Mettyúú:ez találó!!nagyon!!
Persze kipróbálható,csak még nincs meg a pénzmag reá!!
De legalább tudom má mit akarok!
szóval már sinen vagyok,csak a srác aki viszi ezt annak az apja irakban katona és nehéz most beszélni vele...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. August 16. - 14:15

Posted 2004. August 16. - 13:43

Kösz, Zap. Ez találó! ;D
Mit tud a Chain Reaction 5 különben?
Iz it vörsz vacsing?
Márió:
Mikor lesz új géped? Kipróbálhatom majd?
Mit tud a Chain Reaction 5 különben?
Iz it vörsz vacsing?
Márió:
Mikor lesz új géped? Kipróbálhatom majd?
Posted 2004. August 16. - 13:34

Posted 2004. August 16. - 13:24

Zap: Igen, kell külön decoder hozzá. Pl. Beírod a Google-be, hogy Mpeg 2 audio decoder, és fogsz találni.
Posted 2004. August 16. - 13:14

ac3 codec-kel sem ok.
Viszont a Gspot nem találja az audiostreamhez tartozó lejátszót. A videohoz ezt használja: (S) --> MPEG-2 Demultiplexer --> Nero Video Decoder --> ®
Audioban egyébként van MPEG, meg layer 3 fent. Kell Mpeg 2 is?
Viszont a Gspot nem találja az audiostreamhez tartozó lejátszót. A videohoz ezt használja: (S) --> MPEG-2 Demultiplexer --> Nero Video Decoder --> ®
Audioban egyébként van MPEG, meg layer 3 fent. Kell Mpeg 2 is?
Posted 2004. August 16. - 12:12

Húhú, az kell nekem is!!! Jéé, fennt van edonkey-n is.Lejött a Chain Reaction 5.
mpg format, de miért nincs hang szerinted? Kell valami jó kodek, vagy megint megszoptam?
Lehet, hogy ac3-as hang van hozzá? Ahhoz meg olyan lejátszó kell, ami tudja kapásból dekódolni, vagy asztali lejátszó, vagy töltsél le ac3 kodeket.
Posted 2004. August 16. - 12:11

na mindenki szabin van?
Szegény Szabolcs
Valaki van aki nem megy éjcakázni?
mi bent leszünk egy darabig a városban
Szegény Szabolcs
Valaki van aki nem megy éjcakázni?
mi bent leszünk egy darabig a városban
Posted 2004. August 16. - 12:05

Én is akarok, én is akarok!
Mármint panorámaképet.
Ne felejtsetek el majd engem sem, ha tömeggyártásra kerül a a sor!
Ha ma este mentek, akkor csináljatok még hasonló szépeket-képeket
Jó szabadságot a kompetenseknek!
Mármint panorámaképet.
Ne felejtsetek el majd engem sem, ha tömeggyártásra kerül a a sor!
Ha ma este mentek, akkor csináljatok még hasonló szépeket-képeket
Jó szabadságot a kompetenseknek!
Posted 2004. August 16. - 12:05

Tomidny:
Lejött a Chain Reaction 5.
mpg format, de miért nincs hang szerinted? Kell valami jó kodek, vagy megint megszoptam?
Lejött a Chain Reaction 5.
Posted 2004. August 16. - 11:56

hûûûû én is szeretnék!!!
Van is fotopapírom!
Jaj kicsit buták voltunk tegnap...
erõszak áldozata lettem...
Marciféle borospavilonnál nagy élet volt tegnap is!
S:
én is voltam esete,csak nem találkoztunk...
Ma esti teerés szerintem nem jó mert holnap kell mennem kémiatanárho!
Ha mentek még mondjuk 26.a után akkor viszont lámpa nélkül is jövök!!!!
Gyalogos sátras túrára nincs kedvetek?
Vettem másik telefont,van valakinek valami izgis csengõhangja,amit át tud infrázni?
Van is fotopapírom!
Jaj kicsit buták voltunk tegnap...
erõszak áldozata lettem...
Marciféle borospavilonnál nagy élet volt tegnap is!
S:
én is voltam esete,csak nem találkoztunk...
Ma esti teerés szerintem nem jó mert holnap kell mennem kémiatanárho!
Ha mentek még mondjuk 26.a után akkor viszont lámpa nélkül is jövök!!!!
Gyalogos sátras túrára nincs kedvetek?
Vettem másik telefont,van valakinek valami izgis csengõhangja,amit át tud infrázni?
Posted 2004. August 16. - 11:49

Felmehetünk akár naplementét nézni..
Sõt, ha többen vagyunk, akkor már sütögethetünk is egyet, nem?
De nekem tök mindegy.
Bár gondoltam kultúrálódok még ma egy kicsit, ez a Folkloriada nagyon bejön.
Tegnap voltunk csajjal, meg vidéki ismerõssel kirándulni, aztán a Mandulásban francia srácok éppen gyakoroltak. Beszédbeelegyedtünk velük és kölcsönös kultúrakinálgatás után játszottak nekünk egy kicsit. Hááát, beszarás nagy feeling volt.
Sõt, ha többen vagyunk, akkor már sütögethetünk is egyet, nem?
De nekem tök mindegy.
Bár gondoltam kultúrálódok még ma egy kicsit, ez a Folkloriada nagyon bejön.
Tegnap voltunk csajjal, meg vidéki ismerõssel kirándulni, aztán a Mandulásban francia srácok éppen gyakoroltak. Beszédbeelegyedtünk velük és kölcsönös kultúrakinálgatás után játszottak nekünk egy kicsit. Hááát, beszarás nagy feeling volt.
Posted 2004. August 16. - 11:38

Kicsit felhízlalt és elméletileg jobb minõségû panorámák:
Kis-Tubes
Nagy-Tubes
Töltsétek az akksikat, csekkeljétek a lámpákat!
Menjünk fel még világosban, vagy sötétedéskor?
Ma talán beugrok a munkahelyemre, aztán ha van idõm nyomok egy Kis-Tubes-t sima papírra (persze nem teljesen sima, hanem speciális fehér HP papír). Úgyis nekem is kell 1 a szobámba 8)
Azt megnézitek, ha jó, akkor olyat tudok csinálni.
Kis-Tubes
Nagy-Tubes
Töltsétek az akksikat, csekkeljétek a lámpákat!
Menjünk fel még világosban, vagy sötétedéskor?
Ma talán beugrok a munkahelyemre, aztán ha van idõm nyomok egy Kis-Tubes-t sima papírra (persze nem teljesen sima, hanem speciális fehér HP papír). Úgyis nekem is kell 1 a szobámba 8)
Azt megnézitek, ha jó, akkor olyat tudok csinálni.
Posted 2004. August 16. - 11:07

Naaa!
Tomidny: Én veled tartok szívesen este...
De akkor kell aksit töltenem. háát jó.
Még majd pontosítsunk.
Panorámaképet én is szeretnék, ha tömeggyártásba kerül úgyis.
A Márióék tegnap este meg tényleg jó hülyék voltak. Hadd nézzenek a sok külföldi népek.
Tomidny: Én veled tartok szívesen este...
De akkor kell aksit töltenem. háát jó.
Még majd pontosítsunk.
Panorámaképet én is szeretnék, ha tömeggyártásba kerül úgyis.
A Márióék tegnap este meg tényleg jó hülyék voltak. Hadd nézzenek a sok külföldi népek.
Posted 2004. August 16. - 10:41

Ja, csak szólok, hogy kicsit finomítok a panorámákon (találtam pár opciót, amit érdemes lett volna bekapcsolni a programban), és aztán kirakom a régiek helyére (új néven persze).
Posted 2004. August 16. - 10:20

Hát laborban biztos nézni fognak, mert hát ez 1 csík, és 1 A4-es nagyításnál a Kis-Tubes 6-7cm-es, a Nagy-Tubes pedig 2-3cm-es csík lesz csupán. Fel kéne darabolni a panorámaképet, hogy nagyítva össze lehessen ragasztani, és minél gazdaságosabb legyen.
Éjszaka megfelelõ világítással kell közlekedni, és minél késõbb menni, mert az úgy elég jó
Éjszaka megfelelõ világítással kell közlekedni, és minél késõbb menni, mert az úgy elég jó

Posted 2004. August 16. - 10:19

Hahó srácok, ha ilyen nyomtatásban gondolkodtok, akkor nekem is kellene egy, Shoshi, ha megnézed mennyi, akkor megirod nekem? Mert akkor egyszerre akár kettõt is kérhetnél, 7végén meg rendezzük pénzügyileg, megoldható? Vagy ha esetleg Tom tud fotópapirra nyomtatni nekem az is jó... Csak szép legyen!
<------ Figyelitek az arcot balra?
<------ Figyelitek az arcot balra?
Posted 2004. August 16. - 09:58

Szeretném frankó fotópapírra nyomni, bár nem tudom, hogy mennyire megoldható. Szeritnem nézni fognak rendesen a laborban... 
Tegnap is benyomtam egy csomó borocskát, bár inkább ésszel csináltam a dolgot, már nem igazán ettem elõtte. Felmentem este 19:40-kor egyet hajtûkanyarig, de már elég sötét volt lefelé. Korábban kell menni!

Tegnap is benyomtam egy csomó borocskát, bár inkább ésszel csináltam a dolgot, már nem igazán ettem elõtte. Felmentem este 19:40-kor egyet hajtûkanyarig, de már elég sötét volt lefelé. Korábban kell menni!

Posted 2004. August 16. - 09:47

Ezek nem lettek átméretezve, tehát eredetiek 
Ha jó sima papírra kinyomva, akkor tudok kb. 90cm széleset nyomni a panorámákból ezzel a kis nyomtatóval ;D
Ha nem kell egyedül mennem, akkor mindenképpen akarok ma éjszaka menni!
Ja amúgy, ha figyelmesen megnézitek a panorámaképeket, akkor észrevehettek bennük hibákat. Ez azért van, mert nem 1 pontból, forogva készültek, és így nem tudja a program rendesen megcsinálni. De azért egész jó...
Borozás is OK.

Ha jó sima papírra kinyomva, akkor tudok kb. 90cm széleset nyomni a panorámákból ezzel a kis nyomtatóval ;D
Ha nem kell egyedül mennem, akkor mindenképpen akarok ma éjszaka menni!
Ja amúgy, ha figyelmesen megnézitek a panorámaképeket, akkor észrevehettek bennük hibákat. Ez azért van, mert nem 1 pontból, forogva készültek, és így nem tudja a program rendesen megcsinálni. De azért egész jó...

Borozás is OK.
Posted 2004. August 16. - 08:56

Na szevasztok!
Tomy: Jók a képek, a Badacsonyért kár! Ezek milyen minõségûek? Mert gondoltam, hogy kellene otthonra nagyítani belõlük!
Ma valami nem éjszakai tekeréks?
Holnaptól szabaccság! Ma már hálózsákban aludtam a hideg fõdön otthol... Jó volt nagyon. Meg mennyünk borozni a KisKochékhoz este!
Tomy: Jók a képek, a Badacsonyért kár! Ezek milyen minõségûek? Mert gondoltam, hogy kellene otthonra nagyítani belõlük!
Ma valami nem éjszakai tekeréks?
Holnaptól szabaccság! Ma már hálózsákban aludtam a hideg fõdön otthol... Jó volt nagyon. Meg mennyünk borozni a KisKochékhoz este!
Posted 2004. August 15. - 22:45

Mi van?
Nem értek semmit. Ki vert meg kit? Hogyan, miért, jajj útálom az erõszakot, ha nem én csinálom....
Ha netán nem lenne jó a holnap (azaz hétfõ) este az éjszakai randalírozásra. Mert nincs feltöltve az aksitok, meg ilyen kifogásokra gondolok, akkor akár kedden is mehetünk.
Egyedül nem akarok menni.
Holnap asszem veszek állványt.
Nem értek semmit. Ki vert meg kit? Hogyan, miért, jajj útálom az erõszakot, ha nem én csinálom....
Ha netán nem lenne jó a holnap (azaz hétfõ) este az éjszakai randalírozásra. Mert nincs feltöltve az aksitok, meg ilyen kifogásokra gondolok, akkor akár kedden is mehetünk.
Egyedül nem akarok menni.
Holnap asszem veszek állványt.