Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Tom te aztmondtad dél körül mész, de valahonann a hegyrõl gondolom..

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Wuff: mikor mész? meg honann?
(fogadok nem nézel addig még fórumot)
mert ritkamód kedvetlen vagyok at all, de de...

holnap 8-12 között nincs bikemag.....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na vagyok ám csak suli volt aztán árkádban nézés most meg ebédelek aztán mehetünk
valmi lazát me én pedig nyafat agyok!!
olyan túrázós tekerQs mint a legutobbí

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Figyi, egész héten az irodában rohadok. Nem érdekel a juice. Én megyek! Ha kell esõben, sárban, ha kell egyedül! Jeee

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A: W.:
Szombatra juice-t jósolnak.. vazze.. afffenébe...
Na mindegy. Majd valahogy megoldjuk és megyünk valamit.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
16-án mennék, szombaton, Pestrõl, elõtte nem jövök fel Pécsre, szal most 7vége, ha fontos.

Nekem speciel minden rendben. 7végén akkor ki merre menne?

Tom, lehet kinézek veled Sikondára majd, bicajjal?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Mindenkinek minden rendben...

A. W.:
Mikor kellene pénzt adnom? Ha most hétvégén, akkor szójjj... Árat pontosan nem tudok... Úgy 50-60 EUR-ra saccolom.
Tehát ami kellene:
Dainese Apache Long Sleeve mez, Red, Size Large

A másik nagyon drága, a németek 70 Euróért akarták adni.

Remélem itt olcsóbb.

Pííííxxxx

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokkk8: Mi lenne?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Vásárlásrú: Dainese boltba elnézek, mindenképp, de ennyi pénzem nem lesz egy halomba, mert sok mindent kell vennem még. Tehát ha biztosan kell, és kb árat tudtok, és méretet és szint, akkor adtok vmi lóvét és akkor akár sikerrel is járhatok. Na, ezen gondolkozzon a nép!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Tom, te egy igazi kalandor vagy. Aki meg rád hagyatkozik, az még nagyobb!! ;D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Mi lesz Sikondán?
Hát bringázunk éjjel nappal ;)
Na jó ez így nem igaz teljesen. Pénteken valószínû, hogy nagy vacsizás, kis ivászat, és utána éjszakai randalírozás a környéken. Tavaly csak egyenesen tudtam menni ::)
Szombaton valószínû egy Keleti-Mecsek túra. Ha nekem kell vezetni, akkor bajba leszek, de õk is ;D
Ha gyorsan lemegy a túra (ha én vezetem, akkor tuti), akkor utána kinézünk Magyarszékre a pályához (azt se tudom hol van).
Este kb. megismételjük a pénteki programot, csak nagyobb lendülettel.
Vasárnap páran mennek Szekszárdra, akik maradnak, azok meg ugrálnak, vagy rövid túrát nyomnak.
Vannak frankó faházak (csak nincs fûtés, de meleg víz igen), oldszkúl gondnok, zsíros reggeli teával, és gyógyfürdõ éjszakai fürdéssel.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
autómosóba meló nem érdekel valakit?
anno agusztus elején kerestem melót, akkor aztmondta a srác, hogy majd visszahív..
közben felvettek a keróba esti tagozat
erre most az elõbb hívott, hogy érdekel-e a meló ::)
és a pénz érdekelne, de nagyon belelóg a suli idõmbe....
namind1

Tom: én busszal bike nélkül tervezem lemenni, majd kiderül megyek-e végül

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Yooovan Ötsibogyó... Akkor ha mindeki széjjelrohasztja a seggét... Lehet, h meglátogatlak és belepiszkítok a festésedbe, mer akkó lehet, h megpróbálnám, ha lehet... Örök hari meg lesz, de csak miután elintéztem ami nekem kell... Mer ha most bedepizek, hogy próbálok?! Sebaj! Maj este... Akkó lehet, h leguriulok azt zaklatlak... Weheheheheh ;D ;D ;D

Márió: mi van a szingi élettel??? nem jelentkezett még???

Zap: mi van veled???

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na Kokk....

Figy, nó nyafi, csak meghalás volt tennap..

MA nekem nem jó, mert szekrényt festek.. Ne haragudj rám, tényleg, de ez van.. Azért nincs öri hari, ugyebár?

Persze hogy nem tucc ugrani, nem is fox sihasem...

A pdf-es fájlon van egy szám, mobiltelefoné, ami egy srácé, akinek a kezében van a mobil... Ha felhívod a számot, felveszi egy gyerek, aki õ lesz, akit hívni akarsz.. Na vele beszélj, nyisd ki a suád, és tegyél fel neki kérdéseket.. õ majd válaszol. Öcsém is motoros Alpinestarts gatyában teker... És jó. És Mike King is, és Lopes is, és Greg Minaar is... Bújj bele egybe valakinél, akár néálunk is, és meglátod.. Én is mentem olyanban, és nem gázos szerintem. Meg Zap is ment olyanban..Csak nekem most más van.. Ennyi...

Pusszantalak kedvesem..

Szebasztok delekek.... :-*

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jó reggelt!!!

M is lesz pontosan Sikondán? Nekem nem kell bemutatni a Posta ûber system-ét... Már megélem egy rugóstag szindrómát... :)

Andás koma... Lehet, hogy én is megkérnélek egy szívességre... Ha már úgyis vásárolsz, én is szeretnék mezet... És ha több zacsval jössz ki, sokkal menõbb is vagy... És ez neked is yoo... :P ;D

S ma egy tekerés??? Ma nekem csak bicit késöbb lenne jó. Pl az a b-s idõpont... 5óra párperc alagút... jó lenne, ha ma nem lenne nyafi...

Shoshi: kicsit utána olvastam, és valaki azt mondja, hogy yoo a thor bringázni, vlk meg azt mondja, hogy nem. ??? Szted? És milyen csókát kell felhívnom? Kössz!

Mese: tegnap kinéztem nóccsóra kertibe. Kicsit elkeseredtem, hogy mennyire nem odavaló a gépem (ezért kell ma hegyre menni). De írtózatosan kiakasztó, hogy a kiscsákók milyen könnyedén és lazán ugrabugrálnak... Én sosem tudtam, nem tudok és nem is fogok tudni így ugrálni... De a hegyen lenyomom õket...

...remélem...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Tomy:
Veled mindig történik valami...

Kijöhetne már a "Halfway to Nowhere", azonnal megrendelném... ::)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jó reggelt!
Kis bringás téma:
Tegnap vettem 2.5-ös Super Tacky-s 2ply-os Highroller-t hátra. Jó nehéz. Eddig ennyit tudok mondani. Ja meg jól gurul ;D
Vicces volt felrakni, mert el volt csúszva már régóta a belsõvédõ szalag, és kicsit akadályozott a rendes felrakva. Kicseréltem egy másikra, ami még kicsit meg volt nyúlva, de sikerült felrakni. Felpumpáltam rendesen, aztán mondom nyomok az elsõbe is egy kicsit.
Erre a fasza 7e forintos punmpám feje elkezdett szivatni. Alig voltam ideges. >:(
De aztán azt is megoldottam. Rájöttem, hogy szarul kezeltem. Na mindegy.

Nem bringás téma:
A Magyar Posta ismét alkotott. Rendeltem augusztus végén a Mozilla store-ból pólót, meg plüs tûzrókát. Azt szeptember elején (a pecsét szerint 7-én) fel is adták. Meg is jött Magyarországra 15-én a vámosok pecsétje szerint. És tegnap kaptam egy értesítést, hogy másodszor szólnak, hogy van csomagom, és vegyem át október 8-ig, különben visszaküldik. Állitólag szept. 16-án már próbálkoztak egyszer. Csak senki nem tud róla otthon. Pedig akkor volt a szülinapom... :-\

Megint bringás téma:
Gyertek Sikondára!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem rossz sisakok...

A. W.:
L-es méret kellene, vörös színben, lehetõleg hosszú újjú... Majd még 1eztetünk. Mikor is mennél?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
aha köszi, akkor magyarán szedjek le egy DVD lejátszó progit..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
L.L.:
Az mpeg2 formában van. Valami olyan lejátszó kell neki, ami pl. DVD-t is le tud játszani. Vagy fel kell rakni mpeg2 kodeket.