Az mennyi lenne? Kaprun mennyibõl jött ki? Mert érdekelne...
Sör lesz, DirtMag lesz. Kösz a segitséget fijuk.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. augusztus 23. - 15:35

Írta 2004. augusztus 23. - 15:35

Nekem autót, aztán meg nekem is újabb, szélesebb ágyat kéne vennem. Jó sok pénz.
Bár az autót nem tudom mennyire akarom, mivel riogatnak itt az 50$os olajárral. Meg aztán kötelezõ bizt., súlyadó, anyámkínja... Eh, de akkor is kéne egy kettesgolf. :
Bár az autót nem tudom mennyire akarom, mivel riogatnak itt az 50$os olajárral. Meg aztán kötelezõ bizt., súlyadó, anyámkínja... Eh, de akkor is kéne egy kettesgolf. :

Írta 2004. augusztus 23. - 15:30

Esetleg egy Livigno MTB világkupa zárófutam?
Én igazából nyitott lennék rá, csak nem tudom hogyan alakulnak a pénzügyek. Kellene vennem ágyat. Vazze 100 rugó egy jó matraccal.
Én igazából nyitott lennék rá, csak nem tudom hogyan alakulnak a pénzügyek. Kellene vennem ágyat. Vazze 100 rugó egy jó matraccal.
Írta 2004. augusztus 23. - 15:25

Köszi! Rendes tõled!
Inkább egy Dirt Magazine-t! És nem baj, hogy fáj a 8 ezer, mert nekem is fájt, cde már utána azonnal elmúlott. Télleg megéri ebbõl jobbat venni.
Csak segíteni próbáltunk.
Inkább egy Dirt Magazine-t! És nem baj, hogy fáj a 8 ezer, mert nekem is fájt, cde már utána azonnal elmúlott. Télleg megéri ebbõl jobbat venni.
Csak segíteni próbáltunk.
Írta 2004. augusztus 23. - 15:23

Bazzeg. Nekem is ki kéne már mozdulnom innen. Elmenni valahova messze.
Hozzá sört.
Bár jobban szeretem a cseh söröket, mint az angolokat.
Hozhatsz viszkit is
Hozzá sört.
Bár jobban szeretem a cseh söröket, mint az angolokat.
Hozhatsz viszkit is

Írta 2004. augusztus 23. - 15:16

Jól vanna, most mér baj, ha fáj nekem a 8e? Majd összeszedem magam és veszek normálisat. 
Mindegy. Jövõ héten megyek UK-ba, hozzak nektek Dr. Peppert? Vmi sört esetleg? Hm?

Mindegy. Jövõ héten megyek UK-ba, hozzak nektek Dr. Peppert? Vmi sört esetleg? Hm?
Írta 2004. augusztus 23. - 15:03

AW: Igazából nem kell beszámolnod róla, mert személy szerint nekem van CAmelbak motyóm, és a zsák miatt érdekel a Source. A belsejére nincs szükségem.
Tomy: 8)

Írta 2004. augusztus 23. - 14:56

A Source-nak meg szövetbevonású a csöve, emiatt nem öregszik annyira a naptól, meg talán ott nem kezdenek megtelepedni az algák, mert nincs fény.
Bár így meg nem lehet látni mikor lesz szép fekete penészes :-\
A legegyszerûbb venni nagy (nem hálós szövésû) Tesco szatyrot, meg gumicsövet hozzá illõ csappal, aztán még valami beömlõnyílást szerkeszteni, összeragasztani, hegeszteni az egészet, és kész is a 500 forintos ivózsacsid. Ha belerakod egy másik szatyorba, amibe raksz vékony szivacsot, akkor még lesz extra hõszigetelésed is!
Sufnitunig 1000el.
Bár így meg nem lehet látni mikor lesz szép fekete penészes :-\
A legegyszerûbb venni nagy (nem hálós szövésû) Tesco szatyrot, meg gumicsövet hozzá illõ csappal, aztán még valami beömlõnyílást szerkeszteni, összeragasztani, hegeszteni az egészet, és kész is a 500 forintos ivózsacsid. Ha belerakod egy másik szatyorba, amibe raksz vékony szivacsot, akkor még lesz extra hõszigetelésed is!
Sufnitunig 1000el.
Írta 2004. augusztus 23. - 14:53

Azért nem volt olyan rossz példa, na. 
Én ettõl függetlenül körbenézek ebben a mocsárban, hátha akad vmi jó. Azért reportoljak róla hátha érdekel?
Le a fekete rühhel!

Én ettõl függetlenül körbenézek ebben a mocsárban, hátha akad vmi jó. Azért reportoljak róla hátha érdekel?
Le a fekete rühhel!
Írta 2004. augusztus 23. - 14:41

Hülyeség, de minden csaj gerjed az ivószatyor szopókájára, és röhögnek rajta. Télleg lehet vele csajozni. Egyébként nem volt egy jó példa.
Ja! Én is szeretnék olyan kittet! Az nagyon hasznos, amikor elkezdi enni a fekete rüh a csövet!
Ja! Én is szeretnék olyan kittet! Az nagyon hasznos, amikor elkezdi enni a fekete rüh a csövet!
Írta 2004. augusztus 23. - 14:37

Jó, ivószatyorral is lehet csajozni? ;D
Mert akkor jó drágát veszek, hadd lássa mindenki! 8)
mindegy. Bécsben lehetett kapni Camelbackhez kis mosókefét, amivel az ember belenyúl aztán sikálhatja...
Mert akkor jó drágát veszek, hadd lássa mindenki! 8)
mindegy. Bécsben lehetett kapni Camelbackhez kis mosókefét, amivel az ember belenyúl aztán sikálhatja...
Írta 2004. augusztus 23. - 14:36

Micsoda bringás fórum lett ebbõl! juhhhééé!
A Camelbaket ki tudod törölni, mert belefér a kezed. A Source szityót is. És télleg jó dolog, megéri jobbat venni. Remélhetõleg úgysem kell venned ilyet minden évben kétszer. És a jók kevésbé könyen szakadnak. A párezresek (volt már olyanom jópár) az azért mindig megadja magát, mielõtt éppen indulnál mekkába.
A Camelbaket ki tudod törölni, mert belefér a kezed. A Source szityót is. És télleg jó dolog, megéri jobbat venni. Remélhetõleg úgysem kell venned ilyet minden évben kétszer. És a jók kevésbé könyen szakadnak. A párezresek (volt már olyanom jópár) az azért mindig megadja magát, mielõtt éppen indulnál mekkába.
Írta 2004. augusztus 23. - 14:32

Persze ha bele tucc nyúlni, meg ki tudod törölni, egyébként még a víz is belerohad. Ezért kell olyat venni, amit kimosol, és utána kitörlöd.
De hát lehet járni trabantal is és ferrarival is, mert mindekettõvel ugyanoda érsz el valamikor... valahogyan...
Persze a ferrarival több csajod lesz...
De hát lehet járni trabantal is és ferrarival is, mert mindekettõvel ugyanoda érsz el valamikor... valahogyan...
Persze a ferrarival több csajod lesz...
Írta 2004. augusztus 23. - 14:32

Persze, hogy a minõséget meg kell fizetni, de ha nem hagyod rohadni benne, akkor mitõl algásodna? Meg úgy egyébként, ki kell szedni és száritani, de egy Camelback is be tud rohadni, ugye.
Most csak magamat biztatom, hogy nehogymár 8eért vegyek egy ilyen szart...
Most csak magamat biztatom, hogy nehogymár 8eért vegyek egy ilyen szart...
Írta 2004. augusztus 23. - 14:26

Ja, olcsóbban is lehet, de abban majd jól algásodik a cucc, meg könnyebben kiszakad. Bár végülis az algásodást el lehet kerülni a gyakori tisztogatással, a kiszakadást meg egy kis óvatossággal. ;D
Írta 2004. augusztus 23. - 14:20

Jól vagytok ti? He? 8000ért egy rohad müanyagtasakot? 10eért vettem az egész táskát!
Közben mondták, hogy 2-4 között lehet itt lent is kapni.
Közben mondták, hogy 2-4 között lehet itt lent is kapni.
Írta 2004. augusztus 23. - 13:42

Na szasztok!
Nem nagyon láttam én sem ivószatyrot, de tervezek vásárolni egy Source táskát, és nekem nem kell a szatyija. Márijó 9000-ért vette az övét. Én 8 ezer körül megboltolnám valakivel. Igaz az 3l-es. Tibit is érdekli, ha neki esetleg mégsem kellene, akkor megolhattyúk AW!
Egyébként asszem és is 9000-ért vettem a CamelBak belsõt.
Nem nagyon láttam én sem ivószatyrot, de tervezek vásárolni egy Source táskát, és nekem nem kell a szatyija. Márijó 9000-ért vette az övét. Én 8 ezer körül megboltolnám valakivel. Igaz az 3l-es. Tibit is érdekli, ha neki esetleg mégsem kellene, akkor megolhattyúk AW!
Egyébként asszem és is 9000-ért vettem a CamelBak belsõt.
Írta 2004. augusztus 23. - 11:08

Szerintem bringás boltban nehezebb kapni ilyen tasakot. Idõnként van, de inkább probálkoznék turisztikai boltokban. Pécsen pl. a Citrom utcában az Overland-ben lehet kapni Source és Deuter ivócuccot. Jó drága... Márió azt hiszem 7.500-ért vett Source zsacsit. 3L-es, tökéletes kidolgozás. A legjobb.
Írta 2004. augusztus 23. - 10:28

Figyi, lécci vki, aki ráér napközben esetleg bicajbolt felé menni: Meg kellene nézni, hogy van e 2 literes ivószatyor hátiszákba tehetõ, és mennyiért.
Ha van, és vki lenne olyan nagylelkü és meg is venné nekem, akkor azt nagyon megköszönném, bár szombaton délelõtt én is meg tudom venni, tehát csak nézzétek meg... jó?
Ha van, és vki lenne olyan nagylelkü és meg is venné nekem, akkor azt nagyon megköszönném, bár szombaton délelõtt én is meg tudom venni, tehát csak nézzétek meg... jó?
Írta 2004. augusztus 23. - 10:13

Fúúú, ezt mind kenjem rá?Nézd Tom, kerestem neked ilyet, tudom, hogy nem használ, de lásd, hogy törõdünk veled...
http://www.hazipatik...ugs/list?cid=20
Múlt héten amikor az ügyeleten voltam valamirõl beszéltek a dokik, hogy azzal kenegessem, de aztán az egyik lebeszélte a másikat. Olyasmi probléma van azzal a kenõccsel, hogy hát csíp, zsibbaszt, meg minden ilyen, és hiába kenem be csak a combom, mert felszívódik és átterjed más részekre is, és hát az kellemetlen lehet