Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2004. November 21. - 20:55

Posted 2004. November 21. - 20:44

Hé srácok lenne egy kérdésem.
Ti mit csinálnátok akkor ha egy jminõségü drága telót féláron megvehetnéte.(a cucc nem loppot, hanem egy sváci hapsié)
De az a gáz hogyha mrgvezsem akkor nincs pénzem új bringára.
Ti mejiket választanátok?
Milyen teló?
Mennyiért?
Milyen bringa van?
Milyen bringa lenne?
Posted 2004. November 21. - 20:28

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2004. November 21. - 19:25

Ti mit csinálnátok akkor ha egy jminõségü drága telót féláron megvehetnéte.(a cucc nem loppot, hanem egy sváci hapsié)
De az a gáz hogyha mrgvezsem akkor nincs pénzem új bringára.
Ti mejiket választanátok?
Posted 2004. November 21. - 12:53

No, mindegy. Tegnapi tekerés jó volt. Rábay fa felé jó rég jártam, de érdemes!
Posted 2004. November 21. - 10:59

utána még ücsörögtünk ott hogy magunko térjünk,kközben leltárt csináltunk a tönkrement ruhákból és SEMMI!nem hánytak le,nem nyomtak rajtam csikket,nem tapostak meg,nem köptek le.
Na ccsáá elmentem szexárdra!
ja tegnap voltunk mi is csapatni,pg,emil.
Emil rendesen erdöbe jött velünk.Én meg fojama t beértem PG!!!
ja mert elcsattant megin a váltója...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2004. November 20. - 17:42

MA PEDIG KISPÁL KONCERT :bananadan :cheers: :tank: :peace:
Posted 2004. November 20. - 14:26

HA valaki akkor jönne egy hajtût, vagy valamit, akkor gyorsan jelezze addig... Peace out négerek!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2004. November 20. - 11:33

csk nem ebéd elött.hanem utána!
és nem tory tettye hanem tovább tecáig.
aztán kispálparty,Kokkkk?
Posted 2004. November 20. - 10:11

Zap: már egész normál az idõ... REmélem hagytál minimál lukat, mert akkor viszem mam a konzerv utánpótlást...
Hehe... Valakinek nincs kedve ebéd elött egy órára fölmenni tekerészni??? Nekem lenne kedvem tettye fölött ugrabugrálni egyet. Semmi extra, csak bringázgatni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2004. November 20. - 00:42

Skacok, segítsetek má'!
Itt van már az a tájfun? Mert most deszkáztam be az ablakokat, aztán nem látok ki...
Csakmert mondták a tvben, hogy elvitte a bécsi vásárt. Még gyónni is elszaladtam...
És tényleg tankokkal hozzák holnap az áramot? Mert ezt beszélték a buszon. Hogy járhatatlanok az utak, meg ilyenek.
jön a világ vége bazze!!jöjön cssak a kis köcsög!majd itt Pécsen megmutatjuk neki hogy kell tombolni!!!
Tom,akkor bent találkozunk!!Valiék jönnek?!(reménykedö szmájli)

Posted 2004. November 19. - 20:58

Itthon meg átrendezte az udvart picit a szellõ.
Márió:
Hát most úgy van, hogy a PEK melletti Kék Tanszék nevezetû helyre megyünk, de az elég pici, és sokan leszünk, nem tudom mi lesz...
Posted 2004. November 19. - 20:58

mívamivamiva??
nem vagyok ám kemény gyerek!!!
tényleg ezt írtam...át ízé akkó mivan mi??
ma nem vagyok olyan kemény me szarnapom van!!de holnap után BRINGÁZÁS!!!!edzek a nõvel égervölgybe!!és láttam mókust!!!!Jaj hogy az mien tüncike,ahogy a hosszú farkával ott mászik...jaj!!!
na akó tetye?
jaj nekem sincs buksim ami menõ,de van ezüst színû lábszárvédõm,meg aranyszínû vázam,pedig nincs feltûnési bajom!!tényleg,véletlen.
Hát Chil,akkó még nem hallotál beszélni...
Kertibe hol laksz?sokat 14év laktunk mi is ott,csak nosztalgia végett!
ja Lesli:aszem hétvégérelessz vagy max hétfõre bed bojsz!!vagy a Bad Boys kell?nehogy a házi bed boys videónkat hozzam!!
Activitiben a tonhalas szendivcs a csúcs nálam!!
Na csá mindenki!!
baz érdemes visza olvasni...miket tudtam én is irni..
Posted 2004. November 19. - 20:45

Itt van már az a tájfun? Mert most deszkáztam be az ablakokat, aztán nem látok ki...
Csakmert mondták a tvben, hogy elvitte a bécsi vásárt. Még gyónni is elszaladtam...
És tényleg tankokkal hozzák holnap az áramot? Mert ezt beszélték a buszon. Hogy járhatatlanok az utak, meg ilyenek.
Posted 2004. November 19. - 20:33

aztán 20perc mulva jött az esö többi része.
most meg ha minden igaz indulunk spinningelni...
holnap?tekerés és kispál!!!!
az elsö az kérdés volt...
Tom,Ti hol "melegitetek" be?
Posted 2004. November 19. - 18:11

Posted 2004. November 19. - 16:05

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2004. November 19. - 15:53

Mingyá megyek azt csatangolok....
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2004. November 19. - 15:53

Posted 2004. November 19. - 15:32

Az Ork harcosok legázolták a Szécsenyi teret...
Pár füstülgõ házrom maradt csak utánuk.