Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://www.pinkbike....ew&image=370167 ugyes...

ööö ez van,de ha nem mondom BIZTOSRA nem tudja hogy ua a szeméyl

néézétek az hbon a beavatáést!!!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
na miva má' emelkedik pécsen az életszínvonal? két bullitos? ;)
Márió énis egybõl levágtam amikor a rossz "embereddel" postoltál, szal tanulj a hibádból és legközelebb jobban megy :D

te Rob hogyis van az álnévvel fórumozokra az a szabály? :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Rob, ha nem kérdezted volna, akkor kötelességünknek éreztük volna, hogy felkérjünk: "vállalod-e (tiszteletbeli) pécsi mivlotdat"... Megtiszteltetésnek vesszük, ha csatlakozol a SouthSide pécsi csapathoz!!! Üdv "itthon"!!! :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

már amugy az maga is gyanus volt, hogy valaki nem a tech-ben nyit egy új topic-ot ilyen kérdéssel, hogy "mit vegyek, ami jó freeride-ra?" hanem egybõl a pécsi topicba jön.....

az már buktató tény ha valaki véetlen elolvassa a fórum szabit?meg a gy.i.k.ot is megfogja?!

de igen lehet...

lehet fölcsapok heckernek rob tudja mért :)

hát szerintem megszavazzuk...
van itt egy bullitos,most még egy megfér mellete,meg paszol hozzá a yeti szõrõs hátsó rész is...
a scottok nevében is benne van hogy usa

szerintem benne vagyunk....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
lehetek tiszteletbeli pécsi? :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Látod?!?! Lehet buktató tény, hogy idehúz a szíved! Hihi...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
már amugy az maga is gyanus volt, hogy valaki nem a tech-ben nyit egy új topic-ot ilyen kérdéssel, hogy "mit vegyek, ami jó freeride-ra?" hanem egybõl a pécsi topicba jön.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
(Bár kötelezõen leszokóban vagyok, de) Hehehehehehehehehehehe-hehehehehehehehehehehe-hehehehehehehehehehehehe...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na akkor végképp bebuktam!!

nem lesz ebböl fórumtalin sörvivés!!!

de már majdnem mindegy....

akkor albertfish aki igazából márió az a (háromszorosan)skizofrén részeit kilépteti a fórumból...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
LOL

én ilyeneket is látok:
Utolsó aktivitás: ma 18:52
Creating Private Message rob @ 18:52

scar

scar

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
mi?ne keverjél engem senkivel bazz!!

mert ugy jársz mint szilveszterkor!!
szerintem Te nem látsz ki a monitor mögül ;)

és albertfish,kurva vicces vagy hoagy az én ip címemen irogatsz ide!!
majd jól pofánverlek te köcsög
woke up this morning don't remember much
just blank memory hope i didn't fuck up too much

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
:D

pedig írt nekem privátot, hogy ne buktassam le. ;) cuki, nem?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hehehehe... Kiscsákó, nem kell komolyan venni! Ne kerülj te is azok közé, akik nem látnak ki kicsiny világukból!!! És scar=albertfish?!?!?!?! He???? Mert akkor bünti lesz... :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Csak húzzuk egymást....

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
na mi van arcok!!

megy a kine a fütyköse a nagyobb dolog?! ;)

vegyé rm7 bazd meg annál kevés nagyobb van....

addig jó amig jó a lekelek mindennke

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Mirõl is beszélsz most?
Ez az ugribugri az én csatám és meg is vívom majd, meglásd. És akkor egy helyszín se lesz, ahol jobb leszel nálam.

Indulnom kéne de végre sok helyen is folyik a folyás...

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hallod, imádom a gépedet (bár az enyémet jobban!) és jó veled tekerni és nem vagy rossz és gombatölcséreknél lazán lenyomsz... Szval semmi befordulás! :)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Háááá ezaz.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
A Yeti nem jobb!!! És még ha jobb lenne sem ugraná át a túristautat magától... :):):)

Amúgy ennél sztem egy icipicit lejjebb kéne nézned, mert ez már sztem a nagy kategória... Amihez pedig nem kevés tapasztalat kell... Nézz vlm aranyközépútnak megfelelõ kevesebbet mozgó kis össztlóst! Azzal is félelmetes dolgokat lehet mûvelni és M.o.-on nincs nagyon olyan hegy, ahova nem lenne elég!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
a bullit jó. Azért vegyes a vélemény, mert kb. 324124szor több van belõle, mint bármi másból. És ez nem véletlen. Azé a Yeti jobb. Ez se véletlen. ;)

Rob: Használtat? Nincs nagyon.
Ajánlom a haverokat: a keresõt, az apróhirdetést, meg a módosít gombot... :D ;)

Aktuális civil