Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
U.I.: Mettyú, kéne a majmócás Basement cd-d, mer valami kurtafaszú pöts lenyúlta... Majd megdumáljuk, hogy hogy tudnád odaadni... Köszi!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Háj óll!

Primkó lények lettetek??? Faszom, kiküldtem a r.tagon angliába... Ákival kikalkuláltuk, hogy mennyibõl gyün ki... HÁT NEM ANNYIBÓL!!! Köcsög posta keresztbe tett a számításainknak... MERT VAZZE 9690Ft-ért UTAZÓDOTT KI az a szar... Totál depi lettem!

Shoshi: jó, hogy nem néztem ki, mer nem tudtam, mer nem voltam mozgáskompatibilis... :) Amúgy meg kinn vok sétatéren, gyere azt gyûlj te is ott, mer tegnap mán vótak többiek...
Na Repííísz!

>:( >:( >:([

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szombat este nekem nem jó. Maximum az éjszaka, úgy 2-3 körül, de még az se biztos... ::)

Elméletileg mindenkinek van másolva The Collective, meg Back In The Saddle Again. Ha nem, akkor még másolok...

Mettyú:
Ha jól sikerül a szüret, akkor lehet, hogy megelõzlek a telefonálással ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
bandi: hozol nekem holnap pent-et, mert akkor nem veszek ki feleslegesen. majd radcsorgok, mert nem tudok netezni. kosz. dnl

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
szevasztok, dnl vagyok. mar reg irtam, de a valtozatossag kedveert most se szaporitoma szot. Szombaton fussunk ossze este.! Kiprobalok minden bringat, meg testride-ot.! Shosi, kosz az infot a betetekrol, de majd kikerdezlek szemelyesen, remelem talalkozunk,. Tomidny, CDkert majd jelentkezem,
kosz
peace, eljen a pentek eljen a hetvege.!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hej biches!!

Na megvolt a zavatás!!jó a váz,meg most a gép is!
különben meg táncolj disznó!!

Na szóval S Nõvérem vár szerda vagy csütörtökön,aszondj üzleti ügy ::)
Na majd keresd!!!

Holnap akor megyünk 4-5körül!?

Zap:mondtam Anyának,ha tud hasson oda hogy hamar elgyere,de nem igért biztosat!Minden kapcsolat 4év?Pedig egy közös porszóvó vásár már egy fél jegygyûrû!! ;D ;D

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
ÁÁÁÁ, fiúk, ez a kolyok8 nem a Kokkk, hiszen az egy 26 éves férfiember Szegedrõl. Há' õ meg nem az, ugyre?
No de Tomi, tényleg nekünk is lett másolva valami cool DVD? Dnl-lel mindketten megyünk haza, aztán sörökre mi is meg tudunk ám vendégelni, ha belefér a programodba.
Hee?
Na majd jól felhívunk, és azt mondjuk 'ZZZZSSSSS'!
Éééérti?
Többiek meg küggyétek, amíg lehet!
Frídom!!!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

L_L: Hoztam neked újságot, kék villogó van benne, 7végén jelentkezz érte, de nem ám úgy, mint a CMR2-ért...

kösze ;) :-*
a colin amúgy akkor kivanírva cdre/megvan? mer akkor végre arra is sort keríthetnénk...
vagy írjam át Zaptól?
szombat?, tekerni nemhiszem hogy jövök, de akkor összefuthatnánk....
mennyivel is tartozom? 1400-500?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A.W.:
Hétfõ, kedd, szerda Egyetemi Napok voltak.
Mostantól meg pécsi napok. Sörsátor, részeg népek, sok hányás.

Hát a szombatot azt még meglássuk. Nagyot tekerni valószínû nem érek rá, de azért egy rövid kört be tudok asszem suvasztani a sûrû programomba ;)
Akkor aztán jöhet a DVD2Sör program gyakori futtatása ;D

Most éppen a Dropin 2 DVDjével kísérletezek, hogy a duplarétegû DVD-t (8.5G) sima DVDre átpaszírozva mi keletkezik... ::)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
16:00 Dzsámi felett.

Márió tesztride. Megyünk egy kicsit. Gyertek!

Csók mindnekinek!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Kokkk Márton Bullit tulaj? Uj fiú, figyelitek? Egy hozzászlás, höhö.

Enivéj, mi a rák van a városban, hogy koncerthegyek, meg alkoholmámor, meg én nem vagyok ott?

Tom: hoztam neked egy sört. Cserélünk cd-re szombaton?

L:L jelentkezzen a MBUK-ért!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Na ma is lesz ingyé koncert. Sok-sok bamba zombi is lesz, mert a Repuplic az olyan, hogy mennek. ;)
Aztán van ugye sör, meg bor, és hát az jó. ;D
Lehet, hogy én is megyek barátnõmmel vapp-vapp-vapsuvapp-ozni. ::)

Holnap meg kemény szüretelés a kollégákkal... Öhöhö... ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
kolyok8 ha jól sejtem csak nem a Koch Márton?

Heheehhehe!

Jaja, látod vazz. azt ki sem tolod a képed! Pedig ott zajlott az élet...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hi óll!!!

Bakker én benn vótam Belgán és zsoltiék, meg Edina is benézett... Kicsit eláztunk... :)))

Másnap Godáék jöttek... és megint eláztunk... :)))

Tegnap kevesen voltunk, de Csikó ott volt és hát Csikó nem iszik, tehát... :)))

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Ups, bocs, nem tudtam... De kösz a felvilágositást! Szombaton megyünk tekerni? Vmi olyat, mint a múltkor, a Tubses kör, vagy ha tudtok jobbat. Most felrakom a kislánctányért, no more pushbike.. ;D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tarek Rasouli.

http://www.bikemag.c.../tarek_injured/

http://www.nsmb.com/...elake_09_04.php

http://www.nsmb.com/...elake_07_04.php

Tarek csak egy van...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Shoshi ki aza Tarek?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Teljesen király ez a Kutyanévadás topic!

Csináljunk mi meg "kertészet és botanika" topicot!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Szevasztok riderek, visszjottem. Örömmel olvasom, hogy milyen jókat nyomtok fenn a hegyen, én is megyek haza hétvégén, bevesztek a csapatba? Lécci, lécci, lécci...

L_L: Hoztam neked újságot, kék villogó van benne, 7végén jelentkezz érte, de nem ám úgy, mint a CMR2-ért...

Tom: Neked meg sört.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szevasztok nyomik!

Na mijahelyzet? Most kaptam levelet Tarek Rasoulitól! Juhhéééé! Teljesen jófej a gyerek, kérdeztem tõle, hogy van-e camping platz Meersburgban, és erre beizzított vagy három embert, hogy nézzenek utána és válaszoljanak a kérdésemre. Tiszta királyul nyomja... Kicsit fényeztem is, hogy mekkora rider, még mindig, és mekkora király. Nagyon szerény az ürge, teljesen pozitív...

Márió ma asszem futni megyek, meg megjött a juice is a nyakunkba, szerintem holnapra isten lesz a pálya, és mehetünk egyet mindenképpen...

Megnyitott Apolló mozi is, csomó Almodovar filmet nyomnak, amibõl majdnem mindegyik buzikkal foglalkozik. Urániában viszont lesz Süsü, Idõ urai, Hahó Öcsi és Hahó a tenger! Legjobb ccc!

Ráadásként egy Belleville randevú...

Tegnap is mentünk egyet, toltam neki ezerrel, de nem akartak kijönni a dolgok, volt pár para helyzet, például nekem jött egy fa... Road Rash van az alkaromon. Végre valami nyom, hogy csináltam valamit...

Na píííííxxx & tékker