Na üdv kóklerek!
Megjöttem a bevásárlásból...elég szopás a spár 5körül...
az nem teccet a filmben hogy nem volt meg az utána mint a "nagyobb"filmek után.szóval nem hagyott nyomot.
juj holnap lesz megint bringám.bovdenezéses+háza szarrá ment...
na goodnight+goodfight
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Indította
albertfish
, 2004. március 11. 21:32
Írta 2004. november 09. - 19:56

Írta 2004. november 09. - 17:31

Írta 2004. november 09. - 17:26

Ahh, a koránjött Mikulás számítógépes fórumot hozott a fáradt bringásoknak... 
Halleluja!!! ;D

Halleluja!!! ;D
Írta 2004. november 09. - 15:45

Írta 2004. november 09. - 15:43

Írta 2004. november 09. - 15:40

Köszi!
Igazából egy fasza kis gép kellene, semmi extra, csak nem tudom, hogy a különbözõ márkájú és típusú cuccok mit tudnak...
Elképzelésem a következõ:
Valami fassza alaplap+proci+procihûtõ
120 Gb HDD
512 Mb DDR RAM
DVD író
DVD ROM
FLoppy
Videjókártya valami tutti
TFT monitor 17"
Hálókártya
Kis lófasz hangfalak
Billentyû+egér+ház az szinte mindegy, csak jó legyen.. Kb ennyi az igényem... 8)
Igazából egy fasza kis gép kellene, semmi extra, csak nem tudom, hogy a különbözõ márkájú és típusú cuccok mit tudnak...

Elképzelésem a következõ:
Valami fassza alaplap+proci+procihûtõ
120 Gb HDD
512 Mb DDR RAM
DVD író
DVD ROM
FLoppy
Videjókártya valami tutti
TFT monitor 17"
Hálókártya
Kis lófasz hangfalak
Billentyû+egér+ház az szinte mindegy, csak jó legyen.. Kb ennyi az igényem... 8)
Írta 2004. november 09. - 15:10

Mondd meg mit szeretnél, a kollegám elõzõ életében számitógépbolt tulajdonos volt, van bejárása nagykerbe. Konkrétumokat meg tudunk nézni, ha olcsóbb, meg tudjuk boltolni... Nézz körbe: www.ramiris.hu Árakat nem látsz, ahhoz tagnak kell lenni.
Írta 2004. november 09. - 14:33

Hát ja, jogos!
Lehet tervezni a téli havas, pöttyözõs saras túrákat és kerékpározásokat!
Jajj! Valaki fórumról számítógépügyben van esetleg pálya? Szeretnék venni egy gépet! Aki tud, please segítsen!
Lehet tervezni a téli havas, pöttyözõs saras túrákat és kerékpározásokat!
Jajj! Valaki fórumról számítógépügyben van esetleg pálya? Szeretnék venni egy gépet! Aki tud, please segítsen!
Írta 2004. november 09. - 13:34

De akkor is nagyobb az esélyetek, na.
Kiesett a szemem, bazzeg, a monitor öl, butit, meg nyomorba dönt.
Kiesett a szemem, bazzeg, a monitor öl, butit, meg nyomorba dönt.
Írta 2004. november 09. - 12:19

Esetleg b-tõl elkérés... És Shoshnál megnézés... Pl. Holap este... :
:
:
:
:

Írta 2004. november 09. - 11:36

Hát megbecsüljük A. W., de sajnos mi sem mehetünk mindig, amikor akarunk...
A film meg nagyon jó, illetve több film van rajta, csapatnak MArokkóban olyen hegyek között, hogy bexarsz, meg Peruban, meg francia freeride marathon...stb. KisB-tõl elkérheted Kolyok...
A film meg nagyon jó, illetve több film van rajta, csapatnak MArokkóban olyen hegyek között, hogy bexarsz, meg Peruban, meg francia freeride marathon...stb. KisB-tõl elkérheted Kolyok...
Írta 2004. november 09. - 11:09

AW: új távlaatokat nyitsz bringázás terén...
Shoshi: én sajnam ég nem is láttam a videjót, de én sem vagyok oda a "biciklizés levegõben" mottóért...
Shoshi: én sajnam ég nem is láttam a videjót, de én sem vagyok oda a "biciklizés levegõben" mottóért...
Írta 2004. november 09. - 11:01

Nem kell mindig letörést ugrálni... az a baj, hogy már megint nagyon várom a hétvégi tekerést, becsüljétek meg, hogy ott van mellettetek a bicaj és mehettek amikor akartok... :-\ Énnekem meg semmi... :'(
Írta 2004. november 09. - 10:47

Írta 2004. november 09. - 10:41

Nekem nagyon tetszett a francia cucc, igazi freerájd, én nagyon bírom ezt... Nem kell mindent mindig leugrani, egy kanyarban is benne lehet minden, amiért csinálod..
Persze PG-nek ezt hiába magyarázod, meg hát régen rossz, ha magyarázni kell... Meg lehet persze más ízlése is! 8)
Persze PG-nek ezt hiába magyarázod, meg hát régen rossz, ha magyarázni kell... Meg lehet persze más ízlése is! 8)
Írta 2004. november 09. - 10:06

Vazz`, tegyleg NFS forum lett bikemagbol... Hehehe... Skyline, meg RX-7
azert legyen! Mert azokkal lehet buntetni!!! ;D ;D ;D Talan ma kene is nyomni...
A helyesirasom meg mindig pocsek volt... Nem kell hangsulyozni... Kulonben te
leszel a kovetkezo aldozat... Hehehehehe... 8) 8) 8)
azert legyen! Mert azokkal lehet buntetni!!! ;D ;D ;D Talan ma kene is nyomni...
A helyesirasom meg mindig pocsek volt... Nem kell hangsulyozni... Kulonben te
leszel a kovetkezo aldozat... Hehehehehe... 8) 8) 8)
Írta 2004. november 09. - 02:04

beszállnék 3.nak 
és nekem nemis kénne játszanóm hogy béna vagyok!? ;D
72edik pályán vagyok van Suba, S2000, RSX, más autó nem kell 8)
már csak egy kis motortuning hííjángydzik :
na de holnap fel kell kelnem...
amúgy draftod? nem drift? :

és nekem nemis kénne játszanóm hogy béna vagyok!? ;D
72edik pályán vagyok van Suba, S2000, RSX, más autó nem kell 8)
már csak egy kis motortuning hííjángydzik :

na de holnap fel kell kelnem...
amúgy draftod? nem drift? :

Írta 2004. november 09. - 00:59

Hehe! Itt vagyok! Túléltem... McDrivenál nem sikerült a draftom... Csak a 4-as szorzóig jutottam... Tán 9000 ponttal... Hehehe... De mentem jót, elhihetitek... Most talán csak Zap nem kételkedik... Meg a sok suttyó, akiket porrá aláztunk... Hehehehe... Tuti többet nem NFS-eznek... Sõt, a CD-t is kidobják... Hehehe... És az is tuti, hogy mentálisan betyárosan odabasztunk... Bírom ezt a Zapgyereket...
Hehehe... LL... Ebbe be kell kapcsolódnod majd... És akkor lesz darkdriver1, 2, meg 3... Vagy ez már világháborút szítana?!?!?!
És a csattanó a végére: hogy az emberiség minde fasza napot elkúrjon... Az alagút elött beleszaladtam kékvillogós barátainkba... Sztem egyszerûen csak dugják fel maguknak a rücskös kloákájukba a vazelinnel dúsított könnyített gumibotjaikat... >
:

Na üdv mindenkinek!!!
(És nem hiszitek el mennyire nagy dolog 170 mérföld/óránál megfogni a skyline-t, mikor Zap csupa odafigyeléssel megindítja a seggét...) 8) 8) 8)

És a csattanó a végére: hogy az emberiség minde fasza napot elkúrjon... Az alagút elött beleszaladtam kékvillogós barátainkba... Sztem egyszerûen csak dugják fel maguknak a rücskös kloákájukba a vazelinnel dúsított könnyített gumibotjaikat... >

Na üdv mindenkinek!!!
(És nem hiszitek el mennyire nagy dolog 170 mérföld/óránál megfogni a skyline-t, mikor Zap csupa odafigyeléssel megindítja a seggét...) 8) 8) 8)
Írta 2004. november 08. - 23:50

na kóklerek itt vagyok megint
jó volt bécs vettem két cuccot:
http://www.troyleede...rsey.htm-fekete
http://www.troyleede...ts/gp_pants.htm fekete
ez meg ez közt gondolkodtam:
http://www.troyleede...ts/se_pants.htm fekete
meg múzeum is volt.jó középkori festök képei,neoakármi az komoly.olyan szalacsis.
jah nekik volt nfsu2
ma le is teszteltem.3xáztam meg....de jól birta.voltam Emilnél (ha látjátok hozza a kraftwerkemet)Pgnél,szegény háta....megnéztük a fancia cuccot...nekem anyira nem teccet....ojan nwd hez szokott szememhenk....
na mikor tekerünk rendeset?ma ez pici volt
jó volt bécs vettem két cuccot:
http://www.troyleede...rsey.htm-fekete
http://www.troyleede...ts/gp_pants.htm fekete
ez meg ez közt gondolkodtam:
http://www.troyleede...ts/se_pants.htm fekete
meg múzeum is volt.jó középkori festök képei,neoakármi az komoly.olyan szalacsis.
jah nekik volt nfsu2
ma le is teszteltem.3xáztam meg....de jól birta.voltam Emilnél (ha látjátok hozza a kraftwerkemet)Pgnél,szegény háta....megnéztük a fancia cuccot...nekem anyira nem teccet....ojan nwd hez szokott szememhenk....
na mikor tekerünk rendeset?ma ez pici volt
Írta 2004. november 08. - 23:06

Vazz ez mekkora volt. Zap Need for Speed Underground blog:
Metal Mulisha Kokk/Zap módra:
végy hozzá két fullfekete RX7-est
hitesd el a pácienssel, hogy komolyan akarsz versenyezni, csak béna vagy. Még nála is bénább.
Állj le az út szélére és várj.
A második körben aztán destroy: én elõtte cikázok, a Kokk meg hátulról tolja.
Hehehe, mekkora kalózfeeling volt....
Az a hülye meg elment valahova autóval ezután. Ehhhh! Csak túléli.
Metal Mulisha Kokk/Zap módra:
végy hozzá két fullfekete RX7-est
hitesd el a pácienssel, hogy komolyan akarsz versenyezni, csak béna vagy. Még nála is bénább.
Állj le az út szélére és várj.
A második körben aztán destroy: én elõtte cikázok, a Kokk meg hátulról tolja.
Hehehe, mekkora kalózfeeling volt....
Az a hülye meg elment valahova autóval ezután. Ehhhh! Csak túléli.