Hej, Tom, nekem is masolj mar lecci, cserebe viszek neked vmi jo angol sort, nem vizezett Borsodit... Oksi?
Zap, kosz az infot, mindig olyan jo fej, es segitokesz vagy, hogy csak! Aze' en csak jovo heten leszek otthon, sajna, de mehetnenk jo nagyot... Ejj, messze van az meg.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. September 10. - 10:53

Posted 2004. September 10. - 09:34

Szevasztok Eliminátorok!
Tomy:
Nem biztos, egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz, sõt, szerintem elégggé valószínû, hogy megyünk. Pántyának három óra lenne jó, Koch Marcinak szerintem mindegy, Zap-nek szerintem meg nem jó a korai. Nekem talán jó lenne három körül, de inkább négyre (16:00) tippelek.
Tegnap is mentünk egyet a Koch Marcival, nagyon hideg volt, eléggé sötét, úgy 19:00-19:15 felé indulhattunk lefelé.
Téren bent volt UFO, aki mondta, hogy volt fenn, és basztatták az erdészek, hogy hova megy? Moindta, hogy a toronyhoz. MOndták, hogy remélik, hogy nem erre jön le. Mondta, hogy persze hogy enm, hanem a kerékpárúton megy Jakab-hegyre. Erre fél óra múlva csapatott le mellettük azok meg anyáztuk, hogy rá uszítják a rendõröket, meg kihívják, meg stb. Be is vágtak egy kibaszott nagy fát a classic DH pálya vége felé, a régi bedõlt fenyõ fölé. Majdnem belerongyoltunk a Koch-hal.
Sportpiac tényleg nagyon jó 300 Ft-ért van benne Gaál Noémi cicis-futós képek, meg minden féle sportszer!
Valamit még akartam....
Tomy:
Nem biztos, egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz, sõt, szerintem elégggé valószínû, hogy megyünk. Pántyának három óra lenne jó, Koch Marcinak szerintem mindegy, Zap-nek szerintem meg nem jó a korai. Nekem talán jó lenne három körül, de inkább négyre (16:00) tippelek.
Tegnap is mentünk egyet a Koch Marcival, nagyon hideg volt, eléggé sötét, úgy 19:00-19:15 felé indulhattunk lefelé.
Téren bent volt UFO, aki mondta, hogy volt fenn, és basztatták az erdészek, hogy hova megy? Moindta, hogy a toronyhoz. MOndták, hogy remélik, hogy nem erre jön le. Mondta, hogy persze hogy enm, hanem a kerékpárúton megy Jakab-hegyre. Erre fél óra múlva csapatott le mellettük azok meg anyáztuk, hogy rá uszítják a rendõröket, meg kihívják, meg stb. Be is vágtak egy kibaszott nagy fát a classic DH pálya vége felé, a régi bedõlt fenyõ fölé. Majdnem belerongyoltunk a Koch-hal.
Sportpiac tényleg nagyon jó 300 Ft-ért van benne Gaál Noémi cicis-futós képek, meg minden féle sportszer!
Valamit még akartam....
Posted 2004. September 09. - 23:14

Na meggyüttem Zombifalváról.
Azt hittem lesz sok idõm erre-arra mászkálva röhögni a buta népeken, de helyette szopatott 1 gép minket. A kb. 2 órás laza copypartyból így lett 6 órás kínszenvedés... >
Shoshi:
Huh, azt láttam, hogy van 3 hangsáv, de még nem próbáltam ki csak az elsõt. Na majd most
Akkor pénteken sztornózva a kora délutáni menés? Nem baj, akkor majd kora este. Vagy késõ este? :
dnl:
Jóvan másolok akkor nektem is oktatófilmeket.
Zap:
Jó lenne pénteken egy bringás éjszakait nyomni.
Szombat nekem nem jó, mert Újhegyen lesz valami nagy buli, aztán talán megyünk oda bambulni. Lehet hogy nevezünk csülökpörkölt fõzõ versenyre is ;D
Jövõ héten Mecsek rallyra jó lenne menni fotózni, de az a hétvégém is elég zsúfolt lesz. Péntek szüret, szombat kóma, vasárnap rokonok? Bár a szombati kómát talán ki tudom küszöbölni... :
Azt hittem lesz sok idõm erre-arra mászkálva röhögni a buta népeken, de helyette szopatott 1 gép minket. A kb. 2 órás laza copypartyból így lett 6 órás kínszenvedés... >

Shoshi:
Huh, azt láttam, hogy van 3 hangsáv, de még nem próbáltam ki csak az elsõt. Na majd most

Akkor pénteken sztornózva a kora délutáni menés? Nem baj, akkor majd kora este. Vagy késõ este? :

dnl:
Jóvan másolok akkor nektem is oktatófilmeket.
Zap:
Jó lenne pénteken egy bringás éjszakait nyomni.
Szombat nekem nem jó, mert Újhegyen lesz valami nagy buli, aztán talán megyünk oda bambulni. Lehet hogy nevezünk csülökpörkölt fõzõ versenyre is ;D
Jövõ héten Mecsek rallyra jó lenne menni fotózni, de az a hétvégém is elég zsúfolt lesz. Péntek szüret, szombat kóma, vasárnap rokonok? Bár a szombati kómát talán ki tudom küszöbölni... :

Posted 2004. September 09. - 22:08

hej fijókák
hogy S mindig elkerüljük egymást...de ezt már mondtam...akkor ez most nincs
pestre megyekholnap nem mondom ohgy megnézlek Titeket mert nem foglak...
bazz lasna kéne értelemeset is irnom.
vettem egy olyan ujságot hogy sportpiac...
jóóó képek vannak benne... ;D
érdemes megnézni.elsõre azt hittem hogy ujabb kalandvágyférfiak magazinja de nem!!Bármenyire is ugy tûnik!
LL
jóhogy megy a vacila,amig itt a lúvé addig én vagyok a góré!
de ez márfix me holnap fizetek.
vasárnapis tekerés nekem nem jó me hétfõig nincs akkor gépem! :'(
hogy S mindig elkerüljük egymást...de ezt már mondtam...akkor ez most nincs
pestre megyekholnap nem mondom ohgy megnézlek Titeket mert nem foglak...
bazz lasna kéne értelemeset is irnom.
vettem egy olyan ujságot hogy sportpiac...
jóóó képek vannak benne... ;D
érdemes megnézni.elsõre azt hittem hogy ujabb kalandvágyférfiak magazinja de nem!!Bármenyire is ugy tûnik!
LL
jóhogy megy a vacila,amig itt a lúvé addig én vagyok a góré!
de ez márfix me holnap fizetek.
vasárnapis tekerés nekem nem jó me hétfõig nincs akkor gépem! :'(
Posted 2004. September 09. - 21:26

Posted 2004. September 09. - 19:25

Ja, milyen sort kersz.? azert mar szerintem legalabb egy (3) koronita dukál. Matyival majd megvendegel a hetvegen, szombat este mar otthon lesz.!
Posted 2004. September 09. - 18:47

Spanyol herceg, Toller Laci.? ... honvagyam van. En csak Patkó Bandi kocsmájába jutottam el a heten (Lehet piac emelet deli oldal). A korso Borsodi veri a pecsi arszinvonalat.
Tomidny: akkor masolsz nekem es matyinak is egyet egyet a back inthe saddlebol, meg a collectivbol is.? Kettonknek eleg lesz egy is, vegulis egyikunknek sincs DVD olvasoja...
Hetvegi tekeres nem izgat senkit.? Szombat reggel megyunk egy nagy turat ismeretlen tajakon, terkep, szenvics... Camelback-esek elonyben.
Tomidny: akkor masolsz nekem es matyinak is egyet egyet a back inthe saddlebol, meg a collectivbol is.? Kettonknek eleg lesz egy is, vegulis egyikunknek sincs DVD olvasoja...
Hetvegi tekeres nem izgat senkit.? Szombat reggel megyunk egy nagy turat ismeretlen tajakon, terkep, szenvics... Camelback-esek elonyben.
Posted 2004. September 09. - 13:21

Na megint jött a Kubai Drogbáró a Tollerhez 10 A8assal, meg 20 SUV-nyi kommandóssal. Cirkusz a népnek....
Most kaptam az infót, hogy Fülöpherceg volt az a Spanyol. De jó nekünk. Télleg veszek egy sniper-gunt.
Most kaptam az infót, hogy Fülöpherceg volt az a Spanyol. De jó nekünk. Télleg veszek egy sniper-gunt.
Posted 2004. September 09. - 13:12

Tegnap eletem egyik legmegrazobb elmenyet eltem at. Legalabbis kulinaris szempontbol.
A hely: Nando`s, portugal etterem, Leedsben, de van belole sok a UK-ben. A kulonlegesseguk egy szosz, ami van egesz baratsagos izben, de van olyan, ami kimarja az asztalt is. Tegnap bator voltam es kiprobaltam az Extra Hot Peri-Peri szoszt. Basszus, ott izzadtam es vedeltem a jeghideg kolat vagy egy fel oran keresztul, konnyezett a szemem, a pincerek meg nevetgeltek rajtam. De nem tudtam visszaszolni nekik, mert egett a szam, mint az allat.
Ha vki szereti az ilyen kalandokat, annak terites elleneben tudok hozni... ;D 1.45 GBP/uveg.
Egyebkent miert van ANGLIAban minden sarkon INDIAI etterem? Nem ertem.
A hely: Nando`s, portugal etterem, Leedsben, de van belole sok a UK-ben. A kulonlegesseguk egy szosz, ami van egesz baratsagos izben, de van olyan, ami kimarja az asztalt is. Tegnap bator voltam es kiprobaltam az Extra Hot Peri-Peri szoszt. Basszus, ott izzadtam es vedeltem a jeghideg kolat vagy egy fel oran keresztul, konnyezett a szemem, a pincerek meg nevetgeltek rajtam. De nem tudtam visszaszolni nekik, mert egett a szam, mint az allat.
Ha vki szereti az ilyen kalandokat, annak terites elleneben tudok hozni... ;D 1.45 GBP/uveg.
Egyebkent miert van ANGLIAban minden sarkon INDIAI etterem? Nem ertem.
Posted 2004. September 09. - 13:12

AndrisbanrisaWOLFklánból:
Bármily nyakatekert logikára vall ez ismét, de a www.mecsekrally.hu oldalon több info van, mint amit én tudok. De mér pont ezt a nevet adták neki ???
SaltyfromSouthSideSurvival:
meg a samponillatra is folyik?
Bármily nyakatekert logikára vall ez ismét, de a www.mecsekrally.hu oldalon több info van, mint amit én tudok. De mér pont ezt a nevet adták neki ???
SaltyfromSouthSideSurvival:
meg a samponillatra is folyik?
Posted 2004. September 09. - 11:55

Szegasztok!
Mecsek Rallyt nem tudom mikor van, de vasárnap már úgysem szokott kemény menés lenni! Kimehetnénk gurulni egyet, ha nem esik az esõ... és kedvem is lesz. Ilyenkor még mindig van, csak mire jönne a verseny, akkor egyre kevésbé látom értelmét az egésznek...
A nyálam csorgott... mindentõl... Kurva pollenek és.... fúúú. Na mindegy.
Nekem jó a ma is, én megyek egyet asszem, meg jó a holnap is, a szombat éjaszaka nem jó egyedül... 8)
Megtárgyalás.
Mecsek Rallyt nem tudom mikor van, de vasárnap már úgysem szokott kemény menés lenni! Kimehetnénk gurulni egyet, ha nem esik az esõ... és kedvem is lesz. Ilyenkor még mindig van, csak mire jönne a verseny, akkor egyre kevésbé látom értelmét az egésznek...
A nyálam csorgott... mindentõl... Kurva pollenek és.... fúúú. Na mindegy.
Nekem jó a ma is, én megyek egyet asszem, meg jó a holnap is, a szombat éjaszaka nem jó egyedül... 8)
Megtárgyalás.
Posted 2004. September 09. - 11:32

Zap, szevasz, Mecsek rally, pontosan mikor? Jovo hetvegen? En elmennek megnezni. Bicajjal mondjuk, mint tavaly, ott talalkoztunk, nem?
Egyebkent is mindenkinek kellemes napot. Levertek a magyar csodafocistak Izlandot, oruljunk ennek! Yeeeee
Egyebkent is mindenkinek kellemes napot. Levertek a magyar csodafocistak Izlandot, oruljunk ennek! Yeeeee
Posted 2004. September 09. - 11:08

Kérdés mire is folyt a nyálad... Illetve mitõl is...
Szombaton kéne valamit jót menni, bár este megjelenõs partira megyek, max. 2 órára... Mondjuk tök mindegy.
A ma nem jó, lehet, hogy holnap is van dolgom 6 ig. Bár PÉNTEKEN egy ÉCCAKAI RÁNDULÁST? bringa OR gyalog.
A verseny nem jövõhéten van? Akkó van Mecsek rally is. Bár titeket ez nem vonz...
Szombaton kéne valamit jót menni, bár este megjelenõs partira megyek, max. 2 órára... Mondjuk tök mindegy.
A ma nem jó, lehet, hogy holnap is van dolgom 6 ig. Bár PÉNTEKEN egy ÉCCAKAI RÁNDULÁST? bringa OR gyalog.
A verseny nem jövõhéten van? Akkó van Mecsek rally is. Bár titeket ez nem vonz...
Posted 2004. September 09. - 09:42

Szevasztok!
Chicken:
Köszi az infót, hallottunk róla, ha minden jól megy, akkor megyünk is egyet csapatni! Báûr úgyis Te nyered!
Tomy:
Nagyon nagyon spéci a film, mûkszik rajta minden, durva, hogy három féle hanggal lehet választani... Istensééég. Nagyon igényes, még egyszer kösznöm szépen. Ügyesek vagytok 8)
Márió:
Pénteken is mehetünk, csak legyen kész a géped úgy hat óra tájban.. Mehetünk tesztelni!
Zap:
Ma egy csapatás? Vagy inkább holnap? Vagy szombaton? Vagy vasárnap is? Teccik ez a hideg idõ... Csak tegnap ne lettem volna full hulladék allergiás... egész este folyt a nyálam... Hihihi.. De jó is volt...
Chicken:
Köszi az infót, hallottunk róla, ha minden jól megy, akkor megyünk is egyet csapatni! Báûr úgyis Te nyered!

Tomy:
Nagyon nagyon spéci a film, mûkszik rajta minden, durva, hogy három féle hanggal lehet választani... Istensééég. Nagyon igényes, még egyszer kösznöm szépen. Ügyesek vagytok 8)
Márió:
Pénteken is mehetünk, csak legyen kész a géped úgy hat óra tájban.. Mehetünk tesztelni!
Zap:
Ma egy csapatás? Vagy inkább holnap? Vagy szombaton? Vagy vasárnap is? Teccik ez a hideg idõ... Csak tegnap ne lettem volna full hulladék allergiás... egész este folyt a nyálam... Hihihi.. De jó is volt...

Posted 2004. September 08. - 23:13

Posted 2004. September 08. - 23:07

Hej dudik!
ma volt valaki tekerni?
na én voltam egyre jobban bejön a merevvel nyomatás!!
De péntken már a scotton fogok virítani és vitrinkedni!
mikó csinálunk már ilyet?
http://www.pinkbike....ew&image=294780
Vasárnap dh?
részemrõl zsér!
Csak kéne valaki kocsissal beszélni...
de ha Csikósnak híják az sem gond...
ha nem durvus a pálya még indulnák is!
csak legyen kész addigra gép és legalább egyet tudjak jönni vele...
Ha valaki látja a Riska nõvérjét akkor kérdezze mán meg milyen filmet igértem Nekki...
na jóó éjt gyerekek!
ma volt valaki tekerni?
na én voltam egyre jobban bejön a merevvel nyomatás!!
De péntken már a scotton fogok virítani és vitrinkedni!
mikó csinálunk már ilyet?
http://www.pinkbike....ew&image=294780
Vasárnap dh?
részemrõl zsér!
Csak kéne valaki kocsissal beszélni...
de ha Csikósnak híják az sem gond...
ha nem durvus a pálya még indulnák is!
csak legyen kész addigra gép és legalább egyet tudjak jönni vele...
Ha valaki látja a Riska nõvérjét akkor kérdezze mán meg milyen filmet igértem Nekki...
na jóó éjt gyerekek!
Posted 2004. September 08. - 17:59

Posted 2004. September 08. - 17:03

Szasztok Pécsiek!!!!!
KOMLÓN MEGINT DH VERSENY LESZ!!
Idõpont: 2004. szeptember 19. vasárnap 13 óra
Helyszín: Komló-Kökönyös a Hétásónál jobbra.
Tavaly már rendeztünk itt versenyt!!!
A héten viszek hivatalos kiírást a pécsi boltokba.
Gyertek minél többen!!!
Chicken
Info: 30/4748-702
KOMLÓN MEGINT DH VERSENY LESZ!!
Idõpont: 2004. szeptember 19. vasárnap 13 óra
Helyszín: Komló-Kökönyös a Hétásónál jobbra.
Tavaly már rendeztünk itt versenyt!!!
A héten viszek hivatalos kiírást a pécsi boltokba.
Gyertek minél többen!!!
Chicken
Info: 30/4748-702
Posted 2004. September 08. - 13:07

Posted 2004. September 08. - 12:12

Most néztem The Collective teasert. Beszarás. Ez kell nekem errõl szól a bringázás. Úgy, mint a Back in the Saddle again-ben....
Húúúúúú...
Most készen lettem.
Húúúúúú...
Most készen lettem.