Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Tomi:
Ne tagadd, hogy élvezed, hogy szopnának neked havonta legalább 1x különféle emberek különféle dolgokér...

Már nekem is csorog.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Tomy: ez egy nagyon eltalált tökéletes ajándék lenne, eme nagy napon... NEKEM... Hehehe... Zapnak is van még mit fejlõdnie streeten, de nekem is van korizáson, mert Lord nagyon késtz van..

Kölyök: a 2ben sokkal nehezebb a drift.. csakúgy mondom ;)

Tom: szurokolok és "imádkozom", (én kis pogány ;D) hogy jó legyen a netkapcsolatod, amíg szeded, utána meg szépen és jól át tud írni Cdre nekemünk

bájosan nézõ smyle

;D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:o

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
http://ptomi.laza.hu...21.buli!04k.jpg

Ha ezt megnézitek, leszopjátok magatok... Itt, ahol vagyok, õ a legnagyobb arc, aki sok sok alkoholt iszik és a ttk kollégiumán belül tartózkodik... Sztem nem is lenne igaz, ha nem lennék itt és látnám... VAZZEG!!! OCSMÁNY!!! Ez egy srásc... A neve: Ott Tibor Szabolcs... Ezt ne jegyezzétek meg... Áááá...

És ezer bocccs, hogy megszentségtelenítem bikmagot...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Tomy: ez egy nagyon eltalált tökéletes ajándék lenne, eme nagy napon... NEKEM... Hehehe... Zapnak is van még mit fejlõdnie streeten, de nekem is van korizáson, mert Lord nagyon késtz van..

És most itt vagyok és sok haverom már a nevem napját ünnepli, de sztem akkor is be lennének baszva, ha nem ez a nap lenne, de mindegy. Hehe... Én is belehúzok, mert bár csomószor kell javítanom, de sztem tökéletesra javítom az írásom ezen a nem túl szar helyen, ahol sok jó ember megfordul nap minrt nap... Hehe. Na megyek, mert balatoni édest nyomnak a kezembe... JÉZUS.... Hehehe... Mindenkinek olyan szép estét, mint amilyen nekem van!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
húúúúúú én is ird meg honannanana!!!!!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah emberek nekiálltam letölteni az NFSU 2-t ;D ;D ;D ;D
Persze ez nem holmi demo faszság 8)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ja meg most töltöm az nfsud 2 demoját...

kiváncsifáncsi

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
én azt mondom kezdjünk el gyüjteni meg kéregetni hogy M esküvözzön!!!

Mikor tekerünk!?!?!?!?!?!?

Kokk,holnap ha nézed akkor Boldog Ünnepnapot!!!

qumby érdekel holnap valakit?

hamorim

hamorim

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 posts
Csá Pöcsök!
Tomi:
Ég a pofám (nk) a sör miatt, lassan má' törlesztenünk kéne.
Zap:
Ja, én mindent tudok! Beware!
Mán csak 1et nem, kinek van amcsi kapcsolata, meg 200 ezer Ft-ja köccsönbe. Ha ilyen ember akad, feleségül veszem, akkor is, ha pöcse van! ;D
Na jó éjt!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát az a fejlámpa tényleg nem a legjobb, de azért ha normálisan beállítja az ember, akkor nem kell ferdén tartani a fejét ;D
Meg ez kiegészítõ lámpa egy erõsebb kormányra rögzített lámpához.
Én most pont fordított módot használok. Gyenge kormánylámpa, és erõs sisaklámpa.
Na a 4X az extreme magyar fordításában négykereszt. Eh. :o
De most megtanultam wallride-olni... Kiráj!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hey Trógerek!!

Ork&Co témában leht kérdezni,fantasy szakértö vagyok...

Bazz tegnap nagyon berágtam a mod okra.
Ti tudtátok hogy a hscvs marzókban nem "lehet"ajánlott a 7,5 viszkozitású olajat higabbra/sürübbre cserélni?erre,megkapoom hogy ha minden kis kezdö majom beirná amit "fölfedez"akkor mi lenne....
Én jó mérgesen irtam két sor.
erre a drága mod törli az egész cuccot...

na de nem baj már.

nemrég jöttem meg "csapatásból"
kipróbáltam Tom fejlámpáját...háát szinte semmit nem láttal,ráadásul ferdén kellet tartani a fejem hogy elöre Világitson.max sebességem 29,4volt...

Fényképezöböl csak digi(didi)jöhet szóba?(addideadigit)Canon eos,nikon fxx komoly tükörreflexes gép,normál zúúmal.meg cserélheszt objektivet...

Kokkkk meg azt sziv amit én szoktam történet irás elött ;D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Kokkk vazz....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Nemtom, de yoo volt...

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Shoshi: Itt is vannak... http://www.ramiris.h...

Kokkk... mit szivtál? ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Yoovan, na, ésakkó mivan?!?!?! Amúgy az orkcucc elég kemény... Sok hülye ezzel tölti az idejét... Hehe... Vazzap!?!?!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Lehet, hogy jobb lett volna, ha eltûnik...
Ehelyett kétszer is elküldted!!!!

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Kétszer is leirtad... mit akarsz még?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Baszki..., elcsesztem, most elünt az elözõ agyszüleményem... De mérgemben nem írom le többet... (Gondolom ez jutalom, mint inkább büntetés...)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Naplopók...

Vazz' Zap!... Úúú, ez jó! Vazzap! (ejtsd: váccáp...) Hehe.. Én sem láttam a filmet, de sabaj! MAj megnézzük együtt, azt megyünk rideolni és jöhetsz a seggembe, mint esténként... (Aki nem vágja, kíméljen a tróger és felettébb gyér megjegyzésektõl!) Hehehe...

Shoshi: lehet, h kicsit konkrétabb adatok kénének, mert a "tuti", "meg jó kis" jelzõ nekem elék nagy intervallumot hagy nyitottan... Hehe... És csak mert ígértem, azért megkérdem, de sztem a nagykeres pálya tutibb... Amúgy nem akartál sulinetes szart?
Ti meg lent északon, PESTEN!!! Tik is emberek vagytok... csak aki elpártol, viselje szélmalomharcát... Hehe...

Jah és http://warhammer.har...sy/tactics.html
ezt mmindenkinek ajánlom, aki indul hétvégén ork-irtásra... Hehehehehehehehehehehehe...