Háj Riderek!
Micsoda új megjelenés... Bexarás.. valami normális..alakul.
Nagyon hideg van, és rendesen meg vagyok fázva, lassan rá kell állni a futásra.
Remélem engem nem hívogattok éjszaka.
Na minden jót és tundrabugyi... 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. október 13. - 11:13

Írta 2004. október 13. - 09:09

Figyelitek, új külsõ meg minden! Szuper!
Tom: Mettyú megin' be volt b*szva? Adok neki egy maflást..
Úgyis egy helyen dolgozunk
Tom: Mettyú megin' be volt b*szva? Adok neki egy maflást..

Írta 2004. október 13. - 01:24

Írta 2004. október 13. - 01:19

Nah, Mettyú örülhet, mert sikerült felébresztenie úgy, hogy nem tekertem épp az erdõben... Hát igen, az élet apró örömei 

Írta 2004. október 12. - 16:02

Írta 2004. október 12. - 15:21

Én nem tudtam konkluziót levonni a történetembõl. 
De ez is lehet.. A Fitboyzban majdnem elcsábultam, és vettem egy kék kosarat... Hmmm... Kinek 888 kinek kosár... ;D

De ez is lehet.. A Fitboyzban majdnem elcsábultam, és vettem egy kék kosarat... Hmmm... Kinek 888 kinek kosár... ;D
Írta 2004. október 12. - 15:14

Írta 2004. október 12. - 15:00

...elugratsz a padkáról, a kormányra szerelt bevásárlókosár halk zörrenésse visszaránt a valóságba...kenyeret nem vettél... satufék, visszafordulsz...nyomod neki...az izzadságtúl büdös hónaljjal vágtatsz be a boltba, majd elmarod az utolsó veknit a szomszéd Pista bá elõl...õ utánad ereszti Fifit, a törpeuszkárt, de te már újra a lejtõ ura vagy, tekersz, ahogy a lábad a birja, visszafordulsz, nyelved kinyújtod, és már csak a lámpaoszlopon való csattanásodat hallod...sötét...szuszog a teló...lázálmaidban te vagy Sztiv Pit...
Írta 2004. október 12. - 14:44

Fúúúú fénynyalábok... Ködös menés éjjel... egy sör... csapatás, csúszás keresztben.. bukta elõtti érzés, de megfogod, megfogod újra, és újra, gyolyóid lebegnek a gatyádban.. a takony folyik a képeden.. Persze ez sem érdekel, nyomod tovább.. elugracc a sötétben, nem tudod, hol landolsz majd, de az adrenalin miatt úgysem érdekel.. lesz valahogy.. a köveken jár a gép segge, megindul a sárban, majd a kõ megfogja.. szuszog a teló.. kicsit fázol, zsibbad a kezed.. nem tudod, hoyg a csapatástól, vagy a hidegtõl... Leérsz... tolsz egy sört.. és halleluja...
Otthon forró kád víz, hátradõlés, majd utána lájt nõzés....
Ááááá, nekem ez nem kell...
8)
Otthon forró kád víz, hátradõlés, majd utána lájt nõzés....
Ááááá, nekem ez nem kell...

Írta 2004. október 12. - 13:01

nekem is ez hiányzik...
egy szett elem fel van töltve, a másikat is rárakom ma, úgyhogy holnaptól akármikor...
egy szett elem fel van töltve, a másikat is rárakom ma, úgyhogy holnaptól akármikor...
Írta 2004. október 12. - 12:23

Én a héten biztos nem akarok menni. Egy kicsit sok volt a hétvége...
Meg a bringát is rendbe kéne rakni.
De az éjszakaiba benne vagyok!
Nagyon állat amikor a ködben a bokrok közül kicsapnak a fénynyalábok...
Meg a bringát is rendbe kéne rakni.
De az éjszakaiba benne vagyok!
Nagyon állat amikor a ködben a bokrok közül kicsapnak a fénynyalábok...
Írta 2004. október 12. - 12:07

Mehetünk, de én sem tudom mikor. 8)
Egyre hamarabb kell menni, és egyre több a meló is... Éjszakaiban én is benne vagyok... Jön a juice is... megint.
De az sem baj, csak ne legyen azért még 5 fok... Ma majdnem megfagytam reggel. Hozzá kellene kicsit szokni.
Egyre hamarabb kell menni, és egyre több a meló is... Éjszakaiban én is benne vagyok... Jön a juice is... megint.
De az sem baj, csak ne legyen azért még 5 fok... Ma majdnem megfagytam reggel. Hozzá kellene kicsit szokni.
Írta 2004. október 12. - 11:30

Wááááúúúúú, ezek a képek... Télleg ilyen köd volt? Ezt imádom. Ez akkora feeling! De jó, hogy itt az õsz!
Más: megnéztem tegnap a Supersize Me-t. Ajánlom mindenkinek. A.W. + amerikás társaság. Nektek nem ajánlott, hanem KÖTELEZÕ, ha még nem láttad volna... Vazze. Ááááá!
Én hajlandó vagyok paripára ülni bármikor, de csak éccakai keretében fog összejönni.
Kár, hogy a hajlandóság, meg a lehetõség nem mindig egybeesõ fogalmak.
Tehát a kérdésedre a válasz, IGEN HAJLANDÓ VAGYOK. Bár gondolom azt akartad megtudni, hogy fogok-e menni is. Erre a válasom: NEM, NEM FOGOK, hacsak nem este megyünk.
Uff, vagy mi.
Más: megnéztem tegnap a Supersize Me-t. Ajánlom mindenkinek. A.W. + amerikás társaság. Nektek nem ajánlott, hanem KÖTELEZÕ, ha még nem láttad volna... Vazze. Ááááá!
Én hajlandó vagyok paripára ülni bármikor, de csak éccakai keretében fog összejönni.
Kár, hogy a hajlandóság, meg a lehetõség nem mindig egybeesõ fogalmak.
Tehát a kérdésedre a válasz, IGEN HAJLANDÓ VAGYOK. Bár gondolom azt akartad megtudni, hogy fogok-e menni is. Erre a válasom: NEM, NEM FOGOK, hacsak nem este megyünk.
Uff, vagy mi.
Írta 2004. október 12. - 11:07

Én a szabadság érzését... ;D Most komolyan, jó volt hallgatni az erdõt, meg állni a ködben.
Írta 2004. október 12. - 11:03

Persze, csak mindenki mást keres a bringázásban...
És nem értem miért függ össze a filmnézés a versenyzéssel. Na mindegy.
A. W.:
Tutik a fotóid! Jöhettél volna velünk...
És nem értem miért függ össze a filmnézés a versenyzéssel. Na mindegy.
A. W.:
Tutik a fotóid! Jöhettél volna velünk...

Írta 2004. október 12. - 10:55

Írta 2004. október 12. - 10:32

Mindenben van valami. Ez már csak igy megy.
Viszont: szombat
http://www.pinkbike....ew&image=318549
http://www.pinkbike....ew&image=318550
http://www.pinkbike....ew&image=319287
Ma reggel megerõsithetem, hogy tényleg hideg volt.
Viszont: szombat
http://www.pinkbike....ew&image=318549
http://www.pinkbike....ew&image=318550
http://www.pinkbike....ew&image=319287
Ma reggel megerõsithetem, hogy tényleg hideg volt.
Írta 2004. október 12. - 10:31

Amúgy meg kiszûrhetnétek a lényeget... Atom yoo volt...
Tomy: jobbulást (yoo szülést) és enyém az elsõ kör az új subaruddal...
Tomy: jobbulást (yoo szülést) és enyém az elsõ kör az új subaruddal...

Írta 2004. október 12. - 10:25

Írta 2004. október 12. - 10:24

Nekem rohadtul fáj a hátam. Valószínû, hogy a szombat éjszakai saras tologatás gyilkolta meg. De az is lehet, hogy ebbõl kifolyólag új izmok születnek a hátamon. És a szülés fájdalommal jár. Jajj.
Viszont most használt Subarukat nézegetek. Meg jól fizetõ munkát keresek ;D
Viszont most használt Subarukat nézegetek. Meg jól fizetõ munkát keresek ;D