Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
vazzeg kibontottam valami fokhagymás ropit....böööö

dnl: nem lesz a telóból semmi(valszeg) mert anyámék nem hajlandóak hitelezni. ha valam icsoda nem történik. és ilyenkor gondolkodom el, hogy minek is nekem új teló?!

nemsokára fenn lesz az új fék, mer megjön az adapter, aztán uccu neki.

tököm tele van már a zenéléssel, elment a kedvem tõle, hoyg zenész legyek..:(

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, hátte hülyevagy... Átlátszó bugyi volt rajta ugye? Hehe.
Én meg akarok nagytárcsát hátra is. Aztán majd veszek is. Mert nem szötyög eléggé. Illetve dehogynem, csak nem annyira, mintha nagyobb lenne. Meg büdös is.
Szóval kell és kész.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Leslie: Sikondán még jobban fogott, de annyira nem mint annak a srácnak (sajnos nem jut eszembe a neve:) . De amíg az övét nem próbáltam addig nem zavart, mert azt hittem, hogy 160as tárcsával hátul csak ekkorát fog. Akkor kezdett zavarni amikor szombaton Jakab hegyrõl lefele félúton már annyira fájtak az ujjaim, hogy alig bírtam behúzni a féket.Amúgy Jagvire bovdenem és bovdenházam van.

Kölyök: Kösz a tippeket, kipróbálom. Most átállítottam a fékkart nyúlósról a másikra, így
talán nem fognak fájni az ujjaim, de majd kiderül a Mecseken. Ja,most már tudom, hogy téged látott csajom, mer azt mondta, hogy látott vkit aki ott volt a vetítésen és magasabb mint én, de +nevezni már nem tudta + azt se, hogy hol ült. És még a nõk mondják, hogy nekünk rossz a memóriánk?! Én még arra is emléxem, hogy "seron sztónon" volt e bugyi abban kihallgatós jelenetben:-))

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ófeneegyemeg!
Mér nem megyek már haza???
Na most még egy utolsó próba, aztán tényleg elhúzok haza, mert mindjárt hülyét kapok...
Megszívatott az ArcView. valamiért az összelinkelt táblákat rosszul kezelte. De most már úgy néz ki jó.

A bringámat meg le kéne mosni még este. Ehe. Jó lesz. Holnap azzal akartam jönni, de erre holnap megyünk a zsarukhoz. Na majd kitalálok valami okosságot...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ja, az is jó. Én csak azért specializálódtam, mert viszonylag sok nõegyeddel büntetett a sors. És ragad a hülyeség... Ez is egy gyógyszertári alkohol, ami valszeg minden probléma okozója, mert ha elfogy, akkor apoklipszis van... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

[color=darkgreen]
szaliciles alkohol, aztán ess neki./color]

azmi pontosabban?
mer gondoltam már, hogy nekiesek az enyémnek alkohol-lal, de enkem ilyen gyógyszertári szesz(?) van.
azis érhet valamit?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Inkább jobban, mint jól. De jókedvemben szerepet játszik az ultra sok HÜLYEGYEREK!!! heheheheehehe...

Magoo: üdv itt! Én ahhoz nem értek, de szaliciles alkohol, aztán ess neki. Utána jönnek a nehezebb trükkök. Fékpofa megreszelés, stb. Amúgy ma (vagy tegnap) lehet, hogy láttam csajodat a buszon. De csak utána esett le, hogy honnan volt ismerõs és nem köszöntem neki. Add át üdvözletem pls! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
kölyök: feltûnõen jókedvûnek látszol ma :D

jól áll a széna? :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
jééééé megszólalt :)

nekem is gyanús a fékem, hogy nem úgy fog ahogy kéne...
nem lehet, hogy koszos lett a tárcsád?
(sikondán még mintha arra panszkodtál volna, hogy egybõl satuzz :))
valamint a bovden se mindegy, hogy milyen..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Szasztok! Nincs vmi 5letetek Avid bb7 beállításra? Mert a szombati bringázás után mentem vmelyik srác a polarxével amin ugyanilyen fék van, csak az övé sokkal nagyobbat fog.Vagy csak azér, mert neki avid a fékkarja nekem + LX? Kipróbáltam már a fékkart mind1ik állásban de 1ikkel se volt jobb, aztán má' nagyon bassza a csõrömet.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Hamár a témánál vagyunk: Ki itt olyan nagyon lúzer, hogy nincs meg neki az NWD 1-5-ig? A 6-hoz már zsolo szintû mágusnak kell lenni...

:cry:

L_L jelentkezik.
csak az 5 van meg.
mér? mer sose jutok el hozzád a söregységekkel... :rolleyes:

:cegly:

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
megyek is ozt jól fejbabaszom a ribancot.

az elõbb hivtalak (06-75), nem vetted fel? jössz ma Sohóba?

Átnéztem a Debreceniek topicba, onnan linkelték. Van itt egy kis riszpekt : (huu,, most elég sok felkiáltójelet raknék, de az már nem poén)

http://kep.tar.hu/at...50163747?o=48#2

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Na, má' aszittem, hogy én nem mehetek :)

dnl: Akkor 1 megoldás van: b*szd fejbe. Akárhogyan. :)

Én is rühellem, ha vki nem tudja végigülni úgy a filmet, hogy ne kommentálná... miért nem lehet utána megbeszélni?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
AW: Megdumálva:) vsrnp találkozó!
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás
szerintem ez a pálesz megintcsak a Wunder lesz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
kölyök:
És mit tud?
Tud például inváziós fajokat szelektálni egy adott ÁNÉR kategórián belül? Avagy a potenciális vegetációt meghatározni egy bányatelken?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dnl

dnl

törzsvendég

• fórumtag
  • 688 hozzászólás

Ez a Született feleségek se rossz. Madagaszkár a király, persze, majd dnl is megnézheti angolul, az új (!!!!!!!!! - nyomaték) TV-n :)

Szóval nálad nézzük.? OK. de akkor nincs belepofázás meg röhögés. Bazzeg csajommal nem lehet TVzni, állandóan hangosan hahotázik.... ugy fejbe tudnám baszni ilyenkor (hopp ez most félreérthetõ, éééértitek)

Hallgatom az uj Yonderboi-t, az nem kell vkinek?
Tom: 24, desp huosewives, érdekel. eccer majd átugrok :)))

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hehe, Shoshi valamit tud, amit mi nem, de sztem nem is szeretnénk megtudni... :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Miért ki ez a pálesz? És barac, szilva, vagy vegyigyümi?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Jajj ne, pálesz idetalált....

Aktuális civil