Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hej!

ûû
akkor harapjátok a láncot ezerrel!??!!

Na ma készlett a gépem mot fejeztem be egy 20perce,gyorsan tanulok és alszok mert holnap korán kelek és tekerek geyt!!

Ma nagyon súlyos estei apokalipszis volt!Pedig nem is voltam igazán mérges! ;)

Volam mûvészmoziba a miota Otar elmenteen....hát bazz enyire szar filmet még nem láttam....

de nem baj!

mikó megyünk má tkerni??jövök rögtön!!!Holnap meg kinnalszok mamimnál,Zap ha jösz pl holnap akkor szólj hogy oda megyek haza mellétek!!

káoszámigosz

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
Voltunk voltunk, de igazából nem a Belgán, mert annyira senkit sem érdekelt, hanem inkább a parkolóban osztottuk az észt... Nagyon jó volt, kár hogy elkerültük egymást. Mindenki tiszta hülye volt megint... Nagyon nagy ez a társaság ha elemében van...

Zap:
Hát igen, ez kimaradt, szóval megint nyomtam egy olyan esést, mint amilyet a Sinka Zoli után produkáltam... Becsapattam a út szélére, nagy kõ az utamban, kormányt átléptem, de már nem tudtam állva maradni, így inkább kigurultam... Cegények, nagyon készen voltak, hogy nem lett-e valami bajom. Hát pedig nem. Nem lett. Utána bejöttek kocsival a Széchenyi térre és örültek, hogy odaértünk...

Szóval ennyi volt, Zap, ne sajnáld a Belgát, azt sem tudtuk milyen számokat játszottak, csak eccerûen jól éreztük magunkat. Mondjuk ezt sajnálhatod, de legalább nem vagy már kehes 8).

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Zap:
Nem tudom, mert a héten valószínû, hogy nem tudok menni. :(
Holnap szülinap, pénteken szüreti mulatság, szombaton megint szülinapos mulatság...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
Voltatok ti is Belgán? Ha ezt tudom...akkor még maradtam volna egy kicsit. A többiek siettek, hogy elérjék az utolsó buszukat, én meg egyedül nem akartam maradni.
Na mindegy.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
naja, kajak sötét. Nem lehet már 6kor indulni.
A turistákat nem is mesélted: felfelé még találkoztunk egy párocskával, és megkérdeztem, hogy megzavarhatjuk-e lefelé az idillt. Aszonták persze, de azér majd kiabáljunk. Na biztos nem gondolták végig ez mivel jár, legalábbis a remegve ide-oda ugrálás jajajajjal kisérve- miután kirobbantunk a beláthatatlan kanyarból 50nel és elsõ keréken de a bringán maradva berepültem a nagysziklák közé, a Shoshi meg ugyanezt tette, csak bringánmaradás nélkül- erre enged következtetni...
Hehe, de a puharugó szépen tette a dolgát.

A Belgát meg sajnálom, de jó, hogy hazamentem. Éjszaka végig tengerparttal álmodtam és 3x felkeltem, hogy vízbe fekszem. Ez igaz is volt, izzadtam, mint kurva a templomban, legalább ma már jól vagyok. Egy jó kis csapatás gyógyító erejû...

Tomidny: Te mikor csatlakozol már egyszer?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Halleluja!

Na szevasztok. Voltunk tegnap no compromises tekerésen Zap kollegával, igazi fassza kis telóteszten. Hát 18:00 kor indultunk, és kajak sötétben jöttünk le Kis-Tubesrõl... Durrrvaa...
Igaz felfelé nem ütöttük a dolgot, mert Zap bekapott valami nyût...
Aszonta isten a teló. Én meg szombaton olajcserélek..

Élvezet olvasni Márió írásait. Mintha a dunántúli napló kerülne a kezembe, csak izgalmasabb..

Szemüveget sajna nem találtam, pedig szoktam arra járni. Majd ma is elkoccanok arra felé, de nem fûzök hozzá sok reményt...

Tennap elnéztünk erre a Belgára. Persze motorral (Surján), autóval (KisB), és bringával (Shoshi, Pántya). Ezért közelébe sem kerültünk a bulinak.. De nagyon isten volt. KisB megunta az álldogálást, beállt a parkolóba, felnyitotta a kocsi háétulját, betette a Gentleman cd-t, elõvette az italtartós széket, és ott bandáztunk. Jól berugtunk, ittunk egy csomó sört, meg egy unicumot.
Elvileg csókolózni mentem, persze az is megvolt, de fél egyre értem haza, és igazi spontán parti alakult ki... Kemménny lett.
Megjelent ezer éve nem látott PeBa haverom, és hát akkor sörözzünk.. Surján bringánzgatott YZ0-val, meg ment persze a hülyeség...

Na ennyi. Csók emberek. NYomjátok!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Jóéjjt :-\

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
akciosan votl asszem 15000 :( de nagyon allat benne minden :) marmint hogy volt... nah mind1, inkabb lefekszek aludni, addig legalabb nem hianyzik... :-\

bye all

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hát igen húzos mennyi is?
10000-20000?

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Koszi :)

igazabol mar lemondtam rola, de azert kiplakatoltam, hatha, max elkezdek gyujteni, s mar csak a kovetkezo mega-akcios arat kivarni :-\

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
uhh Gaso... :-[
egy árva petákot nem lennék képes elfogadni érte ha meglelném....
de nemis szoktam arra járni...
meg van egy olyan érzésem, hogyha az leesett, akkor kb 5percig, ha ott volt.. :-\
de azért remélem szerencséd lesz

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Szerintem a Barbakannal, a buszmegallo resznel, telefonalni megalltam, s egy kiskolyok meg sasolt is valamit, de nem jottem akkor ra, mit, aloszinu a vazra akasztottam, aztan elhuztam :(

Karbonmintas keret, s pirosas Racing Red lencsek, az egyik kicsit serult.. :(

Ha tudtok valamit, szoljatok, szivesen visszavasarolnam, nagyon bejott, s ujra nincs penzem :(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Márió:
Te lüke! Csak írsz, vagy olvasol is? Írtam, hogy KisB magyarázta, hogy lesz az üttörõ hausban NWD5 bemutató a budapestivel egy idõben. Bár, ha meg lehet rendelni idõben, akkor lehet, hogy elõbb meg lesz ;)

Jeah! Volt jó Belga ugribugri... Sajna az ingyenes koncert betegségek érzõdtek. Sok bamba ember tolakodott elõre, aztán lestek amikor leordítottuk a hajukat, hogy Államalapító Szent István a KIRÁLY! ;D
Azért a Magyar nemzeti hiphop-ra, meg a Vége a gyaloglásnak-ra volt nagy ugrálás. Ja meg a Az a baj is nagy ismeretségnek örvend a bambák között is...

Gaso:
Árkád, vagy Barbakán? :-\ Elég nagy terület mindkettõ. Milyen szemüveg volt pontosan? Keret és lencseszín?

Na holnap el kéne menni jó kis Emilrulez koncertre... Csütörtökön meg officiell berúgás, mert hát, jajj, öregszem... ::)

Gaso

Gaso

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Hali!

Ha valaki kornyezeteben talaltak egy Rudy Project szemuveget mult het penteken az Arkad vagy a Barbakan kornyeken, az kerem szoljon, szivesen visszavasarolnam.
:-\

koszi: Gaso

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hi!
láttátok az nwd 5nek a trailerét?és a match6ot?az utobbi durva street,de nagyon keményen...

sszóval október tizen valahányadikán jön az uj nwd,uj konák bc/dcvel!!
szóval lehet hegyezni a sávszélességet!

ha enm oksé a valaki hazahozza projekt akkor aszem holnap fölnézek a kölökhöz hogy adja oda!

ugyhogy tanulokcstökre is :-\

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én olvastam abban van valami 3 testvér azt meggyilkolásszák õket, vagy mi...

wolf: kérek SZÉPEN egy kék árnyalatban játszót ;)
vagy pirosat? :-\
ahh fenét...
kéket
az megy az elsõ lámpához
hmm a piros meg a háccsóhoz..
most értem haza suliból azé vagyok csak hüle....
szal Kéket, Blau-t, Blue-t :D
:-*

amúgy juteszembe temikor mentél ki? én arról lemaradtam..
meg micsinálsz kinn?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
gondolhatod,minden felé kétségbeesett arcok hogy msto mi van...
én is....

de azért öszehordtam pár dolgo igy betelt ét oldal,de azt kb le lehettt voolna irni két sorban :)
Zene:valaki ismeri:N.O.H.A. Balkan hot step?
elég jó !!!

aszem elmegy ek aldudni-

ja megoldható hogy egy pesti kölök cuccát hazahoza valameikõtök?egy fékrõl lenne szó szerintem dobozban is van!nagyon jó lenne mert igy suli közben nem tudok fölmeni!!!ha megoldható hamar írjon vaki!!
meghivom egy bármire akárhol!(MÉRTÉKKEL)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Aranyember? Ezek allatok. Soha nem olvastam. Nem vagyok ra buszke, de mar a kezbevetelkor elment a kedvem az egesz konyvtol...

Es jol sikerult? ;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na bazz még egy nap a gépig... >:(

mostmár menék vele!

meg a fék mire megjön...ahhh gondterhelt arc!

ma is mi van a suli??mi bazz,az hogy dolgozat....
basza meg még nem is vettük végig azt a sert és akkor lapot elõ!!
Mibõl?Hát az arany emberbõl....
maj pont erre vaolt idõm a ynáron!elég volt a vizsgákra tanulnom....

FUCK!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ez a tema meg mindig jobb, mint hogy milyen telot vegyek a polarikszbe... mint mas topicocban... :P

RIDE! RIDE! RIDE!!!!!!!