Tegnap meg úgy megizzadtam amíg felértem a Köztérrõl a Széchenyire, hogy jajj. Hátul totál befogott a fékem... Aztán az egyik csavar a túlfolyónál elnyalódott, szóval kicsit nehéz volt kiengedni az olajból. De most már jó. Csak a csavart kéne kiszedni :-\
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. október 27. - 10:10
Nagyon várom már, hogy legyen hó, mert abban jól látszik a kutyaszar :
Tegnap meg úgy megizzadtam amíg felértem a Köztérrõl a Széchenyire, hogy jajj. Hátul totál befogott a fékem... Aztán az egyik csavar a túlfolyónál elnyalódott, szóval kicsit nehéz volt kiengedni az olajból. De most már jó. Csak a csavart kéne kiszedni :-\
Írta 2004. október 27. - 09:45
Írta 2004. október 27. - 09:33
Szevasztok!
Ma valami rájd? Mehetnénk valamit mán, úgy négy óra, negyed öt tájban... Anyone interested?
Ma valami rájd? Mehetnénk valamit mán, úgy négy óra, negyed öt tájban... Anyone interested?
Írta 2004. október 27. - 08:34
Márió: megvan mit kérek karácsonyra... Pl Csajomtól... Whehehehe....
Ma: akár mehetünk, de kicsit sok a dolgom... Hát, lehet, h ma kihagyom a sulit és akkor oksa... ;D ;D ;D
Ma: akár mehetünk, de kicsit sok a dolgom... Hát, lehet, h ma kihagyom a sulit és akkor oksa... ;D ;D ;D
Írta 2004. október 26. - 15:53
Z:nekem eddig jó a 4e ért is!a sarazás után még vált ugyhogy szerintem jó.
Ma tekrés?mert ha nem lesz közös akkor emgyek gyorsan me besötétedik hamar....
ja ilonkapihenönél van Pappféle leugrós cucc
Zap,Kölök csekk áut:
http://www.descent-w...mojofoxxers.htm
Ma tekrés?mert ha nem lesz közös akkor emgyek gyorsan me besötétedik hamar....
ja ilonkapihenönél van Pappféle leugrós cucc
Zap,Kölök csekk áut:
http://www.descent-w...mojofoxxers.htm
Írta 2004. október 26. - 15:06
Írta 2004. október 26. - 13:59
Az én Ansmann Powerline4-es töltöm az 1850es akksikat kb. 2.5 óra alatt tölti fel.
A 12 óra így kicsit soknak tûnik, de elméletileg az nem veszi annyira igénybe az akksit.
Olvastam én már sokmindent az ilyen töltögetésekrõl, de hol azt írják, hogy nyugodtan lehet gyorstöltõzni (persze normális töltõvel), aztán máshol meg ijesztegenek az akksik élettartamának csökkenésével.
Én gyorstöltök, mert türelmetlen vagyok ;D
A 12 óra így kicsit soknak tûnik, de elméletileg az nem veszi annyira igénybe az akksit.
Olvastam én már sokmindent az ilyen töltögetésekrõl, de hol azt írják, hogy nyugodtan lehet gyorstöltõzni (persze normális töltõvel), aztán máshol meg ijesztegenek az akksik élettartamának csökkenésével.
Én gyorstöltök, mert türelmetlen vagyok ;D
Írta 2004. október 26. - 13:54
Írta 2004. október 26. - 13:53
Nem is Neked szólt! 
1850-es akksikat gondolom, mert az van hozzá 4 db, és Hama cucc, cakkundpuder 4 ropi!
1850-es akksikat gondolom, mert az van hozzá 4 db, és Hama cucc, cakkundpuder 4 ropi!
Írta 2004. október 26. - 13:44
Írta 2004. október 26. - 13:42
Szakéltõk!
Az jelent valamit, hogy egy akksitöltõ "12 órás"? Vgy igazából tökmindegy? :-\
Az jelent valamit, hogy egy akksitöltõ "12 órás"? Vgy igazából tökmindegy? :-\
Írta 2004. október 26. - 11:13
Kell Neked flancolni ilyen hülye építésû géppel...
Bár YZ0 izmos láncvillája sem alkalmas a felfogatásra... 8)
Bár YZ0 izmos láncvillája sem alkalmas a felfogatásra... 8)
Írta 2004. október 26. - 11:09
vagy jó a váltó, vagy nem.
Vagy feszíti a láncot rendesen, vagy nem
na ez a lényeges kérdés, merhogy emelt láncvillára nem raksz terelõt könnyen...
Vagy feszíti a láncot rendesen, vagy nem
na ez a lényeges kérdés, merhogy emelt láncvillára nem raksz terelõt könnyen...
Írta 2004. október 26. - 10:42
Vágom, hogy nem az ár fáj... Tom gondolkodott rajta, de végül nem lett belõle ügylet. Szóval szerintem ráérsz... Ha nem kell, nekem jó lesz takonyos idõben... 8) Csak mindig elfelejtem feltenni.. :-\
Írta 2004. október 26. - 10:39
Jóvanna, nem az ár fáj, hanem a szin... Akkor még gondolkozom, 7végéig, jó? Vagy Tom elviszi elõbb?
Nah, mindenkinek kellemes napot!
Nah, mindenkinek kellemes napot!
Írta 2004. október 26. - 10:11
Én váltóból nem csináltam sohasem ügyet, mert vagy jó, vagy nem.. Szerintem mindegyik szinte ugyanúgy odabassza a helyére a láncot... Az országútimon sokáig csak egy 300-as Exage volt, és kitûnõen mûködött... A montin meg csak azért van XT, mert 5 ropi volt..
Írta 2004. október 26. - 10:03
Nem egyszerûbb, ha betekersz a Pavlikba, és otthagyod a rabszolgáknak?
ááá, nem engedem kórházba a picikémet...
Vandál orvosok közé.
Írta 2004. október 26. - 10:02
Jóvan, végülis 8assal is lehet tekerni.
Akkor csak egy váltó kell. Láncot majd összekukázok, tavasszal jobb a nagygenerál, nem?
Milyen a Deore?
És 4000-ért?
Akkor csak egy váltó kell. Láncot majd összekukázok, tavasszal jobb a nagygenerál, nem?
Milyen a Deore?
És 4000-ért?
Írta 2004. október 26. - 09:58
Tomy:
hehehheehhehehehehehehe!
Zap:
A fasszom már abba a hülye fejedbe... Mennyek be hozzád az irodába, hogy mahgadhoz térnyél már egy picit? Én intézem a pénzteket, de Márió nõvére Pesten van.. Szedd össze magad vazz... Azt csináld meg a bringát, mert jövõ héttõl csak hétvége, vagy esetleg péntek, és az lesz igazán öngyilkos cucc...
A. W.:
Tomidny-vel 3000 Ft volt az irányár, szóval etikátlan lenne ebbõl engednem... A kék, hát az meg kék... asszem én is azért enm használom.. De ilyen sárban meg minden szrke, és a Szechkán is keveset virít már a gép...
hehehheehhehehehehehehe!
Zap:
A fasszom már abba a hülye fejedbe... Mennyek be hozzád az irodába, hogy mahgadhoz térnyél már egy picit? Én intézem a pénzteket, de Márió nõvére Pesten van.. Szedd össze magad vazz... Azt csináld meg a bringát, mert jövõ héttõl csak hétvége, vagy esetleg péntek, és az lesz igazán öngyilkos cucc...
A. W.:
Tomidny-vel 3000 Ft volt az irányár, szóval etikátlan lenne ebbõl engednem... A kék, hát az meg kék... asszem én is azért enm használom.. De ilyen sárban meg minden szrke, és a Szechkán is keveset virít már a gép...
Írta 2004. október 26. - 09:45
S: Mennyi az annyi? A THE nagyon jól jönne, úgyis megyünk még... de a kék szinnel kell barátkoznom...

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére