Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Írta 2004. december 20. - 12:29

Kezd ijesztõ lenni a hozzászólásaid kinézete is...
Aktuális civil
Írta 2004. december 20. - 12:24

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2004. december 20. - 11:47

ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Alig várom már a 4 napos karácsonyi szünetet! Jöttök majd építeni-tekerni-bebaszni-bulizni-négykézlábcsúsznimászni, ti kis mázlista pécsi pondrók?
Írta 2004. december 20. - 10:14

Ezzel a szép idézettel mindenkinek kellemes jóreggelt Faszarik!
Zap, asszem nem veszem meg a stucnit, mert 1. alacsony nekem, 2. nincs pénzem

Egyébként Canon, sztem jóóó, egyébként 7végén otthon leszek, ha akarod megmutatom, amit most apám vett, Canon A95, egggész fasza..
Írta 2004. december 20. - 09:49

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2004. december 20. - 09:26

Következõ életemben megint egyetemista leszek, és otthon fogok dögleni egész nap!
Kedden mennyünk mán, mindegy hova, csak valahova....
Téli üdvözlet mindekinek ebbõ a szaros irodából... vazze.. Teljesen Resist kedvem van!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2004. december 20. - 01:52

És rájöttem valamire... A tehén egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet! :ganja: Hehehehehehehehe...
Írta 2004. december 19. - 23:41

Tomi: Mennyire kurva jó, hogy mindennap ott megyek el elõtte és még nézem is.... Hehe
Kedd: akár. Még meglátás, mert vszinû akkor megyek Pesre. De addig hazaérek.
És a Canon lesz. Csajnak lesz, de ha nem tudja kezelni majd megtanulja. Azért akar gépet venni. Hameg még úgyse tudja, akkor jól elveszem tõle.

Majd csinálok jól 15 mp záridõs fényképeket. Kiégeti a hold a fényérzékeny cuccokat...
Faszmanó: Vérrel színezed be az oldalakat, vagycsak karácsonyi hangulatod van?
Aktuális civil
Írta 2004. december 19. - 22:15

Írta 2004. december 19. - 22:12

Kedden Aljas Kúszóbab! felõlem mehetünk, és akár ihatunk is, úgyis mindegy.. bár vaze, megint gyógyszert szedek! A fasszomba!
Zap: Anyád hogy van? Kibaszott britney!
Márió:
Tõled nem kérdezem meg uezt, de máskor nem írok semmit sem ide, ha tudom, hogy tudja az összes fõnököm!
NA csöcs
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2004. december 19. - 21:35

Ja és kedden Aljas kúszóbab koncert, ahova Shoshival megyünk... Tessék jönni és jól berugni velünk! (Nagyon remélem, hogy Shoshirider állja a szavát!!!)
Zap: neked úgy is ilyen zeneletöltõkényszered van... Hehehe... Jössz!?!?!
Írta 2004. december 19. - 21:32

Írta 2004. december 19. - 20:13

Írta 2004. december 19. - 19:28

Van térkép is az oldalukon.
Mindkét gép elég jó. Ha csajnak lesz, akkor talán a Nikon. Ha inkább fotózáshoz kell, meg a manuális állítgatás a lényeg, akkor a Canon. Nehéz ügy.
A Canonba olcsóbb a kártya, de több elem kell bele, tehát nehezebb.
A Nikonnal hosszabb videókat lehet csinálni, viszont nem lehet hozzá késõbb adaptereket venni.
Hát asszem én a Canon-t választanám e kettõ közül.
Írta 2004. december 19. - 19:12

Mindegy, ez a hidegben tekerés nekem még mindig furcsa. Annyira gyengének érzem magam, mint a bociszellentés. Viszont most jó. Jobb, mint ennyi monitorelõttülés után.
Tom: Ez a CCS shop pontosan hol is van? Vasút u.2. Az az állomás környéke? Nincs térképem... Mert a depo.hu azt mondja, van nekik. Holnap lecsekkolom.
és ez ami komolyabban esélyes. Ez a másik...
Aktuális civil
Írta 2004. december 19. - 18:00

Bazzeg, mi ez a kislányos magatartás?
Ennyitõl megsértõdsz?
Még én is mentem.
Aztán jó volt.
Toltuk fel, és az nem fájt. Lefele meg gyorsan (én lassabban, mint a többiek) gurultunk, és az meg jó volt.
Sõt, miközben közeledtünk a Tettye utcához utolért minket egy régen látott harcos: !!! Mettyú !!!
Aztán a Bánkos fivérekkel 7re duzzadt a csapat a síneknél.
Írta 2004. december 19. - 15:13

Nem megyek!!!
Nincs kedvem most az effélékhez: indulok apámtól és látom vlk ül a lónál... Mondom vazz', Márió, ilyen korán?!?! Erre a Pántya és máris baszogat, hogy "faszom", meg "izé, nem fogok rátok várni még negyed órát"... stb... tehát marad az itthoni nyugalom és béke és bosszúskodok, hogy elkúródott a fasza programom... De akkor és ott olyan kibaszott mélyrõl feltörõ és hirtelen haragot, indulatot éreztem, hogy inkább jobb mindenkinek, ha nem megyek...
Írta 2004. december 19. - 14:12

Írta 2004. december 19. - 14:09

És jön mindenki, nincs számítógép elõtt üldögélés!!! Hallod Tomi? Nm megyünk nagyot. Karácsonyváró tekerés lesz...
Aktuális civil
Írta 2004. december 19. - 13:56