U.I.: Mettyú, kéne a majmócás Basement cd-d, mer valami kurtafaszú pöts lenyúlta... Majd megdumáljuk, hogy hogy tudnád odaadni... Köszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Started by
albertfish
, 2004. March 11. 21:32
Posted 2004. September 17. - 08:15

Posted 2004. September 17. - 08:12

Háj óll!
Primkó lények lettetek??? Faszom, kiküldtem a r.tagon angliába... Ákival kikalkuláltuk, hogy mennyibõl gyün ki... HÁT NEM ANNYIBÓL!!! Köcsög posta keresztbe tett a számításainknak... MERT VAZZE 9690Ft-ért UTAZÓDOTT KI az a szar... Totál depi lettem!
Shoshi: jó, hogy nem néztem ki, mer nem tudtam, mer nem voltam mozgáskompatibilis...
Amúgy meg kinn vok sétatéren, gyere azt gyûlj te is ott, mer tegnap mán vótak többiek...
Na Repííísz!
>
>
>
[
Primkó lények lettetek??? Faszom, kiküldtem a r.tagon angliába... Ákival kikalkuláltuk, hogy mennyibõl gyün ki... HÁT NEM ANNYIBÓL!!! Köcsög posta keresztbe tett a számításainknak... MERT VAZZE 9690Ft-ért UTAZÓDOTT KI az a szar... Totál depi lettem!
Shoshi: jó, hogy nem néztem ki, mer nem tudtam, mer nem voltam mozgáskompatibilis...

Na Repííísz!
>

Posted 2004. September 17. - 06:02

Szombat este nekem nem jó. Maximum az éjszaka, úgy 2-3 körül, de még az se biztos... :
Elméletileg mindenkinek van másolva The Collective, meg Back In The Saddle Again. Ha nem, akkor még másolok...
Mettyú:
Ha jól sikerül a szüret, akkor lehet, hogy megelõzlek a telefonálással ;D

Elméletileg mindenkinek van másolva The Collective, meg Back In The Saddle Again. Ha nem, akkor még másolok...
Mettyú:
Ha jól sikerül a szüret, akkor lehet, hogy megelõzlek a telefonálással ;D
Posted 2004. September 16. - 23:37

bandi: hozol nekem holnap pent-et, mert akkor nem veszek ki feleslegesen. majd radcsorgok, mert nem tudok netezni. kosz. dnl
Posted 2004. September 16. - 23:36

szevasztok, dnl vagyok. mar reg irtam, de a valtozatossag kedveert most se szaporitoma szot. Szombaton fussunk ossze este.! Kiprobalok minden bringat, meg testride-ot.! Shosi, kosz az infot a betetekrol, de majd kikerdezlek szemelyesen, remelem talalkozunk,. Tomidny, CDkert majd jelentkezem,
kosz
peace, eljen a pentek eljen a hetvege.!
kosz
peace, eljen a pentek eljen a hetvege.!
Posted 2004. September 16. - 22:54

Hej biches!!
Na megvolt a zavatás!!jó a váz,meg most a gép is!
különben meg táncolj disznó!!
Na szóval S Nõvérem vár szerda vagy csütörtökön,aszondj üzleti ügy :
Na majd keresd!!!
Holnap akor megyünk 4-5körül!?
Zap:mondtam Anyának,ha tud hasson oda hogy hamar elgyere,de nem igért biztosat!Minden kapcsolat 4év?Pedig egy közös porszóvó vásár már egy fél jegygyûrû!! ;D ;D
Na megvolt a zavatás!!jó a váz,meg most a gép is!
különben meg táncolj disznó!!
Na szóval S Nõvérem vár szerda vagy csütörtökön,aszondj üzleti ügy :

Na majd keresd!!!
Holnap akor megyünk 4-5körül!?
Zap:mondtam Anyának,ha tud hasson oda hogy hamar elgyere,de nem igért biztosat!Minden kapcsolat 4év?Pedig egy közös porszóvó vásár már egy fél jegygyûrû!! ;D ;D
Posted 2004. September 16. - 22:09

ÁÁÁÁ, fiúk, ez a kolyok8 nem a Kokkk, hiszen az egy 26 éves férfiember Szegedrõl. Há' õ meg nem az, ugyre?
No de Tomi, tényleg nekünk is lett másolva valami cool DVD? Dnl-lel mindketten megyünk haza, aztán sörökre mi is meg tudunk ám vendégelni, ha belefér a programodba.
Hee?
Na majd jól felhívunk, és azt mondjuk 'ZZZZSSSSS'!
Éééérti?
Többiek meg küggyétek, amíg lehet!
Frídom!!!
No de Tomi, tényleg nekünk is lett másolva valami cool DVD? Dnl-lel mindketten megyünk haza, aztán sörökre mi is meg tudunk ám vendégelni, ha belefér a programodba.
Hee?
Na majd jól felhívunk, és azt mondjuk 'ZZZZSSSSS'!
Éééérti?
Többiek meg küggyétek, amíg lehet!
Frídom!!!
Posted 2004. September 16. - 21:40

köszeL_L: Hoztam neked újságot, kék villogó van benne, 7végén jelentkezz érte, de nem ám úgy, mint a CMR2-ért...

a colin amúgy akkor kivanírva cdre/megvan? mer akkor végre arra is sort keríthetnénk...
vagy írjam át Zaptól?
szombat?, tekerni nemhiszem hogy jövök, de akkor összefuthatnánk....
mennyivel is tartozom? 1400-500?
Posted 2004. September 16. - 15:29

A.W.:
Hétfõ, kedd, szerda Egyetemi Napok voltak.
Mostantól meg pécsi napok. Sörsátor, részeg népek, sok hányás.
Hát a szombatot azt még meglássuk. Nagyot tekerni valószínû nem érek rá, de azért egy rövid kört be tudok asszem suvasztani a sûrû programomba
Akkor aztán jöhet a DVD2Sör program gyakori futtatása ;D
Most éppen a Dropin 2 DVDjével kísérletezek, hogy a duplarétegû DVD-t (8.5G) sima DVDre átpaszírozva mi keletkezik... :
Hétfõ, kedd, szerda Egyetemi Napok voltak.
Mostantól meg pécsi napok. Sörsátor, részeg népek, sok hányás.
Hát a szombatot azt még meglássuk. Nagyot tekerni valószínû nem érek rá, de azért egy rövid kört be tudok asszem suvasztani a sûrû programomba

Akkor aztán jöhet a DVD2Sör program gyakori futtatása ;D
Most éppen a Dropin 2 DVDjével kísérletezek, hogy a duplarétegû DVD-t (8.5G) sima DVDre átpaszírozva mi keletkezik... :

Posted 2004. September 16. - 15:17

Posted 2004. September 16. - 15:07

Kokkk Márton Bullit tulaj? Uj fiú, figyelitek? Egy hozzászlás, höhö.
Enivéj, mi a rák van a városban, hogy koncerthegyek, meg alkoholmámor, meg én nem vagyok ott?
Tom: hoztam neked egy sört. Cserélünk cd-re szombaton?
L:L jelentkezzen a MBUK-ért!
Enivéj, mi a rák van a városban, hogy koncerthegyek, meg alkoholmámor, meg én nem vagyok ott?
Tom: hoztam neked egy sört. Cserélünk cd-re szombaton?
L:L jelentkezzen a MBUK-ért!
Posted 2004. September 16. - 14:18

Na ma is lesz ingyé koncert. Sok-sok bamba zombi is lesz, mert a Repuplic az olyan, hogy mennek. 
Aztán van ugye sör, meg bor, és hát az jó. ;D
Lehet, hogy én is megyek barátnõmmel vapp-vapp-vapsuvapp-ozni. :
Holnap meg kemény szüretelés a kollégákkal... Öhöhö... ;D

Aztán van ugye sör, meg bor, és hát az jó. ;D
Lehet, hogy én is megyek barátnõmmel vapp-vapp-vapsuvapp-ozni. :

Holnap meg kemény szüretelés a kollégákkal... Öhöhö... ;D
Posted 2004. September 16. - 14:15

kolyok8 ha jól sejtem csak nem a Koch Márton?
Heheehhehe!
Jaja, látod vazz. azt ki sem tolod a képed! Pedig ott zajlott az élet...
Heheehhehe!
Jaja, látod vazz. azt ki sem tolod a képed! Pedig ott zajlott az élet...
Posted 2004. September 16. - 13:02

Hi óll!!!
Bakker én benn vótam Belgán és zsoltiék, meg Edina is benézett... Kicsit eláztunk...
))
Másnap Godáék jöttek... és megint eláztunk...
))
Tegnap kevesen voltunk, de Csikó ott volt és hát Csikó nem iszik, tehát...
))
Bakker én benn vótam Belgán és zsoltiék, meg Edina is benézett... Kicsit eláztunk...

Másnap Godáék jöttek... és megint eláztunk...

Tegnap kevesen voltunk, de Csikó ott volt és hát Csikó nem iszik, tehát...

Posted 2004. September 16. - 11:44

Ups, bocs, nem tudtam... De kösz a felvilágositást! Szombaton megyünk tekerni? Vmi olyat, mint a múltkor, a Tubses kör, vagy ha tudtok jobbat. Most felrakom a kislánctányért, no more pushbike.. ;D
Posted 2004. September 16. - 11:14

Tarek Rasouli.
http://www.bikemag.c.../tarek_injured/
http://www.nsmb.com/...elake_09_04.php
http://www.nsmb.com/...elake_07_04.php
Tarek csak egy van...
http://www.bikemag.c.../tarek_injured/
http://www.nsmb.com/...elake_09_04.php
http://www.nsmb.com/...elake_07_04.php
Tarek csak egy van...
Posted 2004. September 16. - 10:29

Posted 2004. September 16. - 10:03

Teljesen király ez a Kutyanévadás topic!
Csináljunk mi meg "kertészet és botanika" topicot!
Csináljunk mi meg "kertészet és botanika" topicot!
Posted 2004. September 16. - 09:53

Szevasztok riderek, visszjottem. Örömmel olvasom, hogy milyen jókat nyomtok fenn a hegyen, én is megyek haza hétvégén, bevesztek a csapatba? Lécci, lécci, lécci...
L_L: Hoztam neked újságot, kék villogó van benne, 7végén jelentkezz érte, de nem ám úgy, mint a CMR2-ért...
Tom: Neked meg sört.
L_L: Hoztam neked újságot, kék villogó van benne, 7végén jelentkezz érte, de nem ám úgy, mint a CMR2-ért...
Tom: Neked meg sört.
Posted 2004. September 16. - 09:17

Szevasztok nyomik!
Na mijahelyzet? Most kaptam levelet Tarek Rasoulitól! Juhhéééé! Teljesen jófej a gyerek, kérdeztem tõle, hogy van-e camping platz Meersburgban, és erre beizzított vagy három embert, hogy nézzenek utána és válaszoljanak a kérdésemre. Tiszta királyul nyomja... Kicsit fényeztem is, hogy mekkora rider, még mindig, és mekkora király. Nagyon szerény az ürge, teljesen pozitív...
Márió ma asszem futni megyek, meg megjött a juice is a nyakunkba, szerintem holnapra isten lesz a pálya, és mehetünk egyet mindenképpen...
Megnyitott Apolló mozi is, csomó Almodovar filmet nyomnak, amibõl majdnem mindegyik buzikkal foglalkozik. Urániában viszont lesz Süsü, Idõ urai, Hahó Öcsi és Hahó a tenger! Legjobb ccc!
Ráadásként egy Belleville randevú...
Tegnap is mentünk egyet, toltam neki ezerrel, de nem akartak kijönni a dolgok, volt pár para helyzet, például nekem jött egy fa... Road Rash van az alkaromon. Végre valami nyom, hogy csináltam valamit...
Na píííííxxx & tékker
Na mijahelyzet? Most kaptam levelet Tarek Rasoulitól! Juhhéééé! Teljesen jófej a gyerek, kérdeztem tõle, hogy van-e camping platz Meersburgban, és erre beizzított vagy három embert, hogy nézzenek utána és válaszoljanak a kérdésemre. Tiszta királyul nyomja... Kicsit fényeztem is, hogy mekkora rider, még mindig, és mekkora király. Nagyon szerény az ürge, teljesen pozitív...
Márió ma asszem futni megyek, meg megjött a juice is a nyakunkba, szerintem holnapra isten lesz a pálya, és mehetünk egyet mindenképpen...
Megnyitott Apolló mozi is, csomó Almodovar filmet nyomnak, amibõl majdnem mindegyik buzikkal foglalkozik. Urániában viszont lesz Süsü, Idõ urai, Hahó Öcsi és Hahó a tenger! Legjobb ccc!
Ráadásként egy Belleville randevú...
Tegnap is mentünk egyet, toltam neki ezerrel, de nem akartak kijönni a dolgok, volt pár para helyzet, például nekem jött egy fa... Road Rash van az alkaromon. Végre valami nyom, hogy csináltam valamit...
Na píííííxxx & tékker