Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Albert mien Bringáról van szó és mennyiért mert pénz hiényban szenvedek rendesen ezért is örürlet ennnek a telónak.De ott a bringa is. Egyépként egy Sonyerricson t630-as telóról van szó 18.000 huf ért szerintem rohadt jó ár.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts

Hé srácok lenne egy kérdésem.
Ti mit csinálnátok akkor ha egy jminõségü drága telót féláron megvehetnéte.(a cucc nem loppot, hanem egy sváci hapsié)
De az a gáz hogyha mrgvezsem akkor nincs pénzem új bringára.
Ti mejiket választanátok?

Milyen teló?
Mennyiért?
Milyen bringa van?
Milyen bringa lenne?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Hat ha megmondod mien akkor biztos tudunk segiteni.de ha nemakkor vedd mge az enyém!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Hé srácok lenne egy kérdésem.
Ti mit csinálnátok akkor ha egy jminõségü drága telót féláron megvehetnéte.(a cucc nem loppot, hanem egy sváci hapsié)
De az a gáz hogyha mrgvezsem akkor nincs pénzem új bringára.
Ti mejiket választanátok?
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Két esett lehetséges. Vagy én öregszem, vagy a Kispálék, vagy esetleg mindketten. Sztem egy gyenge közepes koncertet láthattunk.. tavaly sokkal jobb volt, volt egy-két egyén, akit móresre tanitottunk, bebasztuk õket a tömegbe, és jöttek vissza, aztán megint.. de nem értettek a szóból.

No, mindegy. Tegnapi tekerés jó volt. Rábay fa felé jó rég jártam, de érdemes!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jó volt tegnap a koncert,de mindtha tavaly jobb lett volna..
utána még ücsörögtünk ott hogy magunko térjünk,kközben leltárt csináltunk a tönkrement ruhákból és SEMMI!nem hánytak le,nem nyomtak rajtam csikket,nem tapostak meg,nem köptek le.

Na ccsáá elmentem szexárdra!

ja tegnap voltunk mi is csapatni,pg,emil.
Emil rendesen erdöbe jött velünk.Én meg fojama t beértem PG!!!
ja mert elcsattant megin a váltója...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Na, mi felmentünk! Megtámadtuk a hegyet, gondoltuk könnyed tekerés, Lapis Nagy Tubes, TV tower.. városban hóesés, fent napsütés, sár, melegünk is lett egybõl.. Aztán leértünk a Vidámparkhoz, onnan nem akartunk hazamenni, el Rábay-fa felé, majd mûúton vissza Lapis, le Manduláshoz, rengeteg kidõlt fa, Erdei Tornapálya lett az ösvényekbõl.. Azért jó volt. Sajnálhatja, aki nem jött.

MA PEDIG KISPÁL KONCERT :bananadan :cheers: :tank: :peace:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem vágom, kedvem van, de be kellett jönnöm, mert a festõk javítanak egy kicsit az irodán... Fél háromra jövök vissza, talán fél négyre végeznek, és akkor gyorsan megtámadom a hegyet...

HA valaki akkor jönne egy hajtût, vagy valamit, akkor gyorsan jelezze addig... Peace out négerek!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na nekem van kedvem!
csk nem ebéd elött.hanem utána!
és nem tory tettye hanem tovább tecáig.

aztán kispálparty,Kokkkk?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Reggelt mindenki!!!

Zap: már egész normál az idõ... REmélem hagytál minimál lukat, mert akkor viszem mam a konzerv utánpótlást...

Hehe... Valakinek nincs kedve ebéd elött egy órára fölmenni tekerészni??? Nekem lenne kedvem tettye fölött ugrabugrálni egyet. Semmi extra, csak bringázgatni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Skacok, segítsetek má'!
Itt van már az a tájfun? Mert most deszkáztam be az ablakokat, aztán nem látok ki...
Csakmert mondták a tvben, hogy elvitte a bécsi vásárt. Még gyónni is elszaladtam...
És tényleg tankokkal hozzák holnap az áramot? Mert ezt beszélték a buszon. Hogy járhatatlanok az utak, meg ilyenek.

jön a világ vége bazze!!jöjön cssak a kis köcsög!majd itt Pécsen megmutatjuk neki hogy kell tombolni!!!

Tom,akkor bent találkozunk!!Valiék jönnek?!(reménykedö szmájli):)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát elvonult már a vihar. A városban majdnem láttam durva halálesetet, de aztán megúszta a csaj. Pedig 3-4 darab jólmegtermett cserép vette célba a fejét, de elvéttették...
Itthon meg átrendezte az udvart picit a szellõ.

Márió:
Hát most úgy van, hogy a PEK melletti Kék Tanszék nevezetû helyre megyünk, de az elég pici, és sokan leszünk, nem tudom mi lesz...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

mívamivamiva??
nem vagyok ám kemény gyerek!!!
tényleg ezt írtam...át ízé akkó mivan mi?? ;)
ma nem vagyok olyan kemény me szarnapom van!!de holnap után BRINGÁZÁS!!!!edzek a nõvel égervölgybe!!és láttam mókust!!!!Jaj hogy az mien tüncike,ahogy a hosszú farkával ott mászik...jaj!!!
na akó tetye?
jaj nekem sincs buksim ami menõ,de van ezüst színû lábszárvédõm,meg aranyszínû vázam,pedig nincs feltûnési bajom!!tényleg,véletlen.
Hát Chil,akkó még nem hallotál beszélni...
Kertibe hol laksz?sokat 14év laktunk mi is ott,csak nosztalgia végett!
ja Lesli:aszem hétvégérelessz vagy max hétfõre bed bojsz!!vagy a Bad Boys kell?nehogy a házi bed boys videónkat hozzam!! ;)
Activitiben a tonhalas szendivcs a csúcs nálam!!
Na csá mindenki!!

baz érdemes visza olvasni...miket tudtam én is irni..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Skacok, segítsetek má'!
Itt van már az a tájfun? Mert most deszkáztam be az ablakokat, aztán nem látok ki...
Csakmert mondták a tvben, hogy elvitte a bécsi vásárt. Még gyónni is elszaladtam...
És tényleg tankokkal hozzák holnap az áramot? Mert ezt beszélték a buszon. Hogy járhatatlanok az utak, meg ilyenek.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na tényleg esett kcsit.PG vel indultunk volna 2 20kor csak azátn irtam neki hoyg viszajövök mert ujnyi hószerüség van a kocscsik szélvédöjén.

aztán 20perc mulva jött az esö többi része.

most meg ha minden igaz indulunk spinningelni...

holnap?tekerés és kispál!!!!
az elsö az kérdés volt...

Tom,Ti hol "melegitetek" be?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
gondolotam rátok délután, hogy vajon felmentetek-e? :D
korrekt kis idõ volt...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Inkább csutakolsz egy yoot...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ezt imádom! Szakadnak szét az esernyõk, és mindnkei fejvesztve menekül, és errõl fog beszélni napokig, hogy "Úristen, mennyire ROSSZ idõ volt"!

Mingyá megyek azt csatangolok....

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehe... Most akkior megyünk, vagy, mi?!?!?! HEhehehehehe....

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na ideért Szauron feketeserege!!
Az Ork harcosok legázolták a Szécsenyi teret...
Pár füstülgõ házrom maradt csak utánuk.