Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
na szeasztok, vegre sikerul nekem is netezni. Itt a gepem, itt az elofiztes, de delelott a mate dolglik itt unalmaban, este meg Bandit nem lehet kiloni az NFS mogul.
MArio: van regi bukom is (sinka kicsit szetbaszta, de nem gaz (ja es o persze tagadja). Es ven egy zsiruj spdm is, 525-os. viheted mindkettot. Ha erdekel meg jelezd holnapig mert itt vannak fenn (azaz lenn).

NFS: a Tiburon kib szar, csak csuszkal, az egesz pajan korrigalni kell. De nezzetek meg az official honlapjat (www.eagames.com rol vannak linkek) es leirjak mik a jok, meg mivel lehet aprobb csalasokat eszkozolni. Erdemes vegigolvasni. En csereltem MX5re. Es kinek van mar Skyline nevu kocsija, azt is dicserik mint allat.

JA es Marionak meg valami: nag j a co,verd mg jl jaz ve,ki h agjkd kosl jnlsfkduj hsdofhlsakef hflsaiuhdf sallij. nalam Roxy szol, de azthiszem atkapcsolok a Slagerre. Modern Talking, inkabb megsem, vissza roxy. Aha ez most jo, epp olyan megy bupp bumm bupp bum-bum pa-pabb pa-bamm.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Szegény Kokk, már kedden is ideges volt a fehér Bullit miatt, amikor ezzel szivattuk! 8)

Akkor megspórolok egy e-mailt és lécci szóljatok neki, hogy addig szorítottam a Posta nyakát amíg kinyögték, hogy ma érkezett be hozzájuk -ez kedden volt- megmutatják a vámos fiúnak és hamarosan megkapom.
Az persze nem igaz, hogy 15 nap alatt kapták meg, de hát ez már csak így megy, ha holnap se kapom meg akkor megint folytogatok !
Köfke !

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Na én meg szigetelek ma egy kicsit. Jó lesz. Érzem. Jó lenne már megnézni a programot. Viszek rántotthúst zsömlében, nemfognak ki rajtam a kapitaista büfések. Csak nehogy a szekuriti elkobozza. Nem baj. Van késem is hozzá. Sör. Bor. Kóla. Fekvés. Alvás. Korán kelés. Kell ez nekem?

Tom te még alszol ,mi? Kút müködött? Sztem meg se nézted... ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hihihih

The real american named biker:
MA tekerés?Ákos?
Ne kelljen többszõõr szólnom!!:)
Me megy a manson kommandó mindkettõtökhõ!
Na jó Zap hozzád nem anniyra mert lehet Anya,bocs nõvérem bent van.
;>

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Szegény Kokk, már kedden is ideges volt a fehér Bullit miatt, amikor ezzel szivattuk! 8)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hát nekem valami angyobb tappancsos spd kellene!
meg cipõm sincs hozzá!
Lehet ez halott ügy!

cipõnélkül a nagytappancsost is csak platformként tudnád használni !? ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Hát az a baj hogy nem az övé!!!
Ill övé még nem jött meg!
És mind heccelhü k ezzel!

Hát ez nem jött be annyira mint ahogy arra zsámítottam!

Valami hasonó fr vázat 15cm mozdul hátul az már jóó!És okosna legyen kitalálva!
Néztem pinkbikon egy gemini naaon jóó lenne!!!
Vagy a Giant ac.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
No, Kokkknak ilyen installációja van? A, nem rossz.
Márió, te meg milyen bicajt akarsz venni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hi

hát nekem valami angyobb tappancsos spd kellene!
meg cipõm sincs hozzá!
Lehet ez halott ügy!

Ma megyünk?

Bár kicsit izomlázas vagyok...

Tomidélnyugat:
mien votl bóvebben?
Jó?

Kokkknak:
Láttam ma is a fehér bullitot!Tök szép5elem meg duplavállas sherman,uj kenda külsõk meg szabvány maivc felni meg avid jucy szép volt!!De az easton kormány volt a legszebb!

Ma valaki akra menni?Egy iylen tubesest?SDe ugy hogy remeterét felé?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

hihi Márió SPDzni akarol? ;D
csak pedál kell? mert esetleg.. megválnék tõle, de max 1 napra ;) (szerintem minimum 1 hónap mire megszokod...)
demondjuk ha Zap kölcsönadja és mennél városba flangálni avgy mittudomén, akkor szólj (egyhelyben eldõlni rulzzz ;D)

Belegondolva én meg a Platformot akarnám kiprobálni :D
szal esetleg egy átmeneti cserérõl lehet szó

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

L.L.:
Na egye bassza, beletörõdök, hogy mégsem kell patront vennem.

Megértésedet köszönöm :-*

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Szerintem Impreza
Nekem így volt: Honda-Impreza-Evo vagy RX7 versenytõl függõen
100e felett ügyesen, hátsókerekes autóval (pl. Mazda, Mitsu Eclipse) de akkor egyenesben is csóválva kell menni. Sõt, egyszer majdnem mentek egy teljes kört, valami 25.000. pontot kaptam érte. 8)

Impreza hol hátsókerekes neked, ha csak azzal lehet 100e fölött? :P
és volt már teljes köröm ;) ha jól rémlik 6os pályán
Driftre: kezdetben MX5, aztán impreza, vagy esetleg S2000
Pályára: RX7, RSX, tán még a Tiburon... korábbra meg megteszi az MX5-civic

Jah amúgy kijazaki kormánnyal drifttel? ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Jóvan, én Civiccel kezdtem, aztán volt Nissan, ami nagyon szar, Hyundai, ami kicsit jobb, most az Impreza megy, de a Lancer is nyitva van már. Csak az a baj, hogy nincs stilusérzékem, igy a reputation nem megy felfelé.. Nekem 13000 eddig a legnagyobb drift, és 72000 összesen.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintem Impreza
Nekem így volt: Honda-Impreza-Evo vagy RX7 versenytõl függõen
100e felett ügyesen, hátsókerekes autóval (pl. Mazda, Mitsu Eclipse) de akkor egyenesben is csóválva kell menni. Sõt, egyszer majdnem mentek egy teljes kört, valami 25.000. pontot kaptam érte. 8)

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
L.L.:
Na egye bassza, beletörõdök, hogy mégsem kell patront vennem.
A.W.
Ne aggódj, az enyém is olyan szar, mintha a puha pöcsödet nyomogatnád. Majd egy esõs õszi napon megcsináljuk mind2t.
Az MX5 a legjobb. Dancsi tegnap éjjel utánanézett vmelyik fórumon.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
:'(

Bazz. Egy párszor már jártam úgy, hogy elkezdtem szerelni és az lett vége, hogy vehettem újat ;D Pl. a kormányszárak csavarjai igen gyengék ::)

Akkor meg kölcsibe odaadod, mert a Bikkmakk 4 oldalas leirása nekem nem világos nagyon. Vagy neked is az van?

Melyik a jobb: Honda Civic vagy a Subaru Impreza? NFSU.

És hogy lehet 100e fölött driftelni?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Te.

De van egy újságom, ahol lépésrõl-lépésre leírják hogy kell. TÖÖÖMMMÉÉÉNNYYY SZOPÁS. :P

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Magura Louise. Jó erõsen fékez, még a Mettyú is megdicsérte... Kokkot nem láttam már egy éve, igy nem hinném, hogy bármikor is tenne bármilyen megjegyzést a fékemre... Levegõs, a hátsó az biztos. Pécsen ki csinál ilyet, hogy légtelenités?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
A nyomáspont vándorlás az az, ha keményebbnek érzed a fékez, mint tegnap, holnap meg még annál is puhább lesz. Ilyenkor valami szar benne (pl olaj mennyisége, levegõ van benne, új betét/agyonkopott betét) nincs mese, meg kell csinálni, vagy el kell tûrni még a Kokkktól is, hogy "jó ez neked ilyen puháááán?"
Azér ér hozzá, mer szar tárcsafék. Mindegyik ciripel, ami önbeállítós szerintem. Nagy sebességnél a kerék is (meg így a tárcsa is) jobban mozgolódik + melegebb az olaj.
Milyen féked is van?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Elnézést Zap, de én szeretném, ha magasfokú szakértelmedbõl néhány csipetnyi kis morzsát elhintenél köztünk, egyszerü halandók között, és megosztanád velünk a TUDÁST. Hogy mi a rákér ér hozzá a pofa a tárcsához... meg mi a franc a nyomásvándorlás... mondd meg, naaaa. Nem akarok ÉGETNI magam a tárcsafék topicban... kis köcsög pesti okostojások elõtt.