Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide!
Posted 2005. January 02. - 22:23

ööö ez van,de ha nem mondom BIZTOSRA nem tudja hogy ua a szeméyl
néézétek az hbon a beavatáést!!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 02. - 22:21

Márió énis egybõl levágtam amikor a rossz "embereddel" postoltál, szal tanulj a hibádból és legközelebb jobban megy

te Rob hogyis van az álnévvel fórumozokra az a szabály?

Posted 2005. January 02. - 22:09

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 02. - 20:11

már amugy az maga is gyanus volt, hogy valaki nem a tech-ben nyit egy új topic-ot ilyen kérdéssel, hogy "mit vegyek, ami jó freeride-ra?" hanem egybõl a pécsi topicba jön.....
az már buktató tény ha valaki véetlen elolvassa a fórum szabit?meg a gy.i.k.ot is megfogja?!
de igen lehet...
lehet fölcsapok heckernek rob tudja mért

hát szerintem megszavazzuk...
van itt egy bullitos,most még egy megfér mellete,meg paszol hozzá a yeti szõrõs hátsó rész is...
a scottok nevében is benne van hogy usa
szerintem benne vagyunk....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. January 02. - 20:10

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 02. - 20:08

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. January 02. - 20:06

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. January 02. - 19:56

Posted 2005. January 02. - 19:56

nem lesz ebböl fórumtalin sörvivés!!!
de már majdnem mindegy....
akkor albertfish aki igazából márió az a (háromszorosan)skizofrén részeit kilépteti a fórumból...
Posted 2005. January 02. - 19:54

én ilyeneket is látok:
Utolsó aktivitás: ma 18:52
Creating Private Message rob @ 18:52
Posted 2005. January 02. - 19:52

mert ugy jársz mint szilveszterkor!!
szerintem Te nem látsz ki a monitor mögül

és albertfish,kurva vicces vagy hoagy az én ip címemen irogatsz ide!!
majd jól pofánverlek te köcsög
just blank memory hope i didn't fuck up too much
Posted 2005. January 02. - 19:52

pedig írt nekem privátot, hogy ne buktassam le.

Posted 2005. January 02. - 19:50

Posted 2005. January 02. - 19:43

Posted 2005. January 02. - 19:41

megy a kine a fütyköse a nagyobb dolog?!

vegyé rm7 bazd meg annál kevés nagyobb van....
addig jó amig jó a lekelek mindennke
Posted 2005. January 02. - 19:41

Ez az ugribugri az én csatám és meg is vívom majd, meglásd. És akkor egy helyszín se lesz, ahol jobb leszel nálam.
Indulnom kéne de végre sok helyen is folyik a folyás...
Aktuális civil
Posted 2005. January 02. - 19:38

Posted 2005. January 02. - 19:35

Posted 2005. January 02. - 19:33

Amúgy ennél sztem egy icipicit lejjebb kéne nézned, mert ez már sztem a nagy kategória... Amihez pedig nem kevés tapasztalat kell... Nézz vlm aranyközépútnak megfelelõ kevesebbet mozgó kis össztlóst! Azzal is félelmetes dolgokat lehet mûvelni és M.o.-on nincs nagyon olyan hegy, ahova nem lenne elég!
Posted 2005. January 02. - 19:27

Rob: Használtat? Nincs nagyon.
Ajánlom a haverokat: a keresõt, az apróhirdetést, meg a módosít gombot...

Aktuális civil