme csatornát, meg az Eúróspórtot is, mert amit azokon láttok, na az nem nem nórmális!

Kerûljátek a szélsõséges viselkedést, a feltûnõsködést, olvadjatok a tömegbe, váljatok a rendszer részeivé, és boldogok lesztek a hátralévõ életetekben!

Na uzsgyi! Csinyányátok!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na bazzeg, mit vártatok bp-tõl? :P
Gyertek inkább haza Tour de Hongrie pécsi szakaszán szurkolni!
Most vettem csak észre, hogy ma van itt a mezõny. Na akkor nyomás haza fényképezõgépért... Hátha megörökíthetek egy tömeges bukást ;D ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Kösz Banderas. Kitöltöttem, elküldtem.
Mikor megyünk zászlót égetni? ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
De a Citadelláig végig aszfalt, és fentrõl szép, mindegy, én megyek.

Ja, itt mindennel óvatosan kell bánni. Kitörli a véleményét, nem vállalja... Gyönyörü.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Megint tiszta trutyi az idõ, jól el is áztam a Katyitól visszafelé jövet, most szárogatom magam.
Szerintem ha felszárad, akkor is max. csak a Népliget vagy mit is mondtál tegnap, lesz a cél.
Hát igen a zsidózással óvatosan kell bánni!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
télleg, mi lett a vége?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Há' volt ez a thez gyerek, aki hirtelen azt irta, hogy ÉN zsidózok, mikot csak azt mondtam neki, hogy ne gondolja már, hogy prófétaként kell itt ügyködnie a fórumon, aztán erre még én lettem a paraszt, aztán végül leirtam neki, amit gondoltam, majd kaptam egy privit a moditól, hogy bezárta, slussz, fejezzük be az anyázást. Pesten ez mán csak emigy megy!

Pedig Zapnak olyan mértékben igaza van, hogy én ilyet már rég láttam... ;D De most komolyan.

Fogashoz nem megyek, csak késõbb tekerni, elõtte a WCC-be megyek. Késõbb jössz? Citadella? Hm? Remek a kilátás... Várjatok meg!

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Wolf:
Mi lett a fikázós topic vége?
Addig voltam képben, hogy zsidózott valamelyik, de a hozzászólását már nem is találtam. Törölte addigra?
És konkrétan miért lett lezárva? A többi topicban keményebb dolgok vannak.
Pesti banda nem érti a viccet. Pfujj!
Freedom for da Rastaman!!!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hogy bezárták a fikkantós topicot, sõt, törölték, bocs Zap, pedig remek kezdeményezés volt! Elnyomás uraim, az van ;D

Mettyú, neked meg nem is reagáltam basszus ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Tomi:
Na így má mingyá értem.
Shoshi:
Mégis van haszna a sok Dragonball-nézésnek? Ezek szerint lehet adaptálni a mozdulatokat a binyiglizésbe is?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Vásásrolnyi-vásárolnyi!

Lassan túltesztek vásaárlásban a Péntya Gabin is!

Nem volt személyi sérülés, de a Zoli kissé nehezen vette a klevegõt pár percig, meg asszem mintha kilyikadt volna a combja...

Én faszán kigurultam az esést ukemi-wazában, kissé fáj a vállam (mert azon durultam), meg bevertem a combom a stucniba, és BE IS PIROSODOTT!

Na jó munkát, termeljetek, dolgozzon a gépgyár és eccer majd mi is lemegyünk Pestre!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
gyp: gyógypedagógia rövidítése, ha jól tudom. Pécsen az Éltes Mátyás (Építõk útján a volt iparitanulós iskola) iskolában foglalkoznak ilyen kissé visszamaradt gyerekekkel a gyógypedagógusok.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
ja, onnan indult az ötletem...
"idézetek a gyp-bõl" topic

ha unatkoztok keressetek vissza pár oldallal a Mário kommentárjáig a Magyrszék 4X-t illetõen. Aztán olvassátok végig....

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Köszönöm a zinfót!
Személyi sérülés nem történt? Az jó.
Most égetni fogom magam, de mi az a 'gyp', amit a fikázós topicban emlegetnek? :-[

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Bizony, innét lentrõl mink folyamatosan visszavágyunk fel, de hát mit tegyünk, ha szakértelmünk, már legalábbis akinek van, nem kellett szeretett szülõhazánknak?

S. Zoltán béna, és a közönségnek játszik.