Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. November 07. - 16:46

Posted 2005. November 07. - 16:27

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 07. - 16:23

vendég_Freerider Bálesz_*
Posted 2005. November 07. - 16:07

Nem akar valaki írni a Napló-nak egy mailt?
http://kepfeltoltes....07/000_0475.JPG
Ha valami,akkor ez most fájt....

Posted 2005. November 07. - 15:51

Posted 2005. November 07. - 15:42

ha igen akkor fölugrok érte egy pár percre.
jah egész jól érzem magam,tengap még futottam is egyet.hiányzott már a mozgás...
ha nem tudtok megegyezni kokkancs fékén az enyémek közül is válogathattok.igaz az 9es,de ha jol be van állítva nem érezni az árkülömbözetet
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 07. - 15:33

LOL! Ez mennyire hiányzik, mióta nem olvasok Dunántúlit....
Már járdaszegélyen is pengéztetnek az átokfajzatok kivagyiságból?
Mérhetetlen károkat okozunk a járdaszegélyeken

az utakat már nem is mondom..

Posted 2005. November 07. - 15:28

Nem akar valaki írni a Napló-nak egy mailt?
http://kepfeltoltes....07/000_0475.JPG
LOL! Ez mennyire hiányzik, mióta nem olvasok Dunántúlit....
Már járdaszegélyen is pengéztetnek az átokfajzatok kivagyiságból?
Márió: itthon vagyok, oda tudom adni a DVDt sürgõsen is.
Aktuális civil
Posted 2005. November 07. - 15:02

nah én is támogatom Mango elgondolását az avatarral
egyelõre nincs neve a kis ördögnek,de majd valmit kitalálok.
mókás volt hogy 1kor fekdütem,egész nap aludt ez a pokolfajzat,erre fél 4kor fölébredt hogy vele most foglalkozni kell,játszunk és sétáljunk a lakásban....
nem örültem,de azért kicst játszottunk.aztán nem tudott elaludni amig föl nem vettem és vakarásztam a pocakját...
a telefonos tom eltünt?!
tök jó,az Oranzsos duble D hirdetés néz velem farkasszemet:)
lehet nem is a váz kéne jobban...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. November 07. - 14:17

Érdemjegy:3 DE, amíg be nem ad nekem 5db dolgozatlapot rendesen fejlécezve,addig érdemjegye:1
Normális az ilyen?!
Kölyök: figyeltem a fékedre, csak nem hiszem,hogy lesz gempám. + vennem kell 1 tárcsás elsõkereket is hozzá. Kéne vmi meló,csak suli mellett nemtom mit lehet csinálni.
Tomi: atomász vagy azon a képen. Én támogatom,hogy az l1en az avatarod

Posted 2005. November 07. - 14:12

Posted 2005. November 07. - 13:57

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 07. - 13:53

Posted 2005. November 07. - 13:41

Posted 2005. November 07. - 13:30

De ugye nem azért mentetek oda, hogy utánam kutassatok? Mert akkor kicsit megijedek.
Hát ez a BMX fíling tényleg elég komoly. Kár, hogy nekem nem volt BMX-em

kölyök:
Hmmm, és sima HFX, vagy HFX Mag a féked?
LL:
Dehát írta, hogy nem bringásfilmes zenék voltak. Volt nálam azért más is ám.... Mondjuk sejtem, hogy mire gondolt, de tegnap este csak a bringásfilmeset vizsgáltam meg.
Posted 2005. November 07. - 13:18

Nah, ez szép és jó, csak fingom sincs melyik kazi lehetett az. Meg nincsenek is felírva a számcímet... Eh. Nem bringásfilmek zenéi voltak? Mondjuk az se könnyíti meg a dolgomat, mert abból is van sok, meg olyat már adtam... Na majd kitalálok valamit...
arra a kazira gondol, ami Sikondafelé is muzsikált.
meg aminek a track-jeit felpakoltad egyszer a lapodra, hogy mi jól leszedhessük.
(újra csinálhatnál effélét, új számokkal:))
jaés örömmel láttam, hogy Márió már egész használható állapotban van

Posted 2005. November 07. - 11:17

Posted 2005. November 07. - 11:10

A franciágy kell és kész.
Posted 2005. November 07. - 11:05

A videó NAGYON KOMOLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted 2005. November 07. - 10:51

Kis oldszkúl cucc:
http://www.joekidona...trailer_qt.html
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.