Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Tom: Szerintem az én nem én voltam, mert semmiféle TV nem keresett meg riportkészités kapcsán meg suttyomban sem hiszem, hogy lefilmeztek volna. Meg mikor melyik tévé?

Kenegessed azokkal a szarokkal, aztán csak elmúlik na, megyek haza 7végén, tessék jönni tekerni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Áááá, milyen rossz ezt látni, hogy mentek az erdõbe illegálisan bicajozni! Úgy mennék én is, de a lábam még nem enged :'(

A.W.:
Még mindig nem válaszoltad meg a tegnap esti 12.000Ft-os kérdésemet, hogy tényleg te voltál-e a TV-Híradóban? Mert én háttal ültem a TV-nek és csak 1 pillanatra láttam az embert aki beszélt, meg a nevedet is mondták. De nem úgy néztél ki, mint a kis képen ezért nem vagyok biztos magamban...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Hétvégén is menjünk, naaa.

Fully detailed, removable clothing - Ez nem semmi!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Köszi Márijó, isten vagy!

Haladdjál ám azzal a vegyülettudománnyal rendesen!

Ma 15:00 ló. Lájt turné a Mecsek déli oldalán.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Jó van Márió, igy nem leszünk barátok, nekem semmi... Szép! ;D ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Na hej!
két percem van a tanulás közben akko irok ide,mindenkinek valami kedveset:

Shoshinak:http://www.blister.j...20031220001.jpg

Tom:
Jobbulást a bubodnak,meg kenegest,meg mozogja tényleg hamarabb felszívódik!

Dnl:Mien volt a brassói?Mit csináljunk gatyaugyben?!

Zap:
hmm.. Neked nem mondok kedveset mert Te voltál nyáralni!

Mettyúú:Köszi hogy néztél,de ha valami kiscsákó mondogatja hogy eladna akkor szóólj!

Virusirtója nincs valakinek,normál!!
meg bemászot egy muslinca a billentyûzet rései közé...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ird meg a skacnak, majd Mettyú mondjuk ügyesen találkozik vele, talán nem gyilkol le, hogy ilyet igérek a nevében... Majd megbeszélik ketten vagy vmi ilyesmi... Én felhozom szivesen.

Hétvégén hazaviszem bájkom, megyünk tekerni???

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Én spec. minden boltnak az utolsó, zsákutca oldalán megtaláltam, hogy overseas costumersnek kellenek ezek. (jensonusa, beyondbikes...) Én ezt automatikusan küldtem is (egyszer kell csak) és semmi probléma nem volt. Egyébként szerintem szarnak rátok, mert több a gond veletek, mint a haszon, ha viszont jól csináltok mindent akkor nincs gond ésakkor elküldik. Vagy menjetek valami igéyesebb helyre, ne a faszom supergohoz.

AW: akkor mindenképpen élnék a lehetõséggel. Meg is írom a skacnak, jó? Köszi.
Egyébként Shoshitól beszerzett gagyiszatyrom van, ám inni belõle tökéletes

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hát eléggé kemény volt, bár már volt sokkal durvább is. Pénteken lesz CSAK party, best of Rák zenékkel. Nagyon le akar ráncigálni a Pántya meg a LaKat.

A mai állapotomban nem igazán tudom még. Meg egy halom pénzt eliszik az ember.

Hiába. Nem tudok lazítani. Csak ritkán.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Szerintem tutira nem szaroznak ilyen scannelésekkel. Egyszerüen nem akarják elküldeni. Én is rendeltem már, dombornyomásos kártyával, kaptam vissza emilt, hogy jó van, aztán csak nem vonták le a pénzt, kicsit levelezgettem velük, küldözgettek Overseas dept-hoz, aztán mikor a harmadik ember javasolta, hogy forduljak egy negyedik emberhez, akkor már elegem lett. Egyébként kint nagyon hamar megjött az áru, meg le is vonták a zsét...

Zap, neked milyen ivószatyrod van?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
De akkor miért nem mondják, hogy ez kell nekik? És más helyeken miért nem kell? És ha le tudják vonni a pénzt, akkor mi bajuk lehet még? Áh, hülye parázó amcsik.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Szevasztok birkák, végre Zap is itt, na jó volt? Én spcekó megyek haza pénteken, tehát fel tudom hozni a bukót, ha arról van szó, nem tom ezek a suttyók mennek e haza...

Shoshi, ilyen kemény parti volt Rákban? Ejj, ha ott lettem volna... Melyik magazint érdemes kint megvenni? DirtMAG vagy MBUK? Vagy melyik? Melyikhez szokott lenni ajándék? ;D
Tegnap voltunk Sir Lancelotban kajálni, nagyon tuti kis hely, kézzel kell enni, mint a középkorban, volt hastáncos csaj, tüznyelõ, mézes whisky, ilyenek... remélem ma nem lesz semmi bajj :)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szevasztok!

Máté, Dnl:
Sorry mindenért, de nagyon jó volt a szombati buli! Ilyenkor valahogy nem tudjuk visszafogni magunkat, és ahogyan észrevettem, nem is nagyon akarjuk. Remélem azért nem komoly a sérülés. Volt egy kis Mulisha, úgyhogy inkább elnézést kérek mégegyszer.

Bár dolgozhattataok volna azon az alkoholszinten, és akkor nyomhattuk volna együtt a büntetést.

ZAP:
Hazaszerváltad a barna seggedet? Remélem nem volt rossz az a kis Hrvatska!
Itthon semmi különös, bringázgattunk, partizás ezerrel, még tegnap is. Oda is vagyok kicsit. ::)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na jónapot mindenkinek!

Meggyüttem, ilyenek, úccse érdekel senkit.
Na viszont!!!
Tomidny: az most jutott eszembe, hogy az on-line boltok overseas rendelésekhez kérnek útlevél és bankártya fénymásolatot is. Scanneld be és küldd el nekik emilben. Lehet, hogy az a bajuk, merhogy sok visszaélés volt enélkül és nem akkora a kezük, hogy ide utánadnyúljanak, a Busht a hadseregével meg azért nem küldhetik mindenhova. Lehet, hogy az Osama egy Intense-t nem fizetett ki...

Pestivagányok: jár valaki valamikor Pécsen és utána megint Pesten? Merhogy aktuális lenne a bukótéma...
Ezt elõre is köszi.

Na most lépek dolgozni. Hûdejó! :-\

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
mate is megjott, tok ramozdult... de nezzetek meg a polokat is a Clearance manupont alatt, egy csomo jo cucc van 2000-4000 forint kozott. de van kulacs is 4 dolcsiert.! en el tudnek kolteni vagy 100 rongyot... na skacok, rendeljunk hajra.!

ja: Shosi, azert volt bajotok Rakban, nekem kellett egy fel perc mire ujra tudtam levegot venni (bordaba konyokles eleg hatasosan sikerult!). jo ejt

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
tovabb is van mindjam meg.?

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
4000 forintert?

ez mar dragabb de telre kituno lesz... van minden mertben

nem is rossz, mi.? probaljunk meg inne is rendelni. tegye fel a kezet akinek kell.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 posts
Zap, te az azonic kormanyokbol a World Force-re eskuszol, igaz.?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A.W.:
Jól láttam, hogy téged láttalak a TV-Híradóban? Höhöh.

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Shoshi:
Hát a buli jó volt, az alkoholszint azért nem volt olyan magas, mint lehetett volna, de sebaj, mert másnap úgyis mentem pofavizitre.
Visszatérve a vizes zacskóhoz:
Egy 500 Ftos kulacs nagyon tré? Szerintem abba is megy víz, bár csajozáshoz még nem tudtam használni. Bár egy kis átalakítással sok mindenre képes lenne az is. ;)
Márió:
Hát nem tudok Konát, de böngészd a netet ezerrel, biztos lesz nemsokára megint eladó
Kokkkal mi van? Back to the biking society?