Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
18415 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lehet félreérthetõ voltam .A korreketet ugy értettem hogy jóó ár érte.
Neked megéri.De én enniyért átnézném 1110x hogy nem törött/repedt-e.belül is megvan-e jól minden...

vagy mennyj vele kisct,ha ugy is haveré.

vedd meg nem veszthetsz semmi.
Kedvenc tiszteletbeli pécsink is megmondta :)

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
nekem megtenné a teló. és nem akarokmégegyszer elrontani egy ilyen lehetõséget. egyébként valzeg akkor már 15körül mozog az ára, mert hát amásik csávó...

itt mintha két lehetséges rugóútról beszélne! nekem az fontos!

http://www.mtbr.com/...ct_121927.shtml

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
ja és mondjatok már vmit a telóról, mert nagyon nem ismerem ezt a sport verziót. azé kell mer ez mégis csak black.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a black-ekben könnyen tönkremegy a csillapítás. mondjuk ha ze a baj, akkor van egy black kinézetû axeled, és nem költöttél rá sokat. tisztára megéri ;) már csak az optika miatt is.

80/100 mm, ha jól tudom, meg ffd csillapítás. (fluid flow) kívülrõl nem állítható a csillapítás és az elõfeszítés sem. csak a rugóút.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
döntsétek el ti! úgyse befolyásoltok! :)

http://bikemag.hu/ap...php?siteid=8005

azért elmondom a történetet!
felhívtam felkészültem a felnõtt beszélgetésre, mer én nagyon nem hívogatok senkit, hanem ímélezek!
szal felveszi vki. elõször azt hittem hogy nõ. aztán meg rájöttem, hogy kb egy nálam(14-15) sacc 2 évvel fiatalabb csávó az "ügyfél". Há elnéztem a képen, hogy milyen gépe van...és ne mondjátok, hogy ifi versenyzõ a gyerek, mer akkor is nekem van igazam!!! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
azzal a black-kel valami nagy gáz van. a legolcsóbb is újonnan 49 volt.... (oem sport)

edit: remélem lesitek az aláírásom ;) :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jóó teló az a fekete hidd el!!

a 20e meg elég korrekt ár érte

és igen fõnök megyek aludni :)

S vajon még mindig a filmet nézi?:)
fogyhatott pár kilót...

bazz mi az hogy én engedelmesekedek!!!
csak most esett le!!!
Hát resist!!!!!!sokkal elõre!!!!

én meg anyit mondtam hogy mintha Te is mondtad volna hogy azt eccerû látni...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
20ér black?
az csodás lehet.. rugó elaszto?

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
ma egy igen furcsa dolog történt!
szóval én akarok mostan venni telót blacket. és eladom a mostani sixem. elég jól állok a blackessel, 20ér megvenném, mer van egy másik gyerek aki 16ér akarja megvenni és hát én adom a többet! ma jelentkezett vki a sixemre és mondta, hogy lehet hogy megveszi, csak van épp egy másik ajánlata, "egy black 15ezerért". egybõl gondoltam hogy mi a helyzet. na egy kicsit volt bennem a tudat, hogy nekem kell az a black, így legalább olcsóbban! és akkor mondtam a csávónak, hogy mondjon egy árat az enyémre, elviheti annyiért. de persze én a hirdetésembe beírtam hogy 15000. õ meg: "tekintve, hogy használt legyen 16-17000". Na engem egy nagy röhögés után megfurdalt a lelkiismeretem és mondtam neki, hogy 15ér elviheti, közbe leírtam, hogy én alapból 15ér árultam. azt bezzeg nem, hogy én is pályázok arra a blekre. szóval bennem igazából egy megértéses, aranyos, kedves, szerény lélek lakozik! ámen

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
ja nem, a Márió. Neki válaszoltam, csak megelõztél...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Egyébként meg húzzá aludni, mer majd lesz csipadörzsölés holnap a suliban.

Én?

mikoris van sulim..
öö 14:20 ?

:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Cakát óll! Hja, fostalicskát én sem csinálok a kecóból ilyen redvába...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ilyen buzibukókat is csak a franciák tudnak felhúzni...
Zene emule, meg DC, nem rippeltem.
A keresztezõdésben meg a másik irányból jött. Nem volt mit belátni... Lehet, hogy nem kell menõzni a csajodnak, hogy tudsz kézifékest, ha nem.

Egyébként meg húzzá aludni, mer majd lesz csipadörzsölés holnap a suliban.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Márijó... hol olvastad hogy én megtudom mondani az ipd ?
Rob a maestro

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ba most az mi

szóval az a keresztezõdés nagyon szarul van megtervezve.elég nehezen lehet kilátni onnan

és az volt még szopás hogy magam buktattam le

Zap,honnan a zene!?mûködött a progi?!nekem nem.

Most lett vége a beavatásnak.jóó film.cia meg akkora cseles kanyarok hogy még én sem tudok ilyet.
Most meg a Vámos Miki bácsi van atvben.régen sokat néztem.szeretem

aszem a holnapi ride elmarad....

LL,privibe mond az ipm :)

http://www.pinkbike....ew&image=370055 mikor építünk!?!??!!?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
te kölyök.. ha fuckot muatsz, akkor a hüvelykujjad nem látszik.. vagy igen?

.i.. (-.-) ..i.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én csak ilyet tudok: ,,i,, (Itt gagyi a vesszõ, ezért nem tiszta...) De a guminyom a tuti! És naná, hogy tiszteletbeli hülyének fogadunk. Bár nem akarlak elkeseríteni, de alapítótag voltál. Max elvégeztek rajtad egy frissítést... :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Zaaaaap majd az Nwd zenéjít (meg mondjuk akár más bringásfilmzene) esetleg ha eljösz majd meglesni a hütõt akkor kölcsönadhatnád pár percre, míg feldobom a gépre... :rolleyes:
(gondolom csináltál magadnak belõle egy discet..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Márió: ez a gerillaakció sikerült a legjobban eddig. :D :D :D
és tényleg nem volt para az írásod! Azt hogy csináltad? Nem is vagy diszgráfiás, csak úgy kényelmesebb, mi? Jól bemagyarázták neked a dokik.

Egyébként meg
Fuu, de fuuu de fuuu de megáztam.
Lehet, hogy tiszteletbeli hülyének fogadnak, de élveztem kicseszettmód!!!!!!!
Eleinte még ugráltam a pocsolyákat, aztán kiröhögtem magam és az összesbe belementem... Jó is az a NWD5 zene...

Meg még volt jó ma este: házunk elõtt:
nnnnnnnnnyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
cccccccccsssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!

kinézek és a csaj/faszi -nemtom melyik vezetett:
(megy ki az út a Plus elõtt délre, és elõttünk le lehet kanyarodni jobbra, kis fasor, minden ami kell)
elnézte a lekanyarodást egy másfél méterrel és telibekapott egy fát. Figy, Kokk, télleg valami mûvész lehetett, hallod! Ennyire balfasz balesetet még nem láttam... Fél Darwin díj, az tuti.

csinálok nektek fél guminyomot:
i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!

na tudtok ilyet?

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ez ronda ez a gép...

és miazhogy az ipvel nemtudná biztosan? :)
már énis 99% ra tudtam :D
hbo meg nincs