bandi a hegyrû: mennyit er most egy moll reszveny.? meg tudnad nezni nekem.? meg hogy a mai arfolyam alacsonynak szamit-e. kossz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. August 06. - 12:49

Posted 2004. August 06. - 12:36

vááá akkor róóokennroll!!
Meggint vadpólóban jövök,de nem farmerral!
Csak kesztyûn nincs,il legy fél pár!
Elveszett hazafelé...
Busta jóó arc!!
strand elõtte?
Meggint vadpólóban jövök,de nem farmerral!
Csak kesztyûn nincs,il legy fél pár!
Elveszett hazafelé...
Busta jóó arc!!

strand elõtte?
Posted 2004. August 06. - 12:25

Put your muddafakka hands up in the air!
"I know why you forgot the lines of my song. This is a fuckin' good sond. 'Cause you smoke weed, and it's gotta be very good stuff, if you forgot the lines of my song. Gimme some weed, come on!" - Busta egyik megnyilvánulása tegnap este, miután elmesélte, elmutogatta, hogy miként is kell megmosni rendesen a pussyt, miután hazavitted a dizsibõl... Hát ilyen.
Rendes pécsi gyerek vagyok, ne félj, felmegyek Pécsre, lenyomlak a Yetiddel együtt. ;D Persze lehet, hogy nem... ;D
"I know why you forgot the lines of my song. This is a fuckin' good sond. 'Cause you smoke weed, and it's gotta be very good stuff, if you forgot the lines of my song. Gimme some weed, come on!" - Busta egyik megnyilvánulása tegnap este, miután elmesélte, elmutogatta, hogy miként is kell megmosni rendesen a pussyt, miután hazavitted a dizsibõl... Hát ilyen.
Rendes pécsi gyerek vagyok, ne félj, felmegyek Pécsre, lenyomlak a Yetiddel együtt. ;D Persze lehet, hogy nem... ;D
Posted 2004. August 06. - 12:21

Mario: jovan attol meg hazaviszem azt majd szemelyesen alkudozunk. Kiprobalni viszont nem szivesen adnam az enyemet, ugyanis meg vatta uj ,es akkor ugye sokkal nehezebb lesz eladni.
Matyi mar uton van hazafele (de bringa nelkul). van valami happening pecseTT.? mi idelent a szigetet is feladjuk egy kis otthoni kosztert, meg hat ugye a haverokert.
Matyi mar uton van hazafele (de bringa nelkul). van valami happening pecseTT.? mi idelent a szigetet is feladjuk egy kis otthoni kosztert, meg hat ugye a haverokert.
Posted 2004. August 06. - 12:18

ZAP mán megen provokációlja a népet!
Nem fér a bõrébe ez a gyerek!
17 óra 30 perc, csont másodperc!
Lyukas a zoknid, maradj az ágyban!
Nem fér a bõrébe ez a gyerek!
17 óra 30 perc, csont másodperc!
Lyukas a zoknid, maradj az ágyban!
Posted 2004. August 06. - 12:13

akor oksé!
Kurva szar a böngészõ!A tûzrka is meg a mcro is!!
Mindenre 6-8x rá kell katintani igy is 3perc mire bejön!
Akkor lófarok
Kurva szar a böngészõ!A tûzrka is meg a mcro is!!
Mindenre 6-8x rá kell katintani igy is 3perc mire bejön!
Akkor lófarok
Posted 2004. August 06. - 12:05

Posted 2004. August 06. - 12:03

Posted 2004. August 06. - 11:53

[glow=red,2,300]IGAZI PÉCSIEK!!![/glow]
17:30 Lófarok, erdei-gyorsleguruló felszerelésben
17:30 Lófarok, erdei-gyorsleguruló felszerelésben
Posted 2004. August 06. - 10:56

Hi all!
Megint a nagy fehér fickót hallgatom és aggreszorulok!!
Tegnap volt még petárda gyár robbanás,tudósító meghalás,halott faszi 100mre repült a gyártól,kurvanagy hold volt este tettyekörül voltam pont,karambol,most 40fok nálam....
Pusztulunk bazz
Ma akkor tekerünk!?OKÉÉ
dönlö:
A bukó nem tudom kell-e mert enm nekem kell,de a pedál sem biztos!Menniy?Cipõm nincs hozzá,ugy esetleg oké lenne ha ki tudnám próbálni...
nem tudom lehet hogy hadjuk... :-\
Tomidélnyugat:
Hozz ma fénygépezõt!!meg magadat is!!
Valami köcsögök vágják a betont az utácnkba!!!! >
>
>
>
>
AGYHALÁL!!!
Megint a nagy fehér fickót hallgatom és aggreszorulok!!
Tegnap volt még petárda gyár robbanás,tudósító meghalás,halott faszi 100mre repült a gyártól,kurvanagy hold volt este tettyekörül voltam pont,karambol,most 40fok nálam....
Pusztulunk bazz
Ma akkor tekerünk!?OKÉÉ
dönlö:
A bukó nem tudom kell-e mert enm nekem kell,de a pedál sem biztos!Menniy?Cipõm nincs hozzá,ugy esetleg oké lenne ha ki tudnám próbálni...
nem tudom lehet hogy hadjuk... :-\
Tomidélnyugat:
Hozz ma fénygépezõt!!meg magadat is!!
Valami köcsögök vágják a betont az utácnkba!!!! >

AGYHALÁL!!!
Posted 2004. August 06. - 10:02

Jónapot!
Ismét itt.Még kicsit van bajom, de mindjárt megyek ki a szõlõbe füvet nyírni ;D
Mindenféle kérdésekre igyekszem majd válaszolni, de majd csak estefele. :
Tegnap karambol miatt volt lezárva a Magyarürögi út, mert 1 fasz jól belement az orfûi buszba (na jó lehet, hogy az abaligeti busz volt), aztán elszaladt a helyszínrõl. Majdnem visszamentem lefényképezni a helyszínt, úgyis itt volt a közelbe (kb. 200méterre), de aztán inkább aludtam 1-et. Kb. fél8 fele türtént a karmbol, de 9kor még le volt zárva az út...
Az autós lentrõl jött, és átment a kanyarba a másik oldalra, szembe a busznak, arról aztán le is pattant. Elég csúnyán nézett ki...

Ismét itt.Még kicsit van bajom, de mindjárt megyek ki a szõlõbe füvet nyírni ;D
Mindenféle kérdésekre igyekszem majd válaszolni, de majd csak estefele. :

Tegnap karambol miatt volt lezárva a Magyarürögi út, mert 1 fasz jól belement az orfûi buszba (na jó lehet, hogy az abaligeti busz volt), aztán elszaladt a helyszínrõl. Majdnem visszamentem lefényképezni a helyszínt, úgyis itt volt a közelbe (kb. 200méterre), de aztán inkább aludtam 1-et. Kb. fél8 fele türtént a karmbol, de 9kor még le volt zárva az út...
Az autós lentrõl jött, és átment a kanyarba a másik oldalra, szembe a busznak, arról aztán le is pattant. Elég csúnyán nézett ki...

Posted 2004. August 06. - 09:40

Hogy engem nem lehet kilõni az NFS elõl... :
Mert ki is mondta, hogy mennyi pályát kipróbált, meg van vagy 1200000 pontja, csomó kocsija... :
Mert aztán nem érnek rá a fiúk napközben netezni, mert annyi munkájuk van... :
Ejj, mindegy. Sziget. Kispál. Busta Rhymes. Csepregi Éva. Globe Party. Gyros. Borkóla 4/1. Hangulat. Fõtt kukorica. Ördögvillás fényképek. Remek volt.

Ejj, mindegy. Sziget. Kispál. Busta Rhymes. Csepregi Éva. Globe Party. Gyros. Borkóla 4/1. Hangulat. Fõtt kukorica. Ördögvillás fényképek. Remek volt.
Posted 2004. August 06. - 09:29

Hallo Hallo!
Itt az amerikai nevû rájder!
Hát sajnos tennap nem tudtam menni csapatni, de az esti futás nagyon jól esett! Volt valami para a Magyarürögi úton, mert a rendõrök leállították a forgalmat az istenkúti elágazónál, a Pannon Volános vontatókocsi meg cibált magára egy buszt. A parasztok meg anyáztak az autóban, és én meg rendõrségi útlezárás mellett futottam az út közepén! 8)
Kokk arany szívem már télleg nagyon ideges néha!
Nincs szüksége valakinek a MyBike mezemre, vagy egy zsír állapotú Mavic D321-es felnire (36 lyuk)?
Na ma lehet, hogy összejön egy ordas veretés a Mecsek-hegyságben! Akkor mindenképpen meghirdettyük a fórumon is!
Píííx
Itt az amerikai nevû rájder!
Hát sajnos tennap nem tudtam menni csapatni, de az esti futás nagyon jól esett! Volt valami para a Magyarürögi úton, mert a rendõrök leállították a forgalmat az istenkúti elágazónál, a Pannon Volános vontatókocsi meg cibált magára egy buszt. A parasztok meg anyáztak az autóban, és én meg rendõrségi útlezárás mellett futottam az út közepén! 8)
Kokk arany szívem már télleg nagyon ideges néha!
Nincs szüksége valakinek a MyBike mezemre, vagy egy zsír állapotú Mavic D321-es felnire (36 lyuk)?
Na ma lehet, hogy összejön egy ordas veretés a Mecsek-hegyságben! Akkor mindenképpen meghirdettyük a fórumon is!
Píííx
Posted 2004. August 06. - 08:04

Posted 2004. August 06. - 08:02

NFS: a Tiburon kib szar, csak csuszkal, az egesz pajan korrigalni kell. De nezzetek meg az official honlapjat (www.eagames.com rol vannak linkek) es leirjak mik a jok, meg mivel lehet aprobb csalasokat eszkozolni. Erdemes vegigolvasni. En csereltem MX5re. Es kinek van mar Skyline nevu kocsija, azt is dicserik mint allat.
Én a Skylinera mondanám azt amit te a Tiburonra... :

Posted 2004. August 05. - 18:36

ja es az NFS patcheket nem tudom kicsomagolni (azt irja hogy nincs file amit kicsomagolna). szoval ha valaki pontositani honnan szedjuk le (az official websiteon levo nem csinal semmit) akkor szivesen megmutatnam a verdam.! eleg fasza, 4 fajta vinyl van rajta, mindd mas stilus, mar szin, de megis valami kib kiraly az osszhang.
Posted 2004. August 05. - 18:34

Tmi: van a gepunkon egy rakas (5) Adware cuccos ami minden bootolasnal felteszi magat a gepre. Hogy lehet leszedni oket (vagy hagyhatjuk.?) megneztem a norton-symantec oldalan hogy hova irjak be magukat a registrybe, le is toroltem az osszes bejegyzest, de megis ujbol megjelent egy ujrainditassal.? any idea.? es ezek mennyiben lassitjak a netezest illetve a szokasos tevekenysegeket.?
Es a kib axplorer is allandoan osszegapajodik. Ha meg van nyitva par ablak, neha nem lehet valtani az ablakok kozott, csak alt+tab bal. ha a taskbaron valo kattintassal akarok ablakot valtani nem tortenik semmi, csak elkezdenek keken villogni keken... jol olvastam ti mar valami uj browsert teszteltek.?
Es a kib axplorer is allandoan osszegapajodik. Ha meg van nyitva par ablak, neha nem lehet valtani az ablakok kozott, csak alt+tab bal. ha a taskbaron valo kattintassal akarok ablakot valtani nem tortenik semmi, csak elkezdenek keken villogni keken... jol olvastam ti mar valami uj browsert teszteltek.?
Posted 2004. August 05. - 17:51

ki unatkozik.? it egy talalos kerdes.
430 loero, 40 lieteres fogyasztas, vajon mi lehet.? Es mivel versenyezhet. Nezzetek meg ezt a 20 perces klippet. Kell hozza real player...
rtsp://rmv8.bbc.net.uk/topgear/aston_vs_train_broadband.rm
430 loero, 40 lieteres fogyasztas, vajon mi lehet.? Es mivel versenyezhet. Nezzetek meg ezt a 20 perces klippet. Kell hozza real player...

rtsp://rmv8.bbc.net.uk/topgear/aston_vs_train_broadband.rm
Posted 2004. August 05. - 17:04

Nekem nincs is telefonom ! 
Itt megbaszélhetjük vagy priviben !
OFF
3 perccel ezelõtt valami kurvanagy dolog felrobbant itt Pesten, akkora gombafelhõ van mint Hirosima felett !!!
ON

Itt megbaszélhetjük vagy priviben !
OFF
3 perccel ezelõtt valami kurvanagy dolog felrobbant itt Pesten, akkora gombafelhõ van mint Hirosima felett !!!

ON
Posted 2004. August 05. - 16:47

szeva Iljics. ha reernel vigyel mar el minket egy korre a Janos hegyen, kurvara nemn talaljuk az epitett palkyakat, csak a kib tundersziklat meg a libego alatti payara bukkantunk ra. meg van a szamod, majd radcsorgok... kosz