Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
18415 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Márió! NE halgass Shoshira! látod, mennyire kész van!!! Adok kettõt eggyért! És még így is merész vagyok, mert én látatlanba nyomom... :):):)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Márió nehogy elcseréld!

És nem terpesztek nektek, nem éri meg, túl jót kapnátok, és keveset adnátok kis buzik!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
kolyoknyóc
nõvért cserélhetünk!!!
Hugod amigy is üdvözlöm.

Jó akkor Ákosfordultával kapod acdt.Remélem jóól megírva!

Lassan el kéne mennem bevásárloni...

Nálam most Busta Rhymes-break yo'fuck nack megy... másfélméteres hangfalakat mindenkinek :)
jóó bologatos mutogatós!!

béke veletek földi tér és idõ kalózai.
4.dimenzió hajcsárai
karma karmolói
tar tantra tarajos trappolói

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Akkorát terpesztesz, hogy reped is a micsodád, azt jössz nekünk holmi betegséggel... Így jár, aki...

Tomy! Csak óvatosan!!!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Éppen egy jókora fa**szt szívok!

Még vár rám egy kis meló itten ma este, de szerencsére Zpata itt járt, és hozott hozzá zenét, amnit majd otthon meg is hallgatok izibe!

Márió:
Zapata viszi a CD-et!

Tomy:
Isten a nagy ágy! Akkorákat terpeszkedem én is az új, ültetett hajlékomban!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Aztán indítja a saját keresztes hadjáratát... Indul is a vesztébe! De épp itt az ideje!!! :)

Ez a negyedik dimenziós dolog meg érdekel! Bár a szobám területe, kerülete, felszíne, sõt térfogata sem nõtt, de azért mindent beleadok! Vazz'! Ha nagyobb lesz, ebbõl írom a szakdogám... Monnyuk a csilliárdszor gyorsabb számítógépek, amik ott vannak az emberek zsebeiben a kezdet kezdetétõl, csak basznak észrevenni... A sok hülye... Hehe! :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Shoshi! Azt kívánom lgyen szíved!!! >>>vlmelyik hülye mesében ilyenkor megsemmisült a gonosz...

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Shoshi, te mit szivsz? Kokk adott neked vmi jót?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Ehhez csak annyit, hogy ZapFaszFejVagyok nálam járt az irodában...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Kokkk te egy hülyebuzi vagy
meg te is márió.
Meg azt a két pesti köcsög is.
Te is ám Tomy, Te se maradsz ki.
Csak a Zap jó fej. Õ tényleg. Az egy normális gyerek. Meg jó a biciklije is. Nem úgy, mint a tiétek.

öööö, még gyorsan még mit írjak... amíg nem jön ide.

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Nem hazudtoltad meg önmagad Drága Barátom... csilivili budi a sarokban.. mindig jól jön. Na, Tom, ezen ne múljon: Én ELHISZEM, hogy nagyobb a szobád!

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Tomy, én most olvastam az 1984et:
Szóval ha te elhiszed, hogy nagyobb a szobád és ezt az összes többi ember is elhiszi veled együtt (erre egyébként nem olyan nehéz rávenni õket), szóval akkor 0 Ft-ból nagyobbítod a szobád a kívánt méretûre és alakúra. Én már-már egy dizájnos WC-csészét is felfedezni vélek a sarokban....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
kolyok:
Csak annyit kell csinálnom, hogy 1-2 falat odébb tolok a 4. dimenzióban. Így kívülrõl ugyanakkora marad, de belül nagyobb lesz a tér.
Az elgondolás már megvan, de még a megvalósítás várat magára, de iszok még egy sört, és az is menni fog ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Anyátok hogy van!?!?! Jobb dógom sincs, mint titeket szopatni, fõleg ilyen Máriós hülyeséggel, mi?!?! Hehehe... És ja, kicsi shiver felejtõs nagyon, shermanbõl meg van több, ha te is milliomos csemete vagy, mit mi, akkor vegyél z150-et. Pont. Holnap mi szervezõdik??? És küldjetek már egy képet nõvérügynökrõl! vagy Márió!!! CSeréljünk nõvért!!! Hehehehehe...

Tomy: addig rendezgeted a szobád, még az is nagyobb lesz?!?! Ezt a trükköt nekem is megmutathatnád, mert eddig azt hittem, hogy falat kell bontani... :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hájdihóóó! (ahogy kula bácsi szokta mondani...)

Szerintem az a North Shore (a Park utcai, a Magyarürögi elején) nincs lerombolva, csak az egyik híd tört le. Legalábbis a buszról így láttam tegnap.

Merevgépbe, meg max. 150mm (de akkor már sokat mondok). Poénnak jó a 170, de használhatatlan. Jó, persze lefele gurulni lehet, de ne akarj vele kanyarodni, tekerni, stb. Ja és egy elcseszett ugrás után simán leszakíthatja a fejcsövet.

Más:
Hatalmas ágyam lett (ez ékezet nélkül is igaz!).
Áh, kibaszott jóóóó! Ebben aztán lehet hancúrozni :)
Már csak a szobámat kell hozzá igazítanom...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Márió!

Nõvéred nagyon vonzó jelenség, és kedves velem, de azért kicsit durva lenne, ha elbírnék vele!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
firefly pluss az 170et megy!!!nem sok kicst merevvázban!?
z150 meg több mint egy boxxer...
ezért az kicst erös nem!?

szerintem ha az ár nem fontos akkor manitúú jumper vagy dj átütõs

hameg veszel nagyob vázat akor sörman tábornok öszetolva

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Figyejjééé mingyá jön HOMLOK is! ;)

Tehát akkor vörösfasz? Ja, mert én a rõf-re gondoltam, érted, hogy méretes... na mindegy.

Mettyú

Mettyú

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,203 posts
Hogy mi az a rõt? Azt tudod, hogy mi a rot németül? Nahát ez ugyanaz, csak más...
Miért, hol volt North Shore?
És a Z150 jobb szerintem, az még úgysincs a városban.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Melyik köccsög szopat? Kokk?

Nem chopperes, vegyél Shermant! Sherman 4 life!

Kis Shiver felejtõs...