Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mettyu: jelentes: Vazze', hat ugy nez ki, hogy a Pere megint meghuz... A kurva anyjat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ez a VDani gyerek a GyP-s topicban, ez komoly....

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ja, nem szólt, nem is vártam tõle, csak makog mindig valami hülyeséget, azt szevasz... Bár nem istudom, hogy jót tenne-e most nekem.. Later....

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szevasztok!

Hat, a Patyo keroja rettenetes... De csinalgatjuk. Most csak beugrottam suliba, mert be kellett jonnom, de megyek is vissza. Elvileg Shoshekat varjuk holnap, bar lehet, h Patyo meg nem szolt rola... Hehehe... Na mindegy... Nincs idom, nem olvasok vissza, nem irok szarokat... Ugyhogy: Csosztok Vazz!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Én már nem aggódom, mert ma már meghallgattam eccer a Wait & Bleed-et.. sõt... a Gettin' away with Murder-t is!

There's Salvation I know!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Jeeeeee... KÖSZI! Vasárnaptól Pimped Wuff Bike lesz... veszek hozzá arany középcsapit, ejjj.... megyek menõzni...

No, ájjunk ellent.. mondjuk az erdõkivágásnak, és hogy még mindig nem tutták eltakaritani a kidült fákat, hogy a rohadna rájuk az ég!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Csak vicceltem ne aggódj.

A smileykkal való ellenállás reménytelen!

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Na... Szóval tennap megcsináltam a Mothafuckin' Wufff feliratot!

Jöhecc érte valamikor, csak csippanj rám! Nem lett rossz, csak kézzel csinálom õket, szóval nem tökéletes (egy nyomott matricához viszonyítva), de legalább van eszmei értéke!

ZAp úgy látom már eljutott a Fidesz szintjére, amikor mindegy, hogy mi ellen, de ellenállunk! A lényeg a szembenálás????!!!!! Hehehehehehhee! Köcccsög Fideszes!

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
No, Shoshirider... vasárnap délelõtt jelentkezhetek a cuccért?

Egyébként csak neked, a kedvenc smiley-m:
:blowup:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
:rocketman :bananadan :bell: :jogging:

R E S I S T

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó, hogy nincsenek szmájlik.. már engem is idegesítettek!

És az is jó, hogy azért ebben a poshadt, rothadó testekkel teli vízben felfelé kúszó, pengeéles levelû, agresszív vízinövények már nem tudnak minden nap magukkal rántani a mélybe... R. E. S. I. S. T.!!!!!!!!

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Fúú, ilyen szarvasos flash-em, aganccsal nekem is volt a napokban...

Márió! Mikor lesz az a bemutató? Nem kellene elmennünk megnézni ezt a szörnyeteget? Hm, riderek?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na itt jön ujra a szinvonal!!!
mint kétéve

na szóval voltam ma szindarab próbán...vészesen közeledik a bemutató idöpontja....

korizás lesz?!
pár nap és megyek tekerni :)

szarvasok égö agancsal....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Kitört belõled a matek tanárbácsi? Statikus, mi?

Végy 3 réteg középcsapit, és jól törölj be vele... Áááááááááá... Vigyázz az ISIS-es nem jó, mer' karcol!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Ahogy így visszanézem az utolsó oldalt, már nem is kerülget hányinger. Alig van szmájli, azok is statikusak!
Mi történt?
Nekem bejön.
Középcsapággyal segget törölni? Hát csak a 3rétegût tudom ajánlani, pihe-puha érzés....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Egyszer egy szõkitett nõ kifogott egy ebihalat a hideg nagyvárosban a hidak alatt...

Akkor bazzeg arany középcsapi lesz, ha ezzel tudok javulni a pimp-listán...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Szerintem eccerûen esztétikai öröm, mûvészet és szépérzés egy aranyszínû középcsapággyal tekerni...

Tomy:
Rendicsek, köszi... Aszittem nem ennyi lesz a rábeszélésed!
Én feltettem, és nem sarazott annyira a kis freeride weapon, de cegén olyannyira csúf lett, hogy amikor elállt az esõ, már téptem is le róla, mert nem tudtam elnézni! Szóval ha kell, akkor szólj! Nem ragaszkodom hozzá! Mint ahogyan általában semmihez sem...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Hát... középcsapággyal még nem töröltem s*gget, de egyszer mindent ki kell próbálni... Mindenesetre szép párhuzam...

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Vagy, mint az illatosított és ráadásul színes WC papír. Tök mindegy, a végén szaros és büdös lesz. A középcsapágy is......

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Ez kb. olyan fontos, mint a szagos radir.. ?