Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

Kössz BQ! És boldog szülinapot!

Gondoltam, hogy valaki a fórumról, csak nem tudtam, hogy pontosan kia az! Köszi!

Kössz!!!

Miért láttál a vetítésen, te vahol allul ültél nem?

Kokkk: sok szerencsét...

JA és ma is kimentem bringázni csak az utcába és már sikerült "kecskéznem"
de azért még rohadtul fáj a lábamnak úgyhogy annyira enm is eröltetem...
Lehet, hogy 2hét múlva már mehetek erdõbe is csak nagyon lassan...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát a nem kicsi kifejezés elég szerényke a szituhoz...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kössz BQ! És boldog szülinapot!

Gondoltam, hogy valaki a fórumról, csak nem tudtam, hogy pontosan kia az! Köszi!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

BQ:
Csak valahova dobj fel egy képet magadról, akár a kep.tar.hu-ra, és akkor már tudom ki vagy... Csak van egy srác, Extreme Channel-es pólóban láttam már többször is a Ferencesek utcában, és mindig köszön, én meg nem tudom hogy ki. És ciki. Aszittem, hogy õ=Te :o .

Meg szoktam látni egymillió srácot tutti kis merec Rock Machine-okkal, meg UMF Hardykkal. És sohasem tudom, hogy ismerem-e valamelyiküket, vagy sem.

Az Extreme Chanel-es gyerek az a Mitzkey
És ez vagyok én: http://www.kepfeltol...1102/_n_005.jpg

Képzeljétek ma van a szülinapom úgyhogy kell csinálni személyi igazolványt...!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

És Eszter majdnem kirakta a szûröm. Szomorú idõket élek. Most kaptam kis idõt, hogy húzzuk kicsit, meg aludjunk rá, de szar egy helyzet, amiben vagyok... Majd tessék szurkolni. És nem ezen csámcsogni...

Vazzeee... Az ilyen majdnem helyzetek már nagy parát sejtetnek.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Na szevasztok!

LL: mûanyagheggesztés, fújás és már áruljátok is?!?! :D Nem pont ez a fajta kocsi a zsánerem, de azért jáccósnak nem lenne rossz!

Tomy: nem vagyunk azok a beszarós fajták, de mókás volt, ahogy majd kiestél... :D

Shoshi: a kutya valami iszonyat kemény arc!!! Névadóparty meg jó ötlet, de ma nem jó... Nem leszek Pécsen. És Atus már megint lerohant, hogy "BULI VAN!!!" :D

És Eszter majdnem kirakta a szûröm. Szomorú idõket élek. Most kaptam kis idõt, hogy húzzuk kicsit, meg aludjunk rá, de szar egy helyzet, amiben vagyok... Majd tessék szurkolni. És nem ezen csámcsogni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hehehehhee! Burkoltan arra vagy kiváncsi, mikor lehet sok sört meginni úgy, hogy mi videózunk az emeleten, a kuyta meg az udvaron pihen, és mindezt mégis a kutyára kenjük?

Felõlem ma is ;) ...

Majd valamikor november utolsó hétvégéjére tervezünk András napi, és Kissoós szülinapi megmozdulást!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Shoshi:
Inkább az a kérdés ismered-e a nõvérét vagy nem?

Másik fontos kérdés: Mikor lehet menni gombócnézõbe? Esetleg névadó party?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
BQ:
Csak valahova dobj fel egy képet magadról, akár a kep.tar.hu-ra, és akkor már tudom ki vagy... Csak van egy srác, Extreme Channel-es pólóban láttam már többször is a Ferencesek utcában, és mindig köszön, én meg nem tudom hogy ki. És ciki. Aszittem, hogy õ=Te :o .

Meg szoktam látni egymillió srácot tutti kis merec Rock Machine-okkal, meg UMF Hardykkal. És sohasem tudom, hogy ismerem-e valamelyiküket, vagy sem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
band: http://www.kepfeltoltes.hu

shoshi: ha én ülök mellette, akkor részemrõl nyomhatja..
de a másik öccse és a "barátné" miatt tényleg gáncsos a téma.
de mindegy ez volt, ennyi.
ma reggel emg az autó eredeti tulaja (nem akitõl vettük) felhívott, hogy olvasta a rönó fórumon, hogy kéne nekem alkatrész. jepp :)

bandQuake

bandQuake

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts

BQ:
Linkelj már egy képet magadról, mert nem tudlak azonosítani...

Shoshi: most tudom, hogy most béna leszek de nem tudo , hogy kell felrakni a kepeket,de ha elmagyarazod szivesen tezek fel...

Hunor

Hunor

vendég

• fórumtag
  • 115 posts
Hunor, Pifta:
Csak pojén volt, de azért nem volt akkora, csak tudtam, hogy Kokka nem ismer benneteket.

Na hello!

Tudjuk, hogy csak poén volt de nekem nagyon bejött a bemutatás ilyenfajta formája!Posted ImagePosted ImagePosted Image(Piftának abban a pillanatban lehet,hogy nem volt olyan vicces,de nekem pont azért tetszett)Posted Image
Szeretem az édesanyám által elõállított pörköltet tejföllel és nokedlivel!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Igen, ilyen simán elõfordul õsszel... De nagyon szép volt a völgy, és csodálkoztam rajta, hogy nem áll a víz mindenhol. Igaz nagyon régen esett már az esõ.
A Mecseknek azt a részét is kevésbé ismerem. Elmehetnénk majd felfedezni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát ez micsoda egy gombócka! Cipõket, papucsokat elrejteni!!! Meg minden mást is, és adni neki olyan dolgokat amiket rághat unalmában. Az én kutyám még az indexet is megrágta apám öreg négyütemû wartburgján :D

Melegmány meg lehet, hogy száraz, de én Jakab-hegyen is megtaláltam a legnagyobb pocsolyát, ami falevéllel volt álcázva... Ehe.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Új családtagunk... KisNegroHurka...
Melegmányia

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Morning emberek...

Nem tudom hol kezdjem, sok volt ez a hosszú hétvége... Bár ma reggel meg kelni volt szar..

Film jó volt. Volt egy két húzó emberke benne. Mások annyira nem tetszettek. Maga a film jó volt, fõleg az oldszkúl zenék tetszettek, mégha néha nem is illettek 100%-ban a menéshez. Otthon az Alajosban biztosan bexarok majd rajta (mint tavaly).

Nagyon jókat futottam, meg pakoltam otthon, csajoztam, pilledtem. Volt temetõ hétfõn, vasárnap Melegmány. Egész száraz hely az, lehetne menni cczni. Tegnap futottam egy Nagy-Tubes kört. Nagyon csapatnék már erdõben is. Bár egyelõre óvatosan, mert még ciki lenne odaverni magam. De hétvégén mehetünk :clap: ...

És van egy új családtagunk, képek hamarosan.

Hunor, Pifta:
Csak pojén volt, de azért nem volt akkora, csak tudtam, hogy Kokka nem ismer benneteket.

BQ:
Linkelj már egy képet magadról, mert nem tudlak azonosítani...

LL:
Fasszomat... Zapnek igaza van. Sohasem nyomom, ha már egy ember is ül mellettem...

Planet feeling nagyon jó volt. Bár az a hely egy fos.

Zsolo:
Köszi a vetítést! És gratulálunk, hogy összehoztad!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Ja fára csavarodni jó.

hát igen.. nem kezdõnek való autó. de asszem azon Kokk túl van már ezér ajánlottam neki, hamár úgyis autó vágyait írogatja itt összevissza ;)

:rolleyes:

(ja és amúgy 440-ér odaadná már.. információim szernt ;))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja fára csavarodni jó.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag